Διακόσμηση Σπιτιού

Διακόσμηση Σπιτιού
Θέλεις να δώσεις νέο αέρα στο σπίτι σου;
Τόλμησε το με τους διακοσμητές του MyConstructor, εύκολα και φθηνά!
Απλή Πρόταση
από
39
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Διακόσμησα το σπίτι μου εύκολα και οικονομικά χάρη στους επαγγελματίες του MyConstructor! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Ψάχναμε διακοσμητή και δεν μπορούσαμε να βρούμε, μέχρι που ανακαλύψαμε το MyConstructor! Ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον επαγγελματισμό της κ. Αναστασίας! Μας βοήθησε να φτιάξουμε το σπίτι μας!

Διακόσμηση Σπιτιού - Όλες οι τάσεις του 2022!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Δώστε νέο αέρα στον χώρο σας με το MyConstructor

Είτε μόλις έχετε μετακομίσει σε ένα καινούριο σπίτι, είτε χρειάζεστε να αλλάξετε τον χώρο σας, δίνοντάς του μια νέα πνοή, η διακόσμηση σπιτιού είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε, κι εμείς είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. 

Με το MyConstructor θα λυθούν τα χέρια σας και θα έχετε μπροστά σας μια ολοκληρωμένη πρόταση και τη δυνατότητα να την εφαρμόσετε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας. Στο MyConstructor θα βρείτε έμπειρο και επαγγελματικό προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρα κάθε εργασία που αφορά τη διακόσμηση σπιτιού.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε τους επαγγελματίες που θα σχεδιάσουν, θα οργανώσουν και θα εκτελέσουν όλα τα στάδια που αφορούν τη διακόσμηση σπιτιού. Διαβάζοντας λοιπόν, το πιο κάτω άρθρο θα σχηματίσετε μια καλύτερη άποψη για το εν λόγω θέμα και θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ανανέωση του χώρου σας και σε μια αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας. 

Σας εγγυόμαστε ότι ο χώρος σας θα γίνει πιο λειτουργικός και αισθητικά πιο άρτιος, βελτιώνοντας έτσι τη ζωή σας χωρίς μεγάλο κόστος!

Υπηρεσίες για Διακόσμηση Σπιτιού

Αρχικά, κάντε μια μικρή έρευνα στην πλατφόρμα μας και δείτε τους διάφορους επαγγελματίες και τις προσφορές τους. Έπειτα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά με το άτομο ή το συνεργείο που θα επιλέξετε, και ορίστε από κοινού ένα ραντεβού στον χώρο τον οποίο ενδιαφέρεστε να αναδιαμορφώσετε.

Το επόμενο βήμα είναι η επίσκεψη του επαγγελματία και η αυτοψία του χώρου σας. Ο διακοσμητής θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις που απαιτούνται για την αποτύπωση του χώρου σας και στη συνέχεια, θα σας παραδώσει τη δική του πρόταση για τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση σπιτιού.

Ας συνοψίσουμε λοιπόν σε λίγες γραμμές τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το MyConstructor και το δίκτυο των συνεργατών της:
  • Κάτοψη του χώρου σας με τη νέα προτεινόμενη διαρρύθμιση και διακόσμηση σπιτιού.
  • Πρόταση διαρρύθμισης για έναν χώρο της κατοικίας σας ανάλογα με τις ανάγκες σας: Σαλόνι, χωλ, καθιστικό με χώρο κουζίνας ή κουζίνα ξεχωριστά ή χώρο γραφείου, παιδικό δωμάτιο ή κρεβατοκάμαρα, μπαλκόνι, κήπο κλπ.
  • Πρόταση βαψίματος των τοίχων του χώρου και των χρωματικών συνδυασμών.
  • Λίστα με προτάσεις σχετικά με τα έπιπλα και τα φωτιστικά του νέου σας χώρου.
  • Προνομιακή έκπτωση μόνο για σας από τα καταστήματα Praktiker.

Γιατί να διαλέξω το MyConstructor;

Η πλατφόρμα μας αποτελεί την πιο λειτουργική λύση για αυτούς που ψάχνουν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, σε προσιτές τιμές. 

Οι συνεργάτες του MyConstructor έχουν περάσει από τον έλεγχό μας, με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Έχουν επίσης στην κατοχή του τις απαραίτητες άδειες, πολύχρονη εμπειρία, πραγματικές αξιολογήσεις και φωτογραφίες από προηγούμενα έργα τους. 

Επίσης, διατηρούμε μια αυστηρή πολιτική κυρώσεων, σε περίπτωση που παρατηρηθεί ελλιπής εξυπηρέτηση ή ψευδείς αναφορές από μέρους των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο επαγγελματίας που θα επιλέξετε από την πλατφόρμα μας για τη διακόσμηση σπιτιού, θα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί, προσφέροντάς σας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Μπείτε λοιπόν στον κατάλογο των συνεργατών μας και κλείστε χωρίς καμιά δυσκολία ένα ραντεβού, έτσι ώστε να βάλετε μπρος τη διαδικασία για μια ποιοτική αναβάθμιση και ένα νέο αέρα στον χώρο σας.

Συμβουλές για μια επιτυχημένη Διακόσμηση Σπιτιού

#1 Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία διακοσμητή. 

Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις μια αρχή στη διακόσμηση σπιτιού και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η επιλογή ενός επαγγελματία διακοσμητή είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση. 

Οι επαγγελματίες που θα βρεις στην πλατφόρμα μας είναι στη διάθεσή σου, και είναι έτοιμοι, αφού μελετήσουν τον χώρο σου, να σου υποβάλουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που προσαρμόζονται στο προσωπικό σου γούστο και στις επιλογές που σε ελκύουν περισσότερο.


#2 Εμπνεύσου και πάρε ιδέες, αλλά μην αντιγράφεις.

Μπορείς να εμπνευστείς από πολλές πηγές, είτε πρόκειται για το διαδίκτυο, είτε από κάποιο χώρο που έχεις επισκεφτεί και σε έχει εντυπωσιάσει. 

Μπορείς ακόμη και να κατασκευάσεις κάτι με τα ίδια σου τα χέρια ή να αναπαλαιώσεις παλιά αντικείμενα που θα δώσουν μια πιο προσωπική νότα στον χώρο σου. Κάνε τη δική σου έρευνα στο διαδίκτυο, σε περιοδικά σχετικά με τη διακόσμηση ή απ’ όπου αλλού μπορείς να πάρεις έμπνευση και ιδέες, αλλά μη βιαστείς να αντιγράψεις ακριβώς κάτι που σε έχει εντυπωσιάσει. 

Για τη διακόσμηση σπιτιού, είναι σημαντικό να εκτιμήσεις τις ιδιαιτερότητες του δικού σου χώρου και τις απαιτήσεις του, όπως επίσης και το δικό σου προσωπικό στίγμα και τις προτιμήσεις σου. Με αυτό τον τρόπο, θα προφυλαχθείς από το να φτιάξεις ένα σπίτι που μπορεί να είναι αισθητικά ωραίο, αλλά να μη νιώθεις οικεία σ’ αυτό. 


#3 Δώσε σημασία στα χρώματα που θα επιλέξεις.

Η επιλογή της χρωματικής παλέτας που θα χρησιμοποιήσεις στον χώρο σου είναι μια σημαντική παράμετρος, όσον αφορά τη διακόσμηση σπιτιού. Τα χρώματα που θα επιλέξεις θα είναι ασφαλώς αυτά που σου αρέσουν και που σε κάνουν να νιώθεις ωραία. 

Παρόλα αυτά, καλό είναι να περιοριστείς στη χρήση μέχρι και τριών διαφορετικών χρωμάτων, καθώς περισσότερος αριθμός ίσως προκαλέσει περισσότερο ένα μπέρδεμα. 

Συνδύασε έντονα χρώματα με πιο απαλά, εξερεύνησε πιθανές αποχρώσεις που συνδυάζονται καλά μεταξύ τους και βρες, με τη βοήθεια του επαγγελματία, την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ των χρωμάτων. 


#4 Βρες τα κατάλληλα έπιπλα.

Τα έπιπλα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη διακόσμηση σπιτιού. Μη βιαστείς να καταλήξεις σε έτοιμες λύσεις, αλλά, με τη βοήθεια του διακοσμητή σου, ψάξε για έπιπλα που σου ταιριάζουν και που εκφράζουν το στυλ σου και τις αισθητικές σου προτιμήσεις. 

Σε περίπτωση που στοιβάζονται στον χώρο σου έπιπλα που δεν σε εκφράζουν πια, μη διστάσεις να τα απομακρύνεις δωρίζοντάς τα σε φίλους ή πουλώντας τα. Κάποτε ίσως να σε  εξυπηρετούσαν χρηστικά ή αισθητικά, και πλέον να καταλαμβάνουν απλά χώρο και να μη σου επιτρέπουν να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. 

Μη διστάσεις λοιπόν να πάρεις τις αποφάσεις που θα σου επιτρέψουν να έχεις το σπίτι και τη διακόσμηση σπιτιού που επιθυμείς.


#5 Βάλε φως και τέχνη στο σπίτι σου.

Όσο καλά και να είναι τα έπιπλα που θα επιλέξουμε ή τα χρώματα των τοίχων, αν ο φωτισμός είναι ελλιπής ή κακά σχεδιασμένος, δεν θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. 

Καλό είναι λοιπόν, να μην περιοριστούμε σε μια και μόνο βασική πηγή φωτός, αλλά να προσθέσουμε και άλλες μικρότερες εστίες χρησιμοποιώντας μικρότερα φωτιστικά ή κρυφούς φωτισμούς. 

Επίσης, ανάλογα με την αισθητική προσέγγιση του καθενός, τα έργα τέχνης, σε συνδυασμό με έναν καλά σχεδιασμένο φωτισμό και σε αρμονία με τα χρώματα που θα επιλέξετε, μπορούν να δώσουν ένα νέο αέρα στον χώρο σας! 

Με αυτό τον τρόπο, η διακόσμηση σπιτιού θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω, καθώς ο χώρος σας δεν θα είναι μόνο χρηστικός και λειτουργικός, αλλά και αισθητικά άρτιος, αποζημιώνοντάς σας για τον όποιο κόπο καταβάλετε.

Επιλέξτε τους Επαγγελματίες του MyConstructor!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα του κόστους και της διάρκειας των εργασιών για τη διακόσμηση σπιτιού, επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στην ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Πόσο κοστίζει να αλλάξω τη διακόσμηση στο σπίτι μου με το MyConstructor; 

plus
Το κόστος κάθε έργου, σε ό,τι αφορά την διακόσμηση σπιτιού είναι διαφορετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες είναι:
  • Το μέγεθος του έργου.
  • Τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στον χώρο σας.
  • Σε πόσους χώρους του σπιτιού θέλετε να κάνετε αλλαγές.
  • Τι επιπλέον υπηρεσίες θα χρειαστείτε;

Διακόσμηση σπιτιού σημαίνει απαραίτητα και ανακαίνιση;

plus
Όχι. Διακόσμηση σπιτιού δεν σημαίνει απαραίτητα και ανακαίνιση του χώρου. Μπορείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε ολόκληρη ανακαίνιση. 

Μερικές αλλαγές στα διακοσμητικά, έπιπλα ή το χρώμα του τοίχου μπορούν να αποφέρουν εύκολα έναν νέο αέρα στον χώρο σας χωρίς να χρειάζετε να ξοδέψετε μια περιουσία!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Απλή Πρόταση
από
39
Βρες επαγγελματία
Σχέδιο 2D
από
39
Βρες επαγγελματία
Σχέδιο 3D
από
39
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα