- Αττική

Πάνω από 120.000 ικανοποιημένοι πελάτες!

Εμφάνιση Κατηγοριών
Κατηγορίες

Ενδοδαπέδια θέρμανση

H προσφορά περιλαμβάνει:

Ενδοδαπέδια θέρμανση. Τοποθέτηση πλήρους συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σύνδεση του με την υφιστάμενη διάταξη θέρμανσης (π.χ. καυστήρα ή λέβητα) σε υπάρχον κτήριο.

Περιλαμβάνει την προετοιμασία του δαπέδου με την επίστρωση τσιμεντοκονίας σε πάχος περίπου 3 εκατοστών για επιπέδωση και διογκωμένη πολυστερίνη για θερμομόνωση. Θα εγκατασταθεί επίσης ο πίνακας διαμονής, ενώ θα τοποθετηθεί μορφόπλακα, ειδικό φιλμ από PE ως φράγμα υδρατμών και περιμετρικά ταινία αφρώδους πολυαιθυλενίου.

Βεβαίως θα γίνει η επίστρωση των σωλήνων που θα μεταφέρουν το ζεστό νερό, ενώ από πάνω θα τοποθετηθεί μπετόν ειδικού τύπου – ινοπλισμένο θερμομπετόν – και εν τέλει θα γίνει και η ξήρανση της τσιμεντοκονίας.

Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 50m² για την εργασία και περιλαμβάνει και την προμήθεια των υλικών.

Ενδοδαπέδια θέρμανση στην Αττική

Εμφάνισε Περισσότερους
Εμφάνισε Λιγότερους

Περιγραφή Υπηρεσίας

Περιλαμβάνει την προετοιμασία του δαπέδου με τη επίστρωση τσιμεντοκονίας σε πάχος περίπου 3 εκατοστών για επιπέδωση και διογκωμένη πολυστερίνη για θερμομόνωση. Θα εγκατασταθεί επίσης ο πίνακας διαμονής, ενώ θα τοποθετηθεί μορφόπλακα, ειδικό φιλμ από ως φράγμα υδρατμών και περιμετρικά ταινία αφρώδους πολυαιθυλενίου. Βεβαίως θα γίνει η επίστρωση των σωλήνων που θα μεταφέρουν το ζεστό νερό, ενώ από πάνω θα τοποθετηθεί μπετόν ειδικού τύπου – ινοπλισμένο θερμομπετόν – και εν τέλει θα γίνει και η ξήρανση της τσιμεντοκονίας.

Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 50m² για την εργασία και περιλαμβάνει και την προμήθεια των υλικών.

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το MyConstructor.