ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

(10 Αξιολογήσεις)

Βρες οικονομικά & αξιολογημένα συνεργεία για βιομηχανικό δάπεδο

0€/m²
Βιομηχανικό Δάπεδο μέχρι 100m² από
0€/m²
Δάπεδο μέχρι 500m² από
0€/m²
Δάπεδο > των 500m²

Βιομηχανικό Δάπεδο

Το βιομηχανικό δάπεδο είναι ιδιαίτερα γνωστό για την αντοχή του και χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε χώρους με μεγάλο βάρος κυκλοφορίας που απαιτούν μεγάλη αντοχή σε πίεση, χτυπήματα και τριβή χρησιμοποιείται πολύ έντονα το συγκεκριμένο δάπεδο. Αρχικά , παρασκευαζόταν από οπλισμένο σκυρόδεμα , τσιμέντο και αδρανή υλικά. Ωστόσο, τελευταία , η στεγανοποίηση του τείνει να τελειοποιηθεί και η αντοχή του αυξάνεται λόγω των προσμίξεων με υλικά που πλέον χρησιμοποιούνται στο βιομηχανικό δάπεδο, καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα, ρητίνες με εποξειδική ή πολυουρεθανική βάση για μέγιστη ενίσχυση. Μπορούμε έτσι να κατανοήσουμε ότι το βιομηχανικό δάπεδο διαχωρίζεται σε κατηγορίες που αφορούν τον τρόπο και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση.

Πλεονεκτήματα που σας παρέχει το βιομηχανικό δάπεδο

 • Αντοχή στον χρόνο
 • Μεγάλη ταχύτητα κατασκευής
 • Ευκολία στην συντήρηση
 • Καθαριότητα
 • Αντίσταση στην ολισθηρότητα
 • Αντοχή στην πίεση
 • Μη εμφάνιση ρωγμών
 • Υψηλή αισθητική
 • Προστασία από υγρασία, χημικούς και ραδιενεργούς ρύπους
 • Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
 • Χαμηλό οικονομικό κόστος

Πολλά πλεονεκτήματα αλλά με τι κόστος;

Το κόστος των βιομηχανικών δαπέδων δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (είδος δαπέδου, πάχος, χρώμα, υλικό, τετραγωνικό, περιοχή, δυσκολίες, επιπλέον εργασίες κλπ.). Γενικότερα όμως θα λέγαμε ότι υπάρχουν από αρκετά προσιτές λύσεις έως αρκετά ακριβές. Τα συνεργεία του MyConstructor προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές προσφορές χωρίς καμία έκπτωση στο αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη, οι συνεργάτες μας σας προτείνουν την αντίστοιχη λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Καλέστε μας τώρα!!

Βιομηχανικά Δάπεδα – Διαφορές εποξειδικών και πολυουρεθανικών

Οι διαφορές των δυο ειδών βιομηχανικών δαπέδων, όπως προαναφέρθηκε, εστιάζονται στα υλικά κατασκευής και όχι στη χρήση του είδους δαπέδου.

Εποξειδικό Δάπεδο

Το εποξειδικό δάπεδο είναι είδος βιομηχανικού δαπέδου και πιο σωστά θα λέγαμε επίστρωση. Ουσιαστικά , πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών δυο ή τριών συστατικών και εφαρμόζεται είτε με μορφή βαφής είτε ως αυτοεπιπεδούμενο σε πάχος μεταξύ 2 εώς 6 χιλιοστά. Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστιο εύρος εφαρμογής. Χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους βιομηχανία- βιοτεχνία ή επαγγελματικό χώρο αλλά πλέον και σε χώρους διακόσμησης όπως καταστήματα , εμπορικά κέντρα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος , ακόμη και σε οικίες με μοντέρνο σχεδιασμό.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο

Τα πολυουρεθανικά δάπεδα κατασκευάζονται από ένα μείγμα από χαλαζιακή άμμο(χαλαζίας= φυσικό σκληρό πέτρωμα) και κατάλληλης ρητίνης (πολυουρεθάνη ή ακρυλική) που εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικής σπάτουλας σε ολόκληρη την προς επίστρωση επιφάνεια. Η χαλαζιακή άμμος μπορεί να έχει φυσικές αποχρώσεις του πετρώματος αλλά να γίνει μίξη με διάφορα χρώματα. Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και δίνει ένα πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Βιομηχανικό Δάπεδο
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (10 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση