Τα Ακάρεα

4.9/5
664 Αξιολογήσεις

Ενημερωθείτε για τα ακάρεα τι κινδύνους εγκυμονούν και για το πως θα προστατευτείτε και απαλλαγείτε από αυτά!

hero

Καθαρισμό Στρώματος από Ακάρεα σε όλη την Αττική

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
2252
Eργασίες
star664
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Καθαρισμό Στρώματος από Ακάρεα Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε ένα η περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία myConstructor για καθαρισμό στρώματος! Μας έγινε εξαιρετική δουλειά, ευχαριστούμε πολύ
Καταπληκτική συνεννόηση και εξυπηρέτηση! Αρχοντική τολμώ να πω!
Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση!!! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του myConstructor!

Ακάρεα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να τα αντιμετωπίσετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μέτρα πρόληψης για τα ακάρεα στο στρώμα

Τα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για την πρόληψη από τα ακάρεα έχουν ως εξής:

  • Ιδιαίτερα σημαντικός κρίνεται ο αερισμός όλου του οικιακού μας χώρου τουλάχιστον για μισή ώρα την ημέρα και περισσότερο όταν πρόκειται για καλοκαιρινούς μήνες. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα ή και τις μπαλκονόπορτες, καθώς έτσι εμποδίζεται ο πολλαπλασιασμός ακάρεων και η δημιουργία σκόνης.

  • Το θέμα της υγρασίας είναι εξίσου σημαντικό. Πιο ειδικά, θα πρέπει να διατηρούμε χαμηλά επίπεδα υγρασίας κάτω από πενήντα τοις εκατό.

  • Όσον αφορά το ηλιακό φως είναι ένας πολύ ισχυρός εχθρός των ακάρεων. Άρα, θα πρέπει το φως του ήλιου να διαπερνά όλα τα δωμάτια ανεξαιρέτως.

  • Παράλληλα, θα πρέπει να πλένουμε τόσο τα σεντόνια, τις κουβέρτες όσο και τις κουρτίνες με ζεστό νερό. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να καταπολεμηθούν τα ακάρεα.

  • Ιδιαιτέρως σημαντικός προβλέπεται ο καθαρισμός των στρωμάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για την αντιμετώπιση ακάρεων το καθάρισμα θα πρέπει να περιλαμβάνει χρήση ειδικού σπρέι.

  • Όσον αφορά το θέμα των επίπλων και των χαλιών θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για σημαντική πηγή συγκέντρωσης ακάρεων. Για το λόγο αυτό προτείνεται η αντικατάσταση τους σε περιπτώσεις που είναι αρκετών χρόνων ή υπάρχει δυσκολία στον καθαρισμό τους.

  • Τέλος ένα συνεργείο καθαρισμού για καθαρισμό στρωμάτων το οποίο θα πραγματοποιεί απολύμανση για ακάρεα ανά διαστήματα, μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ κόπο έξοδα αλλά το πιο σημαντικό που είναι τα απρόσμενα προβλήματα υγείας.

Με άλλα λόγια, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν τόσο το θέμα της καθαριότητας γενικά όσο και το θέμα των σεντονιών, των στρωμάτων και των χαλιών ειδικά. Ιδανική περίοδος καθαρισμού τους η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ακάρεα αντιμετώπιση: Τι πρέπει να κάνετε σε περιπτώσεις που τα ακάρεα έχουν εισβάλει στο σπίτι σας;

Σε περίπτωση που δεν έχουμε προλάβει την κατάσταση και έχουν εισβάλει ακάρεα στο στρώμα και τα έπιπλα σας, συνίστανται τα παρακάτω:

  • Βρείτε άμεσα ένα Συνεργείο Καθαρισμού Στρωμάτων για απολύμανση για ακάρεα. Επίσης προτείνεται ο καθαρισμός ή ακόμα και η αντικατάσταση παλαιών μοκετών και χαλιών.

  • Δε θα πρέπει να βρίσκονται πάνω στο κρεβάτι λούτρινα κουκλάκια, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδικό στρώμα.

  • Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην επιλογή των παπλωμάτων και των μαξιλαριών καθώς στα πουπουλένια είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν ακάρεα.

  • Χρήσιμη κρίνεται ακόμη η αγορά και χρήση ακαρεοκτόνων τόσο για το πλύσιμο στο πλυντήριο όσο και για χαλιά και στρώματα.

  • Παράλληλα, όσον αφορά τα ρούχα μας αναγκαίος κρίνεται ο τακτικός καθαρισμός, ακόμα και το στεγνό καθάρισμα σε ειδικές περιπτώσεις.

  • Όσον αφορά τα κλινοσκεπάσματα, θα πρέπει να πλένονται τακτικά σε υψηλή θερμοκρασία άνω των 60°C.

  • Σημαντική κρίνεται, ακόμα, η τοποθέτηση αντιαλλεργικών φίλτρων σε συσκευές κλιματισμού.

  • Σε περίπτωση που δίνεται η δυνατότητα επιλογής θέρμανσης με καλοριφέρ ή κλιματιστικό, καλύτερα να προτιμάται η χρήση καλοριφέρ. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείται κλιματιστικό θα πρέπει να εμπεριέχει φίλτρα καθαρισμού ειδικά όταν πρόκειται για θερμό αέρα.

  • Τέλος, σημαντικά βοηθητική είναι η χρησιμοποίηση ειδικών θηκών για μαξιλάρια, στρώματα, χαλιά ακόμη και ενδύματα.

Απολύμανση για Ακάρεα: Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

'Οπως και να έχει όταν θέλουμε να απολυμάνουμε τα ακάρεα στο στρώμα ή τα έπιπλα, το να καλέσουμε έναν επαγγελματία για να αντιμετωπίσει τα ακάρεα στο σπίτι μας είναι πολύ σημαντικό, διότι μόνοι μας δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αποτελεσματικό καθαρισμό. 

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με κορυφαία συνεργεία καθαρισμού που θα αναλάβουν να διώξουν όλα τα ανεπιθύμητα ακάρεα από το σπίτι σας σε χρόνο μηδέν! Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Καλέστε μας στο 210 300 9323 ή κλείστε το ραντεβού σας online, μέσω της πλατφόρμας μας, σε λίγα μόλις βήματα! 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ποιά είναι η τιμή για τον Καθαρισμό Στρώματος από ακάρεα;

plus

Οι τιμές για καθαρισμό στρώματος εξαρτώνται από το μέγεθος του. Συγκεκριμένα:

  • Για καθαρισμό Μονού Στρώματος από 19€

  • Για καθαρισμό Διπλού Στρώματος από 25€

Βρείτε όλες τις τιμές εδώ!

Τι είναι τα Ακάρεα και που βρίσκονται;

plus
Πρόκειται για μια τάξη αραχνίδιων που περιλαμβάνει το άκαρι και το τσιμπούρι. Πιο αναλυτικά, τα ακάρεα είναι μια ομάδα εντόμων η οποία συναντάται σε πολλά σημεία του σπιτιού όπως στα στρώματα, στις ταπετσαρίες, στα χαλιά, στις μοκέτες, στους καναπέδες κλπ. 

Τα ακάρεα φαίνονται;
Αν και βρίσκονται σε πολλά σημεία του σπιτιού δεν μπορούν να διακριθούν με γυμνό μάτι καθώς πρόκειται για μικροοργανισμούς. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ακάρεα τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα, τα οποία φεύγουν από τον οργανισμό κατά την διάρκεια της εφίδρωσης.

Κάτω από ποιες συνθήκες ευνοείται η ανάπτυξη τους;

plus
Η υψηλή θερμοκρασία και η σχετική υγρασία ευνοούν αρκετά την ανάπτυξη των συγκεκριμένων μικροοργανισμών καθώς όπως γίνεται κατανοητό ο ανθρώπινος οργανισμός ιδρώνει πολύ περισσότερο αποβάλλοντας όλο και περισσότερα νεκρά κύτταρα. 

Συνεπώς, σε περιόδους χαμηλών θερμοκρασιών δεν ευνοείται η ανάπτυξη των ακάρεων.

Τι κινδύνους μπορούν να προκαλέσουν τα Ακάρεα;

plus
Αναντίρρητα, τα ακάρεα σκόνης είναι υπεύθυνα για διαφόρων ειδών αλλεργίες οι οποίες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, λέγοντας αλλεργίες εννοούμε ρινίτιδα η οποία προκαλεί φτέρνισμα, μπούκωμα, συνάχι, καταρροή και γενικότερα φαγούρα. 

Ακόμη, πολύ συχνές είναι οι κρίσεις άσθματος αλλά και όσον αφορά την περιοχή των ματιών η αλλεργική επιπεφυκίτιδα αλλά και η βλεφαρίτιδα.

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τα ακάρεα στους οικιακούς χώρους;

plus
Είναι γεγονός πως τα ακάρεα δεν μπορούν να εξαφανιστούν παντελώς. Ωστόσο, μπορούν να μειωθούν σημαντικά με το να καταβάλλονται προσπάθειες για αποφυγή της σκόνης. Με τον περιορισμό της σκόνης μειώνονται σημαντικά οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί. 

Παράλληλα, απαραίτητος κρίνεται ο τακτικός καθαρισμός δηλαδή το πλύσιμο των στρωμάτων, των παπλωμάτων, των κουβερτών, γενικότερα των υφαντών και των μοκετών. Συστήνεται βιο-καθαρισμός στρωμάτων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι επικίνδυνη η απεντόμωση για το κατοικίδιο μου;

plus
Τα ειδικά σκευάσματα που εφαρμόζουν τα συνεργεία μας είναι οικολογικά και έχουν λάβει την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Έτσι, τα κατοικίδιά σας είναι απόλυτα ασφαλή από τη διαδικασία απολύμανσης. Παρόλα αυτά, είναι καλό να απομακρύνετε τα κατοικίδιά σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για επιπλέον άνεση και προστασία.

Απολύμανση για Ακάρεα: Γιατί να επιλέξετε τους επαγγελματίες του MyConstructor;

plus

Όταν μιλάμε για απολύμανση για ακάρεα, πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους.

Οι επαγγελματίες μας είναι κορυφαίοι στο είδος τους και σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μπορείτε να συγκρίνετε αξιολογήσεις και τιμές και βρες τον καλύτερο για σένα και τις ανάγκες του!

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Καθαρισμός Χαλιών Κατ Οίκον
από
3.5
€/m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Πολυθρόνας
από
10
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Μονού Στρώματος
από
19
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ
από
20
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Διπλού Στρώματος
από
25
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ
από
30
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Πενταθέσιου Καναπέ
από
50
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Επταθέσιου Καναπέ
από
70
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα