Καθαρισμός Καναπέ – Καθαρισμός Πολυθρόνας. Βρες καθαριστές για τον καθαρισμό σαλονιού! Ενημερώσου για την διαδικασία και τους τρόπους καθαρισμού.

Προσφορά Καθαρισμός Καναπέ μόνο από 5,5€/Θέση

Απαλλαγείτε από ακάρεα και μικροοργανισμούς

ακάρεα μικροοργανισμόςΟ καθαρισμός σαλονιού είναι μια εργασία που μπορεί να φαίνεται απλή αλλά ο επαγγελματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος ιδιαίτερα σε σπίτια που μένουν μικρά παιδιά αλλά και σε σπίτια που υπάρχουν κατοικίδια. Όσον αφορά τα μικρά παιδιά είναι γνωστό ότι η σκόνη και οι διάφοροι μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και δυσκολίες στο αναπνευστικό σύστημα αλλά και γενικότερα για την καλή υγιεινή των παιδιών καλό θα ήταν να εφαρμόζεται μια στο τόσο ένας επαγγελματικός και οικολογικός καθαρισμός του σαλονιού. Όσον αφορά την συγκατοίκηση με κατοικίδια ζώα είναι προφανής η αναγκαιότητα του επαγγελματικού καθαρισμού του σαλονιού καθώς εκεί περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους και αυτά αλλά γεμίζουν τρίχες και χνούδι τους καναπέδες. Στους καναπέδες συναντάμε συχνά και τα ακάρεα, ένα είδος αραχνοειδούς οργανισμού που φαινομενικά δεν βλάπτει τον άνθρωπο. Είναι όμως έτσι;

Προτεινόμενα Συνεργεία Καθαρισμού

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού & επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Συνεργείο καθαρισμού - Βόρεια Προάστια Αττική 141 22

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να παρέχει ολοκληρωμένους καθαρισμούς στο χώρο. Πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στο πελάτη επιδιώκουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Τι κίνδυνοι εγκυμονούν για παιδιά και ενήλικες;

γυναίκα φτερνίζεται απο τα ακάρεαΤα ακάρεα, οι αόρατοι με γυμνό μάτι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται σε θερμά και υγρά περιβάλλοντα, ζούνε χωρίς πολλοί από μας να γνωρίζουμε την ύπαρξη τους σε καναπέδες, στρώματα και μαξιλάρια. Τα περιττώματα αυτών των μικροβίων εκκρίνουν την ουσία γουανίνη, η εισπνοή της οποίας είναι βλαβερή για τον άνθρωπο. Η γουανίνη προκαλεί ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι συχνά αιτία για διάφορες ασθένειες και παθήσεις όπως αλλεργίες, άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση και άλλα σοβαρά προβλήματα σχετιζόμενα με το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι καλό λοιπόν όσοι έχουν μικρά παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν παιδιά να γνωρίζουν ότι οι μικροοργανισμοί αυτοί επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών που ακόμη αναπτύσσουν αντισώματα και είναι πιο ευαίσθητα στην έκθεση σε τέτοιoυς μικροοργανισμούς. Οι μικροοργανισμοί αυτοί πολλαπλασιάζονται με απίστευτη ταχύτητα καθώς ένα καινούργιο στρώμα για παράδειγμα φιλοξενούν 5.000 ακάρεα, σε διάστημα τεσσάρων μηνών 500.000 και σε διάστημα μόλις ενός έτους πάνω από 1.500.000. Σκεφτείτε δηλαδή πόσο εκτεθειμένοι είμαστε στους άκακους εξωτερικά αυτούς μικροοργανισμούς.

Ποιά είναι η διαδικασία του καθαρισμού σαλονιού;

  1. Ο καθαρισμός: Σε αυτό το στάδιο οι καναπέδες και οι πολυθρόνες καθαρίζονται με ειδική σκούπα έτσι ώστε να αφαιρεθεί το πρώτο στρώμα σκόνης.

  2. Η πλύση- απόπλυση: Στη συνέχεια ,γίνεται καθαρισμός με πλυστικό μηχάνημα υψηλής ισχύος.

  3. Η ατμοαποστείρωση: Στο στάδιο αυτό πραγματοποιείται αποστείρωση με ατμό από ειδικά μηχανήματα που στόχο έχουν την εξόντωση και των τελευταίων μικροοργανισμών.

Ποιά είναι η τιμή του καθαρισμού σαλονιού;

  • Ενδεικτική τιμή ανά θέση: 6€

Επειδή οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία πάνω στον καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών , γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες κάθε ξεχωριστού σαλονιού. Δηλαδή αλλιώς καθαρίζεται ένα σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες, αλλιώς ένα με υφασμάτινους και διαφορετικά ένα βελούδινο. Φροντίζουμε πάντα να υπάρχει σεβασμός στο χώρο του πελάτη, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σωστή εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές διασφαλίζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα τους.

* Η τιμή αφορά χρέωση ανά θέση.

Διατηρήστε το Σαλόνι σας καθαρό και ασφαλές!

Καθαρισμός Πολυθρόνας

5,5€

Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ

5,5€/Θέση

Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ

5,5€/Θέση

Καθαρισμός Χαλιών

3,5€/τ.μ.

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Βρήκα άμεσα τον επαγγελματία που χρειαζόμουν.

Στράτος Κ.

Καθάρισα όλο το σαλόνι 2 καναπέδες και 2 πολυθρόνες. Έγινε καλό καθάρισμα

Μαριαλένα Τ.

Προσεχτικός επαγγελματιάς και τυπικότατος

Χρήστος Μ.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει!

Μάιος 18th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!