Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Βρες μεταφορική εταιρεία για μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη ή μεταφορική Θεσσαλονίκη Αθήνα. Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονική τιμές και προσφορές από μεταφορικές εταιρείες. Οικονομικές Μεταφορές & Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Τιμές για μετακόμιση από 30€/m3 και 30€ για κάθε παλέτα.

Προτεινόμενες Μεταφορικές για Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Επίλεξε μεταφορική για Αθήνα-Θεσσαλονίκη βάση αξιολογήσεων!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική & Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές-μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη και μετακομίσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Πληροφορίες Χρέωσης: Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική - Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη τιμές και προσφορές από την εταιρεία μας.

Πληροφορίες Χρέωσης: Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική & Μεταφορές Αθήνα Θεσσαλονίκη

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Ακόμη η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει και το δρομολόγιο για μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες Χρέωσης: Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00

Μετακόμιση & Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Η Μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη είτε η μετακόμιση από Θεσσαλονίκη Αθήνα είναι ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. Σίγουρα η ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας δεν ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια. Ανέκαθεν υπήρχε μια έντονη μετακίνηση είτε ανθρώπων είτε αντικειμένων από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είτε από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα. Οι μεταφορές συνήθως αφορούν τις οικιακές συσκευές, τα οικιακά έπιπλα είτε τα έπιπλα επιχείρησης, τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων, ρούχα κτλ.

Ειδικά κατά τη περίοδο που οι νέοι φοιτητές μετακομίζουν στο νέο τόπο των σπουδών τους. Έτσι, λοιπόν, οι φοιτητές που ξεκινάνε τη καινούρια τους ζωή στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη πρέπει να μεταφέρουν το καινούριο τους σπιτικό στη νέα πόλη.

Οι μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στο MyConstructor για να αναλάβουν να πραγματοποιήσουν την μετακόμιση των αντικειμένων σας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις ανάγκες μας.

Για τη μετακόμιση μας στην Αθήνα πρέπει να διαλέξουμε μια μεταφορική που όταν θα κάνουμε ανάλυση των αναγκών μας και των διαθέσιμων υπηρεσιών που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες να μας καλύπτουν.

Πιο συγκεκριμένα πέρα από τις πιο ιδιαίτερες μας ανάγκες η μεταφορική που θα επιλέξουμε πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει:

 • Άδεια: Οι επαγγελματικές μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιήσεις από το Υπουργείο Μεταφορών. Είναι απαραίτητο να ελέγχουμε ότι η μεταφορική που θα αναλάβει την μετακόμιση μας στην Αθήνα αλλά και εκτός Αθηνών έχουν όλες τα απαιτούμενα έγγραφα και πιστοποιητικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα έχετε κάθε νόμιμη κάλυψη.
 • Τεχνογνωσία και εξειδίκευση: Μια σύγχρονη μεταφορική που διαθέτει επαγγελματισμό φροντίζει να ενημερώνει τις πρακτικές της σε σχέση με το τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας. Στο MyConstructor θα βρείτε όλες τις αξιολογημένες μεταφορικές που έχουν πιστοποιημένες γνώσεις και διαρκή επιμόρφωση για τις νέες εξελίξεις στο τομέα των μεταφορών.
 • Παροχή Υπηρεσίων: Οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor είτε είναι για μετακόμιση Αθήνα, είτε μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη, είτε για Θεσσαλονίκη σε Αθήνα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να διευκολύνουν την μετακόμιση σας.
 • Προσωπική Εμπιστοσύνη: Tέλος, πολύ σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα με την μεταφορική που θα αναλάβει από την μετακόμιση των πραγμάτων. Στο τέλος αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η μεταφορική που θα επιλέξουμε να μας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη Τιμές

Τιμές για μεταφορές και μετακομίσεις εντός Θεσσαλονίκης.

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τιμή ανά m3 από

30€

Τιμή ανά παλέτα από

30€

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη Αθήνα Τιμές

Τιμές για μεταφορές και μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη Αθήνα και μεταφορές από Αθήνα Θεσσαλονίκη.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη Αθήνα από

90€

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη από

90€

Πρόσθετες υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σημαντικές είναι και οι πρόσθετες υπηρεσίες που διαθέτει μια μεταφορική και οι οποίες μας είναι χρήσιμες. Υπηρεσίες που θα βρείτε στις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται με το MyConstructor:

 • Aνυψωτικό Μηχανισμό και γερανό:

  Ιδιαιτέρως σημαντικό ειδικά αν μετακομίζετε σε απέναντι σπίτια ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτήριο ή δεν διαθέτει ο χώρος ανελκυστήρα. Επίσης, σίγουρα θα χρειαστούμε ανυψωτικό μηχανισμό σε περίπτωση που κάποιο έπιπλο είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να μεταφερθεί από ανθρώπους.
 • Επαγγελματικό Αμπαλάζ:

  Το επαγγελματικό αμπαλάζ είναι απαραίτητο σε περίπτωση μεταφοράς εύθραυστων αντικειμένων. Με ειδικά υλικά συσκευασίας θα πακετάρουν ανάλογα τα αντικείμενα σας ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.
 • Αποθηκευτικοί χώροι:

  Αν μετακομίζουμε στο εξωτερικό για σπουδές ή απλά δεν έχουμε χώρο για κάποια από τα έπιπλα μας στο καινούριο σπίτι, τότε είναι πολύ σημαντικό η μεταφορική εταιρεία να έχει παροχή υπηρεσιών αποθηκευτικού χώρου. Έτσι θα γλιτώσουμε πολύ χρόνο αλλά και χρήμα να βρούμε που θα αποθηκευτούν τα έπιπλα μας μόνοι μας.
 • Αποσυναρμολόγηση και Συναρμολόγηση επίπλων

 • Σύνδεση και Αποσύνδεση οικοσυσκευών

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε τις πιο οικονομικές επιλογές για Μετακόμιση βρες αξιόπιστη μεταφορική Αθήνα. Μπήκες και Βρήκες και τον Μεταφορέα σου!

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Οι μεταφορείς ήταν συνεπείς και αρκετά εξυπηρετικοί!

Αλέξανδρος Λ.

Μας βοήθησαν πολύ με το αμπαλάζ και μας εξυπηρέτησαν άμεσα και με υπευθυνότητα! Μπράβο!

Ελισάβετ Π.

Τα πράγματα μας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια. Η τιμή ηταν καλή.

Γιάννα Π.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Μάιος 19th, 2017|Μετακόμιση|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!