ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ενημερωθείτε για τον καθαρισμό στρωμάτων κατ οίκον. Δείτε πως θα απαλλαγείτε μόνοι σας από τα ακάρεα ή βρείτε επαγγελματία καθαριστή στρωμάτων!

Καθαρισμός στρωμάτων από ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί που ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης τους είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά εποχές όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Μπορεί να ακούγεται απίθανο αλλά ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό προκαλώντας συνηθισμένες αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους από τη δράση των ακάρεων μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πραγματοποιήστε βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων έτσι ώστε να απομακρυνθούν πλήρως τα περιττώματα και όλα τα μικρόβια μέσα από τα στρώματα. Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον επαγγελματία με τον απαραίτητο εξοπλισμό και πιστοποιημένα φάρμακα.
  • Χρησιμοποιείστε συχνά την ηλεκτρική σας σκούπα. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω στις κύριες επιφάνειες και μην ξεχάσετε τις γωνίες και τα πλαϊνά του στρώματος.
  • Επίσης, μια χρήσιμη συμβουλή είναι κάθε 4 μήνες να βγάζετε το στρώμα στον ήλιο. Τα ακάρεα αποφεύγουν τον ήλιο καθώς έχουν “προτίμηση” στην υγρασία και στην σκοτεινιά.
  • Καλό θα ήταν να γυρίζετε κάθε τόσο το στρώμα σας από την άλλη πλευρά. Αυτό βοηθά στο σωστό αερισμό του αλλά και στη σωστή διατήρηση του αφού δεν βουλιάζει μόνο από τη μια πλευρά και διατηρεί καλύτερα το σχήμα του.
  • Σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα βαμβακερό κάλυμμα για καλύτερη προστασία.

Μπορεί να θεωρείται από πολλούς μια ασήμαντη απειλή για τον άνθρωπο αλλά ο αλλεργιογόνος αυτός μικροοργανισμός μπορεί να προκαλέσει διάφορες ελαφρές ή πιο σημαντικές παθήσεις και αλλεργικές κρίσεις

Η χρήση που κάνουμε στο στρώμα μας ετησίως είναι μεγάλη αν σκεφτεί κανείς ότι 365 μέρες το χρόνο ή μάλλον 365 νύχτες κοιμόμαστε. Αυτό συνεπάγεται ότι όσο πιο καθαρό και υγιεινό παραμένει το περιβάλλον που ξοδεύετε τον μισό μας χρόνο, τόσο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα έχετε εσείς και η οικογένεια σας.

διάφορα μικρόβια, μικροοργανισμοί, ακάρεα και κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε με τον καθαριμό στρομάτων

Πως θα καθαρίσετε μόνοι σας τα στρώματα σας

Κάποια καθαριστικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με απορρυπαντικά προϊόντα που έχετε ήδη είναι:

  • Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας υπεροξείδιο υδρογόνου (μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο) και 1 κουταλιά απορρυπαντικό πιάτων σε ένα μπολ και εφαρμόστε απαλά με μια παλιά οδοντόβουρτσα σε μικρούς λεκέδες. Τρίψτε ελαφρά με ένα πανί. Αυτό βοηθά στην αντιμετώπιση λεκέδων από σκόνη , φαγητό και ποτά.
  • Χρησιμοποιήστε καθαριστικό ενζύμων για οργανικούς λεκέδες σε μορφή σπρέι. Μην ρίξετε μεγάλη ποσότητα στο στρώμα καθώς εάν βραχεί πολύ μπορεί να απορροφηθεί ο λεκές πιο βαθιά.
  • Η χρήση κλασσικής μαγειρικής σόδας με λίγο νερό μπορεί επίσης να αποβεί σωτήρια σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι μια λύση που δεν έχει πάντα σίγουρα αποτελέσματα αλλά αξίζει να δοκιμάσετε. Προσοχή όμως! Μην τρίψετε άγρια την επιφάνεια του στρώματος καθώς μπορεί να εξαπλωθεί ο λεκές και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Τέλος, καλό είναι αν χρησιμοποιήσετε καθαριστικά στρώματος και έχετε ευαίσθητο δέρμα, να προτιμήσετε “ελαφρά” καθαριστικά με ουδέτερο PH κ 0% περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες ή αρώματα που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας.

Μια ακόμη καλή λύση είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία να πραγματοποιήσει βιολογικό καθαρισμό του στρώματος σας. Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε αξιολογημένους και έμπειρους επαγγελματίες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και σε πολύ λογικές τιμές.

Διατηρήστε τα στρώματα σας καθαρά και ασφαλή!

Καθαρισμός μονού στρώματος

19€

Καθαρισμός ημίδιπλου στρώματος

19,5€

Καθαρισμός διπλού στρώματος

29,5€

Καθαρισμός υπέρδιπλου στρώματος

29,5€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Τα στρώματα έγιναν σαν καινούργια

Μαριάννα Κ.

Οι στάμπες στα στρώματα των παιδιών εξαφανίστηκαν! Θα καθαρίσω και τα χαλιά.

Σούλα Γέραλη

Είμαι μικροβιοφοβική καθαρίζω κάθε χρόνο τα στώματα για να φύγουν τα ακάρεα. Έγινε καλή δουλεία θα σας ξαναπροτιμήσω!

Δήμητρα Μ.

Προτεινόμενα Συνεργεία Καθαρισμού

Οι καλύτεροι επαγγελματίες καθαριστές βάση αξιολογήσεων

Καθαρισμός Σαλονιού - Στρωμάτων - Χαλιών Περιστέρι Αττική 144 52

(24) Αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του καθαρισμού σαλονιών,χαλιών και στρωμάτων πάρα πολλά χρόνια και δουλευώ πάντα με μεράκι για το αντικείμενο αυτό.Στο επίκεντρο των ενεργειών μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και όλες οι εργασίες γίνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Προσπαθούμε πάντα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από κάθε "απρόσκλητο" επισκέπτη στο χώρο, στα στρώματα σας ή στο σαλόνι σας. Καλέστε μας για επαγγελματικές λύσεις γύρω από το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Καθαρισμός Στρωμάτων - Καναπέδων - Χαλιών Ίλιον Αττική 131 23

(9) Αξιολογήσεις

Με πάνω από 15ετή συνεχόμενη παρουσία στο επάγγελμα μπορούμε να πούμε ότι η εταρία μας έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για κάθε είδους επαγγελματική λύση καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια τον καθαρισμό του σαλονιού σας, των στρωμάτων σας και των χαλιών σας.Χρησιμοποιούμε ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά και οικολογικά προιόντα προκείμενου να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ελάχιστη ρύπανση του περιβάλλοντος και του χώρου σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και κρατάμε το χώρο σας ασφαλή και απαλλαγμένο από κάθε μικροοργανισμό.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει!

Σεπτέμβριος 6th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area