Ενημερωθείτε για τον Καθαρισμό Στρωμάτων κατ'οίκον. 
Δείτε πως θα απαλλαγείτε από ακάρεα & βρείτε επαγγελματία καθαριστή στρωμάτων!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(54 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό των επίπλων σας αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Card image cap
Καθαρισμοί
επίπλων

4.9

(54 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό των επίπλων σας αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(47 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε τεχνογνωσία, πείρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε τον καθαρισμό μονού στρώματος.

Card image cap
Γεώργιος

4.8

(47 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Διαθέτουμε τεχνογνωσία, πείρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε τον καθαρισμό μονού στρώματος.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(431 Αξιολογήσεις)

Καθαρισμός μονού στρώματος άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Μάριος
Μυχτάκης

4.9

(431 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Καθαρισμός μονού στρώματος άμεσα και με επαγγελματισμό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Καθαρισμός Μονού Στρώματος
Καθαρισμός Διπλού Στρώματος
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων κατ'οίκον - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ποια είναι η διαδικασία του Καθαρισμού Στρωμάτων;

Ο καθαρισμός στρωμάτων πρέπει να ανατεθεί σε έναν επαγγελματία προκειμένου να γίνει σωστά. Η διαδικασία που ακολουθείται απομακρύνει ρυπογόνους μικροοργανισμούς, σκόνη, περιττώματα, ακάρεα κλπ.

Στο πρώτο στάδιο, ο χρόνος της αναρρόφησης με τη σκούπα εξαρτάται αρχικά από την ηλικία του στρώματος αλλά και από το ποσοστό του μικροβιακού φορτίου που έχει προσδιορίσει ο επαγγελματίας. Η σκούπα που χρησιμοποιείται μπορεί να φτάσει σε βάθος 50cm του στρώματος. 

Όσον αφορά το στάδιο της πλύσης-απόπλυσης, λεκέδες όπως αίμα, ούρα και ιδρώτας είναι συνηθισμένες περιπτώσεις που όμως απαιτούν επαγγελματική παρέμβαση. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν επαγγελματικό σύστημα ψεκασμού-αναρρόφησης το οποίο έχει τη δυνατότητα να αφήνει ελάχιστη υγρασία μέσα στο στρώμα. Φυσικά, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και βιοδιασπώμενα. 

Τέλος, στο στάδιο της ατμοαπολύμανσης, ρίχνουμε καυτό ατμό ώστε να γίνει η πλήρης απομάκρυνση των ακάρεων και των μικροοργανισμών.

Καθαρισμός Στρωμάτων από Ακάρεα

Τι είναι τα Ακάρεα;

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί που ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης τους είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά εποχές όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Μπορεί να ακούγεται απίθανο αλλά ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό προκαλώντας συνηθισμένες αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους από τη δράση των ακάρεων μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:
  • Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων έτσι ώστε να απομακρυνθούν πλήρως τα περιττώματα και όλα τα μικρόβια μέσα από τα στρώματα. Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον επαγγελματία με τον απαραίτητο εξοπλισμό και πιστοποιημένα φάρμακα.

  • Χρησιμοποιείστε συχνά την ηλεκτρική σας σκούπα. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω στις κύριες επιφάνειες και μην ξεχάσετε τις γωνίες και τα πλαϊνά του στρώματος.

  • Επίσης, μια χρήσιμη συμβουλή είναι κάθε 4 μήνες να βγάζετε το στρώμα στον ήλιο. Τα ακάρεα αποφεύγουν τον ήλιο καθώς έχουν “προτίμηση” στην υγρασία και στην σκοτεινιά.

  • Καλό θα ήταν να γυρίζετε κάθε τόσο το στρώμα σας από την άλλη πλευρά. Αυτό βοηθά στο σωστό αερισμό του αλλά και στη σωστή διατήρηση του αφού δεν βουλιάζει μόνο από τη μια πλευρά και διατηρεί καλύτερα το σχήμα του.

  • Σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα βαμβακερό κάλυμμα για καλύτερη προστασία.
Μπορεί να θεωρείται από πολλούς μια ασήμαντη απειλή για τον άνθρωπο αλλά ο αλλεργιογόνος αυτός μικροοργανισμός μπορεί να προκαλέσει διάφορες ελαφρές ή πιο σημαντικές παθήσεις και αλλεργικές κρίσεις


Γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός του στρώματος;

Το στρώμα που κοιμόμαστε είναι το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας, γιατί δεν είναι εύκολο να πλυθεί όπως το χαλί. Στο κρεβάτι, άρα στο στρώμα περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Τα ακάρεα της σκόνης ευθύνονται κατά 50% για τις αλλεργίες, σύμφωνα με διεθνείς μελέτες. Οι μύκητες υπάρχουν στο στρώμα που κοιμόμαστε.

Η μέθοδος καθαρισμού των στρωμάτων και των σαλονιών που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλής λόγω των οικολογικών υλικών και της νέας πιστοποιημένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.

Καθαρισμός Στρωμάτων στο Σπίτι

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες η επέμβαση του ιδιοκτήτη είναι απαραίτητη έτσι ώστε και το αποτέλεσμα του επαγγελματικού καθαρισμού να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Σε περιπτώσεις ανάγκης λοιπόν, πριν καλέσετε επαγγελματία στο σπίτι για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός στρωμάτων μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής:
  • Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας υπεροξείδιο υδρογόνου (μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο) και 1 κουταλιά απορρυπαντικό πιάτων σε ένα μπολ και εφαρμόστε απαλά με μια παλιά οδοντόβουρτσα σε μικρούς λεκέδες. Τρίψτε ελαφρά με ένα πανί. Αυτό βοηθά στην αντιμετώπιση λεκέδων από σκόνη , φαγητό και ποτά.

  • Χρησιμοποιήστε καθαριστικό ενζύμων για οργανικούς λεκέδες σε μορφή σπρέι. Μην ρίξετε μεγάλη ποσότητα στο στρώμα καθώς εάν βραχεί πολύ μπορεί να απορροφηθεί ο λεκές πιο βαθιά.

  • Η χρήση κλασσικής μαγειρικής σόδας με λίγο νερό μπορεί επίσης να αποβεί σωτήρια σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι μια λύση που δεν έχει πάντα σίγουρα αποτελέσματα αλλά αξίζει να δοκιμάσετε. Προσοχή όμως! Μην τρίψετε άγρια την επιφάνεια του στρώματος καθώς μπορεί να εξαπλωθεί ο λεκές και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

  • Τέλος, καλό είναι αν χρησιμοποιήσετε καθαριστικά στρώματος και έχετε ευαίσθητο δέρμα, να προτιμήσετε “ελαφρά” καθαριστικά με ουδέτερο PH και 0% περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες ή αρώματα που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας.

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος

Η βέλτιστη λύση που θα σας εξασφαλίσει μέγιστο αποτέλεσμα και απομάκρυνση μικροβίων, ακάρεων και λοιπών βλαβερών μικροοργανισμών, είναι ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που γνωρίζουν τη διαδικασία, αλλά και έχουν και την εμπειρία να κρίνουν ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την περίπτωση. 

Στον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων η αποτελεσματικότητα προέρχεται από την εξής μέθοδο: Καθαρισμός στρώματος με ατμοκαθαριστή και απολύμανση στρώμάτων.

Ο καθαρισμός στρώματος με ατμοκαθαριστή πρέπει να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο επαγγελματία προκειμένου να γίνει σωστά, διότι απαιτεί τόσο συγκεκριμένο εξοπλισμό, όσο και εμπειρία. Η απολύμανση στρώματος πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο, ενώ τακτικός καθαρισμός πρέπει να πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα. 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Οι επαγγελματίες του MyConstructor εξυπηρετούν καθαρισμό στρώματος σε Αθήνα, Αττική, Πειραιά και προάστια.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Για τον Καθαρισμό Στρωμάτων η καλύτερη λύση που μπορείτε να επιλέξετε είναι το MyConstructor! Συνεργαζόμαστε με επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού κορυφαία στο χώρο τους που θα σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online μέσω της πλατφόρμας μας ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα τα κανονίσουν όλα για εσάς!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Τα στρώματα μας έγιναν σαν καινούργια σε χρόνο μηδέν!
-Μαριάννα Κ.
Οι στάμπες στα στρώματα των παιδιών εξαφανίστηκαν! Θα καθαρίσω και τα χαλιά.
-Σούλα Γ.
Είμαι μικροβιοφοβική καθαρίζω κάθε χρόνο τα στώματα για να φύγουν τα ακάρεα. Έγινε καλή δουλεία θα σας ξαναπροτιμήσω!
-Δήμητρα Μ.

Responsive image

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Αναζήτησε επαγγελματίες, σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κλείσε το ραντεβού σου σήμερα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου για Καθαρισμό Στρωμάτων online!

Καθαρισμός Επίπλων 0.01
Καθαρισμός Καρέκλας Τραπεζαρίας 6 € + φπα
Καθαρισμός Μονού Στρώματος 19 € + φπα
Καθαρισμός Διπλού Στρώματος 25 € + φπα
Καθαρισμός Γωνιακού Πενταθέσιου Καναπέ 50 € + φπα
Καθαρισμός Γωνιακού Επταθέσιου Καναπέ 70 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται