ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ

(9 Αξιολογήσεις)

Βρες εξειδικευμένο καθαριστή χαλιών εύκολα και οικονομικά!

Καθαρισμός Χαλιών από 3€/m2

Καθαρισμός Χαλιών Στο Σπίτι

Έφτασε η εποχή που πρέπει να μαζέψουμε όλοι μας τα χαλιά στο σπίτι και να τα φυλάσσουμε για τον επόμενο χειμώνα. Πριν τα στοιβάξουμε στην αποθήκη ή σε κάποιο χώρο φύλαξης θα πρέπει να πλυθούν φυσικά. Πολλά νοικοκυριά αποφεύγουν το πλύσιμο σε κάποιο ταπητοκαθαριστήριο είτε επειδή υπάρχει χώρος στην αποθήκη τους είτε επειδή είναι αρκετό παραπάνω κόστος. Αλλά η διαδικασία που αν κάποιος την κάνει μόνος μπορεί να πάρει πολλές ώρες (αναλόγως και την ποσότητα των χαλιών) συνέχεια αναβάλλεται και καθυστερεί λόγω της καθημερινής ρουτίνας.

Για το λόγο αυτό στο MyConstructor σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε την κατηγορία του επιτόπου καθαρισμού χαλιών. Με άλλα λόγια ,κάποιο από τα έμπειρα συνεργείο καθαρισμού έρχεται στο χώρο σας , αναλαμβάνει να καθαρίσει τα χαλιά σας και αν χρειάζεται σας βοηθάει στην αποθήκευση τους. Έτσι ούτε αφιερώνετε πολύ και πολύτιμο χρόνο σε εργασίες χρονοβόρες όπως αυτή αλλά ούτε ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά λόγω των χαμηλών τιμών που διατηρούμε κατανοώντας την οικονομική κατάσταση και τους δύσκολους καιρούς.

Επιπροσθέτως, το όφελος είναι διπλό διότι έχετε ποιοτικότερο αποτέλεσμα καθώς χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και βλέπετε άμεσα τη διαφορά καθώς βλέπετε τον όγκο της σκόνης που υπήρχε στο χαλί. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι το αποτέλεσμα είναι αποδεδειγμένα υψηλότερης ποιότητας από τα αποτελέσματα των παραδοσιακών μεθόδων .Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας των συνεργείων μας και του επαγγελματισμού που υποδεικνύουν οι συνεργάτες μας.

Καλέστε μας τώρα!!

Επιτόπιος καθαρισμός χαλιών – Διαδικασίες

Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών αποτελείται συνήθως από τρεις εργασίες -στάδια:

  1. Καθαρισμός : Πρόκειται για τον καθαρισμό των χαλιών με σκούπες υψηλής ισχύος και ο καθαρισμός από το κύριο μέρος της σκόνης.
  2. Πλύση- Απόπλυση : Σε αυτό το στάδιο γίνεται ο κύριος καθαρισμός του χαλιού από τα υπολείμματα σκόνης που μπορεί να υπάρχουν στο χαλί.
  3. Ατμοαποστείρωση : Η εργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβια και μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο χαλί και τα οποία εάν δεν απομακρυνθούν κυκλοφορούν στο χώρο σας και επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Συχνά χρησιμοποιούνται “σπιτικά” απορρυπαντικά για τον καθαρισμό των χαλιών όπως το ξύδι με το νερό ή η σόδα. Αυτά τα καθαριστικά μπορεί ναι μεν να καθαρίζει επιφανειακά, τοπικά δηλαδή και άμεσα αλλά είναι μια προσωρινή αντιμετώπιση και αν μη τι άλλο δεν επιφέρει αποτελέσματα που διαρκούν.

Είναι σημαντικό ότι στο MyConstructor θα βρείτε διαθέσιμες αξιολογήσεις για τους επαγγελματίες από χρήστες που έχουν δει τις παρεχόμενες εργασίες και θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Με άλλα λόγια , μπορείτε να επιλέξετε τον επαγγελματία που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Καθαρισμός χαλιών κατ΄οίκων
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (9 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση