Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού - Γιατί είναι απαραίτητος;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αποτελεί ολοένα και πιο συχνά επιλογή για τον καθαρισμό του σαλονιού μας. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα και αν δεν είναι οφθαλμοφανές, το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού μας είναι πιο βλαβερό από ότι φαίνεται. Έτσι, ο απλός καθαρισμός σαλονιού δεν είναι αρκετός για να απομακρυνθούν οι βλαβεροί και παθογόνοι μικροοργανισμοί από το σαλόνι μας και το στρώμα μας. Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι καινούρια μέθοδος καθαρισμού, η οποία έχει ως σκοπό την εξαφάνιση των παθογόνων μικροοργανισμών, βακτηρίων και άλλων βλαβερών σωματιδίων από το σαλόνι μας, όπως είναι τα ακάρεα, ανθρώπινες τρίχες ή τρίχες από ζώο, ιδρώτας, κτλ.

 

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε καθώς και τα σημαντικά οφέλη του καθαρισμού!


Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού &  Απλός Καθαρισμός Σαλονιού: Ποιες είναι οι διαφορές;

Ουσιαστικά, η κύρια διαφορά του βιολογικού καθαρισμού σαλονιού με τον απλό καθαρισμό σαλονιού είναι ότι κατά τη διάρκεια του βιολογικού καθαρισμού χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικά, μη-χημικά, μη-τοξικά σκευάσματα. Ο βιολογικός καθαρισμός πραγματοποιείται με ειδικά μηχανήματα κατασκευασμένα για τη συγκεκριμένη χρήση. Είναι πολύ σημαντικό όταν επιλέξουμε επαγγελματία για την πραγματοποίηση του βιολογικού καθαρισμού να σιγουρευτούμε ότι ο επαγγελματίας διαθέτει σύγχρονη αντιρρυπαντική τεχνολογία και εφαρμόζει μόνο μεθόδους φιλικούς προς την υγεία μας αλλά και το περιβάλλον.


Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού;

Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αλλά και ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος θα πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Έτσι, σε συνδυασμό με το δικό μας συχνό καθαρισμό, θα διατηρείτε την υγιεινή του χώρου σας.


Που μπορεί να εφαρμοστεί βιολογικός καθαρισμός;

Εκτός από τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού, οι ίδιες μέθοδοι καθαρισμού μπορεί να εφαρμοστούν στα εξής μέρη:

#1 Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων
#2 Βιολογικός καθαρισμός καναπέ/πολυθρόνας
#3 Βιολογικός καθαρισμός χαλιών
#4 Βιολογικός καθαρισμός κουρτινών


Ποιά είναι τα οφέλη που μας προσφέρει;

Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού έχει πολλά οφέλη τόσο σε μας όσο και στο έπιπλο μας αφού επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του διατηρώντας το σε καλή κατάσταση. Ας δούμε συνοπτικά τι μας προσφέρει ο βιολογικος καθαρισμός.

#1 Υγιεινή στο εσωτερικό περιβάλλον

Είναι γεγονός ότι όσο και να καθαρίζουμε μόνοι μας το σαλόνι μας, υπάρχουν αόρατες απειλές που δεν μπορούμε μόνοι μας να εξαφανίσουμε. Με τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού και καναπέ θα εξαφανίσουμε όλα τα αόρατα με το γυμνό μάτι ακάρεα, βακτήρια και αλλεργιογόνους παράγοντες.


#2 Συντήρηση του σαλονιού

Το σαλόνι, και ειδικά ο καναπές μας, είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο μέρος σε ένα δωμάτιο. Η καθημερινή και συνεχής χρήση προκαλεί φθορές στο αγαπημένο μας έπιπλο. Λεκέδες, τρίχες και άλλα καθημερινά ατυχήματα προκαλούν φθορές που μόνο με τον βιολογικό καθαρισμό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ολικά και να διατηρήσουμε το καναπέ μας και το σαλόνι μας σε καλή κατάσταση.

 
Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

#Πρώτο στάδιο

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού ο επαγγελματίας εξετάζει το σαλόνι, την ποιότητα του υφάσματος και κρίνει την περίπτωση, ώστε να αποφασίσει ποια καθαριστικά θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περίπτωση κάθε φορά.


#Δεύτερο στάδιο

Αφού ο επαγγελματίας εξετάσει ολικά την περίπτωση του σαλονιού σας προχωράει στο στάδιο του καθαρισμού, χρησιμοποιώντας ειδική σκούπα ώστε να αφαιρέσει το πρώτο στάδιο της σκόνης.


#Τρίτο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο ο εξειδικευμένος επαγγελματίας κάνει καθαρισμό με πλυστικό μηχάνημα πολύ υψηλής ισχύος.


# Τέταρτο στάδιο

Στο τελευταίο στάδιο του βιολογικού καθαρισμού εφαρμόζεται η ατμοαποαστείρωση. Σε αυτή τη φάση, με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων ατμού γίνεται ολική αποστείρωση με σκοπό την ολική εξόντωση των μικροοργανισμών.


Ποια είναι η τιμή του βιολογικού καθαρισμού;

Η τιμή του βιολογικού καθαρισμού ποικίλλει ανάλογα με τις εργασίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, την κατάσταση, το μέγεθος και το ύφασμα του αντικειμένου που θέλουμε να καθαρίσουμε. Στο MyConstructor έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις πιο οικονομικές τιμές για τον καθαρισμό σαλονιού σας, προσφέροντας σας ολοκληρωμένα πακέτα βιολογικού καθαρισμού σαλονιού.


Γιατί να επιλέξεις το MyConstructor για το βιολογικό καθαρισμό σαλονιού;

Γιατί στο ΜyConstructor έχουμε επιλέξει πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας. Έχουμε αξιολογήσει πριν από σας για σας την εμπειρία τους και την εξειδίκευση τους. Κάθε συνεργάτης μας επιλέγεται μετά από προσωπική συνέντευξη στην οποία αξιολογούνται πολύ προσεκτικά και με γνώμονα τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, τα εξής:

#1 Η εμπειρία του επαγγελματία
#2 Η εξειδίκευση του επαγγελματία
#3 Η αξιοπιστία
#4 Το επαγγελματικό ήθος

Κάνε τώρα βιολογικό καθαρισμό σαλονιού άμεσα, γρήγορα και οικονομικά από τους επαγγελματίες του ΜyConstructor.gr!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα