Μετακόμιση Τώρα!

Επέλεξε το πακέτο μετακόμισης και μεταφορική εταιρεία σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Προσφορές και πακέτα μετακόμισης

Μετακόμιση γκαρσονιέρας έως 30τμ.

Οι ειδικοί και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουνε τη μετακόμιση της γκαρσονιέρα σας εως 30τμ. Η τιμή περιλαμβάνει τη παροχή φορτηγού, ενώ ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες έχουν έξτρα χρέωση. Πιο αναλυτικά στη τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά οικοσυσκευών και επίπλων (πχ πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία κτλ), 10-15 κούτες και έως 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες. Συγκεκριμένα, η χρέωση του αναβατορίου είναι στα 50€ για το κάθε σπίτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Επίσης, αν στο χώρο δεν υπάρχει ανελκυστήρας τότε υπάρχει έξτρα επιβάρυνση. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Επίσης, έξτρα χρέωση έχουν: ογκώδη και βαριά αντικείμενα(πχ μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες,διάδρομοι και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες).

Μετακόμισης Δυάρι έως 55τμ

Στη τιμή περιλαμβάνεται: μετακόμιση οικοσυσκευών (πχ πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κτλ) με φορτηγό, 15 κούτες, μέχρι 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Έξτρα χρέωση για : μεγάλα και βαριά αντικείμενα (πχ μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες), αναβατόριο 50€ για το κάθε σπίτι, οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο, για διαδρομές άνω των 10 χλμ από σημείο σε σημείο, για κάθε έξτρα ώρα μετακόμισης είναι +15€/ώρα.

Μετακόμιση Τριάρι έως 85τμ

Στη τιμή περιλαμβάνεται: μετακόμιση συσκευών οικιακής χρήσης (πχ πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κτλ) με φορτηγό, 25 κούτες, μέχρι 10 κανονικού μεγέθους γλάστρες και μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. Για κάθε έξτρα ώρα φορτώματος ξεφορτώματος υπάρχει επιβάρυνση +15€/ώρα. Έξτρα χρέωση σε : βαριά αντικείμενα (πχ μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες τραπεζαρίες, διαδρόμους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες κλτ), αναβατόριο (50€ για το κάθε σπίτι), εργάτες(20€ το άτομο), αν δεν υπάρχει ανελκυστήρας. Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Μετακόμιση Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Οι εξουσιοδοτημένοι και αξιολογημένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη μετακόμιση σας από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το ανάποδο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3009323.

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!

Μάριος Ι.

Οι μεταφορείς ηταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά

Χάρης Κ.

Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!

Γιώργος Α.

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρίες βάση αξιολογήσεων!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας - αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 163 42

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο, υπάρχει διαφορετική χρέωση.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!