Πώς να γίνεις και εσύ ένας DIY μάστορας!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Πολύ η συζήτηση γύρω από το λεγόμενο DIY και τα πράγματα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας. Πολλά τα πράγματα που θα βρείτε στο ίντερνετ κλπ. σχετικά με το «φτιάχτο μόνος σου». Το θέμα, όμως, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι είναι ότι πολύ απλά δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Σίγουρα πάντα η καλύτερη λύση είναι να καλέσεις έναν ειδικό επαγγελματία.


Ρωτήσαμε τους ειδικούς τεχνίτες του MyConstructor και μας είπανε ποια είναι τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει ειδικός του DIY.


#1 Πάρε τα κατάλληλα εργαλεία.

Okay, μπορεί να ακούγεται πολύ προφανές αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε πράγματα μόνοι σας είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεκινήσετε. Το εμπόδιο αυτό συνοδεύεται από το δεύτερο εμπόδιο όταν μπούμε στο μαγαζί με τα είδη για κατασκευές και βρεθούμε αντιμέτωποι με την ποικιλία των εργαλείων που υπάρχουν. 

Τα καλά νέα είναι ότι όταν μιλάμε για βασικές κατασκευές δεν χρειαζόμαστε πολύ εξεζητημένα εργαλεία και τα βασικά μας κάνουν. 

Εδώ παραθέτουμε τα 8 βασικά εργαλεία που θα χρειαστείτε:
- Ένα σετ με κατσαβίδια.
- Ένα σετ με γαλλικά κλειδιά.
- Ένα σετ με πένσες.
- Ένα σφυρί.
- Μια σπάτουλα.
- Ένα πολύ-εργαλείο με μαχαίρια.
- Ένα αλφάδι.
- Ένα φακό.

Η ιδέα πίσω από αυτόν το βασικό εξοπλισμό είναι να μπορείτε να κάνετε τις πολύ βασικές εργασίες στο σπίτι σας όπως είναι να βιδώσετε, καρφώσετε κλπ. Με αυτό τον βασικό εξοπλισμό που θα προμηθευτείτε μπορείτε να σφίξετε κατασκευές που έχουν χαλαρώσει οι βίδες και να κάνουμε γενικά βασικές επιδιορθώσεις. Τώρα, λοιπόν, έχετε φτιάξει το κουτί με τα εργαλεία σας μπορείτε να ξεκινήσετε τις DIY κατασκευές.


#2 Μάζεψε πληροφορίες.

Όταν έχετε κάτι συγκεκριμένο να φτιάξετε ενημερωθείτε πάνω σε αυτό. Διαβάστε όσο περισσότερο μπορείτε για το θέμα αυτό και όλες τις πλευρές του.

Αρχικά, πρέπει να ξεκινήσετε με το να εντοπίσετε ποιο πρόβλημα υπάρχει. Μετά, με τη βοήθεια του ίντερνετ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα. Έτσι ξεκινάνε οι περισσότεροι «φτιάχτο μόνος σου» μάστοροι. Βλέπουν κάτι χαλασμένο και μετά βλέπουν πώς να το φτιάξουν. Κάντε αναζήτηση στο ιντερνετ και αφού διαβάστε καλά κάντε τη προσπάθεια σας.


#3 Να ξέρετε πότε να φωνάξετε τον ειδικό επαγγελματία.

Όπως όλα στη ζωή έτσι και το DIY έχει όρια και πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι μας. Εργασίες όπως είναι το απλό βάψιμο και ίσως απλές υδραυλικές εργασίες μπορούμε να τις κάνουμε εύκολα DIY. 

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε με άλλες εργασίες που είτε είναι επικίνδυνες, είτε αν ασχοληθούμε με αυτές θα κάνουμε τα πράγματα χειρότερα. Για παράδειγμα εργασίες όπως είναι η αντικατάσταση καζανάκι, ή ακόμα χειρότερα όλες οι ηλεκτρικές εργασίες θα πρέπει να γίνονται απαραιτήτως από τους ειδικούς επαγγελματίες. Επιπρόσθετα, αν νοικιάζουμε κάποιο σπίτι δεν θα πρέπει με τίποτα να παρέμβουμε σε κάποια εργασία που θα μας κοστίσει και σε χρόνο αλλά κυρίως σε χρήμα σε ξένη ιδιοκτησία.


Όμως δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι μάστορες... και καλά κάνουμε γιατί μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο! Στο MyConstructor έχουμε τους αξιολογημένα καλύτερους επαγγελματίες. Καλέστε τώρα στο 210 300 9323 και βρείτε το μάστορα σας.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα