✅ Τεχνικός Ασφαλείας - MyConstructor
Εμφάνιση Κατηγοριών
Κατηγορίες

Τεχνικός Ασφαλείας

Υπηρεσίες σε προσφορά:

Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 5 άτομα προσωπικό

τη σύναψη συμφωνητικού με έμπειρους Τεχνικους Ασφαλείας οι οποίοι σας δίνουν συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με θέματα που αφορούν την Υγεία & την Ασφάλεια των υπαλλήλων σας με βάση τις απαιτήσεις του Νόμου 1568/85. Αφορούν επιχειρήσεις επικινδυνότητας Α, Β και Γ κατηγοριών με μέχρι 5 άτομα προσωπικό.
από
119€+ φπα
7 διαθέσιμα συνεργεία

Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 10 άτομα προσωπικό

τη σύναψη συμφωνητικού με έμπειρους Τεχνικούς Ασφαλείας οι οποίοι σας δίνουν συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με θέματα που αφορούν την Υγεία & την Ασφάλεια των υπαλλήλων σας με βάση τις απαιτήσεις του Νόμου 1568/85. Αφορούν επιχειρήσεις επικινδυνότητας Α, Β και Γ κατηγοριών με μέχρι 10 άτομα προσωπικό.
από
149€ + φπα
6 διαθέσιμα συνεργεία

Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 20 άτομα προσωπικό

τη σύναψη συμφωνητικού με έμπειρους Τεχνικούς Ασφαλείας οι οποίοι σας δίνουν συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με θέματα που αφορούν την Υγεία & την Ασφάλεια των υπαλλήλων σας με βάση τις απαιτήσεις του Νόμου 1568/85. Αφορούν επιχειρήσεις επικινδυνότητας Α, Β και Γ κατηγοριών με μέχρι 20 άτομα προσωπικό.
από
199€ + φπα
7 διαθέσιμα συνεργεία

Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 50 άτομα προσωπικό

τη σύναψη συμφωνητικού με έμπειρους τεχνικούς Ασφαλείας οι οποίοι σας δίνουν συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με θέματα που αφορούν την Υγεία & την Ασφάλεια των υπαλλήλων σας με βάση τις απαιτήσεις του Νόμου 1568/85. Αφορούν επιχειρήσεις επικινδυνότητας Α, Β και Γ κατηγοριών με μέχρι 50 άτομα προσωπικό.
από
349€ + φπα
7 διαθέσιμα συνεργεία

Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν

Μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το MyConstructor.

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!