ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Καθαρισμός Καναπέ – Καθαρισμός Πολυθρόνας. Βρες καθαριστές για τον καθαρισμό σαλονιού! Ενημερώσου για την διαδικασία και τους τρόπους καθαρισμού.

Προσφορά Καθαρισμός Καναπέ μόνο 11,9€/Θέση

Απαλλαγείτε από ακάρεα και μικροοργανισμούς

ακάρεα μικροοργανισμόςΟ καθαρισμός σαλονιού είναι μια εργασία που μπορεί να φαίνεται απλή αλλά ο επαγγελματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος ιδιαίτερα σε σπίτια που μένουν μικρά παιδιά αλλά και σε σπίτια που υπάρχουν κατοικίδια. Όσον αφορά τα μικρά παιδιά είναι γνωστό ότι η σκόνη και οι διάφοροι μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και δυσκολίες στο αναπνευστικό σύστημα αλλά και γενικότερα για την καλή υγιεινή των παιδιών καλό θα ήταν να εφαρμόζεται μια στο τόσο ένας επαγγελματικός και οικολογικός καθαρισμός του σαλονιού. Όσον αφορά την συγκατοίκηση με κατοικίδια ζώα είναι προφανής η αναγκαιότητα του επαγγελματικού καθαρισμού του σαλονιού καθώς εκεί περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους και αυτά αλλά γεμίζουν τρίχες και χνούδι τους καναπέδες. Στους καναπέδες συναντάμε συχνά και τα ακάρεα, ένα είδος αραχνοειδούς οργανισμού που φαινομενικά δεν βλάπτει τον άνθρωπο. Είναι όμως έτσι;

Τι κίνδυνοι εγκυμονούν για παιδιά και ενήλικες

γυναίκα φτερνίζεται απο τα ακάρεαΤα ακάρεα, οι αόρατοι με γυμνό μάτι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται σε θερμά και υγρά περιβάλλοντα, ζούνε χωρίς πολλοί από μας να γνωρίζουμε την ύπαρξη τους σε καναπέδες, στρώματα και μαξιλάρια. Τα περιττώματα αυτών των μικροβίων εκκρίνουν την ουσία γουανίνη, η εισπνοή της οποίας είναι βλαβερή για τον άνθρωπο. Η γουανίνη προκαλεί ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι συχνά αιτία για διάφορες ασθένειες και παθήσεις όπως αλλεργίες, άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση και άλλα σοβαρά προβλήματα σχετιζόμενα με το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι καλό λοιπόν όσοι έχουν μικρά παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν παιδιά να γνωρίζουν ότι οι μικροοργανισμοί αυτοί επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών που ακόμη αναπτύσσουν αντισώματα και είναι πιο ευαίσθητα στην έκθεση σε τέτοια μικρο οργανισμοί. Οι μικροοργανισμοί αυτοί πολλαπλασιάζονται με απίστευτη ταχύτητα καθώς ένα καινούργιο στρώμα για παράδειγμα φιλοξενούν 5.000 ακάρεα, σε διάστημα τεσσάρων μηνών 500.000 και σε διάστημα μόλις ενός έτους πάνω από 1.500.000. Σκεφτείτε δηλαδή πόσο εκτεθειμένοι είμαστε στους άκακους εξωτερικά αυτούς μικροοργανισμούς.

Η διαδικασία του καθαρισμού σαλονιού γίνεται σε τρία στάδια:

  • Ο καθαρισμός: Σε αυτό το στάδιο οι καναπέδες και οι πολυθρόνες καθαρίζονται με ειδική σκούπα έτσι ώστε να αφαιρεθεί το πρώτο στρώμα σκόνης

  • Η πλύση- απόπλυση :Στη συνέχεια ,γίνεται καθαρισμός με πλυστικό μηχάνημα υψηλής ισχύος και τέλος.

  • Η ατμοαποστείρωση: Στο στάδιο αυτό πραγματοποιείται αποστείρωση με ατμό από ειδικά μηχανήματα που στόχο έχουν την εξόντωση και των τελευταίων μικροοργανισμών.

Επειδή οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία πάνω στον καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών , γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες κάθε ξεχωριστού σαλονιού. Δηλαδή αλλιώς καθαρίζεται ένα σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες, αλλιώς ένα με υφασμάτινους και διαφορετικά ένα βελούδινο. Φροντίζουμε πάντα να υπάρχει σεβασμός στο χώρο του πελάτη, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σωστή εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές διασφαλίζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα τους.

Διατηρήστε το Σαλόνι σας καθαρό και ασφαλές!

Καθαρισμός Πολυθρόνας

11,9€

Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ

11,9€/Θέση

Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ

11,9€/Θέση

Καθαρισμός Χαλιών

3,5€/τ.μ.

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Βρήκα άμεσα τον επαγγελματία που χρειαζόμουν.

Στράτος Κ.

Καθάρισα όλο το σαλόνι 2 καναπέδες και 2 πολυθρόνες. Έγινε καλό καθάρισμα

Μαριαλένα Τ.

Προσεχτικός επαγγελματιάς και τυπικότατος

Χρήστος Μ.

Προτεινόμενα Συνεργεία Καθαρισμού

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού βάση αξιολογήσεων

Καθαρισμός Σαλονιού - Περιστέρι Αττική 144 52

(20) Αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του καθαρισμού σαλονιών, χαλιών και στρωμάτων πάρα πολλά χρόνια και δουλευώ πάντα με μεράκι για το αντικείμενο αυτό.Στο επίκεντρο των ενεργειών μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και όλες οι εργασίες γίνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Προσπαθούμε πάντα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από κάθε "απρόσκλητο" επισκέπτη στο χώρο, στα στρώματα σας ή στο σαλόνι σας. Καλέστε μας για επαγγελματικές λύσεις γύρω από το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Καθαρισμός Σαλονιού - Αττική Αθήνα 131 22

(67) Αξιολογήσεις

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού του χώρου σας από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς, καλύπτοντας τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες.Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προιόντα αλλά και σύγχρονα μέσα, έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με απολύτα επαγγελματικό τρόπο κάθε περίπτωση.Παρόλα αυτά, σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές μας σε χαμηλό επίπεδο χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Επιλέξτε μας και να είστε σίγουροι πως θα επωφεληθείτε διπλά.

Καθαρισμός Σαλονιού - Ίλιον Αττική 131 23

(77) Αξιολογήσεις

Με πάνω από 15ετή συνεχόμενη παρουσία στο επάγγελμα μπορούμε να πούμε ότι η εταρία μας έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για κάθε είδους επαγγελματική λύση καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια τον καθαρισμό του σαλονιού σας, των στρωμάτων σας και των χαλιών σας.Χρησιμοποιούμε ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά και οικολογικά προιόντα προκείμενου να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ελάχιστη ρύπανση του περιβάλλοντος και του χώρου σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και κρατάμε το χώρο σας ασφαλή και απαλλαγμένο από κάθε μικροοργανισμό.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει!

Μάιος 18th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area