Κλιματιστικό - MyConstructor

Πάνω από 120.000 ικανοποιημένοι πελάτες!

Εμφάνιση Κατηγοριών
Κατηγορίες

Κλιματιστικό

Υπηρεσίες σε προσφορά:

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Αξιολόγηση της ιδανικής θέσης εγκατάστασης του κλιματιστικού, τοποθέτηση και σύνδεση της εσωτερικής κι εξωτερικής μονάδας και εκτέλεση δοκιμαστικής λειτουργίας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συμπλήρωση φρέον εάν χρειαστεί και η βάση στήριξης αν δεν υπάρχει (+6€). Εγκατάσταση 9άρι ή 12άρι-από 49€+φπα, 18άρι-από 59€+φπα, 24άρι-από 79€+φπα.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
από
49€ + φπα
17 διαθέσιμα συνεργεία

Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Απεγκατάσταση, μεταφορά και εγκατάσταση του κλιματιστικού στο χώρο σας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η βάση στήριξης (+7€), εφόσον δεν υπάρχει και η συμπλήρωση φρέον αν χρειαστεί. Η τιμή αφορά κλιματιστικά μέχρι 7000BTU. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
από
69€ + φπα
17 διαθέσιμα συνεργεία

Εγκατάσταση Κλιματιστικού 7000 BTU

Αξιολόγηση της ιδανικής θέσης εγκατάστασης του κλιματιστικού, τοποθέτηση και σύνδεση της εσωτερικής κι εξωτερικής μονάδας και εκτέλεση δοκιμαστικής λειτουργίας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συμπλήρωση φρέον αν χρειαστεί και η βάση στήριξης (+6€). Εγκατάσταση 9άρι ή 12άρι-από 49€+φπα, 18άρι-από 59€+φπα, 24άρι-από 79€+φπα.
από
49€ + φπα
17 διαθέσιμα συνεργεία

Κλιματιστικό

από
0.1€+ΦΠΑ
18 διαθέσιμα συνεργεία

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού

Απεγκατάσταση της εσωτερικής κι εξωτερικής μονάδας καθώς επίσης και διατήρηση του ήδη υπάρχοντος χαλκοσωλήνα και χλωροφθοράνθρακα (φρέον). Ελάχιστη χρέωση 20€.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
από
20€ + φπα
17 διαθέσιμα συνεργεία

Συντήρηση Κλιματιστικού

Τεχνικό έλεγχο της εσωτερικής κι εξωτερικής μονάδας, διάγνωση πιθανών βλαβών, καθαρισμό φίλτρων και ρύθμιση για ορθή λειτουργία. Ελάχιστη χρέωση 20€+ΦΠΑ. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συμπλήρωση φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

από
15€ + φπα
18 διαθέσιμα συνεργεία

Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού

Την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.
από
15€ + φπα
18 διαθέσιμα συνεργεία

Βιολογικός καθαρισμός κλιματιστικού

Βιολογικός καθαρισμός κλιματιστικού με μη αλλεργικά καθαριστικά.Πλύσιμο της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και προσθήκη φίλτρων ενεργού άνθρακα.Η υπηρεσία περιλαμβάνει διάγνωση πιθανών βλαβών, και ρύθμιση για ορθή λειτουργία.

από
35€ + φπα
12 διαθέσιμα συνεργεία

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το MyConstructor.