Οδηγός Μετακόμισης!

4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Οδηγός Μετακόμισης!
4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Ένας χρυσός οδηγός για την μετακόμιση σας! 
Το MyConstructor σας δίνει συμβουλές για να γίνει η μετακόμισή σας παιχνιδάκι!
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Εξαιρετική συμπεριφορά και του οδηγού και των δύο υπαλλήλων - μεταφορέων. Άψογοι και γρήγοροι στη δουλειά τους.
Εξαιρετικοί και οι δυο εργαζόμενοι που ήρθαν. Στην ώρα τους, προσεκτικοί με τα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν.
Εξαιρετικός ο κ. Νίκος και τα παιδιά αψογά. Τον συνιστώ με κλειστά μάτια και σίγουρα αν υπάρξει ανάγκη στο μέλλον τον ίδιο θα προτιμήσω.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Νίκος Σταυριανός
4.7/5
428
hires 556 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
suitcase
Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
quote
Αξιοπιστοι και αψογοι στην μεταφορα και στην ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
suitcase
Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
quote
Αξιοπιστοι και αψογοι στην μεταφορα και στην ... Περισσότερα
30 €/ώρα + ΦΠΑ
Άρης Καλογήρου
4.7/5
260
hires 603 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. ... Περισσότερα
33 €/ώρα + ΦΠΑ
Ιωάννης Βελόπουλος
4.7/5
187
hires 292 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Πολλή καλή.
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Πολλή καλή.
33 €/ώρα + ΦΠΑ

Οδηγός Μετακόμισης - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

10+3 Βήματα Που Πρέπει Να Ακολουθήσετε Πριν Προβείτε Σε Μετακόμιση!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει η διαδικασία μαςμετακόμισης, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή πόσο μικρή είναι.

Πριν κλείσετε το ραντεβού σας για μετακόμιση, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε η διαδικασία να γίνει πολύ εύκολη και ανώδυνη! Με το MyConstructor δε χρειάζετε να αγχωθείτε στιγμή για τη μετακόμισή σας! 


Απλώς, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Αρχικά, ένα βήμα το οποίο θα πρέπει να είναι από τα πρώτα είναι η αναζήτηση και εύρεση μεταφορικής εταιρείας, η οποία θα διαθέτει όλον τον απαραίτητο, κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να ανταποκριθεί στις εκάστοτε ανάγκες.


2. Έχοντας αποφασίσει πως θα πραγματοποιήσετε μόνοι σας την διαδικασία προετοιμασίας της μετακόμισης, προμηθευτείτε το αμπαλάζ αντικειμένων και όλα τα απαραίτητα για την διεκπεραίωση της. Λέγοντας όλα τα απαραίτητα εννοούμε κούτες μεγάλες και μικρές, ταινίες κολλητικές, σακούλες ρούχων, σακούλες ανθεκτικές για εύθραυστα αντικείμενα καθώς και σκληρό μαρκαδόρο.


3. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την διαδικασία εσείς οι ίδιοι κάνοντας ξεκαθάρισμα σε συρτάρια, ντουλάπες καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέρος το οποίο κρίνεται πως χρειάζεται.


4. Έχοντας ξεκαθαρίσει αντικείμενα, ρούχα και γενικότερα πράγματα συνεχίστε κάνοντας μια λίστα με χρήσιμα και μη αντικείμενα, ώστε να προχωρήσετε στον μετέπειτα διαχωρισμό τους.


5. Έπειτα, ξεκινήστε να χωρίζετε τα αντικείμενα με βάση το μέγεθος τους, την ανθεκτικότητα τους και το βάρος τους, ώστε να τοποθετηθούν στις κατάλληλες κούτες, σακούλες κλπ.


6. Έχοντας τοποθετήσει τα αντικείμενα στις κατάλληλες κούτες και σακούλες, ώστε να μην τυχόν σπάσουν, συνεχίστε με την ονομασία τους χρησιμοποιώντας τον σκληρό μαρκαδόρο με σκοπό την διευκόλυνση σας καθώς σίγουρα δε θα είναι εύκολο να θυμάστε τι περιέχει το κάθε κουτί.


7. Ακόμη, αφού έχετε τακτοποιήσει στις κατάλληλες κούτες και σακούλες τα εκάστοτε αντικείμενα, έχοντας ολοκληρώσει και την ονομασία τους, σειρά έχει η ταξινόμηση τους με βάση το πού θα τοποθετηθεί το καθένα αλλά και με βάση το ποια θα χρειαστούν τις πρώτες μέρες στο νέο σας σπίτι.


8. Επίσης, έχοντας ολοκληρώσει την διαδικασία που αφορά το πακετάρισμα, μην ξεχάσετε να πετάξετε άχρηστα αντικείμενα κάνοντας όμως όπου χρειάζεται ανακύκλωση. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος διεκπεραιώνοντας επιτυχώς την διαδικασία της μετακόμισης.


9. Αναμφιβόλως, για να είστε σίγουροι πως δεν έχετε ξεχάσει τίποτα ή πως έχετε τοποθετήσει καθετί εκεί που πρέπει, απαραιτήτως θα πρέπει να κάνετε έναν τελικό έλεγχο, οποίος θα σας βοηθήσει να θυμάστε και καλύτερα πού βρίσκεται το κάθε αντικείμενο.


10. Παράλληλα, θα πρέπει για την όσο το δυνατόν πιο εύκολη διεκπεραίωση της διαδικασίας να αφαιρέσετε τα πόμολα και τις λαβές από τα έπιπλα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να εμποδίσουν κατά την διαδικασία της μεταφοράς των επίπλων ειδικά των μεγάλων.


11. Καθοριστικό βήμα είναι αυτό το οποίο σχετίζεται με την καθαριότητα τόσο του παλιού σας όσο και του νέου σας σπιτιού. Με άλλα λόγια, αναγκαίος κρίνεται ο καθαρισμός τόσο του παλιού σας σπιτιού, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι παραπάνω εργασίες όσο και του νέου, αφού πρώτα θα πρέπει να καθαρίσετε και έπειτα να αρχίσετε τις διαδικασίες που αφορούν τα αντικείμενα.


12. Καθώς έχετε επιλέξει το νέο σας σπίτι και γιατί όχι το έχετε καθαρίσει, αφού έχετε ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες όλων γενικότερα των πραγμάτων, μην ξεχάσετε να μετρήσετε τους χώρους του νέου σας σπιτιού. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να υπολογίσετε με ακρίβεια το πού θα τοποθετήσετε το κάθε έπιπλο και αντικείμενο, ενημερώνοντας την μεταφορική εταιρεία για την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.


13. Αναντίρρητα, μείζονος σημασίας κρίνεται το θέμα των φυτών, τα οποία θα πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή αλλά και να βρίσκονται σε κατάλληλη θερμοκρασία, ώστε να μην καταστραφούν καθώς χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα στο εκάστοτε περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για τη Μετακόμισή μου;

Στο MyConstructor δεσμευόμαστε να κάνουμε τη μετακόμιση σας την πιο εύκολη διαδικασία που έγινε ποτέ! 

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε τη δική σας προσωποποιημένη λίστα μετακόμισης με τα αντικείμενα και έπιπλα που επιθυμείτε να μεταφέρετε και να λάβετε μια ποικιλία προσφορών! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα αντικείμενα σας καθώς και το σημείο άφιξης και προορισμού και έπειτα θα λάβετε προσωποποιημένες προσφορές με τις καλύτερες τιμές!

Έχετε απορίες για το ραντεβού σας; 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα σας βοηθήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και μαζί να φτιάξουμε τη λίστα των πραγμάτων που θέλετε να μεταφέρετε. 

Δεσμευόμαστε να σας στείλουμε τους καλύτερους επαγγελματίες με το μικρότερο δυνατό κόστος! 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Από τι εξαρτάται το συνολικό κόστος μιας Μετακόμισης;

plus
Οι πιο συχνοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό ποσό της μετακόμισης είναι: το μέγεθος του σπιτιού, η συσκευασία των αντικειμένων (αμπαλάρισμα), η απόσταση της μεταφοράς και η χρήση ή μη ανυψωτικού μηχανήματος.

Τι πρέπει να κάνω πριν την Μετακόμιση;

plus
Για την επίτευξη μιας επιτυχημένης μετακόμισης μπορείτε να κάνετε μια προετοιμασία που περιλαμβάνει:
  • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών
  • Απεγκατάσταση φωτιστικών
  • Αφαίρεση κουρτινόξυλων
  • Πακετάρισμα ρούχων
  • Πακετάρισμα μιας ξεχωριστής τσάντας με τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε
  • Αποσυναρμολόγηση μεγάλων επίπλων
  • Καθαρισμός του καινούριου σπιτιού

Υπάρχει η δυνατότητα Συναρμολόγησης Επίπλων;

plus
Στο MyConstructor.gr μπορούμε να αναλάβουμε μαζί με την μετακόμιση σας και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας αρκεί να μας το ζητήσετε!

Μπορώ να νοικιάσω Ανυψωτικό Μηχάνημα & με τι τιμή;

plus
Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μόνο του ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση διαμορφώνεται από το χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικά, για 2 ώρες οι τιμές ξεκινούν από τα 70€.

Τι πρέπει να προσέξω πριν κλείσω ραντεβού για Μετακόμιση;

plus
Πριν κλείσετε το ραντεβού σας θα ήταν καλό να γνωρίζετε ακριβώς τα πράγματα που θα μεταφέρετε για να μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την τιμή, αλλά και να γνωρίζουμε και εμείς ποιο είναι το κατάλληλο φορτηγό για τη μετακόμιση σας.

Που μπορώ να αποθηκεύσω τα Έπιπλα και τις Οικοσυσκευές μου;

plus
Η εταιρία μας, σας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των επίπλων και των οικοσυσκευών σας σε μεγάλους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε με την εγγύηση της ασφάλειας του MyConstructor.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Δυάρι
από
69
Βρες επαγγελματία
Ενοικίαση Ανυψωτικού
από
70
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τριάρι
από
89
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τεσσάρι
από
109
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα