Μεταφορές - Μετακομίσεις - MyConstructor

Πάνω από 120.000 ικανοποιημένοι πελάτες!

Εμφάνιση Κατηγοριών
Κατηγορίες

Μεταφορές - Μετακομίσεις

Υπηρεσίες σε προσφορά:

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

Τη μεταφορά των αντικειμένων γκαρσονιέρας μέχρι 30 τ.μ. με φορτηγό μικρού ή μεσαίου μεγέθους, δηλαδή της βασικής οικοσκευής και επίπλων (π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρεβάτι κ.ά, μέχρι 10 κούτες και μέχρι 5 κανονικές γλάστρες).

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χμ. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η βοήθεια για τη μεταφορά από δικούς μας εργάτες ή το ανυψωτικό μηχάνημα.

από
49€ + φπα
33 διαθέσιμα συνεργεία

Μετακόμιση Δυάρι

Τη μεταφορά των αντικειμένων ενός διαμερίσματος δύο δωματίων από 60 μέχρι 70 τ.μ. με φορτηγό μεσαίου μεγέθους, δηλαδή της βασικής οικοσυσκευής και επίπλων (π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρέβατι κ.ά. μέχρι 15 κούτες και μέχρι 10 κανονικές γλάστρες). Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χμ. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η βοήθεια για τη μεταφορά από δικούς μας εργάτες ή το ανυψωτικό μηχάνημα.
από
69€ + φπα
33 διαθέσιμα συνεργεία

Μετακόμιση Τριάρι

Τη μεταφορά των αντικειμένων ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 90 τ.μ. με φορτηγό μεγάλου μεγέθους, δηλαδή της βασικής οικοσκευής και επίπλων (π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρεβάτι κ.ά. μέχρι 30 κούτες και μέχρι 15 κανονικές γλάστρες). Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χμ. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η βοήθεια για τη μεταφορά από δικούς μας εργάτες ή το ανυψωτικό μηχάνημα.
από
89€ + φπα
33 διαθέσιμα συνεργεία

Μετακόμιση Τεσσάρι

Τη μεταφορά των αντικειμένων ενός διαμερίσματος τεσσάρων δωματίων μέχρι 110 τ.μ. με φορτηγό μεγάλου μεγέθους, δηλαδή της βασικής οικοσκευής και επίπλων (π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, καναπές, τραπέζι κουζίνας, κρεβάτι κ.ά. μέχρι 40 κούτες και μέχρι 20 κανονικές γλάστρες). Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό για χιλιομετρική απόσταση μέχρι 10 χμ. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η βοήθεια για τη μεταφορά από δικούς μας εργάτες ή το ανυψωτικό μηχάνημα.
από
109€ + φπα
33 διαθέσιμα συνεργεία

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Την Μεταφορά - Μετακόμιση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη 

ή Την Μεταφορά - Μετακόμιση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα!

Εξυπηρετούμε επίσης τις κοντινές περιοχές γύρω απο Αθήνα και Θεσσαλονική.

από
90€ + φπα
3 διαθέσιμα συνεργεία

Μεταφορική Αθήνα-Κόρινθος

Την Μεταφορά - Μετακόμιση από Αθήνα προς Κόρινθο,

ή Την Μεταφορά - Μετακόμιση από Κόρινθο προς Αθήνα!

Εξυπηρετούμε επίσης τις κοντινές περιοχές γύρω από Αθήνα και Κόρινθο.

από
179€ + φπα
6 διαθέσιμα συνεργεία

Ενοικίαση Ανυψωτικού

Την ενοικίαση ανυψωτικού μηχανήματος και αφορά χρονικό διάστημα 2 ωρών. Κάθε επιπλέον ώρα είναι +15€ / ώρα + φπα.Σε περίπτωση μεταφοράς οικοδομικών υλικών υπάρχει έξτρα χρέωση +20€+φπα.Κάθε επιπλέον ώρα είναι +20€ / ώρα + φπα.
από
70€ + φπα
6 διαθέσιμα συνεργεία

Ενοικίαση Γερανού - Παπαγαλάκι

Την ενοικίαση γερανού τύπου Παπαγαλάκι αφορά μέχρι 1 ώρα χρήσης. Κάθε επιπλέον ώρα είναι +60 € / ώρα + φπα.

από
150€ + φπα
1 διαθέσιμα συνεργεία

Μετακόμιση

Μετακόμιση
από
49
34 διαθέσιμα συνεργεία

Ενοικίαση Καλαθοφόρου

Την ενοικίαση καλαθοφόρου μηχανήματος και αφορά χρονικό διάστημα 1 ώρα.Αφορά στατικό μηχάνημα και το ύψος στο οποίο ανέρχεται είναι τα 22μ  Κάθε επιπλέον ώρα είναι +45€ / ώρα + φπα.

από
120€ + φπα
1 διαθέσιμα συνεργεία

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το MyConstructor.