ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Δάπεδο με υψηλή αντοχή στο βάρος και τις καταπονήσεις. Ενημερωθείτε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και το κόστος του βιομηχανικού δάπεδου. Βρείτε συνεργεία για εγκατάσταση βιομηχανικών δαπέδων - πολυουρεθανικά δάπεδα εποξειδικά δάπεδα.

Βιομηχανικό Δάπεδο

Το βιομηχανικό δάπεδο είναι ιδιαίτερα γνωστό για την αντοχή του και χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε χώρους με μεγάλο βάρος κυκλοφορίας που απαιτούν μεγάλη αντοχή σε πίεση, χτυπήματα και τριβή χρησιμοποιείται πολύ έντονα το συγκεκριμένο δάπεδο. Αρχικά , παρασκευαζόταν από οπλισμένο σκυρόδεμα , τσιμέντο και αδρανή υλικά. Ωστόσο, τελευταία , η στεγανοποίηση του τείνει να τελειοποιηθεί και η αντοχή του αυξάνεται λόγω των προσμίξεων με υλικά που πλέον χρησιμοποιούνται στο βιομηχανικό δάπεδο, καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα, ρητίνες με εποξειδική ή πολυουρεθανική βάση για μέγιστη ενίσχυση. Μπορούμε έτσι να κατανοήσουμε ότι το βιομηχανικό δάπεδο διαχωρίζεται σε κατηγορίες που αφορούν τον τρόπο και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση.

βιομηχανικό δάπεδο σε συνεργείο αυτοκινήτων

Πλεονεκτήματα που σας παρέχει το βιομηχανικό δάπεδο

  • Αντοχή στον χρόνο
  • Μεγάλη ταχύτητα κατασκευής
  • Ευκολία στην συντήρηση
  • Καθαριότητα
  • Αντίσταση στην ολισθηρότητα
  • Αντοχή στην πίεση
  • Υψηλή αισθητική
  • Προστασία από υγρασία, χημικούς και ραδιενεργούς ρύπους
  • Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Χαμηλό οικονομικό κόστος

Πολλά πλεονεκτήματα αλλά με τι κόστος;

Το κόστος των βιομηχανικών δαπέδων δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (είδος δαπέδου, πάχος, χρώμα, υλικό, τετραγωνικό, περιοχή, δυσκολίες, επιπλέον εργασίες κλπ.). Γενικότερα όμως θα λέγαμε ότι υπάρχουν από αρκετά προσιτές λύσεις έως αρκετά ακριβές. Τα συνεργεία του MyConstructor προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές προσφορές χωρίς καμία έκπτωση στο αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη, οι συνεργάτες μας σας προτείνουν την αντίστοιχη λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Βιομηχανικά Δάπεδα – Διαφορές εποξειδικών και πολυουρεθανικών

βιομηχανικό δάπεδο σε σαλόνι σπιτιου

Οι διαφορές των δυο ειδών βιομηχανικών δαπέδων, όπως προαναφέρθηκε, εστιάζονται στα υλικά κατασκευής και όχι στη χρήση του είδους δαπέδου.

Εποξειδικό Δάπεδο

Το εποξειδικό δάπεδο είναι είδος βιομηχανικού δαπέδου και πιο σωστά θα λέγαμε επίστρωση. Ουσιαστικά , πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών δυο ή τριών συστατικών και εφαρμόζεται είτε με μορφή βαφής είτε ως αυτοεπιπεδούμενο σε πάχος μεταξύ 2 εώς 6 χιλιοστά. Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστιο εύρος εφαρμογής. Χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους βιομηχανία- βιοτεχνία ή επαγγελματικό χώρο αλλά πλέον και σε χώρους διακόσμησης όπως καταστήματα , εμπορικά κέντρα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος , ακόμη και σε οικίες με μοντέρνο σχεδιασμό.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο

Τα πολυουρεθανικά δάπεδα κατασκευάζονται από ένα μείγμα από χαλαζιακή άμμο(χαλαζίας= φυσικό σκληρό πέτρωμα) και κατάλληλης ρητίνης (πολυουρεθάνη ή ακρυλική) που εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικής σπάτουλας σε ολόκληρη την προς επίστρωση επιφάνεια. Η χαλαζιακή άμμος μπορεί να έχει φυσικές αποχρώσεις του πετρώματος αλλά να γίνει μίξη με διάφορα χρώματα. Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και δίνει ένα πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών για Bιομηχανικά δάπεδα

Βιομηχανικό Δάπεδο 100m² από

11€/m²

Δάπεδο μέχρι 500m² από

10€/m²

Δάπεδο > των 500m²

9€/m²

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!!

Παντελής Γ.

Εξαιρετική δουλειά από τον κ. Κούρο.

Στέλλα X.

Φοβερή εξυπηρέτηση.Σωστός επαγγελματίας!!!

Έφη Ν.

Προτεινόμενα συνεργεία για Βιομηχανικά δάπεδα

Τα καλύτερα συνεργεία βάση αξιολογήσεων

Βιομηχανικά Δάπεδα - Αθήνα Κέντρο Αττική 118 54

(3) Αξιολογήσεις

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στα δάπεδα μπετού για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που μας συστήνουν σε φίλους και γνωστούς και αυτό αποδεικνύει τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα που παρέχουμε. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να κρατάμε τις τιμές σε λογικά επίπεδα. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έχει κάθε διάθεση να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις από πλευράς εργασιών.

Βιομηχανικά Δάπεδα - Δυτικά Προάστια Αττική 121 36

(5) Αξιολογήσεις

Η "Ευστάθιος Κοκοτός Επιπέδωση Ο.Ε. " ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την εφαρμογή δαπέδων μπετού. Το προσωπικό μας διακρίνεται για την υψηλή τεχνογνωσία και το μεράκι για το συγκεκριμένο αντικείμενο που ασχολείται. Οι γνώσεις μας πάνω στον κλάδο και η συνεχής βελτιώση των υπηρεσιών μας έχει κάνει την εταιρία μας ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μπορούν να σας καθησυχάσουν για την συνέπεια και την υπευθυνότητα με την οποία αναλαμβάνουμε κάθε έργο. Σας εγγυόμαστε ότι σε κάθε έργο βάζουμε το 100% των δυνάμεων μας και της θέλησης μας για να μείνετε και εσείς αλλά και εμείς ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε συνεργείο για τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου!

Φεβρουάριος 7th, 2017|Δάπεδα|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!