Νεόδμητα Ακίνητα Προς Πώληση

Από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιουργούμε μαζί την κατοικία των ονείρων σας, με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας, την απλότητα στο σχεδιασμό και την έξυπνη λειτουργικότητα, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Άνοιξη του 2025
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: 4
Metamorphosis
Πολυκατοικία • Μπουμπουλίνας 10, Μεταμόρφωση
Υπνοδωμάτια: 2
Επιφάνεια: 51.47-54.37 τμ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Άνοιξη του 2025
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: 4
Pine RB
Πολυκατοικία • Τρωάδος 5, Νέα Ιωνία
Υπνοδωμάτια: 1-2
Επιφάνεια: 51.25-84 τμ.
Περισσότερα έργα
Το σπίτι σας όπως το έχετε φανταστεί
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Γι’ αυτό και στο MyConstructor προσφέρουμε λύσεις στα μέτρα σας.
Αντιπαροχή
Αξιοποιήστε το οικόπεδό σας
Δηλώστε ενδιαφέρον
Νεόδμητες κατοικίες
Βρείτε έτοιμες κατοικίες
Δηλώστε ενδιαφέρον
Κατασκευή σπιτιού
Από 1350€ + ΦΠΑ/τμ.
Δηλώστε ενδιαφέρον
Ανακαίνιση κατοικίας
Ανακαίνιση χωρίς κόστος
Δηλώστε ενδιαφέρον
Αξιολογήσεις από τους πελάτες μας
Η κατάλληλη εταιρία για οποιοδήποτε έργο κατασκευής. Η διαχείριση τους είναι αποτελεσματική και άμεση. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι χρειάζονται υπηρεσίες κατασκευής.
ΝΜ
Νίκος Μ
8 Οκτωβρίου 2023
Επαληθευμένη
Απλά επαγγελματίες! Μετά από αρκετή αναζήτηση για την ιδανική εταιρεία για την επένδυσή μου, ανακάλυψα ότι η MyConstructor προσφέρει την απόλυτη αξία. Η εμπειρία μου μαζί τους ήταν εντυπωσιακή και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
ΜΜ
Μαρία Μ
6 Νοεμβρίου 2023
Επαληθευμένη
Η εταιρία διακρίνεται για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της. Από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου, η συνεργασία μαζί τους ήταν απολύτως αψογη. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και η εταιρία αποδείχτηκε η ιδανική επιλογή για κατασκευαστικές εργασίες.
ΓΑ
Γιώργος Α
9 Δεκεμβρίου 2023
Επαληθευμένη
Συνεχίστε έτσι, παιδιά! Το myconstructor έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μια επιτυχημένη κατασκευή. Η εξυπηρέτηση τους είναι απλά φοβερή, η ανταπόκρισή τους άμεση όπως και η ποιότητα της εργασίας τους. Μπράβο σε όλους!
ΚΔ
Καλλιόπη Δ
3 Ιανουαρίου 2024
Επαληθευμένη
Πολύ επαγγελματική συμπεριφορά, συνεπείς, τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια ότι συμφωνήθηκε τηλεφωνικά. Πολύ ευγενική και η υπάλληλος που επικοινώνησα, έδειξε ενδιαφέρον και προθυμία σε ότι ζήτησα και με έπεισε να συνεργαστώ με την συγκεκριμένη εταιρεία!!!
ΑΠ
Ανδρέας Π
15 Μαρτίου 2024
Επαληθευμένη
<
>
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα