Μικρή κουζίνα λειτουργικά οργανωμένη.

Μικρή Κουζίνα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Τα μικρά διαμερίσματα εκτός ότι είναι πολύ φτηνά για να συντηρήσεις είναι και πολύ χαριτωμένα. Από την άλλη κάποιες φορές τα μικρά διαμερίσματα μπορεί να μας «εγκλωβίσουν» αν δεν είμαστε πολύ οργανωμένοι και τακτικοί. Τα μικρά διαμερίσματα βέβαια είναι λογικό να έχουν και μικρή κουζίνα. Μια μικρή κουζίνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση ώστε να είναι λειτουργική και να διατηρούνται χωρίς αποσυμφόρηση. Η διακόσμηση κουζίνας και ειδικά όταν πρόκειται για μικρή κουζίνα είναι πολύ σημαντική για την καθημερινή μας ζωή.

Είναι γεγονός ότι η κουζίνα μας είναι ένας χώρος που περνάμε όλοι μας πολύ χώρο μέσα στη μέρα αλλά αρκετοί από μας δεν δίνουμε στο χώρο αυτό την αξία που του αξίζει με το να επενδύουμε στη διακόσμηση της κουζίνας μας. Η ανακαίνιση κουζίνας μας δίνει τη κατάλληλη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε το χώρο μας και να το κάνουμε πάνω στις ανάγκες μας και ταυτόχρονα να δώσουμε βάση στη διακόσμηση κουζίνας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μυστικά που μοιράστηκαν μαζί μας οι ειδικοί της διακόσμησης για διακόσμηση κουζίνας ώστε να είναι λειτουργική και εξυπηρετική στη καθημερινή μας χρήση.

Μικρή Κουζίνα;

9 Μεγάλες ιδέες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας!

#1 Προσθέστε Καθρέπτες

Μικρή κουζίνα η οποία με τη βοήθεια καθρέπτη δείχνει αρκετά μεγαλύτερη.

Προσθέτοντας καθρέπτες στη μικρή κουζίνα σας θα δώσετε άμεσα βάθος στο χώρο. Μια καλή επιλογή για την διακόσμηση κουζίνας είναι να προσθέσετε καθρέφτες στις πόρτες των ντουλαπιών και θα δείτε ότι άμεσα η κουζίνα σας θα μοιάζει μεγαλύτερη.

#2 Σκεφτείτε Ψηλά

Μια πολύ καλή λύση για την οργάνωση σε μια μικρή κουζίνα, σύμφωνα με τους διακοσμητές του MyConstructor, είναι να κάνουμε ντουλάπια κουζίνας που φτάνουν ψηλά στο ταβάνι. Αυτά τα ντουλάπια θα δώσουν στη κουζίνα μας την αίσθηση του ύψους άμεσα. Μια ωραία ιδέα διακόσμησης είναι να τα βάψουμε και άσπρο μαύρο ώστε να παίξουμε με την αντίθεση των χρωμάτων σε συνδυασμό με την ψευδαίσθηση του ύψους. Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τη τοποθέτηση ντουλαπιών ρωτήστε τους ειδικούς του MyConstructor.

#3 Χρησιμοποιείστε Δίσκους & Μπολ

Τα μπολ και οι δίσκοι εκτός του ότι δίνουν ένα πολύ ζεστό και σπιτίσιο τόνο στη διακόσμηση της κουζίνας μας, προσφέρουν και τη δυνατότητα σωστής οργάνωσης της κουζίνας ώστε να μπορούμε να διατηρούμε τη κουζίνα μας οργανωμένη και χωρίς συμφόρηση πραγμάτων αφού όλα μπορούν να χωρέσουν εκεί μέσα. Χρησιμοποιείστε δίσκους και μπολ και δείτε τη μικρή κουζίνα να μεγαλώνει.

#4 Έξυπνα Ντουλάπια

Αν μπείτε στη διαδικασία της ανακαίνισης, μια πολύ πρακτική λύση για μικρή κουζίνα είναι να τοποθετήσετε «έξυπνα ντουλάπια». Αυτά είναι ντουλάπια που βγαίνουν από κρυφές εισόδους όπως είναι κάτω από το νεροχύτη. Ο διακοσμητής που θα αναλάβει την ανακαίνιση κουζίνας θα σας συμβουλεύσει για τις επιλογές που έχετε για τη διακόσμηση κουζίνας.

Μικρή Κουζίνα & Ανακαίνιση

Πάρτε προσφορά για την ανακαίνιση σας εντελώς δωρεάν!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

#5 Κρυφά Σκαμπό

πρακτική κουζίνα με σκαμπό

Αρκετά πρακτική λύση για την εξοικονόμηση χώρου είναι η τοποθέτηση στη μικρή κουζίνα σκαμπό χωρίς πλάτη τα οποία θα μπορούν να ‘κρύβονται’ όταν δεν τα χρειαζόμαστε. Έτσι αμέσως κερδίζουμε χώρο από το να έχουμε μεγάλες καρέκλες που βρίσκονται μόνιμα μέσα στη κουζίνα μας.

#6 Ανοιχτά Ντουλάπια & Ράφια

Μεγάλη τάση στη διακόσμηση κουζίνας τα ανοιχτά ντουλάπια και τα ανοιχτά ράφια. Τα ανοιχτά ντουλάπι

τραπεζαρία με μοντέρνο φωτισμό

α και ράφια δίνουν την αίσθηση του ανοιχτού στην κουζίνα μας, κάνοντας έτσι ακόμα και την πιο μικρή κουζίνα να δείχνει μεγάλη.

#7 Βάλτε Φως

Οι διακοσμητές του MyConstructor συνιστούν να βάλουμε φώς στην κουζίνα μας με το να διαλέξουμε πιο φωτεινά χρώματα στους τοίχους και στα ντουλάπια μας. Μια καλή επιλογή για να δούμε άμεσα τη κουζίνα μας να μεταμορφώνεται είναι να αντικαταστήσουμε τα σκούρα χρώματα από τα ντουλάπια με νέα κρεμ και θα δούμε τη κουζίνα μας άμεσα να φαίνεται διπλάσια. Ο διακοσμητής που θα αναλάβει την ανακαίνιση της κουζίνας μας θα μας συμβουλεύσει ανάλογα.

#8 Τηγάνια & Κατσαρόλες στον Τοίχο

Αρκετά πρακτική λύση για εξοικονόμηση χώρου αλλά και αναβάθμιση της διακόσμησης στην κουζίνα μας είναι να τοποθετήσουμε κάποια απλή κατασκευή ώστε να τοποθετούμε εκεί όλα μας τα τηγάνια και τις κατσαρόλες για να γίνει αποσυμφόρηση στους πάγκους μας.

#9 Δημιουργείστε Ζώνες

Για να μπορέσετε να έχετε μια οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα δημιουργήστε ζώνες στο χώρο. Αυτή η τακτική είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμη αν η κουζίνα μας είναι ενωμένη με τον υπόλοιπο χώρο. Μπορούμε εύκολα και απλά με στιλάτα χωρίσματα να δημιουργήσουμε την αίσθηση του πολυχώρου. Επίσης, μπορούμε και ανάλογα με το τι θέλουμε να κλείνουμε και να ανοίγουμε τα χωρίσματα και έτσι να δίνουμε την αίσθηση της πολυμορφικότητας στο χώρο μας. Ο διακοσμητής μας θα μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε βάσει των αναγκών μας. Μια καλή επιλογή είναι να κάνουμε τοποθέτηση ταπετσαρίας και να δώσουμε έξτρα βάθος στο χώρο μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Πως να καθαρίσεις το στρώμα σου;

Καθαρισμός Στρωμάτων: Πως να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου; Εύκολες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! Το κρεβάτι μας αποτελεί τη μικρή φωλιά μας στο σπίτι. Το χώρο που [...]

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά;

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά; Διαχρονικά λαμπερά μάρμαρα! Το μάρμαρο αποτελεί υλικό που εκτιμάται πολλά χρόνια τόσο για την αισθητική του όσο και για την αντοχή του. [...]

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου;

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου; Μάθε τις κύριες αιτίες και τι μπορείς να κάνεις! Το ψυγείο σε κάθε σπίτι αποτελεί συσκευή πρώτης ανάγκης αφου στηριζόμαστε στη λειτουργία της [...]

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ιδέες για να ξεχωρίσετε φέτος τα Χριστούγενννα! Διακοσμήστε το τραπέζι σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα. Τα χριστούγεννα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και ενώ η κατάσταση φαίνεται [...]

Φεβρουάριος 8th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 9 Tips για Διακόσμηση Μικρής Κουζίνας!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!