Καθαρισμός Καναπέ

4.9/5
664 Αξιολογήσεις

Επαγγελματικός καθαρισμός επίπλων από τους επαγγελματίες του MyConstructor.
Αφήστε τον καθαρισμό στα χέρια των ειδικών και δείτε τα έπιπλά σας να λάμπουν σαν καινούρια!

hero

Καθαρισμός Καναπέ σε όλη την Αττική

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
2252
Eργασίες
star664
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Καθαρισμό Καναπέ Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε ένα η περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Η λέξη εξαιρετική, δεν περιγράφει καν την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρεται! Ευχαριστούμε πολύ!
Ο Μάριος είναι πάρα πολύ αποδοτικός, και συμπαθητικός. Καλή δουλειά και γρηγορά.
Εξαιρετικός στην εργασία του! Άριστος, συνεπής και γρήγορος. Έμεινα πολύ ευχαρισμένη, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ: Ποιά είναι τα βήματα που ακολουθούμε;

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ: Τα βήματα που πραγματοποιούν οι επαγγελματίες της πλατφόρμας του MyConstructor.gr εφόσον κλείσετε ραντεβού με έναν από αυτούς είναι τα ακόλουθα:
  1. Αρχικά, χρησιμοποιώντας ειδική επαγγελματική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και με τη μέθοδο της δόνησης γίνεται η απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού.
    Ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ και συνάμα του σαλονιού γίνεται με αυτή τη διαδικασία για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει πως καθαρίζονται κορμός, μαξιλάρια και τα υπόλοιπα μέρη χωριστά.

  2. Στο επόμενο βήμα πραγματοποιείται το πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας. Η πλύση γίνεται με την ειδική σκούπα Kirby που κάνει πλύση απόπλυση στα έπιπλα.
    Χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά, ψεκάζει ελεγχόμενες ποσότητες νερού αφήνοντας ελάχιστη υγρασία η οποία και στεγνώνει με φυσικό τρόπο. Με τη διαδικασία αυτή, απομακρύνονται λεκέδες, κιτρινίλες κλπ. χωρίς να μένουν υπολείμματα από το απορρυπαντικό.

  3. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν έντονοι λεκέδες ή βρωμιά, χρησιμοποιούμε υγρό οξυγόνο αλλά και ειδικούς ενισχυτές πλύσης πραγματοποιώντας έτσι απολύμανση αλλά και λεύκανση των επίπλων του σαλονιού.

  4. Αφού πραγματοποιηθεί η διαδικασία του καθαρισμού, προχωράμε στην απόσμιση της επιφάνειας που έχει γίνει ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και περισσότερο αισθητή η φρεσκάδα στα έπιπλα σας μιας και απομακρύνονται οσμές από τσιγάρο, ποτό, φαγητό αλλά και κατοικίδια.

Χρήσιμα Tips για τον καθαρισμό καναπέ στο σπίτι

Αρχικά καλό είναι να σημειωθεί ότι, ο καθαρισμός του καναπέ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση του καναπέ. 

Αυτό σημαίνει ότι με διαφορετική συχνότητα και προσοχή καθαρίζεται ένας καναπές που χρησιμοποιείται κάθε μέρα και υπάρχει έντονη οικογενειακή χρήση (μικρά παιδιά, κατοικίδια κ.ά.) και εντελώς διαφορετικά ένας καναπές με πιο σπάνια χρήση που χρησιμεύει για άλλες περιπτώσεις (π. χ.καναπές - κρεβάτι ή καναπές στο γραφείο κ.ά.).

Πώς θα διατηρήσετε τον καναπέ σας καθαρό;

Κάποια από τα προληπτικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε έτσι ώστε ο καθαρισμός του καναπέ να είναι πιο εύκολος και να μην χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο, αφορούν τα καλύμματα και τα ριχτάρια.

#1 Ριχτάρια 
Αυτό εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό αφού τα ριχτάρια απορροφούν τη αιωρούμενη σκόνη και πλένονται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη γενική καθαριότητα του σπιτιού. 

Το μόνο αρνητικό στοιχείο με τα ριχτάρια είναι ότι εάν έχετε μικρά παιδιά δεν θα τα βρίσκετε συχνά … στη θέση τους και θα χρειάζεται να τα στρώνετε πολύ συχνά

Είναι σημαντικό τα ριχτάρια να καλύπτουν τα έπιπλα ως τη βάση τους καθώς συχνά προκαλούνται αρκετά μεγάλες ζημιές στα χαμηλότερα σημεία των καναπέδων από τα πόδια όσων κάθονται. 


#2 Καλύμματα
Τα καλύμματα είναι μια συνηθισμένη και πολύ όμορφη αισθητικά λύση. Καλό είναι να τα ράψετε στο ίδιο μαγαζί που αγοράσατε τον καναπέ, αν είναι εύκολο να γίνει, για να πετύχουν το χρώμα του καναπέ ή να έχουν ένα ωραίο συνδυασμό τα χρώματα του καλύμματος με τα χρώματα του υφάσματος του καναπέ που θα φαίνονται.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ εξαρτάται από το ύφασμα

Όταν πρόκειται για βιολογικό καθαρισμό καναπέ, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον καθαρισμό που επιδέχεται το ύφασμα, καθώς το κάθε ύφασμα θέλει διαφορετική μεταχείριση. Για παράδειγμα διαφορετικό καθαρισμό θέλει ο δερμάτινος καναπές και διαφορετικό καθαρισμό ο υφασμάτινος καναπές. 

Αυτό είναι καλό να το γνωρίζετε ούτως ώστε να μην χρησιμοποιήσετε κάποιο καθαριστικό ή κάποια τεχνική που δεν ενδείκνυται ή ακόμα χειρότερα μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα.

Φρεσκάρισμα με Ηλεκτρική Σκούπα - Ναι ή Όχι;

Από τις πιο απλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τον καναπέ σας είναι η χρήση της ηλεκτρικής σκούπας που μπορεί να προσφέρει ένα άμεσο φρεσκάρισμα στον καναπέ σας και να τον αναζωογονήσει. 

Βέβαια, η οικιακή ηλεκτρική σκούπα δεν προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με έναν επαγγελματικό κατ' οίκον καθαρισμό, αλλά είναι μια καλή αρχή για τη διατήρηση του. 

Φυσικά, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται τα ειδικά εξαρτήματα που διαθέτουν οι περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες για τον καθαρισμό καναπέδων και πολυθρόνων.

Βέβαια αν δεν τα έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωλήνα και να δείτε την αισθητή διαφορά από ένα απλό ξεσκόνισμα.

Άμεση αντιμετώπιση του λεκέ

Επιπροσθέτως, μια ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια είναι η αντιμετώπιση όλων των λεκέδων όταν εμφανίζονται. 

Είναι φυσιολογικό σε σαλόνια που χρησιμοποιούνται κάθε μέρα όσο και αν προσέχουμε να εμφανιστούν και εύκολοι αλλά δυστυχώς και δύσκολοι λεκέδες. Έτσι καλό είναι με το που γίνει ο λεκές να χρησιμοποιήσετε ένα απορροφητικό υλικό (χαρτί ή βαμβάκι) και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε κάποια χρήση καθαριστικού. 

Μπορείτε για μεγαλύτερη ασφάλεια αρχικά να χρησιμοποιήσετε ένα μωρομάντιλο ή ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε απαλά τον λεκέ.

Προσοχή, αποφύγετε να τρίψετε το ύφασμα του καναπέ γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε πιο βαθιά εισχώρηση στο ύφασμα και να καθιστά την αντιμετώπιση του λεκέ εξαιρετικά δύσκολη. 

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μίγμα από τρεις κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ και μια κουταλιά της σούπας σόδα.

Το βάζουμε σε ένα καθαρό πανί και τρίβουμε το λεκέ σιγά σιγά με το μείγμα. Ύστερα σκουπίζουμε το μείγμα από το ύφασμα με ένα βρεγμένο πανί αφού το αφήσουμε για ένα με δύο λεπτά.

Προσοχή όμως, αρχικά δοκιμάστε οποιοδήποτε μείγμα χρησιμοποιήσετε σε ένα μη εμφανές σημείο του καναπέ ή της πολυθρόνας για την περίπτωση που αντενδείκνυται στο συγκεκριμένο ύφασμα και δεν το γνωρίζετε.

Καθαρισμός καναπέ με ατμοκαθαριστή

Ο καθαρισμός καναπέ με ατμοκαθαριστή σας εγγυάται τέλεια αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπς καθαρισμού καναπέ, καθώς απομακρύνει όλους τους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα που έχουν συσσωρευθεί στον καναπέ σας.

Το κόστος για καθαρισμο καναπέ με ατμοκαθαριστή είναι λίγο μεγαλύτερο από έναν απλό καθαρισμό, καθώς απαιτείται εξειδικεμένος εξοπλισμός και τεχνική. Καλό θα ήταν, πάντα να επιλέγετε κάποιον επαγγελματία για να αναλάβει αυτή την εργασία αντί να το κάνετε μόνοι σας, διότι έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καναπές σας δε θα πάθει τίποτα!

Καθαρισμός δερμάτινου καναπέ

Ο καθαρισμός δερμάτινου καναπέ είναι το πιο απαιτητικό είδος καθαρισμού καθώς ο τύπος του υφάσματος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Οι δερμάτινοι καναπέδες μπορεί να είναι η τελευταία λέξη της μόδας για το σπίτι μας, ωστόσο πριν τον αγοράσουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα προγραμματίζουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό μια φορά το εξάμηνο. 

Μερικοί λεκέδες μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική εμφάνιση ενός κλασικού δερμάτινου καναπέ – ειδικά εάν αφεθούν χωρίς περιποίηση ή καθαριστούν λανθασμένα. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ, απαιτείται ένας επαγγελματίας με ειδικό εξοπλισμό και εμπειρία, ώστε ο καναπές σας να φαίνεται και να διατηρείται σαν καινούργιος. 

Εκτός από επαγγελματικό καθαρισμό δερμάτινου καναπέ, μπορείτε να φρεσκάρετε τον καναπέ σας τακτικά, ώστε να συμβάλλετε στην συντήρησή του. Πιο συγκεκριμένα:

Βάζουμε λάδι και ξύδι σε ένα μπολ με αναλογία 50%-50%. Κατά προτίμηση, το λάδι να είναι λεμονιού ή λιναρόσπορου καθώς λειτουργούν πιο αποτελεσματικά από το ελαιόλαδο. Με ένα μαλακό πανί (το οποίο να έχετε στραγγίξει πριν χρησιμοποιήσετε) αρχίστε να σκουπίζετε απαλά την επιφάνεια του καναπέ. Αφήστε τον καναπέ να στεγνώση για μια μέρα και έπειτα, σκουπίστε τον με ένα φρέσκο, στεγνό πανί.

Απολύμανση καναπέ: Πότε χρειάζεται;

Ο καναπές, λόγω της καθημερινής χρήσης που του κάνουμε, είναι ένα γόνιμο έδαφος για βακτήρια. Τα βακτήρια, ακάρεα και μικροοργανισμοί που συγκεντρώνονται στον καναπέ οδηγούν σε άσχημες μυρωδιές και εξάπλωση ιών. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο καναπές μας χρειάζεται απολύμανση τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Η σωστή απολύμανση του καναπέ σας συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση του χωρίς μικρόβια. 

Η απολύμανση καναπέ μπορεί να προστατέψει εσάς και τους αγαπημένους σας από ιούς και βακτήρια, τα οποία μπορεί να σας προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου όπως πχ. άσθμα.

Επιλέξτε έναν επαγγελματία απο το MyConstructor για να αναλάβει τον καθαρισμό και την απολύμανση του καναπέ σας ποιοτικά και οικονομικά!

Καλέστε έναν επαγγελματία από το MyConstructor

Τέλος, σε πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις λεκέδων ή για την απαλλαγή από ακάρεα (ειδικά αν έχετε μικρά παιδια), που δύσκολα μπορείτε να πείτε ότι τα καταφέρνετε μόνοι σας ή υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στο ύφασμα καλό είναι να το αφήσετε στα έμπειρα χέρια κάποιου ειδικού. 

Στις περιπτώσεις αυτές η ασφαλέστερη λύση είναι να καλέσετε κάποιο εξειδικευμένο επαγγελματία που έχει και την πείρα και τον εξοπλισμό να ασχοληθεί υπεύθυνα με τους λεκέδες. 

Ακόμα, σε περιπτώσεις δύσκολων λεκέδων μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει γιατί ακόμα και ο επαγγελματίας μπορεί να μην τον αντιμετωπίσει αν έχει αφεθεί καιρό χωρίς κάποια επέμβαση.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες Καθαρισμού Επίπλων που προσφέρονται από τους επαγγελματίες του MyConstructor!

case
Βιοκαθαρισμός πολυθρόνας εσωτερικά και εξωτερικά.

Απομακρύνετε λεκέδες και μικρόβια με το ειδικό μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης.

Επιλέξτε έναν επαγγελματία του καταλόγου μας και κάντε τα έπιπλά σας σαν καινούρια!
case
Ο βιοκαθαρισμός διθέσιου καναπέ περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των δύο θέσεων του καναπέ.

Οι επαγγελματίες του καταλόγου μας χρησιμοποιούν ειδικά υποαλλεργικά καθαριστικά για τη δική σας ασφάλεια και των γύρω σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον καθαρισμό του καναπέ σας.
case
Η προσφορά για τον τριθέσιο καναπέ περιλαμβάνει τον καθαρισμό των τριών θέσεων.

Ο καθαρισμός γίνεται με το αμερικάνικο σύστημα Kirby το οποίο εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα.

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που απαιτεί ένας άριστος καθαρισμός!

Ποιά είναι τα Πακέτα & οι Προσφορές για τον Καθαρισμό Καναπέ;

plus
Οι τιμές των πακέτων & προσφορών για τον καθαρισμό καναπέ είναι:
  • Πολυθρόνα από 10€ +Φ.Π.Α.
  • Διθέσιος Καναπές από 20€ +Φ.Π.Α.
  • Τριθέσιος Καναπές από 30€ +Φ.Π.Α.
  • Γωνιακός Πενταθέσιος Καναπές από 50€ +Φ.Π.Α.
  • Γωνιακός Επταθέσιος Καναπές από 70€ +Φ.Π.Α.
Όλες οι τιμές για Καθαρισμό Επίπλων είναι εδώ!

Γιατί είναι σημαντικό να γίνεται τακτικά ο Καθαρισμός Καναπέ;

plus
Ο Καθαρισμός Καναπέ είναι ιδιαίτερα σημαντικός, τόσο για αισθητικούς, όσο και για λόγους υγείας. Σε όλους μας αρέσει να απολαμβάνουμε τις στιγμές χαλάρωσης μετά τη δουλειά σε έναν καθαρό καναπέ!

Με τον καθαρισμό καναπέ επιτυγχάνουμε επίσης, να απομακρύνουμε όλα τα ακάρεα που μαζεύονται με τη πάροδο του χρόνου, τα οποία μπορεί να μας δημιουργήσουν στο μέλλον αναπνευστικά προβλήματα. 

Γιατί χρειάζομαι επαγγελματία για τον Καθαρισμό Καναπέ;

plus
Κάθε λεκκές στον καναπέ μας πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Επιπλέον, κάθε ύφασμα καναπέ πρέπει να καθαρίζεται με διαφορετικά υλικά. 

Άρα, πως θα ξέρετε τον κατάλληλο συνδυασμό που θα καθαρίσει αποτελεσματικά τον καναπέ σας, αλλά και δεν θα καταστρέψει την υφή του;

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πρέπει να αφήσετε τους επαγγελματίες να αναλάβουν δράση! Στο MyConstructor έχουμε επαγγελματικά συνεργελθα καθαρισμού επίπλων που ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται ο καναπές σας για να είναι σαν καινούριος!

Πώς κλείνω το ραντεβού μου;

plus
Υπάρχουν δύο τρόποι για να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω του MyConstructor. 

Μπορείτε να κλείσετε online μέσω του καταλόγου μας, επιλέγοντας τον επαγγελματία, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι επαγγελματίες μας να αναλάβουν τη διαδικασία για εσάς!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Καθαρισμός Χαλιών Κατ Οίκον
από
3.5
€/m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Καρέκλας Τραπεζαρίας
από
6
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Πολυθρόνας
από
10
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ
από
20
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ
από
30
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Πενταθέσιου Καναπέ
από
50
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Επταθέσιου Καναπέ
από
70
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα