ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ

Βρες τον καλύτερο επαγγελματία για γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών. Ενημερώσου για την διαδικασία. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Προσφορά Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών μόνο 7,95€/m2

Γυάλισμα Μαρμάρων

Αναμφισβήτητα, πολλοί από εμάς είμαστε ιδιοκτήτες οικιακών ή εργασιακών χώρων που διαθέτουν μαρμάρινα πατώματα ή μαρμάρινες εξωτερικές επιφάνειες. Πιο ειδικά, διαθέτοντας μαρμάρινα πατώματα στον χώρο μας, επιθυμούμε αναμφιβόλως τόσο την συντήρηση, την περιποιήση όσο και το γυάλισμα μαρμάρων ώστε να διατηρήσουμε την καλαισθησία του χώρου μας. Συνεπώς, οφείλουμε να γνωρίζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθεί η διατήρηση και το γυάλισμα μαρμάρων από ειδικούς τεχνίτες.

Έχουν ατονήσει τα μάρμαρα σας και χάνουν σιγά σιγά την γυαλάδα τους;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθώς με το τρίψιμο και το γυάλισμα που είναι βασικές εργασίες συντήρησης μαρμάρινων πατωμάτων θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Μάλιστα η εκτέλεση των εργασιών αυτών σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως μεταξύ 3 ή 4 χρόνων βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα των μαρμάρων σας.

Γυάλισμα μαρμάρων – Τρόποι & τεχνικές για συντήρηση μαρμάρων

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως το γυάλισμα μαρμάρων, το τρίψιμο και η συντήρηση τους- η λείανση τους αποτελούν βασικές εργασίες, οι οποίες θα πρέπει να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3 έως 4 χρόνια, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εικόνα τους. Πρώτα, εκτελείται το τρίψιμο με διαμαντόπετρα (1-6) χέρια. Η χρήση της διαμαντόπετρας είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς σε συνδυασμό με την ρίψη νερού δημιουργεί ελάχιστη σκόνη. Έπειτα, κατά την διαδικασία του γυαλίσματος δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα. Με άλλα λόγια, η λείανση των μαρμάρων πραγματοποιείται με οξαλικό οξύ που διατηρεί την καθαρότητα και το γυάλισμα των μαρμάρων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Επομένως, με την διεκπεραίωση των παραπάνω εργασιών πετυχαίνουμε επίπεδες, γυαλιστερές επιφάνειες αλλά και προστατευμένες από μελλοντικούς λεκέδες.

Γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια ειδική επιφανειακή κατεργασία μαρμάρων η εφαρμογή της οποίας γίνεται όταν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο για το γυάλισμα μαρμάρων ενός δαπέδου. Με τον τρόπο αυτό η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. Επίσης, με τη διαδικασία της κρυσταλλοποίησης, το μάρμαρο αποκτά το φαινόμενο του καθρεπτισμού. Τα μάρμαρα σας μετά από αυτή την εργασία θα μοιάζουν με καθρέπτη! Ακόμη, η επιφάνεια αποκτά υψηλές αντοχές σε γδαρσίματα, γρατσουνιές, πλυσίματα κ.α ενώ το γυάλισμα αντέχει μετά το πλύσιμο και το σφουγγάρισμα.

Πλεονεκτήματα Κρυσταλλοποίησης Μαρμάρων

Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση προσφέρει αρκετά οφέλη στα μάρμαρά σας καθώς και τη διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να προσφέρει εξαιρετική γυαλάδα αλλά και αντοχή ετών. Συγκεκριμένα, τα βασικότερα χαρακτηριστικά της κρυσταλλοποίησης είναι τα εξής:

  • Η σωστή διεκπεραίωση της εργασίας, μπορεί να χαρίσει στα μάρμαρά σας ένα μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.
  • Είναι μια ιδανική μέθοδος για γυάλισμα μαρμάρων που είναι λευκά ή χρωματιστά.
  • Έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου.
  • Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση, κάνει τα μάρμαρα πολύ πιο ανθεκτικά στις καθημερινές καταπονήσεις αλλά και αυξάνει τη σκληρότητα της επιφάνειάς τους.
  • Δεν τραυματίζει το μάρμαρο ενώ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών από εξειδικευμένα συνεργεία.

Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων

Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι είναι μια εργασία που δεν είναι πάντα απαραίτητη. Μια απλή δοκιμή για το αν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ή όχι το μάρμαρο σας είναι να ρίξετε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του και να δείτε αν θα το απορροφήσει ή αν το νερό θα μείνει πάνω στην επιφάνεια. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ενώ στη δεύτερη όχι. Επίσης , για να είστε ακόμη πιο σίγουρος μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πολύπειρα συνεργεία του MyConstructor που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλές τιμές αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Καλώς ή κακώς όμως η αδιαβροχοποίηση δεν θα αποτρέψει το μάρμαρο από το να αποκτήσει κάποια στιγμή στάμπες, μια φυσική καταστροφή του μαρμάρου(όπως το έγκαυμα). Ναι μεν οι αδιαβροχοποιητές αποτρέπουν την απορρόφηση και το λέκιασμα αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την φυσική καταστροφή αυτή. Για να αποφύγετε όσο πιο πολύ μπορείτε τις στάμπες, απλά χρησιμοποιείστε προϊόντα ασφαλή για τη συντήρηση μαρμάρων και ελαχιστοποιήστε την επαφή με όξινα τρόφιμα, ποτά και προσωπικής κατασκευής προϊόντα.

Με τα μωσαϊκά ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες γυαλίσματος εκτός της αδιαβροχοποίησης όπου είναι εργασία που αφορά αποκλειστικά τα μάρμαρα

Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων

Επίμονοι Λεκέδες

Υπάρχουν μερικοί λεκέδες που οπουδήποτε και αν έχουμε την ατυχία να βρεθούν είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτούς, πόσο μάλλον σε μαρμάρινο πάτωμα που είναι χαρακτηριστικά πιο απορροφητικό από άλλα. Το γυάλισμα μαρμάρων σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει σχετικά πιο δύσκολο. Λεκέδες όπως κρασί, σοκολάτα, καφές που περιέχουν χρωστικές ουσίες είναι οι πιο δύσκολοι από όλους και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που σας τύχει τέτοιος λεκές θα πρέπει να επέμβετε άμεσα με κάποιο απορροφητικό πανί ή χαρτί για να αποφύγετε την απορρόφηση από τα μάρμαρα. Ένα γρήγορο, φυσικό καθαριστικό για γυάλισμα μαρμάρων είναι το εξής: Διάλυμα με αμμωνία και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Με ένα λευκό πανί καθαρίζετε με μαλακές κυκλικές κινήσεις.

Σωστή Συντήρηση Μαρμάρων

Έχετε ή σκέφτεστε να κάνετε τοποθέτηση μαρμάρων αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτή είναι η σωστή επιλογή ή όχι; Σίγουρα το γυάλισμα μαρμάρων είναι κάτι που σας απασχολεί καθώς μάλιστα και η συντήρηση τους στην πάροδο των χρόνων. Με τη σωστή φροντίδα αλλά και το επαγγελματικό γυάλισμα τα μάρμαρα σας μπορούν να αντέξουν στην πάροδο του χρόνου αλλά και τις καταπονήσεις. Μερικοί γενικοί χρυσοί κανόνες είναι οι παρακάτω:

  1. Για να αποφύγετε τις γρατζουνιές, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείτε μαλακά πανιά για να απλώσετε τα καθαριστικά.
  2. Καθαριστικά με χλωρίνη ή όξινα θα πρέπει να αποφεύγονται.
  3. Λίγες φορές το χρόνο είναι καλό να καθαρίζετε τα μάρμαρα σας με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι.

Γιατί να επιλέξω συνεργείο του MyConstructor;

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τα συνεργεία του MyConstructor είναι χρόνια στο χώρο του γυαλίσματος μαρμάρων και μωσαϊκών και εργάζονται με πάθος και όρεξη στον τομέα αυτό. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των συνεργατών μας με αυτές της αγοράς και να δείτε εν τέλει ότι η σχέση τιμής-ποιότητας υπηρεσίας είναι η καλύτερη στην αγορά και παρέχει αποτέλεσμα με εγγύηση και διάρκεια.

Βρες έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών εύκολα και οικονομικά!

Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

7,95€/m2

Τοποθέτηση Μαρμάρων

6,90€/m2

Τοποθέτηση Μαρμαροποδιας

19,9€/m2

Τοποθέτηση Μαρμάρου σε Σκάλα

39€/m2

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Έμπειρος επαγγελματίας και συνεπέστατος

Γιάννης Β.

Τυπικότατος και άμεση εξυπηρέτηση!

Κωσταντίνος Π.

Συνεπής επαγγελματίας σε πολύ λογικές τιμές!

Μαρία Κ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Γυάλισμα Μαρμάρων και μωσαϊκών- Νότια Προάστια Αττική

(5) Αξιολογήσεις

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για το καθαρισμό και γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών εδώ και δεκαετίες. Είμαι στη διάθεση σας για να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε δουλειές μικρής και μεγάλη κλίμακας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στο το καθαρισμό και γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών και μπορώ να αντιμετωπίσω και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις για τις τεχνικές και προμηθεύομαι πάντα τα πιο καινούρια και σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό για μπορώ να εγγυηθώ την ποιότητα του αποτελέσματος. Διαφήμιση μου αποτελούν οι ευχαριστημένοι μου πελάτες. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω!

Γυάλισμα Μαρμάρων και μωσαϊκών- Νότια Προάστια Αττική 171 24

(31) Αξιολογήσεις

Το συνεργείο μου και εγώ αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε εργασία γύρω από τα μωσαικά και τα μαρμάρινα δάπεδα σας. Με πολυετή πείρα στη συντήρηση δαπέδων καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και διαχειριζόμαστε κατάλληλα κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.Δείχουμε αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας και είναι κάτι που φαίνεται από τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Προσπαθούμε να διατηρούμε λογικές τιμές στις υπηρεσίες μας κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας. Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση τους σε τεχνικά και συμβουλευτικά θέματα.

Γυάλισμα Μαρμάρων και μωσαϊκών- Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(12) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε να ασχοληθούμε με οποιαδήποτε εργασία γύρω από τη συντήρηση και την επισκευή μαρμάρινων δαπέδων και μωσαικών. Στοχεύουμε στη άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη και μακροχρόνια διατήρηση των πατωμάτων σας και εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα των εργασιών μας. Με την πείρα πολλών χρόνων που βελτιώνει τις γνώσεις και τις τεχνικές μας δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε περίπτωση για την ολοκλήρωση και την επιτυχία των εργασιών.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών που σου ταιριάζει!

Ιανουάριος 30th, 2017|Δάπεδα, Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area