Μερική ή Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Μερική ή Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού
Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού από το MyConstructor!
Περιγράψτε μας το έργο σας, πάρτε προσφορά και βρείτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει!
Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Δήλωσε Ενδιαφέρον
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έκλεισα ολική ανακαίνιση σπιτιού. Οι επαγγελματίες ήταν άψογοι και η προσφορά πολύ συμφέρουσα!
Δεν υπάρχουν λόγια για τον επαγγελματισμό των παιδιών. Εξαιρετική δουλειά.
Ανακαίνιση εύκολα και πολύ οικονομικά. Για ό,τι εργασία χρειαστούμε θα σας προτιμήσουμε!

Μερική ή Ολική Ανακαίνιση Σπιτού από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να ξέρετε αν σχεδιάζετε ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Η Ανακαίνιση Σπιτιού είναι ένα εγχείρημα που απαιτεί έναν πολύπλευρο σχεδιασμό. Είτε αν έχετε προσλάβει έναν εργολάβο, είτε αν αποφασίσατε να κάνετε μόνοι σας τις εργασίες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν από κάθε ανακαίνιση σπιτιού. 

Αν δεν έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία στις ανακαινίσεις, πρέπει να ξέρετε ότι η ασφάλεια του εργοταξίου και η ευθύνη σε σημαντικά θέματα στις διάφορες φάσεις της ανακαίνισης, έχουν πρωτεύουσα σημασία. 

Επίσης, η διαθεσιμότητα των υλικών αποτελεί συχνά ένα ζήτημα. Καλό είναι να προετοιμαστείτε εγκαίρως, κάνοντας τις απαραίτητες παραγγελίες που ενδέχεται να έχουν μεγάλο χρόνο παράδοσης. 

Είναι προτιμότερο να έχετε νωρίτερα τα υλικά σας και να τα αποθηκεύσετε, παρά να περιμένετε και να καθυστερείται η διαδικασία. Εκτός από το ότι θα είναι μια αχρείαστη σπατάλη χρόνου, θα αποτελέσει και οικονομική επιβάρυνση για σας. 

Με τον σωστό σχεδιασμό λοιπόν, και τις έγκαιρες αποφάσεις και παραγγελίες θα διασφαλίσετε ότι δεν θα παρουσιαστούν τυχόν καθυστερήσεις και χρονικά χάσματα στην ανακαίνιση σπιτιού που προετοιμάζετε. 

Το χρονοδιάγραμμα, ο προϋπολογισμός, η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους στους οποίους κάθε έμπειρος εργολάβος βασίζει τη δουλειά του. 

Στη συνέχεια, θα σας προτείνουμε πέντε βασικά βήματα στα οποία καλό είναι να προχωρήσετε, ή αν μη τι άλλο να λάβετε υπόψη σας, πριν ξεκινήσετε να βάζετε μπροστά το εγχείρημα "Ανακαίνιση Σπιτιού".

#1 Προσλάβετε Έναν Ικανό Αρχιτέκτονα 

Ο σχεδιασμός που θα απαιτήσει μια ανακαίνιση σπιτιού ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο ακόμη και από την υλοποίησή της. Μπορεί να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι νομίζατε, αλλά θα γλυτώσετε πολλά λάθη και θα έχετε ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είστε περήφανοι.

Θα αισθάνεστε επίσης, πιο σίγουροι με τον προϋπολογισμό σας και δεν θα κινδυνεύετε από έξοδα που δεν έχετε προβλέψει.

Εκτός από την αισθητική, η λειτουργικότητα και η εργονομία είναι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες στον σχεδιασμό και την ανακαίνιση σπιτιού. Είναι επίσης σημαντικό να διαλέξετε τα υλικά, όπως επίσης και τις πηγές φωτισμού που θα χρησιμοποιήσετε. Έτσι, θα είστε σε θέση να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα του προϋπολογισμού σας και του χρονοδιαγράμματος. 

Η πρόσληψη ενός αρχιτέκτονα ή επαγγελματία σχεδιαστή θα σας βοηθήσει όσο λίγα πράγματα στην ανακαίνιση σπιτιού. Η εμπειρία και η γνώση του θα μεγαλώσει τις πιθανότητες για μια επιτυχημένη ανακαίνιση. 

Τέλος, θα είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τον εργολάβο και για το πώς συνεχίζουν οι εργασίες, θα επιβλέπει πολλές φορές και ο ίδιος τα στάδια των εργασιών και θα σας συμβουλεύει, ανάλογα στην εκάστοτε περίσταση.

#2 Προσλάβετε Έναν Έμπειρο και Αξιόπιστο Εργολάβο

Ο εργολάβος είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για μια επιτυχή ανακαίνιση σπιτιού. 

Είναι το άτομο το οποίο θα αναλάβει την επίβλεψη και πολλές από τις απαιτούμενες εργασίες, και την ευθύνη του εγχειρήματος, τουλάχιστον όσον αφορά τις εργασίες και τον συντονισμό τους. Επίσης, πολλές φορές θα είναι αυτός που θα προτείνει εξειδικευμένους εργάτες για τις εκάστοτε εργασίες, συνήθως ανθρώπους με τους οποίους έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν και γνωρίζει τις ικανότητές τους και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. 

Ένας καλός εργολάβος έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών και το αποτέλεσμα της δουλειάς του θα πρέπει να μπορεί να επαληθευτεί από τα προηγούμενα έργα του και την αξιολόγηση των πελατών του. 

Γι’ αυτό και είναι καλό να διασταυρώνετε τις πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί του και κατόπιν να παίρνετε την τελική απόφαση.

Ασφαλώς και η οικονομική προσφορά που θα σας δώσει είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά μη σταθείτε μόνο σ’ αυτό, αν θέλετε να έχετε ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Ζητήστε από τους εργολάβους, με τους οποίους θα διαπραγματευτείτε στην αρχή, να υποβάλουν ένα προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα για την ανακαίνιση σπιτιού. 

Επίσης, ένα χρονοδιάγραμμα που θα αφορά την κάθε εργασία ξεχωριστά και ζητήστε να μάθετε τι ακριβώς παρέχουν μέσα στην οικονομική προσφορά τους. Ρωτήστε ακόμη για τους συνεργάτες τους, όπως επίσης και για τον τρόπο επικοινωνίας που θα έχετε και τι θα χρειαστεί να κάνετε κι εσείς οι ίδιοι.

#3 Πρόγραμμα “Εξοικονομώ”

Η ανακαίνιση σπιτιού προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διάφορες βελτιωτικές κινήσεις στον χώρο μας, και μια απ’ αυτές είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας. 

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” είναι μια καλή ευκαιρία να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς επιδοτεί μέχρι και το 70% των απαιτούμενων εξόδων για ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού. 

Με τη βοήθεια ενός μηχανικού θα καταρτίσετε το πλάνο των εργασιών, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες επιλογές. Μόνωση ταράτσας, θερμοπρόσοψη, ηλιακός, κουφώματα, σύστημα θέρμανσης (π.χ. αντλίες θερμότητας, fan coil units) είναι μερικές από τις πολλές επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. 

Τέλος, μέσω του προγράμματος αυτού, έχετε επίσης τη δυνατότητα να αιτηθείτε δάνειο για την πληρωμή των εργασιών.

Η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητές σας στην ανακαίνιση σπιτιού. Πέρα από τη συμβολή σε μια πιο συνειδητή χρήση των ενεργειακών πόρων, με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα, κάνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα απόσβεση των εξόδων σας. 

#4 Αποκτήστε τις Απαιτούμενες Άδειες

Είτε αν έχετε συνεργαστεί με κάποιον εργολάβο, είτε αν έχετε αναλάβει εσείς οι ίδιοι, είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσετε να έχετε τις απαιτούμενες άδειες και να διασφαλίσετε ότι η ανακαίνιση σπιτιού γίνεται στα πλαίσια της εγκεκριμένης άδειας που σας έχει δοθεί. 

Οι μη εγκεκριμένες τροποποιήσεις ενδέχεται να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα, γι’ αυτό καλύτερα κινηθείτε μέσα στα πλαίσια που σας ορίζει η νομοθεσία.

Λάβετε επίσης υπόψη σας τους χρόνους αδειοδότησης και τις πιθανές καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Επειδή στην πορεία των εργασιών μπορεί να χρειαστούν διάφορες επιμέρους τροποποιήσεις, φροντίστε να είστε αρκετά ευέλικτοι και τα αρχικά πλάνα σας να καλύπτουν κι άλλες πιθανές λύσεις. 

Είναι επίσης σημαντικό να αποκτήσετε μια γνώση για τις όποιες απαιτήσεις μπορεί να συνοδεύουν τις εκάστοτε διαδικασίες κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης σπιτιού.

#5 Επισκεφτείτε τα Καταστήματα Υλικών

Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας δώσει ασφαλώς πολλές επιλογές για την ανακαίνιση σπιτιού. Παρόλα αυτά, η εμπειρία δείχνει ότι καλό είναι να επισκεπτόμαστε οι ίδιοι τα εκάστοτε καταστήματα ειδών υγιεινής ή χρωμάτων, ξυλείας κλπ. 

Η επιλογή χρώματος ενός υλικού, για παράδειγμα το χρώμα της κουζίνας σας, ο πάγκος, τα ντουλάπια και τα κασώματά τους, θα πρέπει να γίνεται από σας τους ίδιους βλέποντας από κοντά το χρώμα, την ποιότητα και τις υφές. 

Μπορεί να έχετε καταλήξει ότι θα χρησιμοποιήσετε μελαμίνη στην καινούρια κουζίνα σας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις διάφορες επιλογές. Το ίδιο ισχύει και για το πάτωμα που θα επιλέξετε, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό χωρίς να το έχετε δει από κοντά.

Ο αρχιτέκτονας με τον οποίο θα συνεργαστείτε θα είναι σε θέση να σας προτείνει υλικά και χρωματισμούς. Μη διστάσετε να ζητήσετε ένα τρισδιάστατο σχέδιο που θα ενσωματώνει διαφορετικές προτάσεις με υλικά και χρωματισμούς που θα επιλέξετε από κοινού. 

Έπειτα, αφού έχετε κάποιες εναλλακτικές με συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, επισκεφτείτε οι ίδιοι τα καταστήματα υλικών και δείτε από κοντά με ποιο τρόπο συνδυάζονται τα υλικά μεταξύ τους. Ο ρόλος του αρχιτέκτονα και του εργολάβου είναι σαφώς σημαντικός, αλλά μην ξεχνάτε ότι εσείς οι ίδιοι θα κατοικήσετε τον χώρο και πώς οι επιλογές που θα κάνετε στην ανακαίνιση σπιτιού πρέπει να αντανακλούν τα προσωπικά σας αισθητικά κριτήρια.

Ολική ή Μερική Ανακαίνιση Σπιτιού; Τύποι Ανακαινίσεων 

Η Ανακαίνιση Σπιτιού είναι μια πολύπλοκη απόφαση. Είτε επιλέξετε ολική ανακαίνιση σπιτιού, είτε μερική, πρέπει να είστε σίγουροι για την απόφασή σας και να έχετε συνδέσει με πολλή προσοχή, τις ανάγκες και επιθυμίες σας με τον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε. Μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί πολύ εύκολα να γίνει σταδιακά, σε περίπτωση που δεν θέλετε να πάρετε μια εξ' ολοκλήρου απόφαση. 


Μια ανακαίνιση μπορεί να χωριστεί στα εξής στάδια: 

- Ανακαίνιση Κουζίνας

Η κουζίνα του σπιτιού μας είναι ένας χώρος, στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες μέσα στην καθημερινότητα μας. Για αυτό, είναι σημαντικό να βρισκόμαστε σε έναν χώρο που νιώθουμε άνετα και μπορούμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας στιγμές με τους αγαπημένους μας. Όταν πρόκειται για μερική ανακαίνιση σπιτιού, η Ανακαίνιση Κουζίνας είναι η ιδανική λύση για να δώσει μια νέα νότα στο σπίτι μας. 

Σε μια ανακαίνιση κουζίνας, μπορούν να γίνουν αρκετού είδους εργασίες. Η ποσότητα και η σημαντικότητα αυτών, εξαρτάται από τις ανάγκες μας και το πώς επιθυμούμε να διαμορφωθεί ο χώρος μας. Για παράδειγμα, εάν επιθυμούμε μικρές αλλαγές στην κουζίνα μας, το βάψιμο των τοίχων και η διακόσμηση του χώρου είναι οι ιδανικές και πιο οικονομικές λύσεις που μπορούν να κάνουν αισθητή διαφορά στον χώρο μας. Εάν πάλι επιθυμούμε μια πιο βαθιά ανακαίνιση, κάποιες εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η αλλαγή πλακιδίων. η αλλαγή σωνηλώσεων και των υδραβλικών ή/και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και φυσικά, η αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων. 

Οι εργασίες σε μια Ανακαίνιση Κουζίνας μπορεί να είναι απεριόριστες, καθως εξαρτώνται αποκλειστικά στο προϋπολογισμό σας και το γούστο σας. 

Είναι σημαντικό λοιπόν, πριν επιλέξετε το συνεργείο που θα αναλάβει αυτό το απαιτητικό και δύσκολο εγχείρημα, να οργανώσετε τις ανάγκες σας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα, καλό θα ήταν να έχετε μια γενική εικόνα για το πως επιθυμείτε να διαμορφωθεί η κουζίνα σας. 

  • Σκεφτείτε, τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι; 
  • Χρειάζεται ο χώρος επέκταση ή σμύκρινση; 
  • Πώς θα χρησιμοποιήσετε τον χώρο που έχετε στη διάθεση σας; 

Αυτές οι ερωτήσεις είναι απαραίτητες όχι μόνο για την κουζίνα σας, αλλά σε οποιαδήποτε μορφή ανακαίνισης σπιτιού. Βασικές ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι ανάγκες πραγματικά έχετε! Αν πάλι δυσκολεύεστε ή δεν έχετε χρόνο για όλα αυτά, μην ανησυχείτε καθόλου! Το MyConstructor έχει προνοήσει για εσάς και σας προσφέρει έναν μοναδικό Οδηγό Οργάνωσης Κουζίνας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε από που θα ξεκινήσετε και που θέλετε να φτάσετε με το μικρότερο δυνατό κόσστος. 



- Ανακαίνιση Μπάνιου 

Μια Ανακαίνιση Μπάνιου μπορεί να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας και να δώσει μια νέα πνοή στον χώρο σας. Ωστόσο, επειδή το μπάνιο είναι πιο περιορισμένος χώρος σε σχέση με τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν, πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας από την αρχή, ώστε να μη ξεφύγει το τελικό κόστος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ της γενικής ανακαίνισης μπάνιου και της ανανέωσης βασικών στοιχείων του. Φυσικά, και σε αυτή την περίπτωση, ο προϋπολογισμός σας είναι αυτός που θα καθορίσει τη σκοπιά της ανακαίνισης. 

Κάποιες από τις πιο απλές εργασίες ανακαίνισης που μπορούν να γίνουν στο μπάνιο σας, εκτός από την αλλαγή της διακόσμησης, είναι η τοποθέτηση νέων επίπλων και συσκευών και η τοποθέτηση νέων πλακιδίων. Πραγματοποιώντας αυτές τις αλλαγές και μόνο, η διαφορά στον χώρο μας θα είναι αισθητή. Από την άλλη μεριά, πιο βαριές εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η αποξύλωση εγκαταστάεων και επίπων υγιεινής και η ολική διαμόρφωση του χώρου. 

Ό,τι αλλαγές και εργασίες ανακαίνισης επιλέξετε να κάνετε στο μπάνιο σας, το πιο σημαντικό είναι βρείτε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για Ανακαίνιση Μπάνιου, το οποιο θα είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημά σας.  


- Ανακαίνιση Μικρού Μπάνιου

Κι όμως, γίνεται! Η ανακαίνιση ενός μικρού μπάνιου μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτη αλλά στη πραγματικότητα μπορεί να γίνει και μάλιστα, με πολύ χαμηλό κόστος. Με μια ανακαίνιση μικρού μπάνιου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας στο 100% και να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας.

Το κλειδί για μια επιτυχημένη ανακαίνιση μικρού μπάνιου είναι ο σωστός αρχικός σχεδιασμός, αλλά και η εναρμόνηση της λειτουργηκότητας με την αισθητική. Χρειάζεστε μόνο μερική δημιουργικότητα και δεξιοτεχνία. Και αν αυτό σας ακούγεται δύσκολο, οι επαγγελματίες του MyConstructor μπορούν να λύσουν όλα σας τα προβλήματα και να σας προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις χαμηλού κόστους. Αφήστε το μπάνιο σας στα χέρια των ειδικών! 

Σαν πρώτο στάδιο της Ανακαίνισης Μικρού Μπάνιου, πρέπει να βρεθεί μια "χρυσή τομή" για το πως θα διαμορφωθεί ο χώρος. Λόγω των λίγων τετραγωνικών το στάδιο αυτό χρήζει προτεραιότητας, καθώς με βάση αυτό θα καθοριστούν όλες οι υπόλοιπες ενέργειες της ανακαίνισης. Αφού λυθεί το θέμα της λειτουργικότητας, ήρθε η ώρα να βάλετε όλο το γούστο και το μεράκι σας, για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας! 


- Ανακαίνιση Γραφείου

Δώστε νέα πνοή και νέο αέρα στον εγρασιακό σας χώρο με τους επαγγελματίες του MyConstructor! Πείτε μας πώς φαντάζεστε το γραφείο σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. 

Η ανακαίνιση γραφείου, αποτελεί μια επιχειρηματική επένδυση, η οποία μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην επιχείρηση σας. Μια ανανέωση στον χώρο, είτε μερική, είτε ολική, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων πάνω από 50%, αυξάνοντας τα κέρδη σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτε άλλο. 

Λόγοι για τους οποίους αξίζει να προβείτε σε ανακαίνιση γραφείου:
  • Βελτίωση της εργονομίας του χώρου και η σωστή αξιοποίηση του: Κοιτάξτε το γραφείο σας και σκεφτείτε: αξιοποιείτε τον χώρο όπως χρειάζεται; Η διάταξη του χώρου και η αξιοποίηση του παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία, στη διάθεση και στην απόδοση των εργαζομένων.
  • Αλλαγή εικόνας του χώρου: Η εικόνα της επιχείρησης σας, αποτελεί μέρος της ταυτότητάς σας. Η κατάλληλη ανακαίνιση γραφείου μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και την φιλοσοφία ενός επαγγελματικού χώρου εύκολα και γρήγορα.
  • Ανάδειξη των δυνατών σημείων της επιχείρησης: Με μια ανακαίνιση γραφείου, μπορείτε να αναδείξετε καλύτερα την υπηρεσία ή το προϊόν που προσφέρετε, προσελκύοντας έτσι περισσότερους πελάτες!
Πάρτε δωρεάν προσφορά για ανακαίνιση γραφείου από το MyConstructor σήμερα!

Πριν Κλείσετε το Ραντεβού σας για Ανακαίνιση:

Η δική σας πρωτοβουλία και συμμετοχή στη διαδικασία είναι πολύ σημαντική. 

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με ανάλογες διαδικασίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είστε σε θέση να πάρετε τις αποφάσεις που θα συντελέσουν σε μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού. 

Οι επιλογές που θα κάνετε θα διαμορφώσουν τον χώρο στον οποίο θα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, κι επομένως είναι σημαντικό να έχετε ένα λειτουργικό και άνετο περιβάλλον. 

Η ποιότητα της ζωής μας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον προσωπικό μας χώρο. Μη διστάσετε λοιπόν να αφοσιωθείτε στο εγχείρημα αυτό, καθώς θα σας δώσει τη δυνατότητα για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα που θα συμβαδίζει με τις δικές σας επιθυμίες.

Διακόσμηση Σπιτιού από το MyConstructor

Εκτός από υπηρεσίες μερικής και ολικής ανακαίνισης, το MyConstructor προσφέρει υπηρεσίες διακόσμησης σπιτιού. Είτε μόλις έχετε μετακομίσει, είτε χρειάζεστε να αλλάξετε τον χώρο σας, η διακόσμηση σπιτιού είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε, κι εμείς είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. 

Στο MyConstructor θα βρείτε έμπειρο και επαγγελματικό προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρα κάθε εργασία που αφορά τη διακόσμηση σπιτιού. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε πως ονειρεύεστε το σπίτι σας και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα!

Οι επαγγελματίες μας θα σας προσφέρουν ιδέες και συμβουλές για το τι ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας και πώς μπορείτε να βρείτε την πιο οικονομική λύση με βάση αυτό που ψάχνετε. 

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι επαγγελματίες του MyConstructor για υπηρεσίες διακόσμησης σπιτιού:
  • Κάτοψη του χώρου σας.
  • Πρόταση διαρρύθμισης.
  • Πρόταση βαψίματος των τοίχων του χώρου και των χρωματικών συνδυασμών.
  • Λίστα με προτάσεις σχετικά με τα έπιπλα και τα φωτιστικά του νέου σας χώρου.
Για διακόσμηση σπιτιού, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία για να έρθει για αυτοψία στον χώρο σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορει να σας προσφέρει ιδέες και συμβουλές για το τι ταιριάζει ακριβώς στο σπίτι σας και πως θα το πετύχετε με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Ανακαίνιση Σπιτιού Τιμές/ Ανακαίνιση Γραφείου Τιμές: Από τι εξαρτώνται;

Οι τιμές για ανακαίνιση εξαρτώνται από το είδος της ανακαίνισης που επιθυμείτε, αλλά και από τον τύπο ανακαίνισης που θα πραγματοποιήσετε. Επιπλέον, το κόστος της ανακαίνισης εξαρτάται και από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. 

Πιο συγκεκριμένα: 
  • Το κόστος για ολική ανακαίνιση, όπως είναι λογικό, είναι μεγαλύτερο από το κόστος για μερική ανακαίνιση. 
  • Το κόστος για ανακαίνιση σπιτιού τείνει να είναι μικρότερο από το κόστος για ανακαίνιση γραφείου.
  • Το κόστος για χώρο 100τ.μ. είναι μικρότερο από το κόστος για χώρο 30τ.μ.

Όπως καταλαβαίνετε, διαφορετικοί συνδυασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε τελείως διαφορετικά κόστη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πριν την ανακαίνιση σας, καλό είναι να είστε σε επικοινωνία με τους επαγγελματίες ώστε να σας δώσουν μια ρεαλιστική προσφορά σχετικά με τις εργασίες που θα χρειαστείτε.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες για την ανακαίνισή σας, οι οποίοι θα σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα για την ανακαίνιση σπιτιού, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Άλλες περιπτώσεις ανακαινίσεων που αναλαμβάνει το MyConstructor:

case
Εάν θέλετε να δώσετε νέο αέρα στον χώρο σας αλλά δεν μπορείτε να στηρίξετε μια ολική ανακαίνιση, μια ανακαίνιση σαλονιού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σπίτι σας για να μεταμορφωθεί!

Οι επαγγελματίες του MyConstructor μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το σαλόνι των ονείρων σας, προσφέροντας σας ποιοτικά αποτελέσματα σε πολύ οικονομικές τιμές.
case
Μεταμορφώστε τον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με τους επαγγελματίες του MyConstructor!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη προκειμένου να μπορούμε να ξεκουραστούμε σωστά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Μια ανακαίνιση δωματίου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας!
case
Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας για το σπίτι μας;

Πάρτε προσφορά για ανακαίνιση εσωτερικού χώρου από το MyConstructor και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα θέλατε, με πολύ χαμηλό κόστος!

Οι επαγγελαμτίες μας μπορούν όχι μόνο να αναλάβουν την ανακαίνιση εσωτερικού χώρου, αλλά με την ίδια προσφορά μπορούν να αναλάβουν και τη διακόσμηση του!
case
Με την ανακαίνιση εξωτερικού χώρου μπορείτε να προστατέψετε την ιδιοκτησία σας από τα καιρικά φαινόμενα και από την φθορά, που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου.

Στο MyConstructor, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση εξωτερικού χώρου είτε για το σπίτι, είτε για το γραφείο σας.

Έργα Ανακαινίσεων Σπιτιού

Ολική Ανακαίνιση
Εξειδίκευση στη μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού. Ανακαίνιση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων από τους κορυφαίους επαγγελματίες μας!
Ανακαίνιση Κουζίνας
Δώστε νέα πνοή στην κουζίνα σας! Επιλέξτε πακέτο για ανακαίνιση κουζίνας ή δημιουργήστε ένα μοναδικό σχέδιο με τη βοήθειά μας!
Ανακαίνιση Μπάνιου
Ανανεώστε το χώρο σας με μια ανακαίνιση μπάνιου. Ιδέες & καθοδήγηση από ειδικούς στο χώρο των ανακαινίσεων!

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού: Τι να κάνω πρώτα;

plus
Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού διαφέρουν για τον κάθε έναν από εμάς. Κάθε σπίτι, αποτελεί μια μοναδική περίπτωση και για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε σίγουροι για το τι ζητάμε από μια ανακαίνιση. 

Επιλέξτε έναν επαγγελματία μέσα από το MyConstructor και επικοινωνήστε τις ανάγκες σας. Έτσι, μπορεί να ανακαλύψετε πιθανά προβλήματα και επιδιωρθώσεις που πρέπει να γίνουν. 

Ξεκινήστε από τις αλλαγές που κρίνονται πιο απαραίτητες για να φτάσετε στο σπίτι των ονείρων σας! 

Σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε ανακαίνιση, ώστε να πουλήσετε το ακίνητο, φροντίστε να το κάνετε σωστά καθώς η δαιδικασία αυξάνει κατά πολύ την αγοραστική αξία του ακινήτου!

Ανακαίνιση Σπιτιού Τιμές: Πόσο κοστίζει μια Ανακαίνιση Σπιτιού;

plus
Σε ό,τι αφορά τις Ανακαινίσεις, δεν μπορεί να ειπωθεί πως υπάρχει συγκεκριμένο ποσό. 

Το συνολικό κόστος μιας ανακαίνισης θα εξαρτηθεί από τους παρακάτω παράγοντες:
  • Επιθυμείτε μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού;
  • Είναι μικρής ή μεγάλης κλίμακας;
  • Τι αλλαγές επιθυμείτε να γίνουν;
  • Πόσα άτομα θα χρειαστούν; 
  • Τι είδους υλικά θα χρησιμοποιηθούν; 

Ενδεικτικά: Οι τιμές για ανακαίνιση σπιτιού ξεκινούν από 100€ / τ.μ.

Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η ανακαίνιση του σπιτιού μου;

plus
Σε περίπτωση που η ανακαίνιση αφορά όλο το σπίτι, το χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό συμβαίνει διότι δεν θέλουμε να γίνει πρόχειρη δουλειά, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος συντήρησης.

Ενδεικτικά, μια ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει από 2 - 3 εβδομάδες έως 3 - 4 μήνες. Εννοείται, πως ο χρόνος εξαρτάται από το είδος της ανακαίνισης που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για Ανακαίνιση Σπιτιού;

plus
Καλό θα ήταν να επιλέξουμε μια περίοδο με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για την ανακαίνισή μας. 

Τους πιο ζεστούς μήνες, ο καιρός ευνοεί τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και οι επαγγελματίες μπορούν να δουλέψουν περισσότερες ώρες της μέρας. 

Πώς γίνεται μια επιτυχημένη Ανακαίνιση;

plus
Για να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη ανακαίνιση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  • Πραγματοποιήστε αυτοψία του χώρου με έναν επαγγελματία.
  • Επιλέξτε τους κατάλληλους επαγγελματίες μέσω του MyConstructor.
  • Αναλύστε τις ανάγκες σας.
  • Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα μαζί με τον επαγγελματία.
  • Έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να είστε συνεπείς απέναντι στη νομοθεσία.

Ανακαίνιση Σπιτιού Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται; 

plus
Στο MyConstructor, εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αττική όταν πρόκειται για ανακαίνιση σπιτιού, είτε μερική, είτε ολική.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα