Ηλεκτρολόγος

4.7/5
352 Αξιολογήσεις
Ηλεκτρολόγος
4.7/5
352 Αξιολογήσεις
Βρες επαγγελματία ηλεκτρολόγο εύκολα και εγγυημένα από τον κατάλογο των συνεργατών του MyConstructor για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία και αν ενδιαφέρεσαι! 
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
από
25
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Βρήκα επαγγελματία ηλεκτρολόγο που ανέλαβε ολόκληρη την ανακαίνιση του μαγαζιού μου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος!
Το εξοχικό μου χρειαζόταν αρκετές μικροεπισκεύες οι οποίες έγιναν γρήγορα και οικονομικά. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί!
Μετακομίσαμε σε νεό σπίτι και ένας ηλεκτρολόγος ανέλαβε την εγκατάσταση όλων των ηλεκτρικών συσκευών μας. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!

Ψάχνεις Ηλεκτρολόγο;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πώς να βρεις Ηλεκτρολόγο;

Ένας καλός Ηλεκτρολόγος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έχουμε υπόψιν μας τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της οικίας μας. 

Μπορεί να βελτιώσει υπάρχουσες υποδομές, την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία

Είναι σημαντικό λοιπόν, να θυμόμαστε πως δεν μας χρησιμεύει μόνο σαν έσχατη λύση όταν έχει χαλάσει μία πρίζα ή ένας διακόπτης καθώς μπορεί να μας προσφέρει πολλά περισσότερα.

Κάτι ακόμη που θα ήταν καλό να τονίσουμε είναι πως επειδή η δουλειά του ηλεκτρολόγου είναι δύσκολη και αρκετές φορές επικίνδυνη θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματία και όχι κάποιον ερασιτέχνη που είναι πολύ πιθανό να κάνει μία απλή βλάβη ακόμη χειρότερη. 

Απαιτεί πολύ γνώση και εξειδίκευση και δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε.

Τί μπορεί να κάνει ένας Ηλεκτρολόγος;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος μπορεί να μας χρησιμεύσει σε περισσότερες περιπτώσεις από όσες νομίζουμε. 

Επειδή πολλές φορές δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο σε ποιον επαγγελματία θα πρέπει να απευθυνθούμε, συλλέξαμε για εσάς έναν κατάλογο με τις πιο συνηθισμένες εργασίες που ανατίθενται στους ηλεκτρολόγους μας.

  • Ηλεκτρολογικές βλάβες
  • Τοποθέτηση διακοπτών και πριζών
  • Ηλεκτρολογικές μελέτες για νέα ή υπάρχοντα κτίρια
  • Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης
  • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα (μονοφασικού ή τριφασικού)
  • Συντήρηση & επισκευή των υπαρχόντων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Επανασύνδεση ρεύματος
  • Σύνδεση ηλεκτρικών και λευκών συσκευών
  • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός;

Αυτή είναι μία βασική απορία την οποία θα καλύψουμε αμέσως τώρα! 

Επειδή ακριβώς τα όρια αυτών των δύο επαγγελματιών συγχέονται μεταξύ τους και δεν είναι ξεκάθαρα σε πολλούς από εμάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η ηλεκτρολογία είναι ολόκληρος ο επαγγελματικός κλάδος και η ηλεκτρονική εμπεριέχεται μέσα σε αυτόν. Είναι μία συγκεκριμένη εξειδίκευση που ασχολείται κατά βάση με ασθενή ρεύματα. Για παράδειγμα, άλλοι κλάδοι της ηλεκτρολογίας είναι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

Οπότε ένας ηλεκτρολόγος έχει σπουδάσει θεωρητικά τα πάντα απλώς εάν χρειάζεσαι μία συγκεκριμένη ηλεκτρονική εργασία ή εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων, καλό θα ήταν να έχει τη συγκεκριμένη εξειδίκευση.

Πως ένας Ηλεκτρολόγος σας εξοικονομεί χρήματα

Με την εφαρμογή έξυπνων ηλεκτρικών λύσεων μπορείτε όχι μόνο να μειώσετε το κόστος λογαριασμού του ηλεκτρικού σας ρεύματος, αλλά και να συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η χρήση LED λαμπτήρων αποτελεί έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας υψηλή φωτεινότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με την επιλογή του σωστού επαγγελματία μπορείτε να βρείτε τον τύπο LED που ταιριάζει στο χώρο σας αλλά και να σας προτείνει το κατάλληλο φωτιστικό σχέδιο για βέλτιστη απόδοση.


Το επόμενο βήμα στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας είναι η χρήση έξυπνων θερμοστατών, οι οποίοι διατηρούν σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς να αγχώνεστε για την ρύθμιση της θέρμανσης. Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι της MyConstructor μπορούν να εγκαταστήσουν αυτούς τους έξυπνους ελεγκτές σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σας και παράλληλα οδηγώντας σε εξοικονόμηση ενέργειας.


Τέλος, η εγκατάσταση αισθητήρων φωτισμού μπορεί να βοηθήσει στην αυτόματη ρύθμιση των φώτων ανάλογα με το φωτισμό του δωματίου σας, μειώνει την υπερβολική χρήση και συνεισφέρει στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος. 


Η επιλογή ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγου είναι κρίσιμης σημασίας για την σωστή εγκατάσταση και προσαρμογή αυτών των συστημάτων στις ανάγκες σας. Αυτές οι έξυπνες ηλεκτρικές λύσεις διασφαλίζουν ένα έξυπνο, ασφαλές και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι.

Πότε το σπίτι μας χρειάζεται άμεσα Ηλεκτρολόγο;

  1.  Ανεξήγητη Θερμότητα

    Όταν πρίζες ή συσκευές είναι πιο ζεστές από το συνηθισμένο χωρίς ιδιαίτερο λόγο τότε είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα στις καλωδιώσεις σου.
  2. Επισκεύασες Κάτι Μόνος Σου

    Εάν αποφάσισες να φτιάξεις κάτι που σου φαινόταν απλό και τελικά δεν δουλεύει, καλό θα ήταν να καλέσεις κάποιον επαγγελματία και να μην προσπαθήσεις να το επισκευάσεις ξανά.

  3. Μυρωδιά Σαν Καμμένο

    Εάν χρησιμοποιείς πρίζα ή ηλεκτρική συσκευή και υπάρχει η χαρακτηριστική αυτή μυρωδιά τότε θα πρέπει να σταματήσεις τη λειτουργία τους και να καλέσεις άμεσα έναν ειδικό.

  4. Όταν Σε Χτυπάει Ρεύμα

    Εάν οι συσκευές που χρησιμοποιείς τυχαίνει να σε τινάζουν αρκετα συχνά με ρεύμα τότε είναι πιθανό να έχεις πρόβλημα γείωσης.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Επέλεξε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο από τον κατάλογο των συνεργατών του MyConstructor, και κλείσε άμεσα και εύκολα ένα ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία και αν σε ενδιαφέρει. 

Ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας μπορεί επίσης να επισκεφθεί το χώρο σας για μία πρώτη εκτίμηση εφόσον το ζητήσετε. 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Τι Κάνει ο Ηλεκτρολόγος;

plus
Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να εργάζονται σε διάφορους τομείς, όπως η ηλεκτροδότηση, ο φωτισμός και οι τηλεπικοινωνίες. Μερικές από τις δουλειές που κάνει ένας ηλεκτρολόγος είναι οι εξής:

  • Εκδίδει πιστοποιητικά ΔΕΗ.
  • Εγκαθιστά, συντηρεί και επισκευάζει ηλεκτρικούς πίνακες.
  • Τοποθετεί και διορθώνει βλάβες σε κεραίες τηλεόρασης.
  • Αλλάζει και κάνει service σε θυροτηλεφώνα.
  • Αντικαθιστά και βελτιώνει την καλωδίωση του σπιτιού σας.

Ηλεκτρολόγος - Τιμές και Κόστος Εργασίας;

plus
Οι τιμές που θα ζητήσει ο επαγγελματίας είναι διαφορετικές για κάθε ηλεκτρολογική εργασία. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η περιοχή, η εμπειρία και το πόσο αξιόπιστος είναι ο ηλεκτρολόγος που θα επιλέξετε. Γι' αυτό, η καλύτερη λύση είναι να ζητάτε προσφορές από πολλούς επαγγελματίες και να συγκρίνετε τις τιμές. Με το MyConstructor μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα, απλά μπείτε στον κατάλογο επαγγελματιών μας και βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει, διαβάζοντας τις κριτικές και τις τιμές που προσφέρουν για κάθε εργασία. 
Ενδεικτικά, κάποιες από τις τιμές που προσφέρουμε για κάθε εργασία είναι οι παρακάτω:

  • Αλλαγή ασφαλείας ή γραμμής τηλεφώνου: από 25€
  • Αλλαγή πρίζας ή διακόπτη : από 25€
  • Αλλαγή γραμμής internet: από 45€ 
  • Εγκατάσταση μονοφασικού πίνακα: από 280€

Γιατί να επιλέξω ηλεκτρολόγο του MyConstructor;

plus
Οι επαγγελματίες του MyConstructor διακρίνονται για την υψηλή τεχνογνωσία και την εκτεταμένη πείρα τους. Κάθε ηλεκτρολόγος μας εχει αντιμετωπίσει πολύπλοκες και δύσκολες εργασίες , οπότε μπορούνε να σας δώσουνε τις καλύτερες  συμβουλές και να σας καθοδηγήσουν σε όλες τις εργασίες που θέλετε να ξεκινήσετε. Κάλεσε τώρα στο 210 300 9323 για κάθε είδους ηλεκτρική εργασία.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Σύνδεση Ηλεκτρικής Κουζίνας
από
14.99
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Τριφασικού Πίνακα
από
14.99
Βρες επαγγελματία
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
από
25
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Ρελέ Διαφυγής σε Τριφασικό πίνακα
από
39.99
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Ρελέ Διαφυγής σε μονοφασικό πίνακα
από
49.99
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Μονοφασικού Πίνακα
από
100
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα