Τοποθέτηση Σταμπωτού Δαπέδου - 3 Λόγοι να το επιλέξεις!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Το σταμπωτό δάπεδο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν σταμπωτό δάπεδο για το σπίτι τους ή το κατάστημα τους. Γενικά, λόγω των αμέτρητων σχεδίων σταμπωτού δαπέδου και των αμέτρητων εφαρμογών που μπορούμε να διαλέξουμε, μπορούμε να μετατρέψουμε κάθε χώρο και να του δώσουμε το ύφος που θέλουμε, χωρίς περιορισμούς.


Σταμπωτό Δάπεδο

Ποιοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το διαλέξεις!


#1 Πολυμορφία σχεδίων

Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να πάρει διάφορα σχέδια και μορφές. Μπορούμε να διαλέξουμε κάποια από τα υπάρχοντα σχέδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ταυτόχρονα, λόγω του τα σταμπωτά δάπεδα εφαρμόζονται σε υγρή μορφή, μπορούμε να δώσουμε στο πάτωμα ότι σχέδιο θέλουμε. Μόνο μας εμπόδιο στην εφαρμογή σταμπωτού δαπέδου είναι η φαντασία μας.


#2 Ανθεκτικότητα

Το τσιμέντο είναι πάρα πολύ ανθεκτικό υλικό και αντέχει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπρόσθετα, μπορεί να αντέξει μεγάλες πιέσεις και οι πιθανότητες να πάθει κάτι είναι ελάχιστες. Ακόμη, λόγω του ότι είναι ένα συμπαγές κομμάτι και δεν αποτελείται από μικρότερα κομμάτια ή πλακίδια, δεν υπάρχει ο φόβος να αποκολληθεί κάποιο κομμάτι ή να χαλαρώσουν οι ενώσεις.


#3 Φθηνή επιλογή

Η επιλογή κάποιου σχεδίου σταμπωτού δαπέδου είναι μια πολύ οικονομική λύση για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Είναι πολύ πιο φθηνό από το να επιλέξουμε πέτρες ή πλακάκια για το δάπεδο μας.  Δεν υστερεί τίποτα σε ποιότητα, ενώ η εφαρμογή σταμπωτού δαπέδου, αναβαθμίζει την αξία της επένδυσης μας.  Επιπλέον, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση, το οποίο συνεπάγεται εξοικονόμηση χρημάτων. Ταυτόχρονα, η ανθεκτικότητα του σαν υλικό και η μεγάλη αντοχή του στο χρόνο σημαίνει ότι θα κάνουμε εξοικονόμηση από τυχόν επισκευές.


Που μπορούμε να εφαρμόσουμε σταμπωτό δάπεδο;

Σταμπωτά δάπεδα μπορεί να εφαρμοσθούν σε:

 - Αυλές
 - Πισίνες
 - Parking
 - Πεζοδρόμους
 - Σε μπάνια, κουζίνες, εισόδους σπιτιών
 - Υπόγεια
 - Σε τοίχους για ενίσχυση και διακόσμηση
 - Σε ήδη υπάρχοντα πατώματα ή επιφάνειες από τσιμέντο για έξτρα ενίσχυση τους


Ποια είναι τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε;

Από αισθητική άποψη, τα σταμπωτά δάπεδα προσφέρουν άπειρες επιλογές και μπορεί να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα και διαφορετικές αισθητικές. Τα σχέδια για τα σταμπωτά δάπεδα είναι πραγματικά ανεξάντλητα και έτσι για την επιλογή του δεν θα περιοριστούμε πουθενά. Πολλοί άνθρωποι  εμπνέονται από το εξωτερικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο ή από την αρχιτεκτονική του ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια για σταμπωτό δάπεδο είναι άπειρα.


Σταμπωτά δάπεδα: Ποια είναι τα χρώματα ανάμεσα στα οποία μπορείτε να διαλέξετε;

Τα πιο διαδεδομένα χρώματα είναι το γκρι και τα φυσικά χρώματα. Παρόλα αυτά, αρκετά διαδεδομένα είναι και τα σχέδια που θυμίζουν κεραμίδια ή αυτά με πιο vintage διάθεση. Μπορούμε να αναμείξουμε χρώματα και να δημιουργήσουμε το δικό μας  μοναδικό ύφος και στιλ στο χώρο.


Ποιους συνδυασμούς με άλλα υλικά μπορείτε να κάνετε;

Τα σταμπωτά δάπεδα μπορεί να συνδυαστούν και με την εφαρμογή άλλων υλικών, όπως είναι το μωσαϊκό πάτωμα. Μπορούμε να διαλέξουμε σταμπωτά δάπεδα σε όποιο περιβάλλον θέλουμε, με οποιαδήποτε υπάρχουσα διακόσμηση, έχουμε χωρίς περιορισμό.


Σε ποιες τιμές κυμαίνεται η εφαρμογή του;

Το τελικό ποσό της εφαρμογής σταμπωτού δαπέδου εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αρχικά από την συνολική επιφάνεια του χώρου, δηλαδή σε πόσα τετραγωνικά μέτρα θα εφαρμόσουμε σταμπωτό δάπεδο, την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε, την δεξιοτεχνία του επαγγελματία και τη περιπλοκότητα του σχεδίου που έχουμε επιλέξει. 

Στο MyConstructor έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες τιμές σταμπωτού δαπέδου. Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε σταμπωτό δάπεδο τιμή τετραγωνικού από 19.9€/m². Η προσφορά περιλαμβάνει την εργασία του εξειδικευμένου επαγγελματία και τα υλικά για την εφαρμογή σταμπωτού. τον οπλισμό του με δομικό πλέγμα και ίνες πολυπροπυλενίου καθώς και το τελικό πέρασμα με βερνίκι γυαλίσματος αφού έχει πατηθεί το σχέδιο της στάμπας.


Γιατί να επιλέξω σταμπωτό δάπεδο σε σύγκριση με άλλες επιλογές δαπέδων;

Όταν γίνεται σύγκριση του σταμπωτού σε σχέση με άλλες επιλογές δαπέδων, το σταμπωτό ξεπερνάει σε πλεονεκτήματα όλες τις άλλες επιλογές. Αυτά είναι τα τρία βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες επιλογές δαπέδων.

#1 Προσαρμοστικότητα

Καμία άλλη επιλογή δεν προσφέρει τόσες επιλογές λόγω της προσαρμοστικότητας τους υλικού, η οποία μας δίνει άπειρες επιλογές σε στιλ, χρώματα, ύφος και αισθητική.


#2 Συντήρηση

Τα σταμπωτά δάπεδα θέλουν ελάχιστη συντήρηση για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.


#3 Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου είναι αρκετά απλή εργασία αν γίνει από εξειδικευμένο επαγγελματία. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιο απλή από την τοποθέτηση φυσικής πέτρας και άλλων παρόμοιων δαπέδων.


Πώς γίνεται η τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου;

Υπάρχουν πολλά βήματα στην τοποθέτηση δαπέδου, στα οποία η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική. Έτσι, αυτή η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί από επαγγελματία με εξειδίκευση στην τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου. Πριν την εφαρμογή ο επαγγελματίας θα έχει προγραμματίσει την ακολουθία των εργασιών, θα έχει κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις και θα έχει εξασφαλίσει ότι έχει τα κατάλληλα εργαλεία για την τοποθέτηση του δαπέδου. Μετά την εφαρμογή του τσιμέντου σε υγρή μορφή, εφαρμόζονται τα χρώματα και τα γυαλιστικά στην επιφάνεια, ώστε να πάρει τη μορφή που θέλουμε. Στη συνέχεια, ο επαγγελματίας θα τεστάρει την επιφάνεια πριν προχωρήσει στο τελικό αποτέλεσμα των σχεδίων.

Στο MyConstructor θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου στις καλύτερες τιμές. Κάνε τώρα τοποθέτηση δαπέδου και δες το χώρο σου να μεταμορφώνεται στις καλύτερες τιμές! 
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα