Όλα τα συνεργεία για κουφώματα είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για αλλαγή ή αντικατάσταση στα κουφώματα σας, για μόνωση, ανακαίνιση ή άλλες οικοδομικές εργασίες; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για κουφώματα!

 

Τα κουφώματα αφορούν ανοίγματα σε τοίχους, στα οποία θα τοποθετηθούν παράθυρα ή πόρτες. Γενικά τα κουφώματα έχουν μεγάλη χρησιμότητα, καθώς προσδίδουν ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι σας, ενώ μπορούν και να σας εξοικονομήσουν ενέργεια και κατ' επέκταση χρήματα.

Υπάρχουν τριών ειδών κουφώματα που μπορείτε να τοποθετήσετε ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους και βέβαια κάθε κατηγορία από τις τρεις σας παρέχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Πρόκειται για τα κουφώματα αλουμινίου, τα συνθετικά κουφώματα κουφώματα pvc και τα ξύλινα κουφώματα. Ας τα δούμε όμως ένα προς ένα.
 
Τα κουφώματα αλουμινίου ίσως είναι τα πιο δημοφιλή κουφώματα στην Ελλάδα, καθώς όλοι αυτά έχουμε στο μυαλό μας ως καλύτερα, χωρίς όμως να ισχύει πάντα αυτό. Τα κουφώματα αλουμινίου λοιπόν προσδίδουν σίγουρα τη μεγαλύτερη ασφάλεια και στιβαρότητα (μιας και το αλουμίνιο των προφίλ διακρίνεται από υψηλότερες μηχανικές αντοχές), ενώ δίνουν και μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού στα συνεργεία. Από την άλλη βέβαια δεν είναι καθόλου θερμομονωτικά (για θερμομόνωση απαιτείται θερμοδιακοπή που αυξάνει το κόστος) ενώ και γενικά το κόστος τους είναι το μέσο συγκριτικά με τα ξύλινα και τα πλαστικά κουφώματα.
 
Τα κουφώματα pvc που ουσιαστικά είναι τα συνθετικά (πλαστικά κουφώματα), αποτελούν πρόσφατα την νέα μόδα στα κουφώματα. Είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τα πιο οικονομικά κουφώματα και παρέχουν ταυτόχρονα και ολοκληρωμένη θερμομόνωση. Το θέμα με την ασφάλεια που είχαν παλαιότερα έχει λυθεί με τα εξελιγμένα κουφώματα pvc, όπως επίσης και το γεγονός ότι παλαιότερα ξεθώριαζε το χρώμα τους με το πέρας του χρόνου.
 
Τέλος υπάρχουν και τα ξύλινα κουφώματα, που ναι μεν είναι τα παλαιότερα, όμως τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα είναι αρκετά μοντέρνα και εξελιγμένα. Έχουν το μεγάλο προσόν ότι προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, ενώ ταυτόχρονα έχουν και τέλεια θερμομονωτικά αποτελέσματα. Από την άλλη όμως παραμένουν έστω σε έναν βαθμό ευάλωτα στις καιρικές συνθήκες, ενώ αποτελούν και τα πιο ακριβά κουφώματα.
 
Όπως βλέπετε λοιπόν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 είδη υλικών για τα κουφώματα που θα τοποθετήσετε, ανάλογα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματά τους. Εκτός όμως από το υλικό που είναι κατασκευασμένα τα κουφώματα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.
 
Πρώτα από όλα λοιπόν είναι τα ενεργειακά τζάμια, τα οποία αν τα συνδυάσετε με θερμομονωτικά κουφώματα (ξύλινα ή pvc) θα έχετε μοναδικά θερμομονωτικά αποτελέσματα στο σπίτι σας. Εκτός αυτού όμως σημασία πρέπει να δώσετε και σε μικρότερες λεπτομέρειες, που είναι εξίσου χρήσιμες.  Έτσι για παράδειγμα πρέπει να επιλέξετε αν θα βάλετε σήτα στα κουφώματά τους ή όχι, αν θα βάλετε πατζούρι ή ρολό, καθώς ακόμα και τι χρώμα θα είναι τα κουφώματα σας.
 
Ό,τι κουφώματα και αν επιλέξετε όμως να τοποθετήσετε στο σπίτι σας, ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να βρείτε συνεργεία που θα αναλάβουν την τοποθέτηση/ αντικατάστασή τους είναι το myConstructor. Απλά διαθέστε 5 λεπτά για να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από συνεργεία με εμπειρία στα κουφώματα, που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες όπως εσείς.

 

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00