Μεταφορική Αθήνα - Πώς θα επιλέξετε την καλύτερη;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Γρήγορες και οικονομικές μεταφορές σε όλη την Αθήνα με τη βοήθεια αξιόπιστων μεταφορικών εταιριών προκειμένου να φτάσουν τα αντικείμενα σας με ασφάλεια στον προορισμό τους. Ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον και οικονομικός τρόπος μετακίνησης στην Ελλάδα είναι με τις συνδυασμένες μεταφορές.

Αυτό σημαίνει ότι η μετακίνησή σας θα συνδυαστεί με μεταφορές άλλων οικογενειών. Θα σχεδιάσουμε όλες τις κινήσεις για να συναντήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιθυμητές ημερομηνίες μετακίνησης. Η προσωπική επαφή και η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικές όταν αναφερόμαστε στη μεταφορική αθήνα για να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία της μεταφοράς.


Τι προσφέρει μία μεταφορική Αθήνα


Κάλυψη όλης της Αθήνας

Κάλυψη όλων των πιθανών περιοχών που μπορεί να πραγματοποιηθεί μία μεταφορά εντός Αθήνας αλλα επίσης και ότι μεταφορές ξεκινούν από αυτήν με προορισμό εκτός του λεκανοπεδίου. Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική Αθήνα μέσα από ειδικά sites που σας προτείνουν εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στον ακίνητο σας έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος της μεταφοράς.


Κατάλληλα υλικά και εξοπλισμό

Να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική με το περιβάλλον με τα σωστά υλικά. Η συνήθης υπηρεσία μπορεί να είναι συσκευασία με οικολογικό αμπαλάζ , μερική συσκευασία επίπλων ή πλήρης συσκευασία. Στον προορισμό πραγματοποιείται αποσυσκευασία / αναδίπλωση / τοποθέτηση αντικειμένων.


Ασφαλή μετακόμιση

Επίσης κάθε μεταφορική Αθήνα σας εγγυάται την ασφάλεια των πραγμάτων σας σε περίπτωση υλικής ζημίας. Μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη ασφαλιστική λύση αγοράς για οποιεσδήποτε ανάγκες μετακίνησης και αποθήκευσης. Αντιμετωπίζει όλα τα κινούμενα αγαθά με προσωπική και επαγγελματική φροντίδα, αλλά αναγνωρίζει επίσης τους κινδύνους της μεταφοράς παγκοσμίως.


Ποιά είναι τα βήματα της μετακόμισης μου;

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική Αθήνα 6-8 εβδομάδες πριν από την εκτιμώμενη ημερομηνία μετακίνησης. Αυτό όχι μόνο της δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρει προτεραιότητα ανάθεσης και ευρύτερο φάσμα μετακινούμενων ημερομηνιών, αλλά και αρκετό χρόνο για να κάνετε μια έρευνα στο σπίτι σας για να υπολογίσετε τον όγκο που θα συσκευάζεται, να ελέγχετε τους όρους πρόσβασης και να εντοπίζετε τυχόν εύθραυστα στοιχεία που μπορεί να χρειαστούν κιβώτια ή άλλα ειδικά υλικά συσκευασίας.


Ποια θα είναι η τιμή της μετακόμισης;

Θα λάβετε την τελική λύση και την τιμή προσφοράς συμπεριλαμβανομένης της ασφαλιστικής προστασίας που βασίζεται στην έρευνα μέσω απο την ανάλογη μεταφορική Αθήνα.
Τη στιγμή της μεταφοράς φροντίστε να έχετε έτοιμα όλα τα αντικείμενα που σκοπεύετε να μεταφέρετε έτσι ώστε να επισπεύσετε το χρόνο της μετακίνηση σας στην Αθήνα.
Σιγουρευτείτε ότι όλα τα εύθραυστα αντικείμενα είναι καλά αμπαλαρισμένα είτε από εσας είτε απο τη μεταφορική σας έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν ζημιές.


Τιμές από οικονομική μεταφορική

 - Γκαρσονιέρα από 49€
 - Δυάρι            από 70€
 - Τριάρι         από 90€
 - Τεσσάρι         από 110€



Θα χρειαστώ άδεια για τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος;

Σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος σε σημείο όπου είναι πολυσύχναστος δρόμος, εκδώστε μια άδεια από τη τροχαία της περιοχής σας προκειμένου να είστε νόμιμοι και να μη δημιουργήσετε κάποιο πρόβλημα σε εσάς ή τη μεταφορική Αθήνα όσον αφορά με το κλείσιμου το δρόμου που πιθανόν να γίνει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.


Μεταφορική Αθήνα και αποθήκευση επίπλων

Δεν είστε σίγουροι πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε για τα αντικείμενα σας; Πολλαπλασιάστε τα τετραγωνικά μέτρα με 0,35 και θα πάρετε έναν κατά προσέγγιση αριθμό κυβικών μέτρων. Ένα κιβώτιο αποθήκευσης είναι περίπου 8m³. Η κάθε μεταφορική προσφέρει τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας από ή προς την αποθήκη. 

Επίσης υπολογίζοντας ενδεικτικά τον όγκο των αντικειμένων σας μπορείτε να προτείνετε στη μεταφορική πόσα άτομα θεωρείται ότι πρέπει να διαθέτει προκειμένου να σας βοηθήσουν ακόμα και στη συσκευασία / αποσυσκευασία των οικιακών σας ειδών προμηθεύοντας σας με τις κατάλληλες κούτες.


Πού μπορώ να βρω αποθήκη;

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως οι περισσότερες μεταφορικές στην Αθήνα διαθέτουν τις δικές τους αποθήκες και μάλιστα προσφέρουν τη δυνατότητα στου πελάτες να βλέπουν το χώρο εκείνον, πριν τη μέρα της μεταφοράς. Έτσι βεβαιώνουν την ασφάλεια της αποθήκης όσον αφορά τις κάμερες, τους συναγερμούς, το χώρο , καθώς επίσης και την καθαριότητα της. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά ο κάθε πελάτης παραλαμβάνει μια βεβαίωση που αποδεικνύει ότι άφησε τα συγκεκριμένα αντικείμενα στην αντίστοιχη αποθήκη.


Γιατί να εμπιστευτώ το MyConstructor.gr για τη μετακόμιση μου;

Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ώστε να μπορείτε να κινηθείτε άμεσα χωρίς καμία δυσκολία. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη μετακόμισή σας εκ των προτέρων, δηλαδή ακόμα και ένα μήνα πριν εκείνη πραγματοποιηθεί. ‘Οπου κι αν μετακινηθείτε, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη λειτουργία εύκολη και βολική.

Την ημέρα της μετακόμισης, οι απαιτήσεις σας θα πραγματοποιηθούν από μια ομάδα με ανυψωτικό εξοπλισμό, προστατευτικό ρουχισμό και υλικά συσκευασίας για την ασφαλή και οικονομική μεταφορά των προϊόντων σας. Αυτός ο εξοπλισμός εκτείνεται στο είδος των εργαλείων που μπορεί να χρειαστείτε εάν χρειάζεστε τη συναρμολόγηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και την αποσυναρμολόγηση.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της ιδιοκτησίας που μεταφέρεται οι συνεργάτες μας γνωρίζουν τον τέλειο τρόπο για να συσκευάσετε τα υπάρχοντά σας στα φορτηγά τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία τους καταργεί την ανάγκη τόσο για ταξίδια επιστροφής, όσο και για τον κίνδυνο πιθανών θραύσεων. Σας δίνετε τέλος η δυνατότητα μέσω του site μας να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι τον μεταφορέα που θα αναλάβει εξ’ολοκλήρου την εργασία σας.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα