Στυλιανός Συμεωνίδης

Στυλιανός Συμεωνίδης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Διασφαλίζουμε για εσάς ένα τέλειο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Στυλιανός Συμεωνίδης

Στυλιανός Συμεωνίδης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Διασφαλίζουμε για εσάς ένα τέλειο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Υπηρεσίες

ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Οδοιπορικά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ορίζεται ραντεβού για αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να τοποθετηθούν τα πλακίδια. Εφόσον επέλθει συμφωνία ορίζεται ημερομηνία έναρξης εργασιών.

Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει με χρήση ειδικής κόλλας για πλακάκια. Τα πλακάκια τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχουσα τσιμεντοκονία. Το πλακάκια, οι κόλλες και το γέμισμα τσιμεντοκονίας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγαλύτερες των πενήντα (50) τ.μ. Η τιμή τετραγωνικού προκύπτει με αναγωγή μεροκάματου. Οι διαφημιζόμενοι αποτελούν εξειδικευμένοι εργάτες  με μεγάλη εμπειρία. Οι τελικές τιμές συμφωνούνται μεταξύ πελάτη και τεχνικού κατόπιν αυτοψίας. Ο πελάτης υποχρεούται να καλύψει όλες τις εργασιακές υποχρεώσεις απέναντι στο τεχνικό.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η τοποθέτηση δαπέδου τύπου Laminate. Η προσφορά περιλαμβάνει την τοποθέτηση δαπέδου τύπου Laminate σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Η τιμή αφορά μόνο το κόστος της εργασίας και δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος για το υπόστρωμα και το δάπεδο τύπου Laminate. Υπάρχει επιπλέον χρέωση για το σοβατεπί +1€/m².

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ορίζεται ραντεβού για αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να τοποθετηθούν τα πλακίδια. Εφόσον επέλθει συμφωνία ορίζεται ημερομηνία έναρξης εργασιών. Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει με χρήση ειδικής κόλλας για πλακάκια.

Τα πλακάκια τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχουσα τσιμεντοκονία. Το πλακάκια, οι κόλλες και το γέμισμα τσιμεντοκονίας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Η τιμή αφορά επιφάνειες μικρότερες των πενήντα (50) τ.μ.

Η τιμή τετραγωνικού προκύπτει με αναγωγή μεροκάματου. Οι διαφημιζόμενοι αποτελούν εξειδικευμένοι εργάτες  με μεγάλη εμπειρία. Οι τελικές τιμές συμφωνούνται μεταξύ πελάτη και τεχνικού κατόπιν αυτοψίας. Ο πελάτης υποχρεούται να καλύψει όλες τις εργασιακές υποχρεώσεις απέναντι στο τεχνικό.

Η τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου αφορά αποκλειστικά την εργασία της τοποθέτησης. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας κανονίζεται ραντεβού για να γίνει αυτοψία στο μπάνιο που θα γίνει η τοποθέτηση. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για την έναρξη των εργασιών.

Η τοποθέτηση των πλακιδίων γίνεται με χρήση ειδικής κόλλας η οποία δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά. Στην προσφορά επίσης δεν περιλαμβάνονται πιθανά γεμίσματα τσιμεντοκονίας και τα πλακίδια. Σε περίπτωση που ζητηθεί κάποιο σχέδιο ή τεχνοτροπία, η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Η τιμή τετραγωνικού προκύπτει με αναγωγή μεροκάματου. Οι διαφημιζόμενοι είναι εξειδικευμένοι εργάτες  με μεγάλη εμπειρία. Οι τελικές τιμές συμφωνούνται μεταξύ πελάτη και τεχνικού κατόπιν αυτοψίας. Ο πελάτης υποχρεούται να καλύψει όλες τις εργασιακές υποχρεώσεις απέναντι στο τεχνικό.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνει η κατασκευή οροφής (ψευδοροφής) με απλή ορυκτή ίνα για εσωτερικούς χώρους. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 100 μ² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας με σχέδιο ορυκτής ίνας σκουλήκι.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνει η επένδυση εξωτερικών τοίχων από την εσωτερική πλευρά με απλή μονή γυψοσανίδα επιφάνειας μεγέθους τουλάχιστον 100m² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας για χωρίσματα μέχρι 3μ ύψος και επιμέτρηση με σεντόνι. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +2€/μ² για μόνωση.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνει η κατασκευή οροφής (ψευδοροφής) με απλή μονή γυψοσανίδα για εσωτερικούς χώρους. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 100m² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας.
Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 10 τ.μ και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας. Με σχέδιο ορυκτής ίνας σκουλίκι.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα συνάντησης στο χώρο που πρόκειται να γίνουν οι εργασίες ψευδοροφής με γυψοσανίδα. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 10τ.μ και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνουν χωρίσματα σε εσωτερικούς χώρους με χρήση απλής γυψοσανίδας επιφάνειας μεγέθους τουλάχιστον 100m² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας. Οι επιφάνειες μετριούνται και από τις δύο πλευρές και πρόκειται για χωρίσματα μέχρι 3μ ύψος και επιμέτρηση με σεντόνι. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +2€/μ² για μόνωση.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα συνάντησης στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εσωτερική επένδυση των εξωτερικών τοίχων. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 10m² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα συνάντησης στο χώρο που πρόκειται να γίνουν τα εσωτερικά χωρίσματα. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 100m² και συμπεριλαμβάνει το κόστος υλικών και εργασίας. Μετριούνται και από τις δύο πλευρές. Αφορά χωρίσματα μέχρι 3μ ύψος.
Εμφάνιση όλων...

Αξιολογήσεις χρηστών

4.8/5
(57)

Ποιότητα 94.7%

Αξιοπιστία 95.4%

Τιμή 96.1%

Συνέπεια 96.8%

Συμπεριφορά 97.5%

Καθαριότητα 97.5%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-03-2023

KΩΣΤΑΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-10-2022

θανασης σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-08-2022

Είστε επιοικως απαράδεκτοι !!!

Γιωργος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2022

Πολυ καλη πρωτη εντυπωση,ακομα ομως δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη γιατι δεν εχουμε ξεκινησει εργασιες.

Γιαννης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-06-2022

Ιωαννα Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-06-2022

Μαριλενα Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-03-2022

παντελης ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2022

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από των Στέλιο . Καλή δουλειά και γρήγορος . Ευχαριστώ και στο my constructor.

ιβανοβα α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-02-2022

ιβανοβα α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-01-2022

Θεοδωρα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-12-2021

Νίκος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-10-2021

Πραγματικός επαγγελματίας, στην ώρα του στο ραντεβού που είχαμε. Αψογος στην δουλειά του και έλυσε γρήγορα όλα τα θέματα που είχαμε. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και επαγγελματίες Σας ευχαριστώ!

Μαριάννα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-10-2021

Δεν έχω λόγια για τον κύριο Στέλιο. Δεν τον ήξερα αλλά τον προτίμησα γιατί είδα τα σχόλια των ανθρώπων που δούλεψε μαζί τους. Ευγενικοτατος, και καταπληκτικός επαγγελματίας. Δεν έχω δει καλύτερη δουλειά σε σπίτι. Προσεξε ιδιαιτερα τις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ! Μην διστάσετε να τον προτιμήσετε. Κύριε Στέλιο χίλια ευχαριστώ!

ΔΈΣΠΟΙΝΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-09-2021

αννα κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2021

Ανατόλιος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-08-2021

Εξαιρετική αντιμετώπιση τόσο στα τεχνικά προβλήματα ( σπίτι παλιό με κακοτεχνιες ) όσο και στην μεταξύ μας επικοινωνία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θα συστήσουμε ανεπιφύλακτα τόσο τον κο. Συμεωνίδη με την ομάδα του , όσο και το my constructor.

Ελενη κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-03-2021

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, πολύ καθαροί στη δουλειά τους, ευγενικοί και η τοποθέτηση laminate άψογη. Θα τους προτιμήσουμε ξανά σίγουρα

γεωργια ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-03-2021

Προσεγμένη εργασία με μεράκι υπομονή ήθος και αξιοπρέπεια. Σπάνια βρίσκεις άριστους τεχνίτες όπως τον κ. Συμεωνίδη.

Χάρος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2021

Ο κ Συμεωνιδης και οι συνεργάτες του είναι άψογοι επαγγελματίες. Δίνουν μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Άψογη τοποθέτηση. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Ζωή Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-12-2020

Συνεπής και πολύ σωστός επαγγελματίας που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θα τον συστηνα ευχαρίστως και αλλου

Γιαννης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-11-2020

Δέσποινα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2020

Παρά πολύ ευχαριστημένος Η δουλειά τέλεια

μαρκος ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-10-2020

Πολύ καλό το team, γρήγορη και αποτελεσματική εργασία, καθώς και προθυμία για ότι ζητήθηκε από τον πελάτη. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της εργασίας ενώ το κόστος ήταν επίσης πολύ λογικό.

Άρτεμις Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-10-2020

Άριστη συνεργασία Καλός και τυπικός τεχνίτης

βικυ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-06-2020

Εξαιρετικός τεχνίτης με γνώση και εμπειρία, ανταποκριθηκε στις προσδοκίες μας με καταπληκτικό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του μπάνιου

Θεόδωρος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-03-2020

Άμεση εξυπηρέτηση , πολύ καλή επικοινωνία και πολύ καλή τιμή σε σχέση με τους ανεξάρτητους .το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Βαρβαρα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-01-2020

φακουντος χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-08-2019

Μανώλης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-06-2019

εχει ερθει αλλες 3 φορες γιατι εχουν φουσκωσει το πατωμα ειναι ακομα χαλια με αποκορυφωμα την τελευταια φορα τα εκοψε μεσα στο σπιτι και εκανε ολο το σπιτι χαλια χειροτερα δεν γινεται

Δημητρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-12-2018

Τοποθέτησε τα πλακάκια στον μπάνιο μου. Καταπληκτικός επαγγελματίας. Άψογος στην δουλειά του,συνεπής και καθαρός.

Χριστιαννα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-11-2018

Δήμητρα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2018

Νικολαος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2018

Γρηγορη και σωστη δουλειά ο κυριος Στελιος

Ελλυ Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2018

Έχουμε ξανασυνεργαστει με τον κυριο Συμεωνιδη και είναι Άψογος στη δουλειά του

Μιχάλης Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-07-2018

Πολύ σωστή δουλειά μπράβο του.

. θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-07-2018

Σωστός επαγγελματίας ο πλακάς τελείωσε σε 2 μέρες με ασταρωμα και τοποθέτηση

Γεώργιος Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-05-2018

Εξαιρετικός μάστορας, έκανε πολύ καλή, γρήγορη δουλειά και σε καλή τιμή. Τον προτείνω οπωσδήποτε και συγχαρητήρια στη σελίδα για την επιλογή του κύριου Συμεωνίδη.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-05-2018

Ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Χρυσα Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-04-2018

Καταπληκτική δουλειά.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-03-2018

Εξαιρετικός μάστορας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2018

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά του κύριου Συμεωνίδη, πολύ σχολαστικός τεχνίτης.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-01-2018

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-12-2017

Εμεινα πολυ ικανοποιημενη με το αποτελεσμα, ειναι πολυ ομορφο και η εξυπηρετηση αμεση, ευχαριστω πολυ !

Ρούλα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-12-2017

Καταπληκτικός επαγγελματίας και πάρα καλός μάστορας στη δουλειά του.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αναστασία Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2017

Καταπληκτικός και πάρα πολύ καλός σαν άνθρωπος.Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά του.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2017

Μου έβαλε τα πλακάκια στο μπάνιο.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!!!

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2017

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-11-2017

Εκανε πολυ καλη δουλεια ο ανθρωπος, μας ειχαν ξεκολλησει μερικα πλακακια και α εκανε ολα οπως πριν!

Εμμανουήλ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-11-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μαριλένα Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-11-2017

Βουτοπουλου Μαριλενα Πηγαν ολα πολυ καλα και μειναμε απολυτα ικανοποιημενοι με την γενικη εξυπηρετηση.Μαλιστα,ειχαν μεινει και μερικες λεπτομερειες και ο ανρωπος ηρθε ξανα για να τις αποτελειωσει!

.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2022

Χαρουλα Χ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-06-2019

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

αγγελος α.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-07-2019

Αψογο το αποτελεσμα! Προθυμος, εργατικος και εξυπηρετικος επαγγελματιας.

Λυκας Ε.

3.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2020

Πρέπει να δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες

Παναγιώτης Κ.

3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-06-2022

Το ραντεβού έγινε με μια μέρα καθυστέρηση χωρις να έχουμε ειδοποιηθεί.Ακόμα περιμένουμε απο τις 28 Μαιου την μέτρηση του χώρου μας παρότι έχουμε πληρωσει.

Παπαμαυρου Ε.

2.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-08-2018

Dapedo ok alla sovateph xalia mavra me polla kena apo katw. Lekedes silikonhs kai kollas. Tsapatsoulikh douleia. Dikiologies. Eprepe na ferw allo mastora na ta diorthosei kai plirwsa ekstra. Allo pou mia mera prin me pirate thl gia na allaksete timh apo ti eixame symfonisei.

Iyad K.

1.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-06-2022

Δεν μου έστειλε καν προσφορά για την εργασία έπειτα από το ραντεβού. Απλά πήρε 10 ευρώ κι εξαφανίστηκε.

Βασίλης .

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...