ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ

Βρες το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απετησεις σου. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πάρτε προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες για το καθαρισμό χαλιών.

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Καθαρισμός Χαλιών Στο Σπίτι

Έφτασε η εποχή που πρέπει να μαζέψουμε όλοι μας τα χαλιά στο σπίτι και να τα φυλάσσουμε για τον επόμενο χειμώνα. Πριν τα στοιβάξουμε στην αποθήκη ή σε κάποιο χώρο φύλαξης θα πρέπει να πλυθούν φυσικά. Πολλά νοικοκυριά αποφεύγουν το πλύσιμο σε κάποιο ταπητοκαθαριστήριο είτε επειδή υπάρχει χώρος στην αποθήκη τους είτε επειδή είναι αρκετό παραπάνω κόστος. Αλλά η διαδικασία που αν κάποιος την κάνει μόνος μπορεί να πάρει πολλές ώρες (αναλόγως και την ποσότητα των χαλιών) συνέχεια αναβάλλεται και καθυστερεί λόγω της καθημερινής ρουτίνας.

Για το λόγο αυτό στο MyConstructor σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε την κατηγορία του επιτόπου καθαρισμού χαλιών. Με άλλα λόγια ,κάποιο από τα έμπειρα συνεργείο καθαρισμού έρχεται στο χώρο σας , αναλαμβάνει να καθαρίσει τα χαλιά σας και αν χρειάζεται σας βοηθάει στην αποθήκευση τους. Έτσι ούτε αφιερώνετε πολύ και πολύτιμο χρόνο σε εργασίες χρονοβόρες όπως αυτή αλλά ούτε ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά λόγω των χαμηλών τιμών που διατηρούμε κατανοώντας την οικονομική κατάσταση και τους δύσκολους καιρούς.

Επιπροσθέτως, το όφελος είναι διπλό διότι έχετε ποιοτικότερο αποτέλεσμα καθώς χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και βλέπετε άμεσα τη διαφορά καθώς βλέπετε τον όγκο της σκόνης που υπήρχε στο χαλί. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι το αποτέλεσμα είναι αποδεδειγμένα υψηλότερης ποιότητας από τα αποτελέσματα των παραδοσιακών μεθόδων .Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας των συνεργείων μας και του επαγγελματισμού που υποδεικνύουν οι συνεργάτες μας.

Επιτόπιος καθαρισμός χαλιών – Διαδικασίες

Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών αποτελείται συνήθως από τρεις εργασίες -στάδια:

  1. Καθαρισμός : Πρόκειται για τον καθαρισμό των χαλιών με σκούπες υψηλής ισχύος και ο καθαρισμός από το κύριο μέρος της σκόνης.

  2. Πλύση- Απόπλυση : Σε αυτό το στάδιο γίνεται ο κύριος καθαρισμός του χαλιού από τα υπολείμματα σκόνης που μπορεί να υπάρχουν στο χαλί.

  3. Ατμοαποστείρωση : Η εργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβια και μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο χαλί και τα οποία εάν δεν απομακρυνθούν κυκλοφορούν στο χώρο σας και επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Συχνά χρησιμοποιούνται “σπιτικά” απορρυπαντικά για τον καθαρισμό των χαλιών όπως το ξύδι με το νερό ή η σόδα. Αυτά τα καθαριστικά μπορεί ναι μεν να καθαρίζει επιφανειακά, τοπικά δηλαδή και άμεσα αλλά είναι μια προσωρινή αντιμετώπιση και αν μη τι άλλο δεν επιφέρει αποτελέσματα που διαρκούν.

Είναι σημαντικό ότι στο MyConstructor θα βρείτε διαθέσιμες αξιολογήσεις για τους επαγγελματίες από χρήστες που έχουν δει τις παρεχόμενες εργασίες και θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Με άλλα λόγια , μπορείτε να επιλέξετε τον επαγγελματία που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Βρες εξειδικευμένο καθαριστή χαλιών εύκολα και οικονομικά!

Καθαρισμός Χαλιών από

3€/m2

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Φοβερή εξυπηρέτηση,σωστός επαγγελματίας!

Σωτήρης Μ.

Καλή δουλειά,άμεση εξυπηρέτηση

Σπύρος Μ.

Αξιόπιστος επαγγελματίας!!!

Μαργαρίτα Τ.

Προτεινόμενα συνεργεία για Καθαρισμό χαλιών

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού χαλιών βάση αξιολογήσεων

Καθαρισμός χαλιών - Δυτικά Προάστια Αττική 121 36

(64) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω άμεσα και υπεύθυνα τον καθαρισμό των χαλιών σας στο χώρο σας. Με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδική διαδικασία σας απαλλάσουμε από ακάρεα, σκόνη και δύσκολους λεκέδες . Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας σε λογικές τιμές κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που διανύουμε χωρίς όμως όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε κάποια έκπτωση στην ποιότητα. Καταβάλλουμε την μέγιστη προσπάθεια και δουλεύουμε με ζήλο για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθαρισμός χαλιών - Αθήνα Κέντρο Αττική 118 54

(22) Αξιολογήσεις

Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Το συνεργείο μου και εγώ σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό των χαλιών,των στρωμάτων και του σαλονιού σας. Προσπαθούμε πάντα να κρατάμε τις τιμές των υπηρεσιών μας σε ανταγωνιστικά επίπεδα , σεβόμενοι την οικονομική κατάσταση όλων μας.Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου με έχει κάνει να με εμπιστεύονται και να με συστήνουν τόσοι και τόσοι ικανοποιημένοι πελάτες.

Καθαρισμός χαλιών - Ίλιον Αττική 131 22

(8) Αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Βασίλης Σωτηρέλος και παρέχω υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών, στρωμάτων και σαλονιών.Διαθέτω πολυετή πείρα, μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία γύρω από τον βιολογικό καθαρισμό. Το συνεργείο μου και εγώ διατηρούμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό αποδεικνύεται και από τις αξιολογήσεις των ικανοποιημένων πελατών μας.