Ανακαίνιση. Ξέρετε τι θέλετε αλλά όχι πως θα αρχίσετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Δεν έχετε παρατηρήσει ότι ακόμα και ένα πχ. καινούργιο χαλί να αποκτήσετε, αλλάζει η διάθεσή σας;  Φανταστείτε λοιπόν, πως θα νιώθατε εάν κάνατε μια ανακαίνιση στο σπίτι.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε πολλές φορές σκεφτεί, να αλλάξετε το μπάνιο ή την κουζίνα. Το πρώτο πράγμα που σας σταματά είναι φυσικά, το κόστος. Εάν όμως δεν ρωτήσετε, δεν θα μάθετε ποτέ, πόσο θα κόστιζαν οι τεχνικές εργασίες μιας ανακαίνισης.


Ολική ή μερική ανακαίνιση;
Φυσικά και θα ήταν υπέροχη μια πισίνα στην αυλή ή την ταράτσα σας, αλλά καλό θα ήταν να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο.. πρακτικές αλλαγές. Μήπως ρίχνοντας έναν τοίχο, το σπίτι σας θα μεταμορφωθεί σε εάν cozy studio; Μήπως εάν χωρίσετε το τεράστιο σαλόνι σας, θα αποκτήσετε ακόμα ένα δωμάτιο; Αρχίστε να σκέφτεστε πρακτικά, σημειώστε τις σκέψεις σας και ο συνεργάτης του MyConstructor όχι μόνο θα σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις, αλλά θα σας προστατεύσει και από περιττά έξοδα.

Για παράδειγμα: θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή δαπέδου. Μήπως με ένα γυάλισμα μωσαϊκού, θα γλιτώσετε από ένα πρόσθετο κόστος; Ταιριάζει στο δικό σας πάτωμα η επένδυση laminate; Αυτά και ακόμα περισσότερα, μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνίτης μπορεί να σας το πει.

 
Ένα Tip-ανακαίνισης από τους συνεργάτες μας
Σε περίπτωση που θέλετε να προσχωρήσετε σε ανακαίνιση με σκοπό την πώληση του ακινήτου, τότε απαραιτήτως πρέπει να έχετε κάποιον έμπειρο επαγγελματία δίπλα σας, έτσι ώστε να γίνουν αλλαγές που θα αυξήσουν ουσιαστικά την αγοραστική αξία του ακινήτου.
Πάρτε άμεσα προσφορές από τους καλύτερους
Έχετε περιορισμένο budget; Το MyConstructor είναι εδώ για να βρείτε μαζί οικονομικές λύσεις και κατάλληλους επαγγελματίες.

Πρώτα όμως ας δούμε τις μορφές της ανακαίνισης:  
-  Ανακαίνιση για ενεργειακή αναβάθμιση
- Ανακαίνιση κουφωμάτων
-  Απλή ανακαίνιση επιπέδου βαψίματος
 
Συμπληρώνοντας την αναλυτική λίστα του MyConstructor, όλα θα γίνουν πιο εύκολα!
Για παράδειγμα: η ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου είναι οι εργασίες που κάνουμε σε αυτό ώστε να μειώσουμε τις ενεργειακές ανάγκες του ως προς τη θέρμανση και τη ψύξη. Για να αποφασίσουμε εάν θέλουμε την παραπάνω κατηγορία ανακαίνισης, ζητάμε από τους ειδικούς του MyConstructor την αποτύπωση του κτηρίου που θέλουμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά και την ενεργειακή μελέτη του κτηρίου.
 
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, θα κοστολογήσουν τις επεμβάσεις, αφού αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της ενεργειακής μελέτης. Μετά το πέρας των εργασιών θα μπορεί να εκδοθεί και ενεργειακό πιστοποιητικό για το κτήριο.


Πάμε να δούμε λοιπόν, τι θα χρειαστούμε για μια επιτυχημένη συνταγή ανακαίνισης.
 
Μελετάμε τους αρχιτέκτονες συνεργάτες του MyConstructor και επιλέγουμε εκείνον που πιστεύουμε ότι μας ταιριάζει. Δεν επιλέγουμε τυχαία από το internet και με γνώμονα τον πιο οικονομικό, καθώς υπάρχει κίνδυνος η εργασία που θα μας κάνει να χρειαστεί αργότερα διόρθωση η οποία θα στοιχήσει ακριβότερα από την αρχική υλοποίησή της. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας, καθώς πολλοί νέοι αρχιτέκτονες έχουν συντηρητικό τιμολόγιο έτσι ώστε να συστηθούν στο μελλοντικό πελατολόγιό τους. Αλλά όταν έχεις και την αξιολόγηση του τεχνίτη, ε… είναι πιο σίγουρη η επιτυχία.

Προχωράμε στην αναζήτηση εργολάβου. Εάν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο άτομο θα έχει την ευθύνη του εγχειρήματος, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει εμπειρία και γνώσεις πάνω σε ολικές ανακαινίσεις.

Βρίσκουμε εξειδικευμένο σύμβουλο για να καταθέσει το φάκελό μας στο Πρόγραμμα ‘’ Εξοικονομώ΄΄.  Με επιδότηση έως και 70%, το αρχικό budget που έχετε υπολογίσει για την ανακαίνιση σας θα πέσει τουλάχιστον στο μισό. Και εάν θέλετε απλώς να κάνετε ανακαίνιση για ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού; Θα σας έρθει σχεδόν δωρεάν! Το MyConstructor έχει μια άρτια ενημερωμένη λίστα εξειδικευμένων συμβούλων, που θα σας απαλλάξει από την γραφειοκρατία και θα σας οδηγήσει στην ορθή κατάθεση φακέλου ένταξης στο πρόγραμμα.

Αποκτούμε όλες τις απαιτούμενες άδειες, έτσι ώστε να είστε νομοταγείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχατε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από πρόστιμα και ανακρίβειες συμβολαίων που ΄΄κληρονομήσατε΄΄ από ηλικιωμένους συγγενείς, που λόγω άγνοιας, σας έφεραν μπροστά στο τέρας της γραφειοκρατίας . Με τη βοήθεια των συνεργατών μας, διορθώνετε τα πάντα, βγάζετε τις άδειες που χρειάζονται και συνεχίζετε νόμιμα τις εργασίες σας.

Και θα βρείτε και κάτι, που θα χρειαστείτε πριν την ανακαίνιση: υπηρεσία αποθήκευσης!
Οι υπερσύγχρονες, ιδιωτικές αποθήκες του MyConstructor, είναι πανέτοιμες να φιλοξενήσουν τα αντικείμενά σας, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Οι αποθήκες μας διαθέτουν:
- 24ωρη φύλαξη με σύστημα ασφαλείας και προσωπικό
- συστήματα πυρασφάλισης
- εξαερισμό
- βιομηχανικό δάπεδο
- χώρους διαμορφωμένους με ράφια
Έτσι, καμία οικοσκευή, χαλί, έργο τέχνης ή έπιπλο θα είναι εκτεθειμένο στη σκόνη ή θα αποθηκευτεί σε ακατάλληλο μέρος. 


Ό,τι έχει σχέση με σπίτι, οικοδομή και κάθε τεχνική εργασία
Με το MyConstructor, δεν θα σας λείψει κανένας από τους επαγγελματίες που θα χρειαστείτε με το που πέσει ο πρώτο τοίχος:  υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, ψυκτικός… ακόμα κι ένα σωστό συνεργείο καθαρισμού για να κάνει το, μετά τις εργασίες σπίτι…σπίτι!
Όλες οι τεχνικές εργασίες είναι συγκεντρωμένες εδώ. Οι επαγγελματίες-συνεργάτες μας είναι βαθμολογημένοι από τους ίδιους τους πελάτες… από εκείνους που τα βρήκαν δύσκολα με τις ανάγκες των σπιτιών τους και χρειάστηκαν άμεσα και οικονομικά μια τεχνική υπηρεσία.
Πέρα από τις κριτικές, ρίξτε μια ματιά ποιοι μας εμπιστεύονται και θα καταλάβετε πόσο περήφανοι είμαστε για τις υπηρεσίες μας.

Εδώ πραγματικά θα βρείτε την υπηρεσία που θα σας λύσει τα χέρια, με απόλυτο επαγγελματισμό! 

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα