5 Tips για τη Μετακόμιση Γραφείου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Η μετακόμιση γραφείου είναι συνήθως αποτέλεσμα επέκτασης κάποιας επιχείρησης ή ίσως απλά το τέλος ενοικίασης του χρησιμοποιηθέντος χώρου. Για όποιο λόγο και να γίνεται η μετακόμιση γραφείου είναι σίγουρα μια διαδικασία. Αρχικά, ίσως δυσκολεύεστε να βρείτε το χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας στα οικονομικά πλαίσια που εσείς θέλετε. Αφού βρείτε λοιπόν το χώρο που θα σας ταιριάζει θα πρέπει να περάσετε στο επόμενο βήμα, τη Μετακόμιση.

Αφού η βάση της επιχείρησης είναι το πιο σημαντικό για να είναι οικονομικά επικερδής η επιχείρηση σας όπως είναι λογικό θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 



Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 5 συμβουλές ώστε να κάνετε την μετακόμιση γραφείου σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποδοτικά.


1. Δημιουργήστε ένα πλάνο για την μετακόμιση.

Κάντε ένα πλάνο με το πότε θα πακετάρετε και πότε θα γίνει η ακριβής μεταφορά. Ο συντονισμός της μετακόμισης γραφείου μπορεί να είναι πολύ δύσκολος ειδικά αν δεν υπάρχει καλό πλανάρισμα. 

Με όλα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που διαθέτει μια επιχείρηση η μετακόμιση θα πρέπει σίγουρα να έχει καλό συντονισμό, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα μεταφερθούν με ασφάλεια και στην προκαθορισμένη ώρα. Κάντε μια εκτίμηση του καινούριου γραφείου και πώς θα μπουν τα υπάρχοντα έπιπλα και εξοπλισμοί στο budget που έχετε καθορίσει.

- 4 με 6 μήνες πριν τη μεταφορά θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν για τις επερχόμενες αλλαγές.

Εξασφαλίστε ότι έχετε οργανώσει τον ανάλογο χρόνο για να αλλάξετε διεύθυνση στο τηλέφωνο και στο ίντερνετ. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε και την αλλαγή διεύθυνσης ΔΕΗ και άλλες ΔΕΚΟ.

Όσο μεγαλύτερο το γραφείο τόσο μεγαλύτερο το διάστημα πριν τη μεταφορά γραφείου.



2. Σχεδιάστε το budget της μετακόμισης γραφείου.

Από το κόστος της μεταφορικής εταιρείας που θα αναλάβει τη μεταφορά γραφείου μέχρι την μεταφορά του εξοπλισμού και την διαχείριση των υπαλλήλων το budget θα πρέπει να έχει προκαθοριστεί εξαρχής και να έχουν προκαθοριστεί που θα διατεθούν οι πόροι.



3. Βρείτε τη μεταφορική της επιλογής σας.

Ο προγραμματισμός της μετακόμισης γραφείου όπως είπαμε είναι πολύ σημαντικός ώστε η μεταφορά να γίνει αβλαβής. Το να βρείτε τη μεταφορική που θα καλύπτει τις ανάγκες σας είναι πολύ σημαντικό. Κλείστε τη μεταφορική της αρεσκείας σας τουλάχιστον 1-3 μήνες πριν την ημερομηνία της μετακόμισης σας

Επίσης, καλό θα ήταν (αν δεν έχετε ήδη) να κλείσετε και ένα συνεργείο καθαρισμού.



4. Ενημερώστε τους πωλητές σας.

Πολύ σημαντικό να ενημερώσετε τους πωλητές και τους συνεργάτες σας τουλάχιστον 1 με 3 μήνες πριν τη μετακόμιση γραφείου.  Καλό είναι να γνωρίζουν από νωρίς τις αλλαγές ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στη διεύθυνση αποστολής των εμπορευμάτων και λογαριασμών όταν θα κάνετε τη μεταφορά.



5. Ανανεώστε το site σας, ταχυδρομείο και business cards.

Αλλάξτε  τη διεύθυνση σας όπου φαίνεται, ώστε να γνωρίζουν οι πελάτες που θα σας βρουν. 1 με 2 βδομάδες πριν την μετακόμιση πρέπει να γίνουν αυτές οι αλλαγές ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν οι πελάτες. 


Επίσης, θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα και οργανωμένα ώστε να είναι και πιο εύκολη η μετάβαση για τους υπαλλήλους και να προσαρμοστούν πιο εύκολα. Κλείστε όλες τις δουλειές ή τα ραντεβού που πιθανόν έχετε στο προηγούμενο γραφείο πριν τη μεταφορά του γραφείου σας.

Κλείστε την Μεταφορική Εταιρεία της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα, σε λίγα μόλις βήματα!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα