Έργα Metamorphosis Οροφοδιαμέρισμα
Οροφοδιαμέρισμα
160.000,04 €
2.942,80 €/τ.μ
Δηλώστε ενδιαφέρον
18
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στη Metamorphosis, όπου ο σύγχρονος μινιμαλισμός συναντά την ασυναγώνιστη άνεση και πρακτικότητα. Αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και τριών μπαλκονιών, προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα στυλ και λειτουργικότητας Μπείτε στο φωτεινό και διαμπερές σαλόνι που η ρευστότητα της διαρρύθμισης συνδέει το σαλόνι και την κουζίνα, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία είναι ο απόλυτος χώρος ξεκούρασης. Η κατοικία διακρίνεται για τον ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό της, διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Α που εναρμονίζει την άνεση με την περιβαλλοντική διαχείριση. Ζήστε μια βιώσιμη ζωή χωρίς να θυσιάσετε ούτε ίχνος κομψότητας ή απόλαυσης.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Μπουμπουλίνας 10, Μεταμόρφωση
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ: Άνοιξη του 2025
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Έκδοση αδείας οικοδομής
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ: NAI
ΟΡΟΦΟΣ: 2ος όροφος
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 54.37 τμ.
ΤΙΜΗ: 160.000,04 € (2.942,80 €/τ.μ)
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Νοτιοανατολικός
Χαρακτηριστικά
2 Υπνοδωμάτια
1 μπάνιο
Ενεργειακή απόδοση Α+
3 Ευρύχωρες βεράντες/Μπαλκόνια/Βεράντες
Ενεργειακά θερµικά κουφώµατα µε διπλά τζάµια (LOW-E)
Πλακάκι/Μάρμαρο
Πόρτα ασφαλείας
Κουζίνα ανοιχτής διαρρύθµισης
Κλιματισμός
Εξωτερική θερµοµόνωση
Ανελκυστήρας
Χώρος Parking
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Αποθήκη / Αποθηκευτικός χώρος
Αυτόνομη θέρμανση
Θυροτηλεόραση
Φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας
Κάτοψη Διαμερίσματος
Αναπαράσταση Διαμερίσματος

Δηλώστε ενδιαφέρον ή καλέστε στο 210 300 9323

Αξιολογήσεις από τους πελάτες μας
Η κατάλληλη εταιρία για οποιοδήποτε έργο κατασκευής. Η διαχείριση τους είναι αποτελεσματική και άμεση. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι χρειάζονται υπηρεσίες κατασκευής.
ΝΜ
Νίκος Μ
8 Οκτωβρίου 2023
Επαληθευμένη
Απλά επαγγελματίες! Μετά από αρκετή αναζήτηση για την ιδανική εταιρεία για την επένδυσή μου, ανακάλυψα ότι η MyConstructor προσφέρει την απόλυτη αξία. Η εμπειρία μου μαζί τους ήταν εντυπωσιακή και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
ΜΜ
Μαρία Μ
6 Νοεμβρίου 2023
Επαληθευμένη
Η εταιρία διακρίνεται για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της. Από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου, η συνεργασία μαζί τους ήταν απολύτως αψογη. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και η εταιρία αποδείχτηκε η ιδανική επιλογή για κατασκευαστικές εργασίες.
ΓΑ
Γιώργος Α
9 Δεκεμβρίου 2023
Επαληθευμένη
Συνεχίστε έτσι, παιδιά! Το myconstructor έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μια επιτυχημένη κατασκευή. Η εξυπηρέτηση τους είναι απλά φοβερή, η ανταπόκρισή τους άμεση όπως και η ποιότητα της εργασίας τους. Μπράβο σε όλους!
ΚΔ
Καλλιόπη Δ
3 Ιανουαρίου 2024
Επαληθευμένη
Πολύ επαγγελματική συμπεριφορά, συνεπείς, τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια ότι συμφωνήθηκε τηλεφωνικά. Πολύ ευγενική και η υπάλληλος που επικοινώνησα, έδειξε ενδιαφέρον και προθυμία σε ότι ζήτησα και με έπεισε να συνεργαστώ με την συγκεκριμένη εταιρεία!!!
ΑΠ
Ανδρέας Π
15 Μαρτίου 2024
Επαληθευμένη
<
>
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα