Τι φωτισμό να επιλέξετε για το σπίτι;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Οι τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού αλλάζουν συνέχεια και είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να παραμείνεις μέσα στη μόδα. 

Ένα πράγμα όμως δεν αλλάζει σίγουρα στη διακόσμηση: ο φωτισμός.

Η επιλογή μας σε σχέση με το φωτισμό σπιτιού δεν θα πρέπει να βασίζεται στη τρέχουσα μόδα αλλά στη πρακτικότητα: πρέπει να βλέπουμε και να μην μας ενοχλεί.

Έτσι, για να ξέρετε πάντως και να μην λέτε ότι δεν σας το είπαμε η τρέχουσα μόδα θέλει ψυχρό φωτισμό στη διακόσμηση σπιτιού. Ο ψυχρός φωτισμός σπιτιού όμως μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί σε λάθος χώρο του σπιτιού, να κάνει το σπίτι μας να μοιάζει ιατρικό κέντρο και εκτός αν είσαι γιατρός δεν το θες αυτό.

Αφού κάναμε λοιπόν μια υπερ-ανάλυση με τους διακοσμητές του MyConstructor μάθαμε τα πάντα για το φωτισμό σπιτιού του κάθε δωματίου και τι πρέπει να προσέξεις.


Είσοδος σπιτιού.

Ξεκάθαρα το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος όταν μπει σε ένα σπίτι, πράγμα που καθιστά το μέρος πολύ σημαντικό. Πρέπει ο φωτισμός που θα επιλέξουμε να μας προσδίδει τη θαλπωρή που θέλουμε για να νιώσουμε ότι «ναι μπήκα σπίτι». Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τους λεγόμενους λαμπτήρες πυράκτωσης που σε συνδυασμό με κάποια εγκατάσταση κρυφού φωτισμού θα δώσει αυτό το αίσθημα της ζεστασιάς και της θαλπωρής.


Καθιστικό.

Σαφέστατα, ένας χώρος που περνάμε πολύ χρόνο είτε χαλαρώνοντας στη τηλεόραση, είτε μαζί με τους αγαπημένους καλεσμένους μας. Η σωστή διακόσμηση  σε αυτό το μέρος είναι άκρως σημαντική. Η διακόσμηση σαλονιού είναι σίγουρα προτεραιότητα σε κάθε σπίτι. 

Στη διακόσμηση θα πρέπει να επιλέξουμε ένα μια ενδιάμεση επιλογή ζεστού φωτισμού με ψυχρό. Είναι δύσκολο μας λένε οι διακοσμητές του MyConstructor να βρεθεί αυτή η ισορροπία. Θα εξαρτηθεί από το χρώμα των τοίχων και τη γενικότερη διακόσμηση. Μια πολύ καλή επιλογή είναι να κάνετε κάποια εγκατάσταση κρυφού φωτισμού LED ή κάποια φωτιστικά εδώ και εκεί θα πετύχουν το σκοπό.


Κρεβατοκάμαρα.

Για τη κρεβατοκάμαρα δεν το σκεφτόμαστε και πολύ. Η σωστή επιλογή είναι πάντα ο ζεστός φωτισμός . Βέβαια χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ένα δυο πορτατίφ στα κομοδίνα ώστε αν θέλουμε να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο στο κρεβάτι να έχουμε φώς. Για τα γυναικεία υπνοδωμάτια είναι σημαντικό να υπάρχει καλός φωτισμός εκεί που βάφονται. Είπαμε ότι δεν θα μιλήσουμε για τις τάσεις αλλά πολύ μεγάλη και ωραία τάση είναι η τοποθέτηση φωτισμού LED εσωτερικό της ντουλάπας.


Κουζίνα.

Στο φωτισμό σπιτιού θα πρέπει να προσέξουμε το φωτισμό της κουζίνας. Για τη διακόσμηση κουζίνας θα πρέπει να διαλέξουμε κάτι πρακτικό για να εξασφαλίσουμε ότι θα βλέπουμε για να μαγειρεύουμε τα γεύματα μας. Η καλύτερη λύση είναι και εδώ να εφαρμόσουμε εγκατάσταση κρυφού φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια. Αυτός ο συνδυασμός θα μας δώσει το φωτισμό σπιτιού που χρειαζόμαστε για διακόσμηση λειτουργικής κουζίνας.


Τραπεζαρία.

Τα social media να είναι καλά και έχουμε δει άπειρες λύσεις φωτισμού για τη τραπεζαρία άλλες επιτυχημένες και άλλες όχι. Για τη διακόσμηση τραπεζαρίας μια πολύ ωραία λύση είναι τα μακριά φωτιστικά που κατεβαίνουν κάτω μέχρι το τραπέζι. Γενικά να υπολογίζετε σαν απόσταση το φωτιστικό να κατεβαίνει περίπου 80 εκ από το τραπέζι μας.


Μπάνιο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη διακόσμηση μπάνιου όταν θα κάνουμε διακόσμηση σπιτιού μιας και είναι από τα πιο χρήσιμα και πολύ-επισκέψιμα μέρη του σπιτιού. Μια πρακτική συμβουλή που μας έδωσαν οι διακοσμητές του MyConstructor είναι να τοποθετήσουμε κρυφό φωτισμό στο γύρω μέρος του καθρέπτη μας ώστε και να βλέπουμε αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά μας αλλά και να δείχνουμε cool σαν αστέρες του θεάτρου.


Γενικά μια πολύ πρακτική λύση σε όλη τη διακόσμηση σπιτιού σε σχέση με το φωτισμό είναι η τοποθέτηση διακόπτη τύπου ντίμερ σε όλα τα δωμάτια έτσι ώστε να ρυθμίζουμε μόνοι μας την ένταση του φωτισμού σε κάθε δωμάτιο.


Στο MyConstructor θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού σπιτιού και ότι χρειάζεστε για την διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση μπάνιου, διακόσμηση κουζίνας, διακόσμηση σαλονιού.
Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 210 300 9323 και βρείτε τους αξιολογημένα καλύτερους διακοσμητές και συζητήστε μαζί τους τις δικές σας ανάγκες και λύσεις.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα