Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές

Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές
Βήματα για μία επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου! 
Συμβουλές και ιδέες για να μεταμορφώσετε το χώρο σας!
Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Δήλωσε Ενδιαφέρων
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Ήταν εξυπηρετικός ευγενικός πρόθυμος έκανα τη δουλειά του γρήγορα ωραία και καθαρά είμαι πολύ ευχαριστημένος ευχαριστώ
Πολύ σωστός, ό,τι χρειάστηκε μου το εξήγησε, έκανε άμεσα τη δουλειά του.
Επαγγελματίας, ευγενικότατος, μου εξήγησε το πρόβλημα, προσεκτικός στην εργασία του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Ανακαίνιση Μπάνιου - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές και ό,τι πρέπει να προσέξετε

Η Ανακαίνιση Μπάνιου μπορεί να βελτιώσει τόσο την καθημερινότητά σας όσο και να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας. Παρόλα αυτά, το συνολικό κόστος μπορεί να ξεφύγει αρκετά εύκολα και γρήγορα για αυτό θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες από την αρχή. 

Θα πρέπει να αποφασίσετε δηλαδή, που πρέπει να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα και που θα μπορούσατε να κάνετε οικονομία. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ μιας γενικής ανακαίνισης μπάνιου και μιας ανανέωσης βασικών στοιχείων του μπάνιου.

Μετά την ανακαίνιση κουζίνας, η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία από τις πιο εξαιρετικές ιδέες για ανανέωση του χώρου σας όσον αφορά πάντα και την απόσβεση των χρημάτων σας. Σε γενικές γραμμές η απόσβεση μπορεί να γίνει σε μερικά χρόνια και κυμαίνεται μεταξύ 60%-85% του τελικού ποσού που θα δώσετε για την ανακαίνιση μπάνιου.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και οι ίδιοι, ο προϋπολογισμός σας είναι εκείνος που θα καθορίσει τη σκοπιά της ανακαίνισης. 

Εάν δεν έχετε μεγάλο budget καλό θα ήταν να εστιάσετε στο βάψιμο του μπάνιου. Ανοιχτά, γήινα χρώματα μπορούν να κάνουν ένα μικρό μπάνιο να φανεί πιο μεγάλο. Εάν όλα τα άλλα είναι σχετικά καινούρια και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης ή βλάβη, ένα καινούριο χρώμα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται ο χώρος και η διάθεσή σας. 

Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, και εφόσον είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια ολική ανακαίνιση, υπάρχουν και μεγαλύτερες εργασίες που μπορείτε να συμπεριλάβετε.

Μία ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε ολική, είτε μερική. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς βασιζόμενοι στο διαθέσιμο ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε. Σε γενικές γραμμές όμως, οι εργασίες που μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια ανακαίνιση μπάνιου είναι οι παρακάτω.

Εργασίες σε μια Ανακαίνιση Μπάνιου

  1. Αποξήλωση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων εφόσον είναι απαραίτητο
  2. Αποξήλωση παλιών επίπλων & ειδών υγιεινής
  3. Απομάκρυνση μπαζών
  4. Σχεδιασμός νέου μπάνιου με γνώμονα τη λειτουργικότητα
  5. Τοποθέτηση νέων επίπλων και συσκευών
  6. οποθέτηση πλακιδίων μπάνιου

Τοποθέτηση Ντουζιέρας/Μπανιέρας

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας εφόσον αποφασίσατε να κάνετε μία ανακαίνιση μπάνιου είναι εάν θα έχετε μπανιέρα ή ντουζιέρα

Νοικοκυριά με μικρά παιδιά ίσως να θεωρούν την μπανιέρα μία καλύτερη επένδυση μιας και θα τους φανεί αρκετά πιο χρήσιμη. Στην αντίθετη περίπτωση, σε σπίτια που μένουν μεγαλύτεροι άνθρωποι και παιδιά μπορεί να ήταν πιο βολική μια απλή ντουζιέρα.

Ένα στοιχείο που σίγουρα δεν θα πρέπει να αμελήσετε στην ανακαίνιση μπάνιου είναι η επιλογή της στήλης του ντους. Στις μέρες μας υπάρχουν πάρα πολλά συστήματα ντουζιέρας όπως εκείνα που κάνουν υδρομασάζ ή μπορούν να ρυθμίσουν τη σωστή θερμοκρασία βάσει της αρεσκείας σας. 

Φυσικά υπάρχουν και οι κλασικές ντουζιέρες όπως και αυτές με το αποσπώμενο τηλέφωνο για μεγαλύτερη ευκολία και ευχέρεια κινήσεων. 

Μία στήλη ντους μπορεί να σας κοστίσει από 45,00€ μέχρι και 600€. Η τοποθέτηση μόνο της στήλης του ντους θα σας κοστίσει περίπου 30€-40€. 

Τα έξοδα για το χτίσιμο της ντουζιέρας, τοποθέτησης τζαμιού και της σύνδεσης της παροχής είναι ξεχωριστά.

Η ντουζιέρα ή η μπανιέρα είναι το κεντρικό σημείο ενός μπάνιου. Κανείς δεν πάει στο νιπτήρα για να αποβάλει το στρες και την κούραση της ημέρας. Μία μεγάλη πολυτελής μπανιέρα μπορεί να είναι το εισιτήριο σας στην απόλυτη χαλάρωση όπως κάλλιστα και ένα ντους με τζαμαρία. 

Ακόμη και ένα μικρό γωνιακό ντους μπορεί να γίνει εξαιρετικό με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις.

«Σχετικά με τις μπανιέρες, αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε πριν από όλα είναι το μέρος στο οποίο θα την τοποθετήσετε. Πρέπει να είστε σίγουροι πως υπάρχει αρκετός χώρος για να χωρέσει η μπανιέρα καθώς και ότι το πάτωμα μπορεί να αντέξει το δικό της βάρος καθώς και ενός ανθρώπου μέσα σε αυτή.»


Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές : Υπολογισμός Κόστους

Η τιμή της ανακαίνισης μπάνιου διαμορφώνεται κυρίως από τα τετραγωνικά του χώρου και τις εργασίες που θα συμπεριληφθούν στην ανακαίνιση.

Ποια είναι τα πακέτα στην Ανακαίνιση Μπάνιου;

  • Economy - 1.600€
  • Basic - 2.000€
  • Plus - 2.400
  • Lux - 3.200€

Αντικατάσταση Πλακιδίων

Η αλλαγή στα πλακάκια του μπάνιου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εικόνα του μπάνιου σας. Υπάρχουν πλακάκια από πέτρα, πορσελανάτα, κεραμικά, από γυαλί κ.α.

Μπορείτε να τα βρείτε σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Διαφορετικά και έντονα χρώματα και σχέδια μπορούν να κάνουν τη ντουζιέρα σας να ξεχωρίζει, ενώ το ίδιο πλακάκι σε πάτωμα και ντους προσφέρει ένα εφέ συνέχειας και αρμονίας.

Τα πλακάκια με υφή πετρωμάτων είναι αρκετά συνηθισμένη και διάσημη επιλογή. Βέβαια, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή τους, καθώς μερικά δεν είναι κατάλληλα για ντουζιέρα ή απαιτούν συχνή συντήρηση. 

Για μεγαλύτερη ευκολία επιλέξτε κεραμικά, πορσελανάτα ή ακόμη και μαρμάρινα.

Οτιδήποτε υλικό και χρώμα εάν επιλέξετε τελικά καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πλακάκια μεγαλύτερα από 15cm στο πάτωμα της ντουζιέρας σας. Το υλικό που χρησιμοποιείται για να κολλήσουν τα πλακάκια βοηθά στο να μη γλιστράνε.

Πολλοί από εσάς μπορείτε να αγοράσετε έτοιμη βάση για ντουζιέρα. Η ίδια είναι συνήθως σε λευκό χρώμα κάτι το οποίο μπορεί να σας περιορίσει λίγο. Παρόλα αυτά είναι μία αρκετά πιο οικονομική επιλογή από το να χτίσετε μία από την αρχή.

Η τοποθέτηση των πλακιδίων μπορεί να γίνει και από έναν ιδιοκτήτη με αρκετή υπομονή και δεξιότητα. Παρόλα αυτά, εάν δεν είστε τόσο σίγουροι για τις ικανότητές σας, ένα μέσο κόστος για την τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου από επαγγελματία είναι γύρω στα 9€/ m². 

Γενικά αξίζει να προσλάβετε έναν επαγγελματία και εκείνο που αξίζει περισσότερο είναι το ίδιο το πλακάκι παρά η τοποθέτησή του.

Η τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο του μπάνιου είναι κάτι ακόμη που επηρεάζει τη συνολική εικόνα του μπάνιου σας. Μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια για το δάπεδο που να είναι στην ίδια χρωματική παλέτα με εκείνα της ντουζιέρας, τα ίδια για ένα συνολικό αποτέλεσμα ή και εντελώς διαφορετικά.

Σε γενικές γραμμές τα πλακάκια ανάλογα με το υλικό τους, μπορεί να κοστίσουν από 2€ - 29€, οπότε μπορείτε να επιλέξετε για την ανακαίνιση μπάνιου τιμές στα πλακάκια που είναι ανάλογες με το συνολικό budget που διαθέτετε.

Βρείτε έναν επαγγελματία για Τοποθέτηση Πλακιδίων!

Αντικατάσταση Ειδών Υγιεινής & Επίπλων

Η αλλαγή του νιπτήρα και της τουαλέτας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανανεώσετε το μπάνιο σας. 

Στην πραγματικότητα, ακόμη και ένας παλιός καταπονημένος νιπτήρας με μερικές κινήσεις μπορεί να δείξει και πάλι καινούριος! Εάν θέλετε να προσθέσετε απλά κάτι καινούριο στο μπάνιο σας και όχι να κάνετε μια ολική ανακαίνιση μπάνιου, αυτά που θα αγοράσετε θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Δεν θα είναι αισθητικά ωραίο να μπερδέψετε υφές και χρώματα.

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά τουαλέτες και νιπτήρες μαζί ή χωριστά. Υπάρχουν πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Μερικά θυμίζουν ένα πιο παραδοσιακό στυλ, ενώ μερικοί άλλοι συνδυασμοί έχουν ένα πιο μοντέρνο φινίρισμα. 

Το σημαντικό είναι να εναρμονιστεί ο καινούριος εξοπλισμός με τον υπόλοιπο χώρο.

Ακόμη, η περιοχή που εμείς ονομάζουμε νιπτήρα, σε συνδυασμό με τον καθρέφτη και το χώρο γύρω του ονομάζεται εξίσου τουαλέτα. Υπάρχουν τουαλέτες μαρμάρινες, με πλακάκι ή και με ντουλάπια γύρω τους για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Είναι ο χώρος που βρισκόμαστε στην αρχή της ημέρας μας και στον οποίο ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια μας. Για αυτό το λόγο, είναι λογικό να θέλουμε να είναι όμορφος και να μας ταιριάζει.

Τέλος, στην ανακαίνιση μπάνιου σημασία θα πρέπει να δώσετε και στα πιαστράκια που θα κρεμάτε αντικείμενα όπως οι πετσέτες σας. Μερικά υλικά είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από άλλα ή ακόμη και να μαυρίσουν. 

Εάν δεν θέλετε οι επιφάνειές σας να έχουν αντιαισθητικά σημάδια τότε θα ήταν καλύτερο να ενημερωθείτε καλά πριν την τελική επιλογή σας.

Τοποθέτηση Ντουλαπιών Μπάνιου

Ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο που μερικοί συνήθως αμελούν σε μία ανακαίνιση μπάνιου είναι τα ντουλάπια του μπάνιου, καθώς και τα πιαστράκια που αναφέραμε και παραπάνω. 

Παρόλο που δεν τους δίνεται η αρμόζουσα προσοχή, θα πρέπει να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση και το ύφος της ανακαίνισης μπάνιου. 

Γενικά, τα ντουλάπια, τα πιαστράκια και τα ράφια θα πρέπει να είναι αρμονικά συνδυασμένα για να υπάρχει μια συνοχή στο χώρο.

Αλλαγή Υδραυλικών & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

Σε μία ανακαίνιση μπάνιου όπως και σε οποιαδήποτε άλλη για να είμαστε ακριβείς, υπάρχει ένας βασικός κανόνας: 
Εάν δε χρειάζεται να τροποποιήσετε κάτι ή να το μεταφέρετε, απλά μην το κάνετε. Οποιαδήποτε αλλαγή στις υπάρχουσες ηλεκτρολογικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν επιπλέον εργασίες.

Οπουδήποτε είναι εφικτό λοιπόν χρησιμοποιήστε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε ποσοστό του συνολικού σας προϋπολογισμού για τέτοιες εργασίες μιας και θα είναι αρκετά δαπανηρές και ίσως να μην έχουν και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Οι ηλεκτρολογικές αλλαγές απαιτούν εργασίες πίσω από τους τοίχους. Οι υδραυλικές εργασίες από την άλλη είναι σχετικά πιο εύκολες καθώς οι σωλήνες βρίσκονται συνήθως κάτω από το δάπεδο. Όπως και να έχει, όλες αυτές οι εργασίες πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματίες καθώς και να γίνουν καινούρια σχέδια του μπάνιου.

Οι εργασίες αυτές είναι αρκετά δαπανηρές και δύσκολα θα πραγματοποιηθούν ξανά στο άμεσο μέλλον. 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στον κατάλογο του MyConstructor.gr μπορείτε να επιλέξετε για την ανακαίνιση του μπάνιου τιμές και κόστη που προσφέρονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα, που μπορούν να αναλάβουν την ανακαίνιση μπάνιου με αξιοπιστία και σίγουρο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Κλείστε το ραντεβού σας online εύκολα σε πολύ λίγα βήματα ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα σας ενημερώσουν για οτιδήποτε χρειάζεστε. αλλά και θα σας καθοδηγήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές & Πακέτα Ανακαίνισης

Economy - 1.600€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής
  • Tοποθέτηση Πλακιδίων
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²)
  • Είδη Υγιεινής Vitruvit (λεκάνη, νιπτήρας)
  • Χρώματα Vitex
Basic - 2.000€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων
  • Τοποθέτηση Ειδών Υγιεiνής (αξεσουάρ, χτιστή ντουζιέρα)
  • Αντικατάσταση Σωληνώσεων
  • Είδη Υγιεινής Vitruvit (λεκάνη, νιπτήρας)
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²)
  • Χρώματα Vitex
Plus - 2.400€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων
  • Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής (αξεσουάρ, χτιστή ντουζιέρα)
  • Αντικατάσταση Σωληνώσεων
  • Χτιστή Ντουζιέρα/Μπανιέρα
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²)
  • Έπιπλο Μπάνιου διαστάσεων 50 x 35
  • Είδη Υγιεινής Vitruvit (λεκάνη, νιπτήρας)
  • Χρώματα Vitex

Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές και Κόστη;

plus
Το κόστος για μια ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται κυρίως από το είδος της ανακαίνισης. Πρόκειται για ολική ή μερική ανακαίνιση;

Όπως είναι λογικό, μια ολική ανακαίνιση μπάνιου θα κοστίσει αρκετά περισσότερο από μια μερική ανακαίνιση. Άλλα κόστη που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό κόστος είναι:
- Το μέγεθος του μπάνιου.
- Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. 
- Το είδος των αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν.
- Επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. βάψιμο κλπ.)

Θέλω να αλλάξω το μπάνιο μου. Αυτό σημαίνει απαραίτητα ανακαίνιση;

plus
Φυσικά και όχι! Αν θέλετε να δώσετε έναν νέο αέρα στο μπάνιο σας με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να πραγματοποιήσετε μικρές αλλαγές στον χώρο. 

Η πιο απλή και οικονομική λύση, αν δεν θέλετε να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου, είναι να δώσετε έμφαση στα διακοσμητικά του μπάνιου σας. Η αλλαγή που θα δείτε θα είναι τεράστια! 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Ανακαίνιση Μπάνιου;

plus
Στο MyConstructor, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν την ανακαίνιση του μπάνιου σας από την αρχή έως στο τέλος. 

Πλήρως ενημερωμένοι για τις τάσεις του 2022, μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το μπάνιο των ονείρων σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με την εγγύηση του MyConstructor φυσικά!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας καλώντας μας στο 210 300 9323!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα