Xέρι με γάντι κάνει καθαρισμό στρώματος απο ούρα"

Καθαρισμός Στρώματος από Ούρα

υπολογισε την τιμη του καθαρισμου

Για τους λόγους τους οποίους το κατοικίδιο σας ουρεί στο καναπέ ή σε οποιοδήποτε σημείο δεν πρέπει, τελοσπάντων, δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάποια απάντηση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας. Εδώ θα μάθετε πώς θα κάνετε καθαρισμό στρώματος από ούρα για να ξεφορτωθείτε το λεκέ και τη μυρωδιά.

6 Tips για καθαρισμό στρώματος από ούρα!

Οι ειδικοί του MyConstructor.gr μας εμπιστεύτηκαν τα μυστικά για καθαρισμό στρώματος και εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

#1 Απορροφητικό Χαρτί

Ξεκινήστε παίρνοντας λίγο χαρτί και τρίψτε το λεκέ όσο περισσότερο μπορείτε για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το λεκέ. Εάν είναι πολύ μεγάλος και δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύ χαρτί (και καλά κάνετε) πάρτε καλύτερα μια πετσέτα ή κάποιο ύφασμα που θέλετε να ξεφορτωθείτε.Αν ο λεκές είναι στεγνός μην τρίβετε έτσι.Ρίξτε λίγο νερό στο λεκέ και τρίψτε καλά.

#2 Αποφύγετε τα απορρυπαντικά που περιέχουν αμμωνία

Η «μυρωδιά ούρων» που αφήνουν τα απορρυπαντικά με αμμωνία μπορεί να ενθαρρύνουν τα κατοικίδια σας να μαρκάρουν ξανά το σημείο.
Χρησιμοποιήστε για το καθαρισμό στρωμάτων από τα ούρα ένα κοινό απορρυπαντικό της αγοράς. Προμηθευτείτε κάποιο είτε από κάποιο κατάστημα για κατοικίδια είτε δημιουργήστε ένα με υλικά που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε όποιο απορρυπαντικό επιλέξετε πρώτα σε ένα μικρό σημείο του στρώματος .Ένα καλό μείγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι: Αναμείξτε νερό και κάποιο διάλυμα με ξύδι. Το ξύδι είναι καταπληκτικό αντιβακτηριογόνο. Αυτό το μείγμα λειτουργεί και σε νέους και σε παλιούς λεκέδες. Διαλύστε 1 ½ κούπα ζεστού νερού και ½ κούπα ξύδι. Απλώστε αυτό το διάλυμα πάνω στο λεκέ στο στρώμα και αφήστε να μουλιάσει για 3 με 5 λεπτά.

#3 Η θαυματουργή μαγειρική σόδα

Εννοείται όταν μιλάμε για καθαρισμό στρώματος από ούρα αλλά και καθαρισμό γενικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μαγειρική σόδα. Αφότου το διάλυμα του νερό-ξιδo στεγνώσει, πιτσιλίστε τη περιοχή με μαγειρική σόδα. Πόσο πολύ; Γενικά εμείς είμαστε της άποψης ότι δεν γίνεται να υπερβάλει κάποιος με τη μαγειρική σόδα. Απλώστε όσο θέλετε.

#4 Τα απορρυπαντικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας δεν τελειώνουν ποτέ!

Αναμείξτε ¾ της κούπας από υπεροξείδιο του υδρογόνου 3% με μια κουταλιά του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων. Ψεκάστε αυτό το μείγμα πάνω στο στρώμα στο σημείο του λεκέ. Αρχικά, δοκιμάστε σε ένα μικρό σημείο στο στρώμα για να δείτε αν επηρεάζει το στρώμα. Πιο συγκεκριμένα, το υπεροξείδιο μπορεί να επηρεάσει το χρωματισμό του στρώματος. Όταν το απλώσετε δουλέψτε το συνδυασμό με τη μαγειρική σόδα πάνω στο λεκέ για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο καθαρισμό στρώματος από ούρα.Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε το μείγμα να στεγνώσει για κάποιες ώρες. Όταν ο λεκές στεγνώσει σκουπίστε το περίσσευμα από τη μαγειρική σόδα. Εάν ο λεκές είναι πολύ επίμονος επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά από την αρχή.

κλεισε καθαρισμο στρώματος online

#5 Αν τα DIY δεν είναι του γούστου σας!

Εάν τα χειροποιήτα καθαριστικά σπιτιού δεν είναι στα γούστα σας τότε δοκιμάστε κάποιο απορρυπαντικό του εμπορίου που θα κάνει εξίσου καλή δουλειά. Προτιμήστε κάποιο που να περιέχει ένζυμα. Τα ένζυμα έχουν την ιδιότητα να εξαφανίζουν τα ούρα και να εξουδετερώνουν τη μυρωδιά τους. Για ολοκληρωμένο καθαρισμό στρωμάτων από ούρα ακολουθήστε προσεχτικά τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία.

#6 Μην ξεχνάτε τη μυρωδιά!

Μην ξεχνάτε ότι επειδή δεν μπορείτε να δείτε το λεκέ δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να μυρίσετε το λεκέ.Η εξαφάνιση της μυρωδιάς θα πρέπει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μαγειρική σόδα μαζί με ένα μείγμα από απορρυπαντικό και νερό θα βοηθήσουν στην εξάλειψη των μυρωδιών.

Ελπίζουμε αυτά τα Tips να σας βοήθησαν στο καθαρισμό στρώματος από ούρα. Για όλους τους επαγγελματίες για καθαρισμό στρώματος απο ούρα και απο κάθε είδους λεκέ και ολιστικό καθαρισμό μπείτε στο κατάλογο και βρείτε εκείνον που σας ταιριάζει περισσότερο. Με ένα τηλέφωνο στο 210 300 9323 ο εξειδικευμένος επαγγελματίας έρχεται στο χώρο σας για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Καλέστε τώρα και ξεγνοιάστε!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Πως να καθαρίσεις το στρώμα σου;

Καθαρισμός Στρωμάτων: Πως να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου; Εύκολες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! Το κρεβάτι μας αποτελεί τη μικρή φωλιά μας στο σπίτι. Το χώρο που [...]

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά;

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά; Διαχρονικά λαμπερά μάρμαρα! Το μάρμαρο αποτελεί υλικό που εκτιμάται πολλά χρόνια τόσο για την αισθητική του όσο και για την αντοχή του. [...]

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου;

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου; Μάθε τις κύριες αιτίες και τι μπορείς να κάνεις! Το ψυγείο σε κάθε σπίτι αποτελεί συσκευή πρώτης ανάγκης αφου στηριζόμαστε στη λειτουργία της [...]

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ιδέες για να ξεχωρίσετε φέτος τα Χριστούγενννα! Διακοσμήστε το τραπέζι σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα. Τα χριστούγεννα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και ενώ η κατάσταση φαίνεται [...]

Μάρτιος 8th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6 Tips για καθαρισμό στρώματος από ούρα!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!