4.9/5

Μεταφορική Πατσέλος

4.9/5
176 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, .

Έμπειρος μεταφορέας αναλαμβάνει οικονομικές μετακομίσεις εντός και εκτός Αττικής

Αγίας Μαρίνας 14, Ασπρόπυργος, 193 00, Ελλάδα

6980038361

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980038361

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Κλείσε online

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  49 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της βασικής οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας έως 30 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Δυάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +60€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  70 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος δύο δωματίων από 60 μέχρι 70 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μεταφορική Αθήνα Πάτρα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Για περισσότερες λεπτομέρειες , καλέστε 9.00-21.00
 • Τιμή:

  70 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές - μετακομίσεις από Αθήνα προς Πάτρα και από Πάτρα προς Αθήνα. Μεταφέρουμε οικοσυσκευές , κούτες , έπιπλα, στρώματα κ.ά.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +15€/ έξτρα ώρα ενοικίασης
 • Τιμή:

  70 €+ΦΠΑ
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.Η ενοικίαση ανυψωτικού μηχανήματος αφορά μέχρι 2 ώρες χρήσης.Κάθε επιπλέον ώρα είναι +15€/ώρα+φπα.Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος αφορά αποκλειστικά χρήση για μεταφορά οικοσκευών.Για κάθε άλλη χρήση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

Μετακόμιση Τριάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +90€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  90 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 90 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 20 κούτες, μέχρι 15 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Τεσσάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +100€, Αναβατόριο +100€ (50€ για κάθε σπίτι) Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  110 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 110 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 40 κούτες, μέχρι 20 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Εικόνες Επαγγελματία

Εμφάνισε Περισσότερες
Εμφάνισε Λιγότερες

Αξιολογήσεις πελατών

4.9/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 176 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
13-06-2018

Κάναμε μια μεγάλη μετακόμιση με τον κύριο Πατσέλο και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση σε κάθε επίπεδο, από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την παράδοση των πραγμάτων μου.

Γεωργία Βρυώνη

5/5
01-06-2018

Άψογο συνεργείο μετακομίσεων με συνέπεια.

Κωνσταντίνος Καλαδάμης

5/5
01-06-2018

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, όλα πήγαν πολύ καλά! Εξαιρετικό συνεργείο μεταφορών

Ζωή Γιαβρή

5/5
15-03-2018

Αρσεν Ανσερνιαν

5/5
15-03-2018

Νατάσσα Φίλων

5/5
09-03-2018

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά του συνεργείου του κύριου Πατσέλου.

. Σμυρλάκη

5/5
09-03-2018

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τον προτείνω οπωσδήποτε.

Ελευθερία Χρονακοπούλου

5/5
27-02-2018

Του βάζω σε όλα 5/5 αστεράκια!!!

Γεωργιος Μπιτσακης

5/5
21-02-2018

προσεχτικός και πάρα πολύ καλός άνθρωπος σε όλα.

Δημητρης Κασαπακης

5/5
14-02-2018

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και προτείνω τον κύριο Πατσέλο γιατί μας βρήκε λύσεις άμεσα.

Ελένη Αρβανίτη

5/5
13-02-2018

Με τον κύριο Γιώργο συνεργαστήκαμε άψογα για τη μεταφορά, ανέλαβε να μας πάρει τα πράγματα από το Ίλιον και παραδόθηκαν στη Μύκονο. Τον προτείνω οπσδήποτε.

Αναστάσιος Γιαννόπουλος

5/5
13-02-2018

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τον κύριο Γιώργο, πολύ ευγενικός και αυτός και οι βοηθοί του.

Γεωργιος Βαίτσος

5/5
13-02-2018

Πολύ καλή συνεργασία και πολύ σωστός επαγγελματίας.

Έλενα Καμπριάλ

5/5
05-02-2018

Όλα καλά πήγαν.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Αλεξανδρα Κιουρτζιδου

5/5
29-01-2018

Εξυπηρετικοί οι εργάτες.

Αλέξανδρα Γιαννακίδη

5/5
29-01-2018

Αν δεν ήταν ο κύριος Γιώργος δε θα είχα καταφέρει να ολοκληρώσω τη μετακόμιση, δεν έχω λόγια για το πόσο καλοί και εξυπηρετικοί ήταν. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατερίνα Τσάπκα

5/5
29-01-2018

Όλα πήγαν πολύ καλά στη μεταφορά και τα παιδιά προσφέρθηκαν να με πετάξουν και στο μετρό. Ήταν πολύ καλοί

. Παπαδημητρίου

5/5
02-01-2018

Γρηγορη δουλειά και πολυ εξυπηρετικά τα παιδια που βοήθησαν

Γιωργος Κούρτης

5/5
29-12-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη μετακόμιση που κάναμε με τον κύριο Πατσέλο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γεράσιμε Δαρζέντα

5/5
13-12-2017

πολυ καλος οδηγός και πολυ καλος ο βοηθος

5/5
07-12-2017

Πολύ καλό συνεργείο, έμεινα υπερευχαριστημένη! Μαρία Γάκη

5/5
05-12-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Ιωάννου Λεωνίδας

5/5
04-12-2017

Πολυ καλη δουλεια!

Μανώλης Αντωνιάδης

5/5
04-12-2017

Δεν ειχαμε κανενα παραπονο και καμια ζημια, πολυ ικανοποιημενος.

Νίκος Γατζούδης

5/5
29-11-2017

10'! Μανώλης Μαθιουδάκης

5/5
29-11-2017

Εκανα μετακομιση με ανυψωτικο και ολα πηγαν καλα! Σοφία Φραγκούλη

5/5
28-11-2017

Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι εγω και η γυναικα μου με τη μετακομιση, ηταν ολοι πολυ εργατικοι!

Ευάγγελος Σιούτης

5/5
27-11-2017

Εμεινα πολυ ικανοποιημενη, δεν ειχαμε κανενα προβλημα και η εξυπηρετηση ηταν αψογη! Σοφία Χαραλαμπίδου

Δημητρα Καρατζογλου

4.8/5
24-11-2017

Μαρία Μπούμπουρα Συνεννοήθηκα μια χαρά και για να πάρω την προσφορά αλλά και για να κανονίσω και ραντεβού. Την ημέρα της μετακόμισης επίσης όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας!!!!!!ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

5/5
20-11-2017

Γιώργος Γίνης Η δουλεια εγινε πολυ αποτελεσματικα χωρις κανενα προβλημα

5/5
20-11-2017

Νίκη Θεοδωροπούλου Τα παιδια ηταν εξυπηρετικαι και ευγενικα, ολα πηγαν μια χαρα!

5/5
20-11-2017

Κωστας Κοτρωτσος Η δουλεια εγινε αμεσα και σωστα,σας ευχαριστουμε πολυ

5/5
20-11-2017

Κωνσταντινος Λωριτης Τα παιδια ηταν ευγενικα και προσεκτικα!

3.6/5
20-11-2017

Δημητριος Χριστοπουλος Μου χαραχθηκε λιγο το ψυγειο αλλα κατα τα αλλα ολα καλα

5/5
20-11-2017

Θανασης Λατσιος Ολα πηγαν πολυ καλα, εχω κρατησει και το τηλεφωνο για μελλοντικη χρηση

5/5
20-11-2017

Γιωργος Μεταξιωτης Εμεινα πολυ ικανοποιημενος

5/5
20-11-2017

Ολα τελεια! τα παιδια ηταν επαγγελματιες! Κωνσταντινος Τσιρακης

3.5/5
20-11-2017

Ιλλιριαν Μαλιτσεϊ ειχα ενημερωσει πως τα πραγματα μου ειναι αρκετα βαρια για να ερθουν παραπανω ατομα ομως αυτο δεν εγινε και βοηθησαμε και εμεις, κατα τα αλλα ολα καλα

4.5/5
20-11-2017

Ολυμπία Παπαδοπούλου Ολα ηταν οπως μου τα περιεγραψαν, τα παιδια δουλεψαν και με το παραπανω

4.5/5
20-11-2017

Μαρία Χρυστοδούλου Ολα ηταν μια χαρα και τα παιδια πολυ εξυπηρετικα

5/5
20-11-2017

Κωστας Σελας Ολα πηγαν μια χαρα και ειχαμε πολυ καλη συνεργασια!

4.8/5
20-11-2017

Ασημένια Βλάχου Oλα καλα, πολυ καλη τηλεφωνικη εξυπηρετηση

4.5/5
20-11-2017

Θανάσης Πάνος ολα ηταν τελεια και τα παιδια πολυ εξυπηρετικα

5/5
17-11-2017

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη.Κελυ Αρναουτακη

5/5
17-11-2017

Πήγαν όλα τέλεια.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΥΛΗΣ

5/5
17-11-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας με εξαιρετικό προσωπικό.δημητρης χριστιανιδης

5/5
16-11-2017

Ολα πηγαν μια χαρα,εμεινα απολυτα ικανοποιημενη ! Αφροδιτη

5/5
16-11-2017

εμεινα απολυτα ικανοποιημενη! Γεωργια Χριστοδουλου

4.1/5
16-11-2017

ολα πολυ καλα και καθαρα, λογικες τιμες! παναγιωτης καρδερινης

4.6/5
16-11-2017

ολα μια χαρα, εμεινα πολυ ικανοποιημενη! Χριστιάνα Γ.

4.1/5
16-11-2017

ολα πηγαν οπως συμφωνησαμε αριστειδης τσιουτσιας

5/5
16-11-2017

Με τον κύριο Πατσέλο έγινε η συναρμολόγηση του κρεβατιού του παιδιού μου.Πάρα πολύ καλή δουλειά. Pierre Τζιμούλης

5/5
16-11-2017

Αξιόπιστο συνεργείο & πάρα πολύ καλή τιμή.Δημήτρης Πετιμεζάς

5/5
16-11-2017

Όλα πήγαν τέλεια.Ευχαριστώ πολύ το myconstructor.gr για την άριστη συνεργασία που είχαμε.Αφροδίτη Ούζο

5/5
16-11-2017

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!Γεωργία Χριστοδούλου

5/5
16-11-2017

Πάρα πολύ καλή η προσφορά που πήρα από τον κύριο Πατσέλο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

5/5
16-11-2017

Απίστευτη ποιότητα παροχής υπηρεσιών & πάρα πολύ καλή η τιμή! Χριστιανα Γκεμαλμα

5/5
16-11-2017

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία που είχα με τον κ.Πατσέλο.Αριστειδης Τσιουτσιας

5/5
13-11-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ιωαννα Περσινιδου

5/5
07-11-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας και εξαιρετικός σε όλα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αγγελος Αγγελάκης

5/5
07-11-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας και εξαιρετικός σε όλα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αγγελος Αγγελάκης

5/5
07-11-2017

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας σε όλα!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ

5/5
05-10-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας,γρήγορος και άψογος σε όλα.

Θεοδωρος Γεωργακοπουλος

5/5
05-10-2017

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!!!! Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!!!!

Μαρινος Αλαφουζος

5/5
05-10-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντινος Σκουρλης

5/5
12-09-2017

Πάρα πολύ καλός ο μεταφορέας και συνεπής στην ώρα του.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΤΖΙΝΑ Παπαδοπουλου

5/5
11-09-2017

Εκπληκτικός ο κύριος Πατσέλος.Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από όλη τη διαδικασία της μεταφοράς.Θα τον συστήσω σίγουρα σε φίλους και συγγενείς.

Κλεοπατρα Καμπακου

4.8/5
07-09-2017

ολα μια χαρα, πολυ καλος ο κυριος γιωργος

Ευτυχιος Χαιρετακης

5/5
26-07-2017

ολα καλα αν και το αναβατωριο δεν μπορουσε να λειτουργησει γιατι ειχε τζαμι το μπαλκονι και αναγκαστηκαν να πανε τα πραγματα τελικα με τα χερια , αλλα ολα καλα γενικα δεν ειχα καποιο παραπονο

Βασιλεία Πομπιερη

5/5
26-07-2017

όλα πήγαν υπέροχα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαρία Κατσάρη

5/5
03-07-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Γιώργος με άμεση , γρήγορη εξυπηρέτηση , έκαναν τα αδύνατα δυνατά , αξιέπαινος πραγματικά

Σταθης Παουρης

5/5
03-07-2017

Καταπληκτικός ο κύριος Πατσέλος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μανος Κωνσταντας

5/5
19-06-2017

Απίστευτα καθαρή και προσεχτική μεταφορική εταιρεία.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαρια Ηλια

5/5
19-06-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Γιώργος.Γρήγορος και συνεπής στην ώρα του.

κα Τσιφτελίδου

5/5
14-06-2017

Εξαιρετικός σε όλα ο κύριος Πατσέλος.Γρήγορος,άμεσος,καταπληκτικός!!!

κα Βαλσαμίδου

5/5
14-06-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της μεταφορικής με την οποία συνεργάστηκα.Άψογοι σε όλα.

Σπυρος Λιανος

5/5
14-06-2017

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος,καθώς ο κύριος Γιώργος ήταν πάρα πολύ ευγενικός και συνεπής στην ώρα του.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τασος Πιρπιρης

5/5
14-06-2017

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία και θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα και στο μέλλον.

ΒΑΣΙΛΗΣ Μπαζάκος

5/5
10-06-2017

Από τους πιο εξυπηρετικούς και αξιόπιστους μεταφορείς με τους οποίου έχω συνεργαστεί.

Χριστίνα Αχμενταϊ

5/5
10-06-2017

Συνεπής και πάρα πολύ καλή συμπεριφορά τόσο σε εμάς όσο και στους βοηθούς του.Απίστευτη τάξη και οργάνωση στα πράγματα.

Γιώργος Τσελίκας

5/5
07-06-2017

Πατσέλος ο καλύτερος μεταφορέας της Αθήνας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κατερινα Κουτσουμπα

5/5
07-06-2017

Άψογη συμπεριφορά και μοναδικό κόστος!

Στεφανια Μηλιωρίτσα

5/5
07-06-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Καταπληκτικός σε όλα.

Αλεξανδρος Χαλκιόπουλος

5/5
30-05-2017

Απίστευτος επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός σε όλη τη μεταφορά!!

Νικολαος Παναγοπουλος

5/5
30-05-2017

Θα τον συστήσω τον κύριο Πατσέλο και σε άλλη μετακόμιση.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Μπαμπης Μοσχοπουλος

5/5
29-05-2017

Πάρα πολύ καλή μεταφορά και πολύ προσεχτικά!!!Συστήνω ανεπιφύλακτα.

ελενη Κεστεκιδη

5/5
29-05-2017

Ο κύριος Πατσέλος είναι από τους καλύτερους μεταφορείς της Αθήνας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σωτηρης Δεληγιαννης

5/5
26-05-2017

Κόστος,συνέπεια,αξιοπιστία 5/5 έβαλα.ΑΨΟΓΟΣ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΛΙΣΑΡΗ

5/5
26-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Σας συστήνω ανεπιφύλακτα τον κύριο Γιώργο.Ευγενικός και με καθαρά ρούχα.

Καίτη Μιχαλοπούλου

5/5
24-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Από τους ευρηματικούς και συνεπής μεταφορείς με τους οποίους έχω συνεργαστεί.

Βασιλική Θεοδωροπούλου

5/5
24-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος ΠΑΤΣΕΛΟΣ.Συμπεριφορά και αξιοπιστία πρώτος!!!

Ελισάβετ Τιμπτή

5/5
23-05-2017

Πατσέλος ο καλύτερος μεταφορέας της Αττικής.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!

Πηνελόπη Τόλια

5/5
23-05-2017

Από τους πιο επιμελείς και οργανωτικούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί.Αλλά και από τους βοηθούς του δεν έχω παράπονο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

5/5
22-05-2017

Αν και άργησαν περίπου μισή ώρα να έρθουν στο ραντεβού έβαλα 5/5 στον κύριο Γιώργο γιατί ήταν πάρα πολύ προσεχτικός σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

Γιωργος Κολλιας

5/5
22-05-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Γιώργος.Δεν έχω να γράψω κάτι αρνητικό για την δουλειά του.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

5/5
22-05-2017

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας και εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς!!!!!Προσεχτικός και με καθαρά ρούχα.

Θανασης ΤΣΙΝΤΖΕΛΗΣ

5/5
22-05-2017

Πάρα πολύ εξυπηρετικός ο κύριος Πατσέλος.Πάρα πολύ γρήγορος και άμεσος.Συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό.

ΝΙΚΟΣ Ράδης

5/5
22-05-2017

Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω το myconstructor.gr και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη.

Ζορζετ Σκορτσιαντιτη

5/5
15-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Άψογος και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.

Νεκταρία Λέκκα

5/5
15-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος και καταπληκτικό το κόστος που μας έδωσε τη προσφορά.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Γεώργιος Κρίνας

5/5
15-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.Θα τον συστήσω και στους δικούς μου γνωστούς σίγουρα.

Σωτήρης Σταμάτης

5/5
09-05-2017

Από τις ασφαλείς και οικονομικές μεταφορές που έχω κάνει είναι με το myconstructor.gr και την μεταφορική του κύριου Πατσέλου.Εξαιρετικός σε όλα.Χίλια μπράβο σε όλο το team.

Ερρικα Σιμονσι

5/5
08-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Πατσέλος.Άψογη μεταφορά και πάρα πολύ καλά τα λεφτά.

Ορέστης Κοντός

5/5
26-04-2017

Καταπληκτικός ο κύριος Πατσέλος,εργατιικός και συνεπής σε όλα.Συστήνω ανεπιφύλακτα για κάθε είδους μεταφορά σε όλα.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

5/5
25-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Πάρα πολύ δυνατός και εξαιρετικός σε όλα.Πάρα πολύ καλή συνεργασία και συνέπεια.

Κωνσταντινος Σαρατζης

5/5
18-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Η μετακόμιση μου έγινε καταπληκτικά από Αθήνα για την Μύκονο.Άψογη συνεργασία και βοήθησε πάρα πολύ.Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Θα τον συστήσω και σε άλλους σίγουρα.

Άννα Καλικούνη

5/5
11-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Πάρα πολύ δυνατά όλα τα παιδιά που βοήθησαν.Κατάφεραν το ακατόρθωτο με τα πράγματα που είχαμε.

Ευαγγελια Λιαρμοκοπουλου

5/5
10-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας .Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μάρω Αναστασάκη

5/5
10-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Πολύ ευγενικός και προσεχτικός.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ολγα Τασοπουλου

5/5
10-04-2017

Απίστευτη εξυπηρέτηση,γρήγορο προσωπικό και άμεση ανταπόκριση.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη μεταφορά.

Ευμορφία Παππά

5/5
08-04-2017

Απίστευτη εξυπηρέτηση και ταχύτατη ανταπόκριση.Δεν έχω κανένα παράπονο.Το αμπαλλάζ έγινε με τις ειδικές φυσσαλίδες και έτσι δεν έπαθαν τίποτα κατά τη μεταφορά τους.

Αλεξανδρος Κουρος

5/5
04-04-2017

Εξαιρετικός και πάρα πολύ καλός σε όλα.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ιωαννα Καλαβρου

5/5
04-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Πατσέλος.Συνεπής στην ώρα του και πάρα πολύ συνεργάσιμος.Προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Δήμητσας

5/5
04-04-2017

Διαλέξαμε τον κύριο ΠΑΤΣΕΛΟ και είχαμε την καλύτερη μετακόμιση.Όλα τα πράγματα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια.Εξαιρετικός σε όλα.

Παρασκευή Αντωνίου

5/5
04-04-2017

Από τους καλύτερους μεταφορείς με τους οποίους έχω συνεργαστεί.Πάρα πολύ καλή δουλειά.Εξαιρετικός σε όλα ο κύριος Γιώργος.

Χρηστόφορος Τρίγκας

5/5
23-03-2017

Από τους πιο ικανούς μεταφορείς και οδηγούς που έχω συνεργαστεί.Τους προτείνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε εργασία.

Άγγελος Δούσκας

5/5
13-03-2017

Εξαιρετική η συμπεριφορά του οδηγού αλλά και των βοηθών του.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Γιώργος Κούβελας

5/5
03-03-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Γιώργος,ευγενέστατος και παρά πολύ συνεργάσιμος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αθανασία Αγγελίνα

5/5
28-02-2017

Εκπληκτική συνεργασία.Τρία πράγματα χαρακτηρίζουν την μεταφορική Πατσέλος οργάνωση,συνέπεια και αμεσότητα.

Κατερινα Αθανασιου

5/5
28-02-2017

Οργάνωση,ετοιμότητα και ταχύτητα.Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.

κος Παναγιωτάτος

5/5
22-02-2017

Εξαιρετικός μεταφορέας και πάρα πολύ ευγενικός.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Γιώργος Μπάκας

5/5
20-02-2017

Άψογη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλός μεταφορέας.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Γεωργία Δεσινιώτη

5/5
20-02-2017

Φανταστική εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές της αγοράς.

Νικολεττα Κολλετσου

5/5
20-02-2017

Υπεύθυνος,προσεχτικός και πάρα πολύ καλός και σε ότι και να κάνει.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Νικολαος Μπαρμπαγιαννης

5/5
13-02-2017

Εξαιρετικός.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Γεωργία Παπαγεωργίου

5/5
13-02-2017

Εξαιρετικός στη δουλειά και συνεπής.Όλα τα πράγματα έφτασαν με προσοχή.

Παναγιωτης Ζηκος

5/5
09-02-2017

Εξαιρετικός μεταφορέας.Πάρα πολύ ευγενικός.Τον συστήνω και σε εσάς.

Αλεξια Μαρια

5/5
07-02-2017

Εξαιρετική μετακόμιση και πάρα πολύ καλός μεταφορέας.Τον συστήνω και σε εσάς.

Στέφανος Μυλωνάκος

5/5
04-02-2017

Δεν έχω παράπονο.Εξαιρετικός και πολύ προσεχτικός σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

Άγγελος Ρήγας

5/5
04-02-2017

Με 50€ μόνο φορτηγό καθάρισα.Πάρα πολύ οικονομική τιμή σε σχέση με την αγορά.

Μαίρη Βουτσινά

5/5
03-02-2017

Εξαιρετικός μεταφορέας.Εκπληκτική συνεργασία.Άψογη εξυπηρέτηση.

Κατερίνα Παναγιωτακοπούλου

5/5
30-01-2017

Αξιόπιστος,πολύ γρήγορος και πολύ καλός στη δουλειά του.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Θωμας Τζαγκουλης

5/5
24-01-2017

Άριστη εξυπηρέτηση και πολύ καλά παιδιά.Δεν έχω κανένα αρνητικό να τους προσάψω.

Χριστίνα Κωστελέτου

5/5
24-01-2017

Άψογη συνεργασία.Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τον κύριο Γιώργο ούτε από τους βοηθούς του.Πολύ προσεχτικοί.

Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος

5/5
18-01-2017

Εξαιρετικός μεταφορέας,πολύ ευγενικός και πολύ καλός στην δουλειά του.Δεν έχω κάτι αρνητικό να γράψω στην αξιολόγηση.

Κατερινα Κορωπιωτη

5/5
18-01-2017

Πάρα πολύ προσεχτική μεταφορική και πολύ ευγενικοί οι μεταφορείς.Όλα πήγαν πολύ καλά.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Αντώνης Λεμονιδης

5/5
18-01-2017

Καταπληκτικός μεταφορέας,άψογη και επαγγελματική συμπεριφορά.

Ευθυμία Καλπουζάνη

5/5
16-01-2017

Γρήγορα,οικονομικά και προσεχτικά έκανα την μεταφορά μου.Όλα τέλεια.

Μαριάννα Κουνέλη

5/5
16-01-2017

Βάζω 5 αστέρια σε όλα.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Γιάννης Ποθητός

5/5
16-01-2017

Η καλύτερη τιμή της αγοράς και πάρα πολύ καλός άνθρωπος ο κύριος Γιώργος.Άψογος σε όλα.

Άννα Αλεξιάδη

5/5
16-01-2017

Άψογος ο κύριος Γιώργος,εξυπηρετικός και πολύ ευγενικός.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα.

Μονικα Δουκα

5/5
16-01-2017

Όλα πήγαν τέλεια και πολύ καλή εξυπηρέτηση τόσο από το γραφείο όσο και από τον μεταφορέα και τους βοηθούς του.

Βασιλεία Καρυδοπούλου

5/5
11-01-2017

Όλα ήταν τέλεια.Πολύ προσεχτικοί τόσο οι βοηθοί όσο και ο οδηγός.Τους έχω συστήσει σε φίλους και γνωστούς.

Βιβή Ζάχου

5/5
11-01-2017

Φανταστική τιμή και πολύ καλή εξυπηρέτηση.Θα τους ξανά προτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Κατερίνα Κυρίτση

5/5
11-01-2017

Απίστευτη εξυπηρέτηση,άμεση ανταπόκριση και πάνω στην ώρα τους.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Αναστασία Αναγνωστάτου

5/5
10-01-2017

Η πιο οικονομική τιμή της αγοράς και πολύ καλοί άνθρωποι.

Νικόλαος Κωνσταντινίδης

5/5
10-01-2017

Κόστος,εξυπηρέτηση και συμπεριφορά θα έβαζα 10 εάν υπήρχε στη κλίμακα βαθμολογίας.

Βενετια Μελεχε

5/5
10-01-2017

Άμεση εξυπηρέτηση και οι πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.Ο τέλειος συνδυασμός.

Αλκυόνη Πίθαρη

5/5
10-01-2017

Άψογη συμπεριφορά,εκπληκτική εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση τόσο από το site όσο και από τον οδηγό.

Γιάννης Καρκαζής

5/5
10-01-2017

Άμεση εξυπηρέτηση,επαγγελματική συμπεριφορά και μεγάλη προσοχή στα πράγματα.

Ελίνα Πέλκα

5/5
10-01-2017

Εκπληκτική συνεργασία,άψογη συμπεριφορά.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Ανδρεας Σταυροπουλος

5/5
10-01-2017

Καταπληκτική συνεργασία.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Θα τον ξανά προτιμήσω τον κύριο Γιώργο σε επόμενη δουλειά μου.

Βασίλης Γεώργας

5/5
10-01-2017

Απίστευτη εξυπηρέτηση,αμεσότητα και στην ώρα τους.Δεν άργησαν καθόλου.Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Χρήστος Καπράλος

5/5
10-01-2017

Εκπληκτική μεταφορά.Όλα ήταν τέλεια.Δεν είχα κανένα παράπονο.

Μαρία Γκίκα

5/5
10-01-2017

Καταπληκτική μεταφορά.Δεν γρατσουνίστηκε κανένα έπιπλο μου.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημήτρης Σκανδάλης

5/5
04-01-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Γιώργος και ο βοηθός του.Μετέφεραν όλα μας τα πράγματα προσεχτικά.

Παρασκευή Καλαμαρά

5/5
04-01-2017

Άψογος ο κύριος Γιώργος,εξυπηρετικός, ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα.

Ερίκος Κατσαγώνης

5/5
04-01-2017

Με τον κύριο Γιώργο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη καθώς δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα.Του έδωσα και 15€ παραπάνω.

Ηλιας Χρυσοχοος

5/5
04-01-2017

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τον οδηγό όσο και από το site για την άμεση εξυπηρέτηση τους.Τους συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό.

Πετρος Μουλινος

5/5
04-01-2017

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από τον τρόπο οργάνωσης της δουλειά του όσο και από τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Κωνσταντινος Παπαθεωδορου

5/5
04-01-2017

Άμεση εξυπηρέτηση,καθώς αυθημερόν κατάφερα και βρήκα φορτηγό και βοηθούς.Επίσης,μου έδωσε και καταπληκτική τιμή ο κύριος Πατσέλος

Νίκος Σαχτικίδης

5/5
04-01-2017

Όλα πήγαν εξαιρετικά δεν έχω κανένα παράπονο.Προσεχτικός πολύ ο κύριος Γιώργος.

Ευάγγελος Σκιαθίτης

5/5
04-01-2017

Εκπληκτική μεταφορά.Ο οδηγός ήταν στην ώρα του.Δεν καθυστέρησε καθόλου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κατερινα Κοντορουση

5/5
04-01-2017

Άψογη εξυπηρέτηση τόσο από τον μεταφορέα όσο και από τον βοηθό του.Δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.Σε όλα του έβαλα 5 αστέρια.

Ευαγγελια Χατζη

5/5
04-01-2017

Μάζεψαν όλα τα πράγματα και τα τοποθέτησαν σε κούτες,έκαναν αμπαλλάζ όλα τα έπιπλα μου και όλα αυτά σε πάρα πολύ οικονομική τιμή.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα τον κύριο Γιώργο αλλά και το site γιατί έχει τα καλύτερα συνεργεία για το σπίτι.

Βίκυ Κάβουρα

5/5
04-01-2017

Μετέφερε τα καινούργια μου έπιπλα πολύ προσεχτικά.Δεν υπήρχε ούτε ίχνος γρατζουνιάς.Θα τον σύστηνα οπωσδήποτε και σε εσάς.

Μάριος Λιακόπουλος

5/5
04-01-2017

Πολύ προσεχτικός τόσο ο ίδιος ο κύριος Γιώργος όσο και ο βοηθός του.Εξαιρετικός σε όλα.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Αλεξάνδρεια Ζησιάδου

5/5
04-01-2017

Επιτέλους ένας οδηγός που ήρθε στην ώρα του και δεν έπαθαν τίποτα τα πράγματα.Τον συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό.

Μιχάλης Χαλκιάς

5/5
04-01-2017

Εξυπηρέτηση,χαμηλός κόστος και υπευθυνότητα.Και στα 3 βάζω 5 στα 5 αστεράκια.Τον συστήνω και σε εσάς.

Πένυ Ελευθεριάδου

5/5
04-01-2017

Μέσα σε 1 ώρα είχαμε τελιώσει.Άμεση εξυπηρέτηση και μόνο με 50€ έκανα την μεταφορά μου.Τον συστήνω και σε εσάς.

Ηρακλης Γεωργαντας

5/5
04-01-2017

Ο καλύτερος μεταφορέας που έχω συναντήσει.Ευρυματικός και πολύ καλός επαγγελματίας.Απίστευτα εξυπηρετικός.

Αντωνης Βυζανιαρης

5/5
03-01-2017

Όλα έγιναν όπως περίμενα και διάβαζα από τα σχόλια.Πολύ προσεχτικός ο κύριος Γιώργος.

Μιχαηλ Στεφος

5/5
03-01-2017

Η καλύτερη τιμή της αγοράς με διαφορά.Πολύ προσεχτικός ο κύριος Γιώργος.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Χαράλαμπος Κουρής

5/5
28-12-2016

Απόλυτα ικανοποιημένη! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κύριο Γιώργο Πατσέλο, ήταν υποδειγματικά συνεπής στη συνεργασία μας. Όλα τα πράγματα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια.

Όλγα Κελεσίδου

5/5
25-10-2016

Άμεσος,γρήγορος και πολύ οικονομικός επαγγελματίας.Με εξυπηρέτησε άψογα και τον συστήνω και σε εσάς.

Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος