5/5

Βασίλειος Σωτηρέλος

5/5
20 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Εδρα Δυτικά Προάστια.

Ειδικευση στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών,με το αμερικάνικο σύστημα καθαρισμού Kirby

Ιδομενέως 8, Ίλιον, Ελλάδα

6980954887

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980954887

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  1.3 €/m²+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού.Καθαρίστε το σπίτι σας και απαλλαγείτε από ακάρεα και κάθε είδους βρώμικη επιφάνεια.Ο γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων,χαλιών και στρωμάτων,την αποστείρωση του χώρου και ειδικότερα της κουζίνας και του μπάνιου αλλά και την πλύση των τοίχων ,των ταβανιών και του πατώματος με ατμοκαθαριστή. Εφαρμόζεται σε σπίτια με κατοικίδια , βρέφη και ασθενείς ή ανθρώπους με ευαισθησίες σε αλλεργίες.

Καθαρισμός Χαλιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +1€/τμ ατμοαποστείρωση-Δευτ- Κυρ 09.00-22.00-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια.
 • Τιμή:

  3.5 €/τ.μ.+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών.Η προσφορά περιλαμβάνει τον επιτόπιο καθαρισμό των χαλιών είτε στο σπίτι σας είτε σε οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια : 1. Απορρύπανση 2. Πλύση & Απόπλυση 3. Ατμοαποστείρωση. Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Μηχανής 4.45€/m². Χειροποίητα 5.20€/m²
 • Τιμή:

  3.9 €/m²+ Φ.Π.Α.
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Φυλάσσουμε τα χαλιά σας και τα καθαρίζουμε λίγες μέρες πριν την παράδοση για να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους.  Ελάχιστη χρέωση στα 17 τ.μ.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις πέρα από τη φύλαξη, οι οποίες είναι: i)Καθαρισμός-σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα Kirby, ii)Πλύση- απόπλυση του χαλιού, iii)Ατμοαποστείρωση του χαλιου. Η διαδικασία αυτή γίνεται λίγες μέρες πριν την παράδοση του χαλιού το φθινόπωρο έτσι ώστε να έχουν φρεσκάδα και άρωμα καθαριότητας.

Καθαρισμός Πολυθρόνας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια,+3€/θεση ατμοαπολύμανση
 • Τιμή:

  11.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό πολυθρόνας.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.

Καθαρισμός μονού στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +6€ Ατμοαποστείρωση-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  19 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός ημίδιπλου στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +6€ Ατμοαποστείρωση+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  19.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό ημίδιπλου στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης. Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος.Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09.00-22.00-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια,+3€/θεση ατμοαπ
 • Τιμή:

  23.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διθέσιου καναπέ.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Καθαρισμός διπλού στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +6€ Ατμοαποστείρωση-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  29.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας  αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός υπέρδιπλου στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +6€ Ατμοαποστείρωση-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  29.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό υπέρδιπλου στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης. Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09.00-22.00-+15€ Ανατολικά-+10€ Νότια Προάστια,+3€/θεση ατμοαπ
 • Τιμή:

  34.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό τριθέσιου καναπέ.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09.00-22.00
 • Τιμή:

  54.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο βιολογικό καθαρισμός του αυτοκινήτου στο χώρο σας . Ο καθαρισμός αφορά τα εξής 13 στάδια : -Ξηρός Καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Υγρός καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Bissell. -Πλύση – απόπλυση ταπετσαρίας. -Απομάκρυνση λεκέδων. -Ατμοκαθαρισμός-Ατμοαποστείρωση ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Απομάκρυνση σκόνης & ακαρέων. -Καθαρισμός πορτών. -Καθαρισμός ζωνών & κολόνων. -Καθαρισμός ουρανού(όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής). -Καθαρισμός – πλύσιμο πατώματος και πατάκια. -Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων. -Καθαρισμός αεραγωγών -Καθαρισμός ταμπλό         Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χώρο σας.Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε μπαλαντέζα μεγάλου μήκους. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί λεκέδες από πλημμύρα ή από κατοικίδια ζώα και ξεπερνούν τις 5 θέσεις.

Πακέτο Βιολογικού Καθαρισμού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  4 θέσεις Καναπέ, Χαλιά μέχρι 10 τ.μ. και 2 μονά ή 1 διπλό στρώμα
 • Τιμή:

  75 €+Φ.Π.Α.
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών μέχρι 10 τ.μ. (ξεχωριστά ή σύνολο) καθαρισμό 4 θέσεων καναπέ (σύνολο) και καθαρισμό 1 διπλού ή 2 μονών στρωμάτων . Δωρεάν φρεσκάρισμα κουρτινών.

Εικόνες Επαγγελματία

Εμφάνισε Περισσότερες
Εμφάνισε Λιγότερες

Αξιολογήσεις πελατών

5/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 20 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
13-06-2018

Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και επιτέλους το στρώμα μου μυρίζει καταπληκτικά.

Χαρά

5/5
18-04-2018

Αναστάσια

5/5
17-04-2018

Παναγιώτης

5/5
02-04-2018

Πάρα πολύ καλή δουλειά!

Ειρήνη

5/5
13-03-2018

Καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Άννα

5/5
09-03-2018

Πολύ καλό αποτέλεσμα και σχολαστικό καθάρισμα, ειδικά στα παιδικά στρωματάκια.

Ιουλία

5/5
07-03-2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ξένη

5/5
21-02-2018

Οι καναπέδες μου καθαρίστηκαν πλήρως.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Μαργαρίτα

5/5
13-02-2018

Το στρώμα καθάρισε πολύ καλά και σε καλή τιμή.

Γιώργος

5/5
26-01-2018

Καταπληκτικός καθαρισμός τόσο των χαλιών μου όσο και του καναπέ μου.

Κωνσταντίνα

5/5
22-01-2018

Του βάζω σε όλα 5/5!!!

Μαριάννα

5/5
08-12-2017

Επέλεξα τον κύριο Σωτηρέλο για επιτόπιο καθαρισμό των 3 χαλιών μου.Άψογος καθαρισμός.

Ράνια

5/5
26-04-2017

Οι ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου έγιναν σαν καινούργια.Επιτέλους επανήλθε το μπεζ λαμπερό χρώμα που είχαν όταν το αγόρασα.Με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια και προσοχή καθάρισαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το αυτοκίνητο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σωκράτης

5/5
08-02-2017

Εξαιρετικό αποτέλεσμα και άψογη συμπεριφορά.Η τιμή δεν παίζεται με 75€ τα καθάρισα όλα.

Νίκος

5/5
08-02-2017

Τέτοια προσφορά δεν έχει ξαναγίνει.Με 75€ τα έκανα όλα στο σπίτι.Χαλιά,κουρτίνες,σαλόνι.

Μιχάλης

5/5
27-12-2016

Τα χαλιά του σαλονιού μου έγιναν πάλι σαν καινούργια,καθαρά και χωρίς κόμπους τα κρόσια.Έφυγαν όλοι οι λεκέδες.

Μαρία

5/5
16-12-2016

Επαγγελματίας με μεγάλη πείρα στον αντικείμενο και πολύ καλή συμπεριφορά.Το στρώμα μου απαλλάχθηκε από οσμές και λεκέδες.

Δημήτρης

5/5
24-06-2016

Πολύ καλό συνεργείο. Ο καθαρισμός έγινε και με αποδείξεις.

Δημήτρης

5/5
24-06-2016

Καθάρισε και τα 3 στρωματα που ειχαμε στο σπιτι. Μας έδειξε και τον τρόπο με το demo και πραγματικά φαίνεται η δουλειά που γίνεται. Πιστευω ότι ο καθενας πρεπει να το κάνει 1 φορά το χρόνο τουλάχιστον.

Κωνσταντίνα

5/5
21-06-2016

Καταπληκτική δουλεία, τέλειος καθαρισμός. Έβαλε αρχικά to demo αντί για την σακούλα, αρχίζει να τραβάει κ φαίνονται τα ακαρεα. Αφού τελειώσει, βάζει πάλι το demo και δεν βγαίνει τίποτα, είναι πεντακάθαρα. Είναι πολύ καλό για την υγεία και θα το κάνω σίγουρα μια φορά το χρόνο.

Δημήτρης