Ενημερωθείτε για την διαδικασία καθαρισμού χαλιών. Καθαρισμός χαλιών κατ οίκον. Βρείτε επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που εκτελούν αποτελεσματικούς καθαρισμούς και απαλλαγείτε από ακάρεα, μικροοργανισμούς και σκόνη.

Κλείσε Ραντεβού online στην καλύτερη τιμή!

Καθαρισμός Χαλιών ότι πρέπει να ξέρετε

Γιατί είναι απαραίτητο να διατηρούνται τα χαλιά καθαρά;

Αναντίρρητα, το να διατηρούνται τα χαλιά καθαρά και καινούργια μόνο όφελος και κέρδος μπορεί να επιφέρει. Διανύοντας την καθημερινότητα δεν αντιλαμβανόμαστε πως ο οποιοσδήποτε μικροοργανισμός μεταφέρεται από την περιοχή των παπουτσιών στο εσωτερικό του σπιτιού και πρώτα από όλα πάνω στα χαλιά. Με τον τρόπο αυτό, εγκυμονούν κίνδυνοι όχι μόνο για την διατήρηση των εκάστοτε χαλιών αλλά πόσο μάλλον για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ειδικότερα, με τον όρο μικροοργανισμοί εννοούμε τα λεγόμενα ακάρεα, είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα προκαλούν αλλεργίες και άσθμα στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ από την άλλη μεριά αλλοιώνουν το ίδιο το χαλί θαμπώνοντας το χρώμα του και κάνοντας απαραίτητη την γρήγορη αντικατάσταση του.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο συστηματικός καθαρισμός χαλιών. Πολλά νοικοκυριά στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τα χαλιά τους καθαρά και χωρίς φθορά, εφαρμόζουν διάφορες μεθόδους καθαρισμού χαλιών, οι οποίες όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν ένα σίγουρο αποτέλεσμα καθαρισμού και ανανέωσης. Συνεπώς, ο καθαρισμός χαλιών πρέπει να γίνεται με την βοήθεια ενός σύγχρονου και εξειδικευμένου συνεργείου, ώστε οποιοσδήποτε μικροοργανισμός να εξολοθρεύεται από την περιοχή των χαλιών.

Προτεινόμενα Συνεργεία για Καθαρισμό Χαλιών

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού & επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Συνεργείο καθαρισμού - Βόρεια Προάστια Αττική 141 22

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να παρέχει ολοκληρωμένους καθαρισμούς στο χώρο. Πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στο πελάτη επιδιώκουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Ποιά είναι η τιμή για τον καθαρισμό χαλιών;

Ενδεικτική τιμή:

 • 3,5€/m²

Βρες συνεργείο καθαρισμού εδώ.

Πώς μπορώ να υπολογίσω την τιμή του καθαρισμού χαλιών;

Η τιμή για τον καθαρισμό των χαλιών εξαρτάται από το μέγεθος του χαλιού σου και τις ιδαιτερότητες του, π.χ αν είναι χειροποίητο ή όχι.

Υπολόγισε την τιμή του καθαρισμού εδώ.

Γιατί o καθαρισμός χαλιών γίνεται πιο αποτελεσματικά από ένα συνεργείο;

Είναι γνωστό πως αρκετοί πιστεύουν πως ο καθαρισμός χαλιών είναι μια απλή διαδικασία και αποφασίζουν να προχωρήσουν στον καθαρισμό των χαλιών τους χρησιμοποιώντας διάφορα μαγειρικά υλικά όπως σόδα και ξύδι. Έτσι τα διάφορα μαγειρικά υλικά πολλές φορές εφαρμόζονται σε σημεία των χαλιών που υπάρχουν δύσκολοι λεκέδες. Με αρκετή προσπάθεια και δουλειά, είναι πιθανόν οι λεκέδες να υποχωρήσουν και τα χαλιά να καθαρίσουν. Ωστόσο, ο καθαρισμός των χαλιών δεν θα γίνεται σε βάθος και οι μικροοργανισμοί το πιο πιθανόν είναι να μην έχουν εξολοθρευτεί.

Από την άλλη πλευρά, ο καθαρισμός χαλιών ειναι μια περίπλοκη υπόθεση και σίγουρα ο οποιοσδήποτε νοικοκύρης δε διαθέτει την τεχνική και δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καθαρίσει διαφόρων ειδών χαλιά. Με άλλα λόγια, το κάθε χαλί ανάλογα με το ύφασμα και το μέγεθος του έχει διαφορετικές ανάγκες. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, να γίνουν λάθη που θα κοστίσουν και μπορεί και να χαλάσουν την ποιότητα του εκάστοτε χαλιού.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αναμφιβόλως ένα σύγχρονο συνεργείο μπορεί να διεκπεραιώσει επιτυχώς την όλη διαδικασία ανταποκρινόμενο στις διαφορετικές κάθε φορά ανάγκες. Η διαδικασία καθαρισμού χαλιών που θα ακολουθήσει είναι η ακόλουθη:

 • Ο καθαρισμός χαλιών είναι ολικός σε όλα τα σημεία του εκάστοτε χαλιού.
 • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι φιλικά τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς τον άνθρωπο.
 • Με τον κατάλληλο τρόπο θα επιτευχθεί ο αποτελεσματικός καθαρισμός χαλιών αφού όλοι οι μικροοργανισμοί θα εξοντωθούν με ειδικές διαδικασίες ή σκευάσματα.
 • Παράλληλα υπάρχουν ειδικές διαδικασίες για την διατήρηση των χρωμάτων του χαλιού.
 • Επίσης εξίσου αποτελεσματική είναι και η διαδικασία του στεγνού καθαρίσματος καθώς και της αποχνούδωσης με την συνοδεία αναμφιβόλως σύγχρονου εξοπλισμού.

Ποιά είναι η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών;

Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών αποτελείται συνήθως από τρία στάδια:

 1. Καθαρισμός: Πρόκειται για τον καθαρισμό των χαλιών με σκούπες υψηλής ισχύος και ο καθαρισμός από το κύριο μέρος της σκόνης.

 2. Πλύση - Απόπλυση: Σε αυτό το στάδιο γίνεται ο κύριος καθαρισμός του χαλιού από τα υπολείμματα σκόνης που μπορεί να υπάρχουν στο χαλί.

 3. Ατμοαποστείρωση: Η εργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβια και μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο χαλί και τα οποία εάν δεν απομακρυνθούν κυκλοφορούν στο χώρο σας και επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Βρες εξειδικευμένο καθαριστή χαλιών εύκολα και οικονομικά!

Καθαρισμός Χαλιών από

3,5€/m2

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Φοβερή εξυπηρέτηση, σωστός επαγγελματίας!

Σωτήρης Μ.

Φοβερός καθαρισμός χαλιών τα χαλιά δείχνουν σαν καινούργια!

Μαίρη Λ.

Ο κύριος Σωτηρέλος έκανε εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ.

Μαργαρίτα Τ.

7 Λόγοι που ο καθαρισμός χαλιών πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο

Οι επαγγελματίες καθαριστές χαλιών είναι οι μόνοι που μπορούμε να εμπιστευτούμε για τον καθαρισμό των χαλιών μας. Οποιοσδήποτε με λιγότερη τεχνογνωσία και εμπειρία που θα ασχοληθεί με τα χαλιά μας θα έχει καταστροφικές συνέπειες στα χαλιά μας. Το πιο πιθανό είναι το ότι νομίζουμε ότι θα γλιτώσουμε σε λεφτά θα το ξοδέψουμε μετέπειτα για να καλύψουμε τις ζημιές.

Ο καθαρισμός χαλιών είναι η πιο μακροχρόνια επένδυση που μπορούμε να κάνουμε σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο. Οι περισσότεροι θεωρούμε ότι πρέπει να φροντίζουμε μόνο τα πλακάκια ή το οποιοδήποτε είδος δαπέδου που έχουμε αλλά λίγοι σκεφτόμαστε ότι τα χαλιά μας είναι και αυτά μια επένδυση που πρέπει να συντηρούμε και φροντίζουμε. Πρέπει να επενδύουμε στα χαλιά μας και καθημερινά με σκούπισμα αλλά και με επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών.

Η καλή συντήρηση και ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών έχει τα εξής οφέλη:

 1. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών μας.

  Ο συχνός καθαρισμός από μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών θα επεκτείνει σημαντικά την διάρκεια ζωής των χαλιών μας και θα συντηρήσει την επένδυση στο πάτωμα μας.

 2. Προστατεύει τον αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.

  Τα χαλιά μας αν δεν τα φροντίζουμε μπορεί να αποτελούν εστία μόλυνσης. Αν όμως τα καθαρίζουμε συστηματικά και κάνουμε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο επαγγελματικό καθαρισμό θα αποτρέψουμε την εστίαση μικροβίων και έτσι θα προστατέψουμε τον εσωτερικό αέρα του χώρου.

 3. Κάνει πιο εύκολη τη συντήρηση των χαλιών.

  Οι λεκέδες των χαλιών συνήθως λόγω του ότι δεν είναι πάντα άμεσα ορατοί ξηραίνονται με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τους απομακρύνουμε με το κοινό σκούπισμα που κάνουμε σπίτι. Ο επαγγελματικός καθαρισμός θα απομακρύνει αυτούς τους ξηρούς λεκέδες και θα είναι εύκολο να κάνουμε εμείς συντήρηση.

 4. Προλαμβάνει την δημιουργία αλλεργιών και βακτηρίων.

  Πολύ συχνά τα χαλιά μας γίνονται εστίαση ακάρεων. Τα ακάρεα είναι είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών θα εξαφανίσει τέτοιες τυχόν εστιάσεις.

 5. Ομορφαίνει κάθε χώρο.

  Κάθε χώρος που έχει ένα βρώμικο χαλί είναι άσχημος. Το να προσέχουμε τα χαλιά μας και να κάνουμε τον απαραίτητο καθαρισμό θα δώσει ζωή στο χαλί μας και θα ομορφύνει το χώρο.

 6. Ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.

  Συνδυαστικά με το από πάνω έτσι και στον εργασιακό χώρο ένα καθαρό χαλί που ομορφαίνει το χώρο θα ενισχύσει το ηθικό των εργαζομένων.

 7. Εξασφαλίζει την εγγύηση.

  Οι περισσότερες εγγυήσεις χαλιών συμπεριλαμβάνουν ότι για να ισχύουν θα πρέπει να κάνουμε συχνό επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών για να μας αποζημιώσουν σε κάθε περίπτωση. Έτσι με τον συστηματικό καθαρισμό χαλιών φροντίζουμε για την επένδυση μας.

Στον κατάλογο επαγγελματιών του myConstructor θα βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που πργματοποιούν καθαρισμούς χαλιών κατ οίκον. Όλα μας τα συνεργεία διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό φιλικό ως προς τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον που στοχεύουν στην εξόντωση των μικροοργανισμών και την απομάκρυνση της σκόνης. Καλέστε μας 210 300 9323!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!