Γιάννης Τσέλας

Γιάννης Τσέλας

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Με 15 χρόνια εμπειρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Οδοιπορικά

Στην επίσκεψη ηλεκτρολόγου περιλαμβάνεται το κόστος ελέγχου για πιθανή βλάβη ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία (αλλαγή ασφάλειας/λάμπας/διακόπτη/πρίζας, τοποθέτηση φωτιστικού, κλπ). Η τιμή αφορά το αρχικό κόστος επίσκεψης και 1 ώρα εργασίας. Το κόστος για κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται ανάλογα με την εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Αλλαγή ασφάλειας.

Αλλαγή ασφάλειας σε ηλεκτρολογικό πίνακα. Η τιμή αφορά την εργασία και το κόστος για την ασφάλεια. Επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον ασφάλεια +5€/ασφάλεια.Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Αλλαγή πρίζας/διακόπτη.

Η τιμή αφορά την αλλαγή μέχρι τρεις πρίζες ή διακόπτες.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον πρίζα/διακόπτη: +5€/πρίζα ή διακόπτη. Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση και την σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ετσί ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή βλάβες στο δίκτυο.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του κλιματιστικού. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.

Αλλαγή γραμμής τηλεφώνου.

Ενδείκνυται σε περίπτωση που το σήμα και η ποιότητα της επικοινωνίας είναι κακή και προκαλούνται δυσκολίες στην συνεννοήση με τον συνομιλητή σας. Η τιμή αφορά καλώδιο γραμμής τηλεφώνου μέχρι 10μ .Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο γραμμής τηλεφώνου : + 3€ / μ.

 

Αλλαγή γραμμής Ethernet 

Ενδείκνυται σε περίπτωση που η ταχύτητα και η ποιότητα του δικτύου σας είναι κακή και προκαλούνται δυσκολίες στην μεταφορά των δεδομένων. Η τιμή αφορά καλώδιο γραμμής Ethernet μέχρι 10μ . Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο γραμμής Ethernet : +2€/μ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού.

Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr  το κόστος κυμαίνεται στα 20€. Πιο συγκεκριμένα ένα μηχάνημα των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.. Ελάχιστη χρέωση 25€+ΦΠΑ.

Σύνδεση Κεραίας με Τηλεόραση

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη εσωτερικής συνδεσμολογίας, η οποία θα μεταφέρει το σήμα από την ταράτσα στο διαμέρισμα σας. Η τιμή αφορά μέχρι 10μ καλώδιο.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο  : +1,5€/μ.

Αφορά την κατασκευή του ενεργειακού τζακιού μέχρι 3 μέτρα καμινάδα. Η τιμή αφορά μόνο την εργασία, δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα σε οποιαδήποτε περίπτωση εγκατάστασης ηλεκτρολογικής συσκευής που απαιτεί μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις αποφυγής βραχυκυκλώματος ή πτώσης τάσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται καλώδιο μέχρι 10 μέτρα. Επιπλέον κόστος καλωδίου 4€/μ.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον μονοφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

 Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  5.5 εκατοστά με dimmer

O συγκεκριμένος τύπος κρυφού φωτισμού δίνει τη δυνατότητα στη λάμπα spot να παίρνει μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα την κατεύθυνση της δεσμίδος φωτός προς συγκεκριμένο σημείο. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα είναι διαμέτρου 6.5 εκατοστών, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα της κίνησης.

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση  πέντε (5) λαμπών spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 6€.

 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+10€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000 - 24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 2μ χαλκοσωλήνας, 3μ καλώδιο παροχής, 2μ σωλήνας αποχέτευσης.

Για επιπλέον μέτρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Υπηρεσίες Κλιματιστικού

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 7.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,5kg φρέον, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr έως 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για:

 • Σωλήνα αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνα: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση ρελέ σε τριφασικό πίνακα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον τριφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

  Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  5.5 εκατοστά

 

Ιδανική λύση για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σημεία τα οποία έχουν φτιαχτεί με γυψοσανίδα. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα έχουν διάμετρο  5.5 εκατοστά στις οποίες θα τοποθετηθούν λάμπες spot και το παραγόμενο φως θα κατευθύνεται προς μια κατεύθυνση.

Στην τιμή περιλαμβάνεται εργασία και υλικά για τοποθέτηση  έως  τρεις (3) λάμπες spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 5€.

 

Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο 6.5 εκατοστά

 

O συγκεκριμένος τύπος κρυφού φωτισμού δίνει τη δυνατότητα στη λάμπα spot να παίρνει μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα την κατεύθυνση της δεσμίδος φωτός προς συγκεκριμένο σημείο. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα είναι διαμέτρου 6.5 εκατοστών, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα της κίνησης.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση πέντε (5) λαμπών spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 6€.


 

 

Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  6.5 εκατοστά με Dimmer 

Κατευθυνόμενες δέσμες φωτός με ρυθμιζόμενη ένταση παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό οικονομίας και ζεστής ατμόσφαιρας.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση των λαμπών spot στη γυψοσανίδα. Αν χρειαστεί να τοποθετηθεί μια ακόμα λάμπα spot, το κόστος για κάθε επιπλέον λάμπα ανέρχεται στα 6€.


 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέον (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Γίνεται η μεταφορά στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση). Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg και αντίστοιχη χρέωση στα 80€. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση για:

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση μονοφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • 2 ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • 1 ασφάλεια 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας διπολικός διακόπτης για την κουζίνα
 • ένας διπολικός διακόπτης για τον θερμοσίφωνα.
 • ένας γενικός διακόπτης 1Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 1Χ32Α
 • ένα ρελέ διαφυγής 2Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση τριφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • τρεις ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • δυο ασφάλειες 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας γενικός διακόπτης 3Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 3Χ32Α
 • ρελέ διαφυγής 4Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες

Επιπλέον χρεώσεις :

 • Ασφάλεια: 6€
 • Τράβηγμα Νέας Γραμμής : 30€+φπα

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι πενήντα (50) τ.μ.

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

  Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι εκατό (100) τ.μ.

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

  Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι εκατόν πενήντα (150) τ.μ.

  Εμφάνιση όλων...

  Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα: 9:00-21:30
  • Τρίτη: 9:00-21:30
  • Τετάρτη: 9:00-21:30
  • Πέμπτη: 9:00-21:30
  • Παρασκευή: 9:00-21:30
  • Σάββατο: 9:00-17:30
  • Κυριακή: 9:00-17:30

  Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

  Γιάννης Τσέλας

  Γιάννης Τσέλας

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

  Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

  Με 15 χρόνια εμπειρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Εγγύηση Ικανοποίησης

  Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

  Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

  Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
  • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
  • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

  Πώς λειτουργεί

  Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

  Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

  • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
  • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
  • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

  Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

  Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

  • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
  • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
  • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
  • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
  • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
  • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
  • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

  Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

  Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

  Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

  Κλείσε Τώρα -10%

  Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

  Επίλεξε εργασία

  Παρακαλώ επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε:

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Για τι κλιματιστικό ενδιαφέρεστε;

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

  Αξιολογήσεις χρηστών

  4.8/5
  (459)

  Ποιότητα 96%

  Αξιοπιστία 96.3%

  Τιμή 95.2%

  Συνέπεια 96.9%

  Συμπεριφορά 97.4%

  Καθαριότητα 96.2%

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-03-2023

  Επαγγελματίες στην δουλειά τους και πολύ ευγενικοί.

  Ιωάννης Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-03-2023

  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-03-2023

  Λένα Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-03-2023

  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-01-2023

  ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-02-2023

  Νικολέτα .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-01-2023

  ΛΕΛΕΝΤΖΗΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-01-2023

  ΡΗΓΑΚΗΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-01-2023

  Καλή εξυπηρέτηση

  ΕΥΘΥΜΙΟΣ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-01-2023

  ΕΥΑΓΓΕΛΗ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-01-2023

  / /.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-01-2023

  ΓΑΖΗ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-12-2022

  Αλλαν Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-12-2022

  ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-12-2022

  ΖΕΚΥΡΙΑΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-12-2022

  Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-11-2022

  Στελιοσ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-11-2022

  Άψογοι, καθαροί, συνεργάσιμοι..

  Παυλος Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-11-2022

  ΑΡΙΣΤΕΑ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-10-2022

  Πολύ ευγενικός και επαγγελματιας

  Ειρηνη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-10-2022

  Ρουλα Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-10-2022

  Άμεση ανταπόκριση, συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά

  Ε.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-09-2022

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-09-2022

  Πολύ ευχαριστημένος για τις ηλεκτρολογικές εργασίες, άριστα 10!

  Aris M.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-09-2022

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-09-2022

  Ε.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-09-2022

  Αψωγη

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-09-2022

  Αναστασια Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-08-2022

  Ήρθε ο κύριος Ιωάννης! Άψογη δουλειά! Ευγενικός και καλός μάστορας.

  Ευαγγελία Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-08-2022

  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-08-2022

  Συγχαρητήρια για την αμεσότητα καί τόν επαγγελματισμό σάς

  ιωαννης μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-08-2022

  Σουπερ όλα! Σίγουρα θα τον ξανά προτιμήσω!

  Ελενη Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-08-2022

  Μπράβο στα παιδια

  Αικατερίνη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-08-2022

  Πολύ καλή δουλειά έγινε, σας ευχαριστώ πολύ για την εργασία σας!!!

  LILIAN C.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-08-2022

  Δήμητρα Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-08-2022

  Iyad K.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-08-2022

  Ο Γιαννης είναι πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός! Αρίστος Τεχνικος

  No f.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-06-2022

  Ο τεχνικός έκανε πραγματικά το καλύτερο που μπορούσε. Σωστός και σοβαρός επαγγελματίας

  Εφη Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-06-2022

  Πολύ ευγενικός και Εξαιρετικός επαγγελματίας

  Σοφια .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-06-2022

  νικος χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-05-2022

  ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.

  Αντρεας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-05-2022

  IOANNIS .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-05-2022

  Φωτεινή Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-04-2022

  Χαράλαμπος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-04-2022

  ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-04-2022

  Πολύ καλός! Τίμιος και ξεκάθαρος!

  Βασίλης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-04-2022

  Κωστας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-03-2022

  Μπεγκερσκα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-03-2022

  Θεοδώρα .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-03-2022

  Μαριος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-03-2022

  Παναγιώτης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-03-2022

  20 ευρώ για σέρβις άλλου κλιματιστικού

  ΜΑΡΙΑ Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-03-2022

  Χρηστος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-02-2022

  Αλεξανδρα Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-02-2022

  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-02-2022

  . π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-01-2022

  ΜΙΧΑΛΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-01-2022

  Ήταν άψογοι και πολύ γρήγοροι!!!!!

  ΚΑΛΛΙΟΠΗ Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-01-2022

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-01-2022

  Πολύ καλό και γρήγορο συνεργείο. Θα τον ξαναπροτιμήσω!

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-01-2022

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-12-2021

  ΓΡΟΣΑ Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-12-2021

  Λοιπόν, τα παιδιά ήρθαν να εγκαταστήσουν air-condition, εντός ακαδημαϊκού τετάρτου δεδομένης της βροχής εκείνης της ημέρας και της κίνησης της Αθήνας. Στο χώρο υπήρχαν ήδη έπιπλα οπότε κάνανε τα αδύνατα δυνατά, αν σκεφτεί κανείς ότι τρύπησαν τοίχο, για να μην μείνει ίχνος μπάζων! Κάθε βήμα ζητούσαν την έγκρισή μου για να προχωρήσουν. Φυσικά οι απαιτήσεις μου ήταν σε λογικά επίπεδα όσον αφορά τα του αρκουδίσιου... Δηλαδή αν κάποιος θέλει να βάλει τις μονάδες πάνω σε κολώνα ή να τρυπήσει κολώνα για να βγουν οι σωλήνες, να ξέρει πως θα περιμένει ώρα πολύ! Οι μάστορες με ενημέρωσαν για αυτό εξαρχής, αλλά ευτυχώς ήταν κάτι που δεν απαιτούσα... Αν δεν έχετε άλλη επιλογή από θέμα χώρου καλό θα ήταν να ενημερώσετε από πριν για να έχουν κρατήσει το απαραίτητο χρόνο. Πέρα από όλα αυτά, έκαναν ένα μερεμέτι στο μπαλκόνι μιας και είχαν σκάλα (να δέσουν με καρφάκια δικά τους ένα καλώδιο κεραίας των δίπλα που κρεμόταν στο μπαλκόνι μου) και ήταν διατεθειμένοι να φτιάξουν και ότι ακόμη τους ζητούσα. (ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ! Μη γίνεστε Karens!!!) Οπότε φεύγοντας τους έδωσα ένα tip, το οποίο αρνήθηκαν πεισματικά, αλλά όπως όλοι έχουμε μάθει από γιαγιάδες θείες κλπ κατάφερα να τοποθετήσω σε τσέπη τους! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

  Κυριακος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-12-2021

  Εξαιρετικά ευγενικοί οι άνθρωποι που ήρθαν για την τοποθέτηση του κλιματιστικού.

  ΙΩΑΝΝΑ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-12-2021

  Πολυ καλοι επαγγελματιες

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-12-2021

  Η καλύτερη συνεργασία που συνάντησα από τεχνίτη.

  ΠΑΡΘΕΝΑ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-12-2021

  ΓΙΩΡΓΟΣ Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-11-2021

  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-11-2021

  Εξαιρετικος επαγγελματιας και ευγενεστατος. Σιγουρα θα τον ξανακαλεσω οταν τον χρειαστω.

  Ευη Ψ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-11-2021

  Ευαγγελια Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-10-2021

  Πολύ επαγγελματίας. Έκανε τη δουλειά του άψογα και χωρίς ατέλειες. Επιπλέον επιβεβαίωσε από ολες τις πλευρές ότι έγινε σωστά η δουλειά του χωρίς να βιάζεται.

  Χάρης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-10-2021

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-10-2021

  Νικος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-10-2021

  ΘΩΜΑΣ Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-10-2021

  Chen Y.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-10-2021

  Τέλειος επαγγελματίας με άριστη κατάρτιση. Έκανε άψογη δουλειά γρήγορα και καθαρά

  Γρηγόρης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-10-2021

  Χριστοφορος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-09-2021

  Δημητριου Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-09-2021

  Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν. Άψογοι επαγγελματίες και ευγενικοί άνθρωποι. Μεγάλη ικανοποίηση από την όλη διαδικασία. Πολλά μπράβο!

  χαραλαμπος Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-09-2021

  ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-09-2021

  Εξαιρετικοί τεχνίτες και άνθρωποι!

  ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-08-2021

  Εξαιρετική δουλειά συνεπείς στο ραντεβού θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα και σε άλλους.

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-08-2021

  ΜΑΡΙΑ Ψ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-08-2021

  ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-08-2021

  Ήταν στην ώρα τους ,με τα κατάλληλα μέτρα για τον κορονοιο και άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενο του κλιματισμού.σας ευχαριστώ πολυ θα σας συστήσω και αλλού.

  Ελενη Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-07-2021

  Συνεπέστατος στο ραντεβού του κι ευγενικός

  ΠΕΤΡΟΣ Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-07-2021

  Μαρία Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-07-2021

  Συνεπείς και αποτελεσματικοί. Θα προτιμηθούν μελλοντικά και θα συστηθούν.

  Γιωργος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-07-2021

  Στην ώρα τους ο Γιάννης με τον βοηθό του. Ευγενέστατοι και γρήγοροι! Συστήνω ανεπιφύλακτα

  Κατερίνα Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-07-2021

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-07-2021

  Μπαρμπάτσης Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-07-2021

  Ανδρεας Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-07-2021

  Γρηγορος

  Θεόδωρος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-07-2021

  αποστολος κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-06-2021

  Γρηγοριος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-06-2021

  Λυμπερης Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-06-2021

  Νατος Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-06-2021

  Έμεινα πολύ ευχαριστιμενη

  Δέμη Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-06-2021

  μαριος κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-06-2021

  Γιαννης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-06-2021

  Πολυ ΚΑΛΗ συμπεριφορά και συνέπεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

  Γιώργος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2021

  ΝΙΚΟΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2021

  Εβίτα .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-05-2021

  Τον κύριο Γιάννη κ τον αδελφό του Τάσο τους είχα χρησιμοποιήσει και πριν δύο χρόνια για άλλη μία τοποθέτηση οικιακού κλιματιστικού, και η αποψή μου παραμένει το ίδιο καλή. Συνεπές, καθαρό, ευγενικό και σοβαρό συνεργείο. Σίγουρα θα τους ξαναχρησιμοποιήσω!

  Θεόδωρος Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-05-2021

  Eξαιρετικος.στην ωρα του.πολυ καθαρη δουλεια

  Κωσταντινος Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-05-2021

  Σοφια .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-05-2021

  Βασιλης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-04-2021

  Κώστας Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-04-2021

  Σωστός μαστορας , κάνει σωστή δουλειά .

  σοφια ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-03-2021

  Πολη Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-02-2021

  Valentin .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-02-2021

  Ραλλού Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-02-2021

  Όλα πήγαν τέλεια !!!

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-02-2021

  Άψογοι επαγγελματίες, όλα έγιναν απροβλημάτιστα, χωρίς άγχος.

  ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-02-2021

  κυριακη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-02-2021

  Όλα έγιναν σωστά και στην ώρα τους

  .. Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-02-2021

  Εξαιρετικοι, συνεπείς , συνεργάσιμοι...

  ΘΩΜΑΗ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-01-2021

  ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΜΕΣΌΤΗΤΑ, ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΈΝΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

  Βασιλης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-01-2021

  Δημητρης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-01-2021

  Μαρία .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-01-2021

  Βασιλης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-01-2021

  Συνεπής στην ώρα του, άψογη εξυπηρέτηση, ευγενικός και γρήγορος, δεν αρνήθηκε μια έξτρα εργασία, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

  Αντρέας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-01-2021

  ΝΙΚΟΣ Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-12-2020

  Δημήτρης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-10-2020

  δημητρης μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-10-2020

  παναγιωτα κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-10-2020

  . κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-10-2020

  Κατερίνα Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2020

  Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός επαγγελματίας, γρήγορος και με έμφαση στη λεπτομέρεια. Κάναμε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση σε 3 κλιματιστικά, καθώς και συντήρηση. Ο Γιάννης με τον αδερφό του μας βοήθησαν ακόμα και να τα μεταφέρουμε. Ένα κλιματιστικό ήταν πολύ απαιτητικό καθώς δεν είχε χώρο στο μπαλκόνι και επρεπε να μπει έξω στο πλάι, ιδιαίτερα απαιτητικό σημείο, αλλά όλα έγιναν με επιτυχία. Και το πιο σημαντικό το σπίτι παρέμεινε καθαρό σαν να μην έγιναν εργασίες γιατί καθάρισαν τα πάντα.

  Ειρηνη Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-10-2020

  Άψογοι επαγγελματίες, γρήγοροι, ευγενικοί, με προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα μάζεψαν όλα, έκλεισαν όλες τις τρύπες τέλεια, δεν ζήτησαν παραπάνω χρήματα! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σάντυ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-09-2020

  Πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής και ευγενικός . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

  Ανδρέας Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-09-2020

  Άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα! Ευχαριστούμε πολύ!

  .. Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-09-2020

  ΑΘΗΝΑ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-07-2020

  Το κλιματιστικό μετά από 2 ώρες από την τοποθέτηση του δεν λειτουργούσε σωστά. Σε τηλεφωνική επαφή που είχα με τον εν λόγω επαγγελματία, αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα και αγογγυστα. Η βλάβη δεν ήταν κάτι σημαντικό. Όμως έδειξε αξιοπιστία και ύφος επαγγελματία, με τέλεια συμπεριφορά, χωρίς να ζητήσει κάτι επιπλέον. Εννοείται ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα....

  σωτηριος κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2020

  Ιωάννης Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-06-2020

  Νικος ΄.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-06-2020

  Χρησιμοποίησα 4 φορές την υπηρεσία μέχρι τώρα για μεταφορική στη μετακόμιση και εγκατάσταση κλιματιστικών. Άψογοι και επαγγελματίες!

  κωνσταντινος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-06-2020

  Σωστός και γρήγορος επαγγελματίας, δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω. Μακάρι να ήταν έτσι όλοι! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Γιώργος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-06-2020

  Νικολεττα σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-06-2020

  Όλα τέλεια!!

  Ιωαννης Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-06-2020

  Δημήτρης Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2020

  Ευγένεια,καθάρισε σχολαστικά την εξωτερική μονάδα

  Πολυνίκη Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-05-2020

  Ο Γιάννης ο ψυκτικός που ήρθε για το κλιματιστικό ήταν συνεπέστατος, μάλιστα ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα, σπάνιο στις μερες μας. Έκανε εγκατάσταση του κλιματιστικου ακριβώς όπου το ήθελα χωρίς να λερώσει καθόλου το σπίτι. Ακόμα και η τρύπα που έγινε κλείστηκε με τέτοιο τρόπο που να μη φαίνεται τίποτα. Είναι καταπληκτικός εννοείται πως και για τη συντηρηση αυτόν θα καλέσουμε. Ήταν πολύ ευγενικός και πολύ καλός στη δουλειά του.

  Ειρηνη Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-05-2020

  Είναι η 4 ή 5 φορά που παίρνω τον Γιάννη, γιατί ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, πάντα στην ώρα του και πάντα τέλεια δουλειά και καθαρή.

  Εστέλ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-05-2020

  Πολύ καλή δουλειά.

  Νικος κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-05-2020

  Παναγιώτης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-05-2020

  Μύριαμ Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-05-2020

  Μαρια Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-05-2020

  Πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ πολύ

  Ιωαννης Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-05-2020

  πολυ εξυπηρετικοι, αμεσοι, πεντακαθαροι, συνεπεστατοι. θα ξανασυνεργαζομουν και παλι μαζι τους!!!

  . τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-05-2020

  Γιάννης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-05-2020

  Σέργιος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-05-2020

  Στεφανος Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-05-2020

  ΕΛΕΝΗ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-05-2020

  Εξαιρετικός τεχνικος!!!!

  . Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-05-2020

  συμπληρωση φρεον

  Χρηστος Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-05-2020

  Εξαιρετικοι Επαγγελματιες!!!

  βαγγελης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-05-2020

  ... Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-05-2020

  Μάριος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-05-2020

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ήταν ευγενικοί, άψογοι στην δουλειά τους και καθαροί.

  Νατάσσα Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-04-2020

  Παρασκευή .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-04-2020

  Άρτεμις Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-04-2020

  Εξαιρετική δουλειά με συνέπεια και χωρίς καθυστερήσεις.

  Χαραλαμπος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-03-2020

  Ό ΚΆΛΎΤΈΡΌΣ

  Κωστας .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-03-2020

  Μανος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-03-2020

  Μια χαρά. Όλα καλά. Συστήνεται

  .. ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-03-2020

  Γεώργιος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-03-2020

  Σταυρος Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-03-2020

  Πολύ καλή δουλειά και ταχύτατοι!!!!

  Ηρακλης Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-02-2020

  κατσαρα μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-02-2020

  Μυρον Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-02-2020

  Πολύ καλή !Μεσολάβησα ὡς μεσητικό γραφεῖο μεταξύ τοῦ πελάτη ἰδιοκτήτη πού κατοικεῖ ἐκτός Αθηνῶν καί τοῦ Μηχ. Μηχ. γιά θέματα πιστοποιητικῶν. Οἰ ἐξτρά εργασίες ἀφοροῦσαν ρελέ ἀσφαλείας καί διακανονίσθηκαν τηλεφωνικά μέ ἠλεκτρονικό τρόπο μεταξύ ἰδιοκτήτη καί Μηχανικοῦ . ὅλα ἄψογα καί χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

  αργυρω κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-02-2020

  Γεώργιος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-02-2020

  Αναστασιος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-02-2020

  Έδωσα 85ευρ λόγω περισσότερο καλώδιο και φις. Όλα καλά και καθαρά με τα παιδια

  Δημητρα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-02-2020

  Εξαιρετική εργασία από τον κύριο Γιάννη

  ΙΩΣΗΦ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-02-2020

  Θάνος β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-02-2020

  Νικολαος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-01-2020

  Πάντα στην ώρα τους και πάντα φιλική. Κάνανε πολύ καλή δουλειά ευχαριστώ!

  Εστέλ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-01-2020

  Ολα ήταν άψογα

  σια δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-01-2020

  Πολύ τυπικός στη δουλειά του.

  νικητας γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-01-2020

  Πολύ καλή δουλειά ο κ. Γιάννης και ο συνεργάτης του, ήρθε στην ώρα του και εγκατέστησε το κλιματιστικό γρήγορα και αποτελεσματικά. Έμεινα ικανοποιημένος.

  Λεωνιδας Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-01-2020

  Πολύ εξυπηρετικοί, ευγενικοί και γρήγοροι. Μπράβο σας

  Φωτουλα Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-12-2019

  ηταν όλα όπως τα σχεδίασα . Μια χαρά τέλεια .

  Λάζαρος Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-12-2019

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-12-2019

  Άριστη συνεργασία. Πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Άριστο αποτέλεσμα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

  σμαραγδα λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-12-2019

  Κωνσταντίνος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-12-2019

  δημητρης μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-12-2019

  Καλοί επαγγελματίες και καλή συμπεριφορά. Μείναμε ευχαριστημένοι.

  . π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-12-2019

  Γιώργος Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-12-2019

  Telia ola kala

  Θανασης Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-12-2019

  Άψογος 5 στα 5.

  Αλεξανδρος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-12-2019

  Εξυπηρετικότατος.

  Δημήτρης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-12-2019

  Άψογος και με καλές ιδέες για την σωστή επιλογή θέσης του κλιματιστικού.

  . φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-12-2019

  Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά.

  Αριστειδης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-12-2019

  Μαρία Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-12-2019

  ΑΝΔΡΕΑΣ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-11-2019

  πολυ καλη δουλεια εξυπηρετηση κ καλες τιμες αψογοι σε ολα...ευχαριστω για την συνεργασια μας....

  Βασιλική .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-11-2019

  βασιλης τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-11-2019

  Παναγιωτης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-11-2019

  Ανδρεας Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-11-2019

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένος γρήγορα καθαρά και χωρίς λάθη

  Βασίλης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-11-2019

  Μπαμπουλη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-11-2019

  Εξαιρετικοί επαγγελματίες ήρθαν στην ώρα τους και η δουλειά τους άψογη να τους προτιμησετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

  Παναγιωτης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-10-2019

  Ο Γιαννης και όλα αδερφός του είναι επαγγελματίες, άριστοι τεχνικοί και πολύ εξυπηρετικοί! Ευχαριστώ πολύ

  Αριστειδης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-10-2019

  Παυλινα Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-10-2019

  Νικος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-10-2019

  Ιωαννα Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-10-2019

  Γρήγορα. Καθαρά .με συνέπεια

  Οδυσσεας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-10-2019

  Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορος, με λογικές τιμές και συνεννοήσιμος. Αφήνει τον χώρο καθαρό όπως τον βρήκε. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Χαράλαμπος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-10-2019

  Κάνανε τέλεια δουλειά δεν έχω συναντήσει καλύτερους και οι τιμή πολύ καλή.

  Εστέλ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-09-2019

  Ήταν συνεπείς στην ώρα που κλείσαμε και πολύ γρήγορα έγινε η δουλειά. Θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα.

  Μαρια Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-09-2019

  Όλα μια χαρά.Συνεπής και σωστός.

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-09-2019

  Αναστασια Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-09-2019

  αναστασια μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-09-2019

  Συνεπής και πρόσχαρος!!

  Χαραλαμπος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-09-2019

  διονυσης κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-08-2019

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-08-2019

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-08-2019

  Πολύ ευγενικοί, καλοί επαγγελματίες, σωστοί και προσεκτικοί. Ευχαριστημένη.

  αντωνησ γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-07-2019

  Δημητρα Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-07-2019

  Όλα καλά. Καλή δουλειά με αξιοπιστία. Πολύ ευχαριστημένος.

  Ιωαννης Δ.

  5/5