Πώς να μετακομίσουμε χωρίς άγχος!!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Παρόλο που οι περισσότεροι από μας συμφωνούμε ότι μια μετακόμιση είναι αγχωτική υπάρχουν τρόποι για να εξασφαλίσουμε μια πολύ λιγότερο αγχωτική διαδικασία μετακόμισης από αυτή που περιμέναμε.

Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το άγχος της μετακόμισης ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τη διαδικασία, να χαρείτε με την αλλαγή και να δείτε τη μετακόμιση σα μια θετική αλλαγή. Άλλωστε όταν μετακομίζουμε σημαίνει ότι σηματοδοτείται μια ευκαιρία να κάνουμε μια καινούρια αρχή σε ένα καινούριο μέρος.


Ας δούμε λοιπόν πώς θα κάνουμε τη διαδικασία της μετακόμισης πιο χαλαρή:

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πάντα οι κύριοι του χρόνου μας.

Κάποιες φορές πρέπει να μετακομίσουμε τόσο ξαφνικά και αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε όλα τελευταία στιγμή και πρέπει να δράσουμε γρήγορα. Εάν μπορούμε να οργανώσουμε τη μετακόμιση μας με την άνεση μας τότε φροντίστε να ξεκινήσετε τουλάχιστον δύο μήνες πριν, δηλαδή περίπου 8 εβδομάδες νωρίτερα από τη μέρα της μετακόμισης.

Αν έχετε πολλά πράγματα για να μετακομίσετε τότε ίσως 12 εβδομάδες να είναι ακόμα καλύτερο για να ξεκινήσετε την οργάνωση. Ειδικά αν σχεδιάζετε να μετακομίσετε τους καλοκαιρινούς μήνες τότε 12 εβδομάδες πριν είναι πιο συνετό να ξεκινήσετε. Αλλά και πάλι και 8 εβδομάδες πριν είναι καλά για να μην αγχωθείτε!


Οργανωθείτε

Για να οργανωθείτε και να παραμείνετε οργανωμένοι κάντε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε. Στη συνέχεια κατηγοριοποιήστε τες ανά εβδομάδα, αφήνοντας το απαραίτητο διάστημα ανάμεσα τους για να τις ολοκληρώσετε. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να κάνετε οτι πρέπει στο χρόνο που πρέπει χωρίς να αγχωθείτε!


Ξεφορτωθείτε τα άχρηστα αντικείμενα

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή να είναι μια από τις πρώτες εργασίες που θα κάνετε για τη μετακόμιση σας: να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα αντικείμενα σας. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι όταν ξεκινήσετε να πακετάρετε θα μπορείτε να κρατήσετε μια σειρά προτεραιότητας και ότι θα πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από να τα πακετάρετε πράγματα που θα θέλετε να ξεφορτωθείτε αφότου μετακομίσετε. Γλιτώστε χρόνο και κόπο με το να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα!


Ζητήστε βοήθεια

Πολλές φορές νομίζουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Αλλά να θυμάστε ότι η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας. Μην διστάστε να ζητήσετε τη βοήθεια φίλων αλλά και των ειδικών της μεταφοράς. Στις μέρες μας μπορείτε να κάνετε μετακομίσεις και μεταφορές χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα για το κόστος. Στο MyConstructor θα βρείτε πολλές επιλογές μεταφορέων για να διαλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.


Πείτε αντίο

Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα της μετακόμισης και του καινούριου μέρους. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Γιορτάστε στο καινούριο σας σπίτι προσκαλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε την αλλαγή ή στο παλιό. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε στη νέα σας γειτονιά ένα διαφορετικό μέρος τη φορά μέχρι να βρείτε το αγαπημένο σας. Το ίδιο κάντε και στο παλιό μέρος και προσπαθήστε να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας για να τις πάρετε μαζί στο καινούριο μέρος.

Για να μην αγχώνεστε εμείς είμαστε εδώ με όλες τις υπηρεσίες μεταφορικής για να σας απαλλάξουμε απο το αχγος και να ευχαριστηθείτε την καινούρια σας ζωή! Μπείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor και συμπληρώστε την ειδική φόρμα μετακόμισης και κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με ένα κλίκ!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα