Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Μηχανικοί για Έκδοση Πιστοποιητικών, Περιστέρι Αττικής

100+ Εκδόσεις Πιστοποιητικών Μηνιαίως για ΚΑΘΕ Συνεργαζόμενο Μηχανικό

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ
l

Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Ποιοί είμαστε

Το MyConstructor αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με μεγάλο πάθος για τις τεχνικές εργασίες. Ταιριάζουμε, καθημερινά, εκείνους που αναζητούν λύσεις για το σπίτι, την οικοδομή αλλά και οποιαδήποτε τεχνική εργασία με τους κατάλληλους επαγγελματίες. Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα του MyConstructor! Αποφασίσαμε να κάνουμε τη ζωή όλων μας πιο εύκολη στις καθημερινές μας ανάγκες ενώνοντας τους τεχνικούς με εκείνους που τους έχουν ανάγκη, δηλαδή όλους μας!
Σήμερα, χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας με αποτέλεσμα να φέρνουμε κοντά τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες με ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους.

Περιγραφή Θέσης

Ενεργειακοί επιθεωρητές και μηχανικοί ζητούνται για την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών λόγω αυξημένου πελατολογίου. Η θέση αφορά εξωτερική συνεργασία και την ανάληψη έκδοσης πιστοποιητικών ενός συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου.
Καθημερινά, θα μπορείτε να αναλάβετε νέες δουλειές και κατά μέσο όρο το φόρτο εργασίας υπολογίζεται στα 100+ πιστοποιητικά το μήνα.
Εφόσον ενδιαφέρεστε για τη θέση και είστε νέος στο χώρο εργασίας ή και με εμπειρία συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος για τη θέση και θα σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες και μια συνάντηση από κοντά!

Προϋποθέσεις

  • Μεταφορικό Μέσο
  • Απαραίτητη Εμπειρία στην Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών
  • Ενεργός Ενεργειακός Επιθεωρητής ΤΕΕ

Αίτηση Ενδιαφέροντος για τη Θέση του Ενεργειακού Επιθεωρητή

12 + 5 =

Τι Κερδίζω με το MyConstructor.gr

N

Νέες Δουλειές Καθημερινά

N

Συνεχής Συνεργασία

N

Ανταγωνιστικό Πακέτο Αμοιβών