Μετακομίζεις σύντομα; Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση τελικά;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Είστε από εκείνους που τους ανακοίνωσαν ότι πρέπει να βρουν άλλο σπίτι, καθώς αυτό που μένετε προορίζεται για ιδιοκατοίκηση… άρα πρέπει να μάθετε σύντομα, ένα κόστος μετακόμισης.
Ή βρήκατε το σπίτι των ονείρων σας και θέλετε να ξέρετε αναλυτικά και άμεσα, τα κόστη για μετακόμιση με αναβατόριο και υπηρεσία αμπαλάζ, πριν ξεκινήσετε το πακετάρισμα.  
Ήδη έχετε αρχίσει να τα βλέπετε βουνό… λογικό. 

Μια μετακόμιση, συνοδεύεται από πολλά ερωτήματα: Τι πάρετε; Τι θα αφήσετε; Ποιος θα αναλάβει το αμπαλάζ; Ποιος την – ειδικής μεταχείρισης - μεταφορά των οικοσκευών; Πως θα μετακινήσετε αυτήν την τεράστια ντουλάπα από Αθήνα στην Πάτρα; Και μέχρι να βάψετε πχ το σαλόνι, που θα αποθηκεύσετε τα έπιπλα;

Αλλά, το βασικό ερώτημα είναι ένα: Ποιο θα είναι το κόστος της μετακόμισης σας;
Το MyConstructor είναι εδώ, όχι μόνο για να σας συστήσει σε επαγγελματίες μεταφορείς, αλλά να σας καθοδηγήσει στο να κάνατε τις σωστές ερωτήσεις.

Υπάρχουν γενικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συνολική αμοιβή της υπηρεσίας.
Για παράδειγμα, διαφορετικά θα χρεωθεί η μεταφορά μιας μεγάλης ντουλάπας και διαφορετικά ενός μικρού σύνθετου. Και φυσικά, για τα παραδείγματα που διαβάσατε, θα χρειαστεί διαφορετικός αριθμός χεριών.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τους παράγοντες που ανεβάζουν το budget μας και να μάθουμε πως μπορούμε να έχουμε ένα συνολικό κόστος μετακόμισης, χωρίς να ΄΄κινδυνεύουμε΄΄ από ξαφνικές χρεώσεις.  

Ας τα πάρουμε από την αρχή με οργάνωση και ηρεμία… όπως μετακομίζει πάντα το myconstructor!

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για μεταφορική εταιρία και να κάνετε άσκοπα τηλεφωνήματα, καταγράψτε έπιπλα και οικοσκευές. Στη συνέχεια, σημειώστε τα αντικείμενα που σίγουρα θα χρειαστούν αμπαλάζ ασφαλείας.
Αυτό το επισημαίνουμε, καθώς το αμπαλάζ με νάιλον- bubble wrap (ή και άλλα υλικά συσκευασίας, χρεώνεται ανά τεμάχιο. Το αμπαλάρισμα ενός βάζου, σίγουρα θα κοστίσει λιγότερο από την αξία του ίδιου του βάζου. (εκτός και αν ποτέ δεν το χωνέψατε, οπότε…)
Επίσης, σε περίπτωση που ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να ετοιμάσετε για μετακόμιση βασικά είδη όπως: ρούχα, βιβλία ή κουζινικά, το myconstructor μπορεί να αναλάβει να σας απαλλάξει και από αυτό το άγχος, με μια προσιτή χρέωση, ανά κούτα.
Μην ξεχάσετε να αναφέρετε αντικείμενα που χρειάζονται ειδική διαχείριση κατά τη μεταφορά τους. Πχ ένα πιάνο, θα αντιμετωπιστεί με την ίδια προσοχή με έναν κομό, αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη.

Άρα μέχρι τώρα έχουμε:
- Έπιπλα
- Μεγάλες οικιακές συσκευές
- Αντικείμενα που θα χρειαστούν αμπαλάρισμα
- Αντικείμενα που θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή
- Ρούχα, βιβλία, κουζινικά και γενικά είδη καθημερινής χρήσης
- Αντικείμενα που έχουν μεγάλη αξία (πχ. έργα τέχνης)

Αυτή η λίστα, θα βοηθήσει την μεταφορική εταιρία να σας δώσει μια -κατά προσέγγιση- κοστολόγηση, σε ό,τι αφορά αντικείμενα και συσκευές. Και λέμε κατά προσέγγιση, καθώς είναι στη δική σας ευχέρεια το εάν θα επιλέξετε μια επιπλέον υπηρεσία ( πχ πακετάρισμα) ή όχι.


Πάμε όμως να δούμε και τους πιο βασικούς παράγοντες μια μετακόμισης, που θα παίξουν ρόλο στην τελική τιμολόγηση της.
Ο όροφος που βρίσκεται ο νέος σας χώρος και το εάν υπάρχει ασανσέρ ή όχι, έχει μεγάλη σημασία. Αυτό θα δώσει και μια εικόνα για τα πόσα άτομα προσωπικό θα χρειαστούν, για να σας εξυπηρετήσουν.

Επίσης εάν το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και πρέπει να μεταφερθεί ένας μεγάλος καναπές (που δύσκολα το ανεβάζει το προσωπικό, από τη σκάλα), τότε σίγουρα θα χρειαστεί αναβατόριο. Ακόμα ένα κόστος, δηλαδή.

Ένας συν παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της μετακόμισης, είναι οι διαδρομές. Πιο συγκεκριμένα, για διαδρομές άνω των 10χλμ – από σημείο σε σημείο – υπάρχει διαφορά στη χρέωση και υπολογίζεται βάσει τη χιλιομετρική απόσταση.
Μην αρχίσετε να κάνετε υπολογισμούς μόνοι σας. Μην αρχίσετε να ψάχνετε από φίλους και γνωστούς, μεγάλα ή μικρά αυτοκίνητα, για να μεταφέρετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε μόνοι σας. Ναι, φυσικά και κάποια θα μπορούν να μεταφερθούν από εσάς. Σκεφτείτε όμως τα αντικείμενα που μπορεί να υποστούν ζημιές, τις βενζίνες που θα καταναλώσετε ή ακόμα εάν η φυσική σας κατάσταση, θα σας επιτρέψει ανεβάσετε ένα καναπέ στον τρίτο όροφο. Εδώ, θα βρείτε εναλλακτικά πακέτα, όλων των κατηγοριών γρήγορα και υπεύθυνα… χωρίς να γίνουν ζημίες σε αντικείμενα ή ακόμα και σε εσάς τους ίδιους.


Με μια επίσκεψη στο site μας, μπορείτε να δείτε τους κορυφαίους επαγγελματίες μεταφορείς και τις χρεώσεις τους, ανά περιοχή και τετραγωνικά σπιτιού. 

Είναι τόσο απλό να βρείτε ό,τι σας χρειάζεται:
Μεταφορικές εταιρείες: Περιοχές και ωράρια που εξυπηρετούν, σχόλια πελατών, αμοιβές και τυχόν εξτρά υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν (π.χ. χρήση αναβατορίου)
Αποθήκευση: Εάν ο νέος σας χώρος, δεν είναι έτοιμος κι εσείς πρέπει να μετακομίσετε σύντομα, το myconstructor, σε ιδιόκτητες, σύγχρονες αποθήκες, φυλάσσει με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, τα αντικείμενά σας.
Συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση επίπλων: Επειδή δεν γεννηθήκαμε όλοι μαραγκοί, καλύτερα να αφήσουμε τους ειδικούς να συναρμολογήσουν/ αποσυναρμολογήσουν τα έπιπλα, πριν και μετά τη μετακόμιση. Στο site μας θα βρείτε και τις ειδικότητες, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα ΄΄δέσουν΄΄ τα έπιπλά σας.
Συνεργεία ηλεκτρολόγων/ ψυκτικών κτλ: Με το ρεύμα δεν παίζουμε, οπότε για να πάρετε μαζί σας φωτιστικά και κλιματιστικά, θα χρειαστείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνίτη.  
Καθαρισμός σπιτιού: Θέλετε να αφήσετε το σπίτι που ζήσατε τόσο καιρό καθαρό, αλλά δεν έχετε χρόνο να το φροντίσετε. Μπορούμε να σας συστήσουμε και συνεργείο καθαρισμού όχι μόνο για το χώρο που θα αφήσετε, αλλά και για το χώρο που θα πάτε.
 
Το MyConstructor το χρειάζεστε γιατί θέλετε να μετακομίσετε σύντομα, με ασφάλεια και οικονομικά. Γιατί θέλετε κάποιον να προσέξει τα αντικείμενά σας, σαν δικά του. Όλοι οι επαγγελματίες συνεργάτες μας, έχουν επιλεγεί όχι από εμάς…αλλά από εσάς! Οι κριτικές των πελατών είναι εκείνες που τους δίνουν μια θέση στο myconstructor. Και δεν τους ΄΄ανεβάζει΄΄ μόνο η προσιτή αμοιβή τους, αλλά και η ευγένεια, η συνέπεια, η προσοχή και η τήρηση συμφωνίας.


Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα