Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη

4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη
4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Βρες μεταφορική εταιρεία για Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη ή Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Αθήνα. 
Οικονομικές Μεταφορές & Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Οι μεταφορείς ήταν συνεπείς και αρκετά εξυπηρετικοί! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την μεταφορική εταιρεία!
Μας βοήθησαν πολύ με το αμπαλάζ και μας εξυπηρέτησαν άμεσα και με υπευθυνότητα! Μπράβο!
Τα πράγματα μας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια. Η τιμή ήταν καλή. Θα τους ξανά προτιμήσω.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Κωνσταντίνος Παπαδιονυσίου
4.7/5
64
hires 774 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
quote
Μπράβο και στους δύο υπαλλήλους! Επαγγελματίε... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
quote
Μπράβο και στους δύο υπαλλήλους! Επαγγελματίε... Περισσότερα
590 € + φπα

Μετακόμιση & Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μετακόμιση & Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Η Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη, είτε η μετακόμιση από Θεσσαλονίκη Αθήνα είναι ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. 

Σίγουρα η ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας δεν ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια. Ανέκαθεν υπήρχε μια έντονη μετακίνηση είτε ανθρώπων, είτε αντικειμένων από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, είτε από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα. 

Οι μεταφορές συνήθως αφορούν τις οικιακές συσκευές, τα οικιακά έπιπλα είτε τα έπιπλα επιχείρησης, τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων, ρούχα κλπ. Ειδικά κατά τη περίοδο που οι νέοι φοιτητές μετακομίζουν στο νέο τόπο των σπουδών τους. 

Έτσι, λοιπόν, οι φοιτητές που ξεκινάνε τη καινούρια τους ζωή στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη πρέπει να μεταφέρουν το καινούριο τους σπιτικό στη νέα πόλη!

Οι μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στο MyConstructor θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν την μετακόμιση των αντικειμένων σας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις ανάγκες σας.

Για τη μετακόμιση μας πρέπει να διαλέξουμε μια μεταφορική που όταν θα κάνουμε ανάλυση των αναγκών μας και των διαθέσιμων υπηρεσιών που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες, να μας καλύπτουν.

Τι πρέπει να διαθέτει η Μεταφορική Εταιρεία που θα διαλέξω;

Άδεια: Οι επαγγελματικές μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιήσεις από το Υπουργείο Μεταφορών. Είναι απαραίτητο να ελέγχουμε ότι οι μεταφορικές που θα αναλάβει την μετακόμιση μας στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αθηνών, έχουν όλες τα απαιτούμενα έγγραφα και πιστοποιητικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα έχετε κάθε νόμιμη κάλυψη.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση: Μια σύγχρονη μεταφορική που διαθέτει επαγγελματισμό φροντίζει να ενημερώνει τις πρακτικές της σε σχέση με το τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας. Στο MyConstructor θα βρείτε όλες τις αξιολογημένες μεταφορικές που έχουν πιστοποιημένες γνώσεις και διαρκή επιμόρφωση για τις νέες εξελίξεις στο τομέα των μεταφορών.

Παροχή Υπηρεσιών: Οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor είτε είναι για μετακόμιση Αθήνα, είτε μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη, είτε για Θεσσαλονίκη σε Αθήνα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να διευκολύνουν την μετακόμιση σας.

Προσωπική Εμπιστοσύνη: Tέλος, πολύ σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα με την μεταφορική που θα αναλάβει από την μετακόμιση των πραγμάτων. Στο τέλος αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η μεταφορική που θα επιλέξουμε να μας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.

Πρόσθετες Υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σημαντικές είναι και οι πρόσθετες υπηρεσίες που διαθέτει μια μεταφορική και οι οποίες μας είναι χρήσιμες. Υπηρεσίες που θα βρείτε στις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται με το MyConstructor:

Aνυψωτικό Μηχανισμό και Γερανό:
Ιδιαιτέρως σημαντικό ειδικά αν μετακομίζετε σε απέναντι σπίτια ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτήριο ή δεν διαθέτει ο χώρος ανελκυστήρα. Επίσης, σίγουρα θα χρειαστούμε ανυψωτικό μηχανισμό σε περίπτωση που κάποιο έπιπλο είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να μεταφερθεί από ανθρώπους.

Επαγγελματικό Αμπαλάζ:
Το επαγγελματικό αμπαλάζ είναι απαραίτητο σε περίπτωση μεταφοράς εύθραυστων αντικειμένων. Με ειδικά υλικά συσκευασίας οι επαγγελματίες θα πακετάρουν ανάλογα τα αντικείμενα σας ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Αποθηκευτικοί χώροι:
Αν μετακομίζουμε στο εξωτερικό για σπουδές ή απλά δεν έχουμε χώρο για κάποια από τα έπιπλα μας στο καινούριο σπίτι, τότε είναι πολύ σημαντικό η μεταφορική εταιρεία να έχει παροχή υπηρεσιών αποθηκευτικού χώρου. Έτσι θα γλιτώσουμε πολύ χρόνο αλλά και χρήμα να βρούμε που θα αποθηκευτούν τα έπιπλα μας μόνοι μας.

Αποσυναρμολόγηση και Συναρμολόγηση επίπλων

Σύνδεση και Αποσύνδεση οικοσυσκευών

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Όταν χρειαζόμαστε υπηρεσίες μετακόμισης, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε την καλύτερη μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας. 

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε τις πιο οικονομικές επιλογές για Μετακόμιση! Δημιουργήστε την δική σας προσωποποιημένη λίστα μετακόμισης με τα αντικείμενα που επιθυμείτε να μεταφέρετε και κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μονο λεπτά! 
Διαφορετικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 για πιο άμεση εξυπηρέτηση!

Μπήκες και Βρήκες και τον Μεταφορέα σου!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Πρόσθετες υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Aνυψωτικό Μηχανισμό
Ιδιαιτέρως σημαντικό ειδικά αν μετακομίζετε σε απέναντι σπίτια ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτήριο ή δεν διαθέτει ο χώρος ανελκυστήρα.

Επίσης, σίγουρα θα χρειαστούμε ανυψωτικό μηχανισμό σε περίπτωση που κάποιο έπιπλο είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να μεταφερθεί από ανθρώπους.
Επαγγελματικό Αμπαλάζ
Το επαγγελματικό αμπαλάζ είναι απαραίτητο σε περίπτωση μεταφοράς εύθραυστων αντικειμένων.

Με ειδικά υλικά συσκευασίας θα πακετάρουν ανάλογα τα αντικείμενα σας ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.
Αποθηκευτικοί Xώροι
Αν μετακομίζουμε στο εξωτερικό για σπουδές ή απλά δεν έχουμε χώρο για κάποια από τα έπιπλα μας στο καινούριο σπίτι, τότε είναι πολύ σημαντικό η μεταφορική εταιρεία να έχει παροχή υπηρεσιών αποθηκευτικού χώρου.

Έτσι θα γλιτώσουμε πολύ χρόνο αλλά και χρήμα να βρούμε που θα αποθηκευτούν τα έπιπλα μας μόνοι μας.

Από τι εξαρτάται το τελικό κόστος μιας Μετακόμισης;

plus
Οι πιο συχνοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό ποσό της μετακόμισης είναι: το μέγεθος του σπιτιού, η συσκευασία των αντικειμένων (αμπαλάρισμα), η απόσταση της μεταφοράς και η χρήση ή μη ανυψωτικού μηχανήματος.

Τι πρέπει να κάνω πριν την Μετακόμιση;

plus
Για την επίτευξη μιας επιτυχημένης μετακόμισης μπορείτε να κάνετε μια προετοιμασία που περιλαμβάνει:
  • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών
  • Απεγκατάσταση φωτιστικών
  • Αφαίρεση κουρτινόξυλων
  • Πακετάρισμα ρούχων
  • Πακετάρισμα μιας ξεχωριστής τσάντας με τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε
  • Αποσυναρμολόγηση μεγάλων επίπλων
  • Καθαρισμός του καινούριου σπιτιού

Υπάρχει η δυνατότητα Συναρμολόγησης Επίπλων;

plus
Στο MyConstructor.gr μπορούμε να αναλάβουμε μαζί με την μετακόμιση σας και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας αρκεί να μας το ζητήσετε!

Μπορώ να νοικιάσω Ανυψωτικό Μηχάνημα & με τι τιμή;

plus
Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μόνο του ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση διαμορφώνεται από το χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικά, για 2 ώρες οι τιμές ξεκινούν από τα 70€.

Τι πρέπει να προσέξω πριν κλείσω ραντεβού για μετακόμιση;

plus
Πριν κλείσετε το ραντεβού σας θα ήταν καλό να γνωρίζετε ακριβώς τα πράγματα που θα μεταφέρετε για να μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την τιμή, αλλά και να γνωρίζουμε και εμείς ποιο είναι το κατάλληλο φορτηγό για τη μετακόμιση σας.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται;

plus
Πραγματοποιούμε μετακομίσεις εντός ολόκληρης της Αττικής καθώς και στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, πραγματοποιούμε και το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Που μπορώ να αποθηκεύσω τα έπιπλα και τις οικοσυσκευές μου;

plus
Η εταιρία μας, σας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των επίπλων και των οικοσυσκευών σας σε μεγάλους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε με την εγγύηση της ασφάλειας του MyConstructor.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Δυάρι
από
69
Βρες επαγγελματία
Ενοικίαση Ανυψωτικού
από
70
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τριάρι
από
89
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τεσσάρι
από
109
Βρες επαγγελματία
Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη
από
350
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα