Πραγματοποιείστε βιολογικό καθαρισμό καναπέ στο σπίτι σας από εξειδικευμένους επαγγελματίες!

Καθαρισμός καναπέ κατ' οίκον από 5,5€/Θέση
Κλείσε Ραντεβού online στην καλύτερη τιμή!

Υπηρεσίες Καθαρισμού Σαλονιού

Επαγγελματικός καθαρισμός επίπλων από τους επαγγελματίες του MyConstructor. Άσε τον καθαρισμό στα χέρια των ειδικών & δες τα έπιπλά σου να λάμπουν σαν καινούρια!

Καθαρισμός
Πολυθρόνας

Από

5,5€

ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ

Από

11€

ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ

Από

16,5€

ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Πολυθρόνα

Βιοκαθαρισμός πολυθρόνας εσωτερικά και εξωτερικά. Απομακρύνετε λεκέδες και μικρόβια με το ειδικό μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης. Επιλέξτε έναν επαγγελματία του καταλόγου μας και κάντε τα έπιπλά σας σαν καινούρια!

Διθέσιος Καναπές

Ο βιοκαθαρισμός διθέσιου καναπέ περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των δύο θέσεων του καναπέ. Οι επαγγελματίες του καταλόγου μας χρησιμοποιούν ειδικά υποαλλεργικά καθαριστικά για τη δική σας ασφάλεια και των γύρω σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον καθαρισμό του καναπέ σας.

Τριθέσιος Καναπές

Η προσφορά για τον τριθέσιο καναπέ περιλαμβάνει τον καθαρισμό των τριών θέσεων. Ο καθαρισμός γίνεται με το αμερικάνικο σύστημα Kirby το οποίο εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που απαιτεί ένας άριστος καθαρισμός!

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ & Σαλονιού:

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε;

Τα βήματα που πραγματοποιούν οι επαγγελματίες της πλατφόρμας του MyConstructor.gr εφόσον κλείσετε ραντεβού με έναν από αυτούς είναι τα ακόλουθα:

  1. Αρχικά, χρησιμοποιώντας ειδική επαγγελματική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και με τη μέθοδο της δόνησης γίνεται η απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού. Ο καθαρισμός καναπέ και συνάμα του σαλονιού γίνεται με αυτή τη διαδικασία για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει πως καθαρίζονται κορμός, μαξιλάρια και τα υπόλοιπα μέρη χωριστά.
  2. Στο επόμενο βήμα πραγματοποιείται το πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας. Η πλύση γίνεται με την ειδική σκούπα Kirby που κάνει πλύση απόπλυση στα έπιπλα. Χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά, ψεκάζει ελεγχόμενες ποσότητες νερού αφήνοντας ελάχιστη υγρασία η οποία και στεγνώνει με φυσικό τρόπο. Με τη διαδικασία αυτή, απομακρύνονται λεκέδες, κιτρινίλες κτλ χωρίς να μένουν υπολείμματα από το απορρυπαντικό.
  3. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν έντονοι λεκέδες ή βρωμιά, χρησιμοποιούμε υγρό οξυγόνο αλλά και ειδικούς ενισχυτές πλύσης πραγματοποιώντας έτσι απολύμανση αλλά και λεύκανση των επίπλων του σαλονιού.
  4. Αφού πραγματοποιηθεί η διαδικασία του καθαρισμού, προχωράμε στην απόσμιση της επιφάνειας που έχει γίνει ο καθαρισμός καναπέ. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και περισσότερο αισθητή η φρεσκάδα στα έπιπλα σας μιας και απομακρύνονται οσμές από τσιγάρο, ποτό, φαγητό αλλά και κατοικίδια.

Προτεινόμενα Συνεργεία Καθαρισμού

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού & επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Συνεργείο καθαρισμού - Βόρεια Προάστια Αττική 141 22

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να παρέχει ολοκληρωμένους καθαρισμούς στο χώρο. Πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στο πελάτη επιδιώκουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη.

* Η τιμή αφορά χρέωση ανά θέση.

Καθαρισμός καναπέ χρήσιμα tips

Αρχικά καλό είναι να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός του καναπέ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση του καναπέ. Αυτό σημαίνει ότι με διαφορετική συχνότητα και προσοχή καθαρίζεται ένας καναπές που χρησιμοποιείται κάθε μέρα και υπάρχει έντονη οικογενειακή χρήση(μικρά παιδιά, κατοικίδια κ.ά.) και εντελώς διαφορετικά ένας καναπές με πιο σπάνια χρήση που χρησιμεύει για άλλες περιπτώσεις (π. χ. καναπές -κρεβάτι ή καναπές στο γραφείο κ.ά.).

Πως θα διατηρήσετε τον καναπέ σας καθαρό;

Κάποια από τα προληπτικά “μέτρα “ που μπορείτε να πάρετε έτσι ώστε ο καθαρισμός του καναπέ να είναι πιο εύκολος και να μην χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο αφορούν τα καλύμματα και τα ριχτάρια. Αυτό εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό αφού τα ριχτάρια απορροφούν τη αιωρούμενη σκόνη και πλένονται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη γενική καθαριότητα του σπιτιού. Το μόνο αρνητικό στοιχείο με τα ριχτάρια είναι ότι εάν έχετε μικρά παιδιά δεν θα τα βρίσκετε συχνά … στη θέση τους και θα χρειάζεται να τα στρώνετε πολύ συχνά. Είναι σημαντικό τα ριχτάρια να καλύπτουν τα έπιπλα ως τη βάση τους καθώς συχνά προκαλούνται αρκετά μεγάλες ζημιές στα χαμηλότερα σημεία των καναπέδων από τα πόδια όσων κάθονται .Επίσης , τα καλύμματα είναι μια συνηθισμένη και πολύ όμορφη αισθητικά λύση Καλό είναι να τα ράψετε στο ίδιο μαγαζί που αγοράσατε τον καναπέ ,αν είναι εύκολο να γίνει, για να πετύχουν το χρώμα του καναπέ ή να έχουν ένα ωραίο συνδυασμό τα χρώματα του καλύμματος με τα χρώματα του υφάσματος του καναπέ που θα φαίνονται.

Ο καθαρισμός καναπέ εξαρτάται από το ύφασμα

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον καθαρισμό που επιδέχεται το ύφασμα του καναπέ σας καθώς το κάθε ύφασμα θέλει διαφορετική μεταχείριση. Για παράδειγμα διαφορετικό καθαρισμό θέλει ο δερμάτινος καναπές και διαφορετικό καθαρισμό ο υφασμάτινος καναπές. Αυτό είναι καλό να το γνωρίζετε ούτως ώστε να μην χρησιμοποιήσετε κάποιο καθαριστικό ή κάποια τεχνική που δεν ενδείκνυται ή ακόμα χειρότερα μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα.

Φρεσκάρισμα με ηλεκτρική σκούπα

Από τις πιο απλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τον καναπέ σας είναι η χρήση της ηλεκτρικής σκούπας που μπορεί να προσφέρει ένα άμεσο φρεσκάρισμα στον καναπέ σας και να τον αναζωογονήσει . Βέβαια η οικιακή ηλεκτρική σκούπα δεν προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με ένα επαγγελματικό κατ οίκον καθαρισμό αλλά είναι μια καλή αρχή για τη διατήρηση του . Φυσικά το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται τα ειδικά εξαρτήματα που διαθέτουν οι περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες για τον καθαρισμό καναπέδων και πολυθρόνων. Βέβαια αν δεν τα έχετε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωλήνα και να δείτε την αισθητή διαφορά από ένα απλό ξεσκόνισμα.

καθαρισμός καναπέ, καθαρισμός λεκέ από καναπε

Άμεση αντιμετώπιση του λεκέ

Επιπροσθέτως, μια ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια είναι η αντιμετώπιση όλων των λεκέδων όταν εμφανίζονται. Είναι φυσιολογικό σε σαλόνια που χρησιμοποιούνται κάθε μέρα όσο και αν προσέχουμε να εμφανιστούν και εύκολοι αλλά δυστυχώς και δύσκολοι λεκέδες. Έτσι καλό είναι με το που γίνει ο λεκές να χρησιμοποιήσετε ένα απορροφητικό υλικό ( χαρτί ή βαμβάκι ) και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε κάποια χρήση καθαριστικού. Μπορείτε για μεγαλύτερη ασφάλεια αρχικά να χρησιμοποιήσετε ένα μωρομάντιλο ή ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε απαλά τον λεκέ. Προσοχή, αποφύγετε να τρίψετε το ύφασμα του καναπέ γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε πιο βαθιά εισχώρηση στο ύφασμα και να καθιστά την αντιμετώπιση του λεκέ εξαιρετικά δύσκολη. Τέλος , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μίγμα από τρεις κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ και μια κουταλιά της σούπας σόδα. Το βάζουμε σε ένα καθαρό πανί και τρίβουμε το λεκέ σιγά σιγά με το μείγμα. Ύστερα σκουπίζουμε το μείγμα από το ύφασμα με ένα βρεγμένο πανί αφού το αφήσουμε για ένα με δύο λεπτά. Προσοχή όμως, αρχικά δοκιμάστε οποιοδήποτε μείγμα χρησιμοποιήσετε σε ένα μη εμφανές σημείο του καναπέ ή της πολυθρόνας για την περίπτωση που αντενδείκνυται στο συγκεκριμένο ύφασμα και δεν το γνωρίζετε.

καθαρισμός καναπέ από επαγγελματία καθαριστή καναπέδων με ιδική ηλεκτρική σκούπα σκούπα

Μια πολύ χρήσιμη και καλή επιλογή για καθαρισμό σε βάθος είναι ο ατμοκαθαριστής αλλά το βασικό του μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος αγοράς που αρκετές φορές δυσκολεύει την απόφαση να το κάνετε.

Σε δύσκολες περιπτώσεις καλέστε κάποιον επαγγελματία κατ’ οίκον

Τέλος, σε πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις λεκέδων ή για την απαλλαγή από ακάρεα ( ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ) που δύσκολα μπορείτε να πείτε ότι τα καταφέρνετε μόνοι σας ή υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στο ύφασμα καλό είναι να το αφήσετε στα έμπειρα χέρια κάποιου ειδικού. Στις περιπτώσεις αυτές η ασφαλέστερη λύση είναι να καλέσετε κάποιο εξειδικευμένο επαγγελματία που έχει και την πείρα και τον εξοπλισμό να ασχοληθεί υπεύθυνα με τους λεκέδες. Ακόμα, σε περιπτώσεις δύσκολων λεκέδων μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει γιατί ακόμα και ο επαγγελματίας μπορεί να μην τον αντιμετωπίσει αν έχει αφεθεί καιρό χωρίς κάποια επέμβαση.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Ιούνιος 20th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!