5/5

Παναγιώτης Παππάς

5/5
10 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Εδρα Δυτικά Προάστια.

Άριστη δουλειά, καλές τιμές

Σκοπέλου 33, Άγιοι Ανάργυροι, Ελλάδα

6980954406

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980954406

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  3 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού με 2 χέρια ακρυλικού χρώματος. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 50m² και συμπεριλαμβάνει μόνο το κόστος εργασίας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η σκαλωσιά σε περίπτωση που χρειαστεί.

Τοποθέτηση Πλακιδίων Δαπέδου για επιφάνειες >50τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00,Ρόμβος +1,5€
 • Τιμή:

  5.9 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ορίζεται ραντεβού για αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να τοποθετηθούν τα πλακίδια.Εφόσον επέλθει συμφωνία ορίζεται ημερομηνία έναρξης εργασιών.Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει με χρήση ειδικής κόλλας για πλακάκια.Τα πλακάκια τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχουσα τσιμεντοκονία.Το πλακάκια,οι κόλλες και το γέμισμα τσιμεντοκονίας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.Η τιμή αφορά επιφάνειες μεταξύ δεκαπέντε(15) και πενήντα(50) τ.μ.

Τοποθέτηση Πλακιδίων Δαπέδου για επιφάνειες

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00,Ρόμβος +1,5€
 • Τιμή:

  7.4 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ορίζεται ραντεβού για αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να τοποθετηθούν τα πλακίδια.Εφόσον επέλθει συμφωνία ορίζεται ημερομηνία έναρξης εργασιών.Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει με χρήση ειδικής κόλλας για πλακάκια.Τα πλακάκια τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχουσα τσιμεντοκονία.Το πλακάκια,οι κόλλες και το γέμισμα τσιμεντοκονίας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.Η τιμή αφορά επιφάνειες μικρότερες των πενήντα(50) τ.μ.

Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 9:00-22:00,Ρόμβος +1,5€
 • Τιμή:

  9.9 €/m² + Φ.Π.Α.
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου αφορά αποκλειστικά την εργασία της τοποθέτησης,Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας κανονίζεται ραντεβού για να γίνει αυτοψία στο μπάνιο που θα γίνει η τοποθέτηση.Εφ΄όσον υπάρξει συμφωνία,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για την έναρξη των εργασιών.Η τοποθέτηση των πλακιδίων γίνεται με χρήση ειδικής κόλλας η οποία δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά.Στην προσφορά επίσης δεν περιλαμβάνονται πιθανά γεμίσματα τσιμεντοκονίας και τα πλακίδια.Σε περίπτωση που ζητηθεί κάποιο σχέδιο ή τεχνοτροπία η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Βάψιμο Δωματίου 15m²

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  70 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Για ένα επιτυχημένο βάψιμο είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν τα απαραίτητα στάδια για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Το πρώτο και κυριότερο βήμα είναι η αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να βαφτεί,προκειμένου να γίνει μια σωστή αξιολόγηση των ιδιαίτεροτητων(κοψίματα,γωνίες κτλ)που έχει ο κάθε χώρος.Στη συνέχεια γίνεται αναπροσαρμογή της τιμής η οποία ανταποκρίνεται στον κάθε χώρο ξεχωριστά και παράλληλα γίνονται προτάσεις όσον αφορά τα χρώματα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η πάρουσα εργασία αφορά αποκλειστικά το κόστος της εργασίας, η οποία είναι το βάψιμο δυο χεριών σε τοίχους και ταβάνια.Στην παρούσα προσφορά δεν περιλαμβάνονται εργασίες οι οποίες σχετίζονται με μικροεπισκευές καθώς κι εκείνες του βαψίματος εσωτερικών κι εξωτερικών πορτοπαραθύρων,ντουλάπια και ντουλάπες και κάγκελα μπαλκονιού.

Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  299 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Για ένα επιτυχημένο βάψιμο είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν τα απαραίτητα στάδια για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Το πρώτο και κυριότερο βήμα είναι η αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να βαφτεί,προκειμένου να γίνει μια σωστή αξιολόγηση των ιδιαίτεροτητων(κοψίματα,γωνίες κτλ)που έχει ο κάθε χώρος.Στη συνέχεια γίνεται αναπροσαρμογή της τιμής η οποία ανταποκρίνεται στον κάθε χώρο ξεχωριστά και παράλληλα γίνονται προτάσεις όσον αφορά τα χρώματα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η πάρουσα προσφορα αφορά αποκλειστικά το κόστος της εργασίας, η οποία είναι το βάψιμο δυο χεριών σε τοίχους και ταβάνια.Στην παρούσα προσφορά δεν περιλαμβάνονται εργασίες οι οποίες σχετίζονται με μικροεπισκευές καθώς κι εκείνες του βαψίματος εσωτερικών κι εξωτερικών πορτοπαραθύρων,ντουλάπια και ντουλάπες και κάγκελα μπαλκονιού.

Εικόνες Επαγγελματία

Εμφάνισε Περισσότερες
Εμφάνισε Λιγότερες

Αξιολογήσεις πελατών

5/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 10 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
05-10-2017

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Οικονομική τιμή!

TEST .

5/5
31-07-2017

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ!

Αλεξανδρος Κολοβος

5/5
27-07-2017

Ο Παγιωτης ειναι πολυ ξηγημενο παιδι και πολυ καλος στη δουλεια του. Ευχαριστω!

Μηνας Ναμπουλσι

5/5
27-07-2017

Ο Παναγιωτης ειναι εβαψε καθε χωρο του σπιτιου μου πολυ καλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο το αποτελεσμα! Θα τον προτιμησω παλι!

Αθανασια Τσιαρα

5/5
24-07-2017

Ο Παναγιωτης μου εβαψε το σαλονι και το χωλ του σπιτιου μου. Ολη η συνεργασια απο αποψη συνεννοησης αλλα και το αποτελεσμα μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις. Μαλιστα θα συνεργαστουμε παλι αφου οταν μπορεσω θα μου βαψει και το υπολοιπο σπιτι.

Γιωργος Ψαρακης

5/5
11-05-2017

Από τους πιο οικονομικούς και εξυπηρετικούς τεχνικούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί.Τον συστήνω και σε εσάς.

Άννα Παυλίδου

5/5
03-05-2017

Ο κ. Παππάς Παναγιώτης έβαψε την οικία μου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από όλο το συνεργείο όλα εξελίχθηκαν τέλεια!

Βασίλης Σπύρου

5/5
01-04-2017

O κ. Παππάς Παναγιώτης είναι άψογος επαγγελματίας. Ειμαι αρκτά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και τη συνεργασία.

Πάνος Αλεξανδρίδης

5/5
01-04-2017

Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος, γιατι εγινε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα η δουλεια και γιατι οι τεχνικοι δεν αφησαν ψεγαδι μπογιας ή λερωματος. Ο κ. Παππας εβγαλε φωτογραφια τα καδρα που ειχα στους τοιχους και μετα το βαψιμο τα τοποθετησε παλι οπως τα ειχα στην αρχη. Παρολο που ειχα δισταγμους επειδη σας βρηκα στο internet εμεινα υπερευχαριστημενος και σιγουρα επειδη διαχειριζομαι αρκετα διαμερισματα οτι αλλο χρειαστω κατευθειαν εσας θα καλεσω.

Τσατσαρωνακης Δημητριος

5/5
27-01-2017

Εκπληκτικός ελαιοχρωματιστής με οργάνωση και καταπληκτική δουλειά.Τον συστήνω και σε εσάς.

Μαρία Παπαδημητρίου