Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού από το MyConstructor!
Περιγράψτε μας το έργο σας, πάρτε προσφορά και βρείτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8★★★★★ (11 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.8

★★★★★ (11 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Ανακαίνιση Σπιτού από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να ξέρεις αν σχεδιάζεις ολική Ανακαίνιση Σπιτιού;

Η Ανακαίνιση Σπιτιού είναι ένα εγχείρημα που απαιτεί έναν πολύπλευρο σχεδιασμό. Είτε αν έχετε προσλάβει έναν εργολάβο, είτε αν αποφασίσατε να κάνετε μόνοι σας τις εργασίες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν από κάθε ανακαίνιση σπιτιού. 

Αν δεν έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία στις ανακαινίσεις, πρέπει να ξέρετε ότι η ασφάλεια του εργοταξίου και η ευθύνη σε σημαντικά θέματα στις διάφορες φάσεις της ανακαίνισης έχουν πρωτεύουσα σημασία. 

Επίσης, η διαθεσιμότητα των υλικών αποτελεί συχνά ένα ζήτημα. Καλό είναι να προετοιμαστείτε εγκαίρως, κάνοντας τις απαραίτητες παραγγελίες που ενδέχεται να έχουν μεγάλο χρόνο παράδοσης. 

Είναι προτιμότερο να έχετε νωρίτερα τα υλικά σας και να τα αποθηκεύσετε, παρά να περιμένετε και να καθυστερείται η διαδικασία. Εκτός από το ότι θα είναι μια αχρείαστη σπατάλη χρόνου, θα αποτελέσει και οικονομική επιβάρυνση για σας. 

Με τον σωστό σχεδιασμό λοιπόν και τις έγκαιρες αποφάσεις και παραγγελίες θα διασφαλίσετε ότι δεν θα παρουσιαστούν τυχόν καθυστερήσεις και χρονικά χάσματα στην ανακαίνιση σπιτιού που προετοιμάζετε. 

Το χρονοδιάγραμμα, ο προϋπολογισμός, η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους στους οποίους κάθε έμπειρος εργολάβος βασίζει τη δουλειά του. 

Στη συνέχεια, θα σας προτείνουμε πέντε βασικά βήματα στα οποία καλό είναι να προχωρήσετε, ή αν μη τι άλλο να λάβετε υπόψη σας, πριν ξεκινήσετε να βάζετε μπρος το εγχείρημα ανακαίνιση σπιτιού.

#1 Προσλάβετε Έναν Ικανό Αρχιτέκτονα 

Ο σχεδιασμός που θα απαιτήσει μια ανακαίνιση σπιτιού ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο ακόμη και από την υλοποίησή της. Μπορεί να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι νομίζατε, αλλά θα γλυτώσετε πολλά λάθη και θα έχετε ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είστε περήφανοι.

Θα αισθάνεστε επίσης πιο σίγουροι με τον προϋπολογισμό σας και δεν θα κινδυνεύετε από έξοδα που δεν έχετε προβλέψει.

Εκτός από την αισθητική, η λειτουργικότητα και η εργονομία είναι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες στον σχεδιασμό και την ανακαίνιση σπιτιού. Είναι επίσης σημαντικό να διαλέξετε τα υλικά, όπως επίσης και τις πηγές φωτισμού που θα χρησιμοποιήσετε. Έτσι, θα είστε σε θέση να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα του προϋπολογισμού σας και του χρονοδιαγράμματος. 

Η πρόσληψη ενός αρχιτέκτονα ή επαγγελματία σχεδιαστή θα σας βοηθήσει όσο λίγα πράγματα στην ανακαίνιση σπιτιού. Η εμπειρία και η γνώση του θα μεγαλώσει τις πιθανότητες για μια επιτυχημένη ανακαίνιση. 

Τέλος, θα είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τον εργολάβο και για το πώς συνεχίζουν οι εργασίες, θα επιβλέπει πολλές φορές και ο ίδιος τα στάδια των εργασιών και θα σας συμβουλεύει ανάλογα στην εκάστοτε περίσταση.

#2 Προσλάβετε Έναν Έμπειρο και Αξιόπιστο Εργολάβο

Ο εργολάβος είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για μια επιτυχή ανακαίνιση σπιτιού. 

Είναι το άτομο το οποίο θα αναλάβει την επίβλεψη και πολλές από τις απαιτούμενες εργασίες, και την ευθύνη του εγχειρήματος, τουλάχιστον όσον αφορά τις εργασίες και τον συντονισμό τους. Επίσης, πολλές φορές θα είναι αυτός που θα προτείνει εξειδικευμένους εργάτες για τις εκάστοτε εργασίες, συνήθως ανθρώπους με τους οποίους έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν και γνωρίζει τις ικανότητές τους και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. 

Ένας καλός εργολάβος έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών και το αποτέλεσμα της δουλειάς του θα πρέπει να μπορεί να επαληθευτεί από τα προηγούμενα έργα του και την αξιολόγηση των πελατών του. 

Γι’ αυτό και είναι καλό να διασταυρώνετε τις πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί του και κατόπιν να παίρνετε την τελική απόφαση.

Ασφαλώς και η οικονομική προσφορά που θα σας δώσει είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά μη σταθείτε μόνο σ’ αυτό, αν θέλετε να έχετε ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Ζητήστε από τους εργολάβους, με τους οποίους θα διαπραγματευτείτε στην αρχή, να υποβάλουν ένα προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα για την ανακαίνιση σπιτιού. 

Επίσης, ένα χρονοδιάγραμμα που θα αφορά την κάθε εργασία ξεχωριστά και ζητήστε να μάθετε τι ακριβώς παρέχουν μέσα στην οικονομική προσφορά τους. Ρωτήστε ακόμη για τους συνεργάτες τους, όπως επίσης και για τον τρόπο επικοινωνίας που θα έχετε και τι θα χρειαστεί να κάνετε κι εσείς οι ίδιοι.

#3 Πρόγραμμα “Εξοικονομώ”

Η ανακαίνιση σπιτιού προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διάφορες βελτιωτικές κινήσεις στον χώρο μας, και μια απ’ αυτές είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας. 

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” είναι μια καλή ευκαιρία να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς επιδοτεί μέχρι και το 70% των απαιτούμενων εξόδων για ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού. 

Με τη βοήθεια ενός μηχανικού θα καταρτίσετε το πλάνο των εργασιών, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες επιλογές. Μόνωση ταράτσας, θερμοπρόσοψη, ηλιακός, κουφώματα, σύστημα θέρμανσης (π.χ. αντλίες θερμότητας, fan coil units) είναι μερικές από τις πολλές επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. 

Τέλος, μέσω του προγράμματος αυτού, έχετε επίσης τη δυνατότητα να αιτηθείτε δάνειο για την πληρωμή των εργασιών.

Η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητές σας στην ανακαίνιση σπιτιού. Πέρα από τη συμβολή σε μια πιο συνειδητή χρήση των ενεργειακών πόρων, με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα, κάνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα απόσβεση των εξόδων σας. 

#4 Αποκτήστε τις Απαιτούμενες Άδειες

Είτε αν έχετε συνεργαστεί με κάποιον εργολάβο, είτε αν έχετε αναλάβει εσείς οι ίδιοι, είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσετε να έχετε τις απαιτούμενες άδειες και να διασφαλίσετε ότι η ανακαίνιση σπιτιού γίνεται στα πλαίσια της εγκεκριμένης άδειας που σας έχει δοθεί. 

Οι μη εγκεκριμένες τροποποιήσεις ενδέχεται να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα, γι’ αυτό καλύτερα κινηθείτε μέσα στα πλαίσια που σας ορίζει η νομοθεσία.

Λάβετε επίσης υπόψη σας τους χρόνους αδειοδότησης και τις πιθανές καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Επειδή στην πορεία των εργασιών μπορεί να χρειαστούν διάφορες επιμέρους τροποποιήσεις, φροντίστε να είστε αρκετά ευέλικτοι και τα αρχικά πλάνα σας να καλύπτουν κι άλλες πιθανές λύσεις. 

Είναι επίσης σημαντικό να αποκτήσετε μια γνώση για τις όποιες απαιτήσεις μπορεί να συνοδεύουν τις εκάστοτε διαδικασίες κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης σπιτιού.

#5 Επισκεφτείτε τα Καταστήματα Υλικών

Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας δώσει ασφαλώς πολλές επιλογές για την ανακαίνιση σπιτιού. Παρόλα αυτά, η εμπειρία δείχνει ότι καλό είναι να επισκεπτόμαστε οι ίδιοι τα εκάστοτε καταστήματα ειδών υγιεινής ή χρωμάτων, ξυλείας κλπ. 

Η επιλογή χρώματος ενός υλικού, για παράδειγμα το χρώμα της κουζίνας σας, ο πάγκος, τα ντουλάπια και τα κασώματά τους, θα πρέπει να γίνεται από σας τους ίδιους βλέποντας από κοντά το χρώμα, την ποιότητα και τις υφές. 

Μπορεί να έχετε καταλήξει ότι θα χρησιμοποιήσετε μελαμίνη στην καινούρια κουζίνα σας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις διάφορες επιλογές. Το ίδιο ισχύει και για το πάτωμα που θα επιλέξετε, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό χωρίς να το έχετε δει από κοντά.

Ο αρχιτέκτονας με τον οποίο θα συνεργαστείτε θα είναι σε θέση να σας προτείνει υλικά και χρωματισμούς. Μη διστάσετε να ζητήσετε ένα τρισδιάστατο σχέδιο που θα ενσωματώνει διαφορετικές προτάσεις με υλικά και χρωματισμούς που θα επιλέξετε από κοινού. 

Έπειτα, αφού έχετε κάποιες εναλλακτικές με συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, επισκεφτείτε οι ίδιοι τα καταστήματα υλικών και δείτε από κοντά με ποιο τρόπο συνδυάζονται τα υλικά μεταξύ τους. Ο ρόλος του αρχιτέκτονα και του εργολάβου είναι σαφώς σημαντικός, αλλά μην ξεχνάτε ότι εσείς οι ίδιοι θα κατοικήσετε τον χώρο και πώς οι επιλογές που θα κάνετε στην ανακαίνιση σπιτιού πρέπει να αντανακλούν τα προσωπικά σας αισθητικά κριτήρια.

Πριν Κλείσετε το Ραντεβού σας για Ανακαίνιση:

Η δική σας πρωτοβουλία και συμμετοχή στη διαδικασία είναι πολύ σημαντική. 

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με ανάλογες διαδικασίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είστε σε θέση να πάρετε τις αποφάσεις που θα συντελέσουν σε μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού. 

Οι επιλογές που θα κάνετε θα διαμορφώσουν τον χώρο στον οποίο θα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, κι επομένως είναι σημαντικό να έχετε ένα λειτουργικό και άνετο περιβάλλον. 

Η ποιότητα της ζωής μας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον προσωπικό μας χώρο. Μη διστάσετε λοιπόν να αφοσιωθείτε στο εγχείρημα αυτό, καθώς θα σας δώσει τη δυνατότητα για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα που θα συμβαδίζει με τις δικές σας επιθυμίες.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες για την ανακαίνισή σας, οι οποίοι θα σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα για την ανακαίνιση σπιτιού, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

★★★★★
Έκλεισα ολική ανακαίνιση σπιτιού. Οι επαγγελματίες ήταν άψογοι και η προσφορά πολύ συμφέρουσα!
-Αντωνία Κ.
★★★★★
Δεν υπάρχουν λόγια για τον επαγγελματισμό των παιδιών. Εξαιρετική δουλειά.
-Μάκης Π.
★★★★★
Ανακαίνιση εύκολα και πολύ οικονομικά. Για ό,τι εργασία χρειαστούμε θα σας προτιμήσουμε!
-Γιώτα Λ.

Responsive image

Φτιάξε το σπίτι σου όπως το ονειρεύεσαι!

Με τους επαγγελματίες του MyConstructor, η ανακαίνιση σπιτιού γίνεται παιχνιδάκι! Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες στις καλύτερες τιμές!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Έργα Ανακαινήσεων Σπιτιού

Card image cap
Ολική Ανακαίνιση
Εξειδίκευση στη μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού. Ανακαίνιση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων από τους κορυφαίους επαγγελματίες μας!
Card image cap
Ανακαίνιση Κουζίνας
Δώστε νέα πνοή στην κουζίνα σας! Επιλέξτε πακέτο για ανακαίνιση κουζίνας ή δημιουργήστε ένα μοναδικό σχέδιο με τη βοήθειά μας!
Card image cap
Ανακαίνιση Μπάνιου
Ανανεώστε το χώρο σας με μια ανακαίνιση μπάνιου. Ιδέες & καθοδήγηση από ειδικούς στο χώρο των ανακαινίσεων!
Βρες τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού 100 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται