Όλα τα συνεργεία για προκατασκευασμένα σπίτια είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε να φτιάξετε προκατασκευασμένα σπίτια ή να πραγματοποιήσετε άλλες οικοδομικές εργασίες όμως μονώσεις, ανακαινίσεις κλπ; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για προκατασκευασμένα σπίτια!Προκατασκευασμενα ΣπιτιαΤα προκατασκευασμένα σπίτια αποτελούν μια λύση που επιλέγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, κάτι που οφείλεται κυρίως σε δύο παράγοντες. Πρώτον ότι το κόστος για τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι χαμηλότερο από ότι για τα συμβατικά, καθώς επίσης και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας στα προκατασκευασμένα σπίτια έχει αυξηθεί σημαντικά, μετατρέποντάς τα σε μια αξιόπιστη λύση.

Τι ακριβώς όμως είναι τα προκατασκευασμένα σπίτια; Παλαιότερα θα σκεφτόταν κανείς κάποιες ασταθείς κατασκευές, ευάλωτες σε ισχυρούς ανέμους και βροχές, χωρίς ποιοτική μόνωση και ίσως και χωρίς πραγματικά θεμέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και ιδιαίτερα τα τελευταία τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν εξελιχθεί κατά τρόπο που πιθανόν κανείς να μην αντιληφθεί ότι πρόκειται για προκατασκευασμένα σπίτια.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια λοιπόν είναι σπίτια με κανονικά θεμέλια, με κορυφαία μονωτικά υλικά και κουφώματα αλουμινίου (εφόσον επιθυμείται) και ο σκελετός τους είναι αρκετά συμπαγής, αφού αποτελείται από μέταλλο, ενώ υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες τσιμέντου. Η κύρια διαφορά που διαχωρίζει τα προκατασκευασμένα σπίτια από τα συμβατικά είναι πως δεν αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι αλλά επιμέρους δομικά στοιχεία που αποκτούν συνοχή με το κύριο υλικό κατασκευής που προτιμάτε (π.χ. ξύλο, μπετόν, μέταλλο) και με οξυγονοκολλήσεις.
Συγκεκριμένα όμως τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα, που οδηγούν όλο και περισσότερους στην επιλογή τους. Επιγραμματικά τα κύρια πλεονεκτήματα που διακρίνουν τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι τα εξής:

-Τα προκατασκευασμένα σπίτια  είναι οικονομικότερα όπως αναφέραμε και παραπάνω
-Ο χρόνος κατασκευής τους είναι μικρότερος (ακόμα και 2-3 μήνες)
-Τα στεγαστικά δάνεια για προκατασκευασμένα σπίτια βγαίνουν συνήθως πιο εύκολα από ότι για συμβατικά
- Μια εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή του σπιτιού από την αρχή ως το τέλος
-Συνήθως τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και είναι οικολογικά
- Το σπίτι κατασκευάζεται από την αρχή ως το τέλος με βάση το γούστο και τις επιλογές σας
-Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι πιο ανθεκτικά σε δυνατούς σεισμούς

Αυτά είναι συνοπτικά τα πιο κύρια πλεονεκτήματα για τα προκατασκευασμένα σπίτια. Πιο συγκεκριμένα όμως σχετικά με το κόστος, που σίγουρα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, από τη εμπειρία μας οι τιμές της αγοράς ξεκινούν από τα 700-800€/m² και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις επιπλέον παροχές που επιθυμείται. Από την άλλη όσον αφορά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιλέξετε τα προκατασκευασμένα σπίτια, είναι ουσιαστικά τα ίδια με τα συμβατικά. Θα χρειαστείτε να γνωρίζετε τον συντελεστή δόμησης, να λάβετε άδεια από την πολεοδομία και να πραγματοποιηθεί μια στατική μελέτη.

Ωστόσο για να κάνετε μια πλήρη έρευνα αγοράς σχετικά με τα προκατασκευασμένα σπίτια και να λάβετε μερικές προσφορές από τις κορυφαίες και πιο οικονομικές εταιρείες του κλάδου, η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor. Απλά καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας ακολουθώντας 3 σύντομα βήματα, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά. Αυτομάτως θα ενημερωθούν αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα προκατασκευασμένα σπίτια και όσες ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά. Έτσι θα κάνετε την πιο εύκολη και ταυτόχρονα αποτελεσματική έρευνα αγοράς για προκατασκευασμένα σπίτια.

 

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

 

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00