Project Description

Ιδέες για Ανακαίνιση Κουζίνας

Με τη βοήθεια του MyConstructor.gr μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανακαίνισης κουζίνας προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα!

Φόρμα Προσφοράς

Ψάχνεις Ιδέες για Ανακαίνιση Κουζίνας;

Θέλεις να αλλάξεις το χώρο σου όμως παρόλα αυτά έχεις στερέψει από ιδέες για το τι θα μπορούσες να κάνεις; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Η κουζίνα είναι το κέντρο της καθημερινότητάς μας και ένα μέρος που η ομορφιά σε συνδιασμό με τη λειτουργικότητα είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας για να την κάνετε το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Στο MyConstructor.gr μπορείτε να βρείτε κορυφαίους εργολάβους, που θα σας βοηθήσουν με ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας και προτάσεις σχετικά με τα χρώματα για τους τοίχους μέχρι και την επιλογή των πλακιδίων. Με μία καταχώρηση έργου μπορείτε να αποκτήσετε ποικιλία από ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας και να σας λυθούν τα χέρια!

Στο MyConstructor θα βρεις εξαιρετικούς συνεργάτες με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα να σε βοηθήσουν και να σε συμβουλεύσουν.


Τα στάδια μιας ανακαίνισης κουζίνας

 1. Εκτίμηση των προοπτικών του χώρου
  Μιας και σε μία ανακαίνιση κουζίνας πρωταρχικό ρόλο παίζει η εργονομία πρέπει να είμαστε σίγουροι και να ελέγχουμε συχνά τα σχέδια της ανακαίνισης. Είναι σημαντικό να επισκεφτούμε το χώρο ίσως και παραπάνω από μία φορά έτσι ώστε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τις δυνατότητες που έχει. Με αυτό τον τρόπο θα έρθουμε σε συνεργασία με εσάς σε ένα τελικό πλάνο πάντα με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες.
 2. Υπολογισμός Κόστους
  Κατόπιν ραντεβού στέλνετε μηχανικός στο σπίτι σας ο οποίος είναι σε θέση να καταγράψει σημαντικά πράγματα τα οποία ίσως να σας φαίνονταν πολύ απλά. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως δεν είναι τόσο απλά. Πρέπει να ελεγχθεί λεπτομερώς ολόκληρος ο χώρος για τυχόν επιπλέον εργασίες και να συνυπολογιστούν στο τελικό ποσόν και οι δικές σας προτιμήσεις.
 3. Χρονολόγηση και έναρξη εργασιών
  Στη συνέχεια δημιουργούμε ένα πλάνο βάσει του οποίου θα βασιστούμε μέχρι τέλους. Στο ίδιο, θα αναφέρονται οι ημερομηνίες έναρξης και τέλους της ανακαίνισης καθώς μάλιστα και πότε θα πραγματοποιείται η κάθε εργασία. Θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεκριμένοι έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 4. Επιλογή βασικών υλικών και συσκευών
  Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας. Οι τελικές επιλογές θα περνάνε εξ ολοκλήρου από το χέρι σας με τη συμβουλή του μηχανικού και του εργολάβου.
 5. Πραγματοποίηση τελικών εργασιών
  Σε αυτό το τελικό στάδιο πραγματοποιούνται μικροεπισκευές και τελικές πινελιές.


Ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας

Χρησιμοποίηστε Μάρμαρο

Κουζίνα που έχει φτιαχτεί με μάρμαρο. Οι πάγκοι και η νησίδα στο μέσο της κουζίνας είναι εξίσου από λευκό μάρμαρο.

Το μάρμαρο είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ανακαίνιση της κουζίνας σας. Λόγω του υψηλού του κόστους και της δυσκολίας στη συντήρηση του είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται σε μικρές επιφάνειες, όπως για παράδειγμα στην περιοχή που βρίσκεται πάνω από το νεροχύτη. Παρόλο που θα χρησιμοποιήσετε μικρό κομμάτι μαρμάρου, η προσθήκη του θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην αισθητική του χώρου μιας και πρόκειται για ένα αριστοκρατικό υλικό. Στην περίπτωση που ψάχνετε ένα οικονομικότερο υλικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαλαζία, που δίνει εφέ γυαλάδας. Μπορείτε να πάρετε ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας με μάρμαρο από τον προμηθευτή σας. Εάν πάλι είστε αποφασισμένοι ότι θα το χρησιμοποιήσετε ή έχετε ήδη μάρμαρο σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας, μπορείτε να δείτε εδώ πως να το διατηρήσετε όμορφο και λαμπερό!

Τα Πόμολα στα Ντουλάπια

Ντουλάπια κουζίνας από ξύλο σρωματισμένα σε λευκό χρώμα.

Υπάρχουν πολλά σχέδια για πόμολα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε για τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Επιλέξτε εκείνο που θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην κουζίνα σας. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο πολύ εύκολα να κάνετε τα λευκά απλά ντουλάπια σας εντελώς διαφορετικά και μοναδικά. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ διαφορετικών υλικών και χρωμάτων!

Κρυφός Αποθηκευτικός Χώρος

Ντουλάπι κουζίνας συρώμενο που ανοίγει προς τα έξω για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα.

Μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας ακόμη πιο λειτουργική με τη δημιουργία κρυφού αποθηκευτικού χώρου. Είναι χρήσιμο να ζητήσετε ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας από τον μαραγκό που θα αναλάβει να σας φτιάξει τα ντουλάπια. Οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές ως προς στο τι σκοπό θα εξυπηρετεί ο αποθηκευτικός αυτός χώρος. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε σίγουρα ένα ντουλάπι που θα χρησιμοποιηθεί για το καλάθι των αχρήστων!

Υφή Nτουλαπιών

Πόμολα για τα ντουλάπια της κουζίνας.

Η επιλογή των ντουλαπιών είναι μία πολύ σημαντική απόφαση καθώς μετά το χρώμα στους τοίχους είναι εκείνο το στοιχείο που καλύπτει την μεγαλύτερη επιφάνεια μέσα στην κουζίνα σας. Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες για αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βιαστείτε. Υπάρχουν πολλές ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας από τις οποίες μπορείτε να πάρετε έμπνευση σε διάφορα περιοδικά σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση και φυσικά στο διαδίκτυο. Κάντε μία ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν την τελική απόφαση και κινηθείτε σε χρώματα και υλικά που δεν λεκιάζουν εύκολα, ειδικά εάν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σχέδια που έχουν σαν τελικό φινίρισμα μεταλλική υφή ή εφέ καθρέπτη για να προσθέσετε μία επιπλέον «λάμψη»!

 
 
 
Κλείστε την ανακαίνιση σας με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία του MyConstructor. Τα ίδια θα σας συμβουλεύσουν με πολλές ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας.

MyConstructor.gr Is Getting Social..

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!