Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Βρες μεταφορική εταιρεία για μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη!

Μετακομίσεις με Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Μεταφορές & Μετακομίσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Είναι συχνό το φαινόμενο μεταφορών ακόμα και μετακομίσεων από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και το αντίθετο. Αυτό συμβαίνει και λόγω των φοιτητών που “μεταναστεύουν” στα μεγάλα αστικά κέντρα για να σπουδάσουν αλλά και λόγω του μεγάλου πληθυσμού που συγκεντρώνουν οι δυο αυτές μεγάλες πόλεις. Μιας και στις δυο αυτές πόλεις και τα περίχωρα τους συγκεντρώνονται σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας- ίσως και περισσότερο- είναι λογικό να γίνεται ανακατανομή του πληθυσμού και ένα είδος εσωτερικής μετανάστευσης λόγω και της οικονομικής κρίσης. Οι πιο συνηθισμένες μεταφορές είναι είτε μεταφορά οικοσυσκευών και μικρο επίπλων είτε η μετακόμιση ενός ολόκληρου νοικοκυριού που μετακομίζει από ή προς το μεγάλο αστικό κέντρο της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης

Οι λόγοι μετακόμισης των φοιτητών είναι προφανείς και συνήθως ψάχνουν για κάποια οικονομική λύση στους δύσκολους καιρούς που όλοι αντιμετωπίζουμε. Όσον αφορά άλλες περιπτώσεις η κρίση επιταχύνει κατά κάποιο τρόπο την εσωτερική μετανάστευση από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα καθώς αίρεται κάπως το αδιέξοδο που επέρχεται σε κάποιες οικογένειες είτε βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη είτε μετακομίζουν εκεί λόγω της ανεργίας ή της δύσκολης οικονομικής ρευστότητας . Οι μεν που μετακομίζουν στις μεγάλες πόλεις έχουν ως κύριο μέλημα την ανεύρεση εργασίας σε κλάδους που δεν έχουν ανάπτυξη στην περιφέρεια ενώ οι δε ξεκινάνε κάτι σχετικά καινούργιο στην επαρχία αξιοποιώντας τα λιγοστά περιουσιακά στοιχεία που έχουν ή δημιουργώντας κάτι τελείως από το μηδέν.

Σε αυτό το ξεκίνημα και οι δυο πλευρές χρειάζονται μια αξιόπιστη και ασφαλή υπηρεσία μεταφορών και μετακομίσεων. Η πλατφόρμα μας παρέχει την σιγουριά και την συνέπεια για τις μετακομίσεις σας. Με αξιολογημένους μεταφορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με πολλές αξιόπιστες μεταφορικές και των δυο πόλεων σας παρέχουμε την εμπιστοσύνη για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοσης των αντικειμένων σας χωρίς να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά και με ανάλυση του κόστους. Η ανάλυση του κόστους σας δίνει μια αναλυτική εικόνα για τα έξοδα της μεταφοράς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως το αμπαλάζ με φούσκα, η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση των επίπλων καθώς και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Έτσι, ο στόλος των επαγγελματιών που συνεργάζονται με το MyConstructor μπορεί να εξυπηρετήσει μεταφορές και μετακομίσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης (το αντίθετο) και τις μεταφορές από και προς τις μεγάλες αυτές πόλεις. Προσπαθούμε λοιπόν με τις αξιολογήσεις να σας δίνουμε μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική εικόνα για την ποιότητα των υπηρεσιών και να γνωρίζετε όσο γίνεται περισσότερα για την αξιοπιστία των επαγγελματιών.

Οικονομικές μετακομίσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Οι μεταφορείς ήταν συνεπείς και αρκετά εξυπηρετικοί!

Αλέξανδρος Λ.

Μας βοήθησαν πολύ με το αμπαλάζ και μας εξυπηρέτησαν άμεσα και με υπευθυνότητα! Μπράβο!

Ελισάβετ Π.

Τα πράγματα μας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια. Η τιμή ηταν καλή.

Γιάννα Π.

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Τα καλύτερα συνεργεία μετακομίσεων βάση αξιολογήσεων

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη.Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας- αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Περιστέρι Αττική 144 52

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα.Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση.