Καθαρισμός Μαρμάρων & Γυάλισμα

4.9/5
65 Αξιολογήσεις
Καθαρισμός Μαρμάρων & Γυάλισμα
4.9/5
65 Αξιολογήσεις
Καθαρισμός Μαρμάρων και Γυάλισμα Μαρμάρων από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του MyConstructor!
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Τα μάρμαρα μας μετά από χρόνια φαίνονται σαν καινούρια!
Εξαιρετική δουλειά από τα συνεργεία σας. Ευχαριστούμε πολύ!
Δεν υπάρχουν λόγια για τον επαγγελματισμό και την ευγένεια των επαγγελματιών σας. Όσες φορές έχουμε επιλέξει το MyConstructor έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ματθαίος Ολυμπίου
4.6/5
9
hires 459 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
4.9 €/m² + φπα
Ιωάννης Κωνσταντίνου
5.0/5
2
hires 133 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
4.9 €/m² + φπα

Καθαρισμός Μαρμάρων & Γυάλισμα - Μάθετε τα πάντα!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Καθαρισμό Μαρμάρων, την Κρυσταλλοποίηση και το Γυάλισμα Μαρμάρων

Το μάρμαρο μπορεί να προσθέσει μία αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας και να αναδείξει την ομορφιά του. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο αλλά παράλληλα εξαιρετικά ευαίσθητο υλικό. Το μάρμαρο είναι το πιο δημοφιλές είδος πετρώματος για την διακόσμηση του σπιτιού και στην Ελλάδα χρησιμοποιείται κατά κόρον. 

Με την πάροδο του χρόνου και τις καθημερινές φυσιολογικές φθορές, το μάρμαρο μπορεί εύκολα να αποκτήσει  γρατζουνιές και να χάσει τη φυσική του γυαλάδα. Για τον λόγο αυτό ο Καθαρισμός Μαρμάρων καθίσταται απαραίτητος, έτσι ώστε να αποκτήσει ξανά τη γυαλιστερή του όψη.

Η διαδικασία για τον καθαρισμό μαρμάρων είναι αρκετά συγκεκριμένη και πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνίτες που θα μπορέσουν να προστατέψουν τα μάρμαρά σας. Το τρίψιμο μαρμάρων πραγματοποιείται με νερολούστρα. Η νερολούστρα χρησιμοποιείται αρκετά συχνά πλέον στον καθαρισμό μαρμάρων καθώς αφήνει ελάχιστη σκόνη και το τρίψιμο μαρμάρων γίνεται με νερό. 

Επειδή μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα μεταξύ καθαρισμό μαρμάρων, τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων και κρυσταλλοποίηση, παρακάτω εξηγούμε αναλυτικά τα βήματα για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της διαδικασίας.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Γυάλισμα Μαρμάρων;

Η διαδικασία του γυαλίσματος είναι η τελική διεργασία που πραγματοποιείται μετά την τοποθέτηση των μαρμάρων. Είναι ουσιαστικά το τελικό φινίρισμα που δημιουργεί αυτή την ιδιαίτερη γυαλάδα που έχει το μάρμαρο. 

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που μας παρέχει ο καθαρισμός μαρμάρων και το γυάλισμα είναι ότι διατηρεί τη γυαλάδα και το προστατεύει από τις καταπονήσεις που δέχεται καθημερινά.

Καθαρισμός Μαρμάρων & Γυάλισμα

Ουσιαστικά τα βήματα που ακολουθούνται όταν καλείτε έναν επαγγελματία τεχνικό για καθαρισμό μαρμάρων και γυάλισμα είναι η εξής:

#1 Προετοιμασία πριν το Γυάλισμα Μαρμάρων
Είναι συνετό, να προστατέψετε τυχόν επιφάνειες που βρίσκονται γύρω από το μάρμαρο που θα γυαλίσετε. Ο καθαρισμός μαρμάρων γίνεται με νερό το οποίο μπορεί να καταστρέψει έπιπλα ή διακοσμητικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτοταινία ή μουσαμά για να καλύψετε εκείνα τα σημεία που δεν μπορούν να απομακρυνθούν κατά το τρίψιμο μαρμάρων.

#2 Τρίψιμο Μαρμάρων
Το τρίψιμο μαρμάρων πραγματοποιείται με νερόλουστρο. Η τεχνική αυτή για το τρίψιμο μαρμάρων είναι αρκετά διαδεδομένη στις μέρες μας. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση νερού για το τρίψιμο, δεν τραυματίζει την επιφάνεια του μαρμάρου και ο καθαρισμός μαρμάρων είναι εξαιρετικά πιο αποτελεσματικός.

#3 Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
Ο καθαρισμός μαρμάρων, το γυάλισμα και η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι συμπληρωματικές έννοιες. Είναι μία επιφανειακή κατεργασία που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

Με την κρυσταλλοποίηση πετυχαίνεται ένα απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου.

Τί είναι η Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων;

Η Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων αποτελεί συνήθως το τελικό στάδιο στο γυάλισμα μαρμάρων.

Με τη διαδικασία της κρυσταλλοποίησης επιτυγχάνεται φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου.

Με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων πετυχαίνουμε το ανώτατο γυάλισμα των δαπέδων με διάρκεια στο χρόνο ενώ παράλληλα το μάρμαρο γίνεται συγκρητικά πιο ανθεκτικό στις καθημερινές φθορές. 

Για παράδειγμα, η γυαλάδα του μαρμάρου δεν επηρεάζεται από το καθημερινό πλύσιμο και σφουγγάρισμα, από την εκτεταμένη χρήση και αποκτά υψηλές αντοχές. Ακόμη, με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων δημιουργείται το φαινόμενο του καθρεπτισμού. Ο καθαρισμός μαρμάρων με αυτή την τεχνική κάνει τα δάπεδα να μοιάζουν με καθρέπτη!

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της Κρυσταλλοποίησης Μαρμάρων;

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός μαρμάρων και η κρυσταλλοποίηση μπορούν να χαρίσουν στα δάπεδά σας εξαιρετική γυαλάδα με αντοχή ετών!

  • Εξασφαλίζει τη διάρκεια της γυαλάδας του μαρμάρου σας κάνοντας το ακόμη πιο ανθεκτικό αυξάνοντας παράλληλα την σκληρότητα της επιφάνειας.
  • Είναι ιδανική μέθοδος για λευκά και χρωματιστά μάρμαρα.
  • Αναδεικνύει & τονίζει τους φυσικούς  χρωματισμούς του μαρμάρου.
  • Χαρίζει φανταστικό γυάλισμα στο μάρμαρο (φαινόμενο του καθρεπτισμού) , με εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο, χωρίς να τραυματίζει το μάρμαρο.
  • Η δράση της κρυσταλλοποίησης δεν επηρεάζεται από τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές όπως ζέστη, κρύο και υγρασία.
  • Με τη σωστή διαδικασία και συντήρηση, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό.

Πώς να απαλλαγείτε από επίμονους λεκέδες στα μάρμαρα;

#1 Κρασί
Ροφήματα όπως το κρασί, περιέχουν ορισμένες τανίνες και χρωστικές ουσίες, οι οποίες μπορούν πολύ εύκολα να λεκιάσουν και να αφήσουν στάμπα οπουδήποτε και αν πέσουν.

Αναλογιστείτε λοιπόν, πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να κάνει στο μάρμαρο που είναι μία επιφάνεια αρκετά απορροφητική. Ο καθαρισμός μαρμάρων από τέτοιους λεκέδες πρέπει να γίνεται άμεσα. Ο συνιστώμενος τρόπος είναι με ένα λευκό πανί βουτηγμένο σε ασετόν να καθαρίσετε την περιοχή με μαλακές κυκλικές κινήσεις.


#2 Λίπη & Λάδια
Λεκέδες που προέρχονται από λάδια και λίπη έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στα μάρμαρα και να μένουν επίμονα εκεί! Θα πρέπει να τους απομακρύνετε άμεσα με χαρτί ή κάποιο απορροφητικό πανί. Στην περίπτωση που αφήσετε χρόνο να περάσει η ζημιά μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη και να αναγκαστείτε να καταφύγετε σε επαγγελματικό καθαρισμό.


#3 Σοκολάτα
Ειδικά για όσους από εσάς έχετε μαρμάρινα πατώματα αλλά και μικρά παιδιά, οι λεκέδες σοκολάτας πρέπει να έχουν γίνει για εσάς καθημερινότητα. Οι ίδιοι είναι αρκετά πιο έντονοι σε ανοιχόχρωμα παρά σε σκουρόχρωμα μάρμαρα. Ο καθαρισμός μαρμάρων από σοκολάτα θα πρέπει να γίνεται με χλιαρό νερό και ένα ουδέτερο καθαριστικό.


#4 Καφές & Τσάι
Ο καφές και το τσάι περιέχουν τανίνες που έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν σε βάθος στις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται σε επαφή. Στην περίπτωση που σας τύχει κάποιος τέτοιος λεκές αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα πολύ εύκολο και γρήγορο διάλυμα. 

Θα χρειαστείτε υπεροξείδιο του υδρογόνου 35-40% μέσα στο οποίο θα προσθέσετε μερικές σταγόνες αμμωνίας . Το ίδιο θα το αφήσετε να δράσει για μερικά λεπτά πάνω στην επιφάνεια του λεκέ και έπειτα θα το απομακρύνετε με ένα μαλακό στεγνό πανί.

Μερικά μυστικά για να γυαλίζει το πάτωμά σου σαν καινούριο!

Είτε βρίσκεστε στη διαδικασία τοποθέτησης δαπέδων και έχετε στο μυαλό σας ως επιλογή το μάρμαρο, είτε θέλετε να ανανεώσετε τα μαρμάρινα δάπεδά σας μπορείτε να δείτε κάποια μυστικά για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Χρησιμοποιήστε μόνο μαλακά πανιά για να απλώσετε καθαριστικά στα μάρμαρά σας. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε από γρατζουνιές.

Αποφύγετε για τον καθαρισμό μαρμάρων χλωρίνη & όξινα καθαριστικά.

Μία με δύο φορές το χρόνο, φτιάξτε ένα φυσικό διάλυμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι και πλύνε τα μάρμαρά σου.

Ο καθαρισμός των μαρμάρων θα πρέπει να γίνεται με κάποιο υγρό που περιέχει κασσίτερο για να γυαλίσει αποτελεσματικά την επιφάνεια.

Εάν ακόμη και μετά από αυτές τις συμβουλές τα μάρμαρά σου συνεχίζουν να δείχνουν θαμπά η λύση που σας έχει απομείνει είναι μία. Απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων και ο καθαρισμός μαρμάρων στο σπίτι σας θα γίνει παιχνιδάκι. 

Δυστυχώς, όσες προσπάθειες και να κάνετε το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο γυάλισμα μαρμάρων πάντα θα υπερτερεί του ερασιτεχνικού.

Ο καθαρισμός μαρμάρων και το γυάλισμα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δάπεδα με μάρμαρο, μωσαϊκό ή πλακάκι. Οι  επαγγελματίες που έχουμε καταφέρει να συνεργαστούμε είναι εξειδικευμένοι στον τομέα που αφορά τα δάπεδα, την τοποθέτησή τους αλλά και την συντήρηση. 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor; 

Εμπιστευτείτε  για την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων έναν από τους επαγγελματίες του καταλόγου μας και μείνετε έκπληκτοι από την τελική όψη του δαπέδου σας!

Επίλεξε έναν επαγγελματία τεχνίτη για γυάλισμα μαρμάρων από τον κατάλογο των συνεργατών του MyConstructor.gr, και κλείσε άμεσα και εύκολα ένα ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία και αν σε ενδιαφέρει. 

Ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας μπορεί επίσης να επισκεφτεί το χώρο σας για μία πρώτη εκτίμηση εφόσον το ζητήσετε.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Υπηρεσίες για Συντήρηση Μαρμάρων

Καθαρισμός Μαρμάρων
Γυάλισμα Μαρμάρων
Κρυσταλοποίηση Μαρμάρων
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμαροποδιας
από
12
€/τρ.μ
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμάρων
από
13
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Πέτρας
από
15
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμάρου σε Σκάλα
από
40
€/τρ.μ
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα