Όλα τα συνεργεία για ασανσέρ είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε να εγκαταστήσετε, να επισκευάσετε ή να συντηρήσετε ασανσέρ ή να πραγματοποιήσετε άλλες οικοδομικές εργασίες όμως βαψίματα, ανακαινίσεις κλπ; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για ασανσέρ!

ΑΣΑΝΣΕΡΑσανσερΥπάρχουν πολλών ειδών ασανσέρ (που στα ελληνικά ονομάζονται ανελκυστήρες), ανάλογα κυρίως με τη χρήση τους. Έχουμε τα ασανσέρ φορτίων, οχημάτων κλπ, όμως εδώ θα αναφερθούμε σε αυτά που σίγουρα όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει, τα επιβατικά ασανσέρ για τη μεταφορά ανθρώπων. Αυτά με τη σειρά τους διαχωρίζονται με βάση τον τρόπο λειτουργίας τους σε ηλεκτρομηχανικά ασανσέρ, υδραυλικά και ασανσέρ χωρίς μηχανοστάσιο. Το κάθε είδους έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και ανάλογα την περίπτωση κάποιο μπορεί να είναι προτιμότερο των υπολοίπων.

Τα ηλεκτρομηχανικά ασανσέρ είναι τα πρώτα που χρησιμοποιήθηκαν και αποτελούν ακόμα και σήμερα την πλειοψηφία. Αποτελούν ιδανική λύση για μεσαία και μεγάλα κτήρια και γενικότερα για κτήρια που έχουν μεγάλη κίνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πύργος των Αθηνών όπου στεγάζεται η πρωτοπόρα πλατφόρμα μας και χρησιμοποιεί ηλεκτρομηχανικό ασανσέρ για την κάλυψη των 20 ορόφων.

Πιο σύγχρονη επιλογή από τα ηλεκτρομηχανικά ασανσέρ αποτελούν τα υδραυλικά ασανσέρ, τα οποία κυρίως επιλέγονται για μικρά κτήρια ή μονοκατοικίες, καθώς θέλουν ειδικές ρυθμίσεις με έξτρα κόστος για να μπορέσουν να καλύψουν μεγάλα κτήρια. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα υδραυλικά ασανσέρ είναι ο αυτόματος απεγκλωβισμός των επιβατών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενώ διακρίνονται και για την αθόρυβη λειτουργία τους.

Τέλος τα πιο εξελιγμένα ασανσέρ είναι τα ασανσέρ χωρίς μηχανοστάσια, τα οποία είναι η τέλεια λύση για κτήρια που δεν είχε προβλεφθεί η εγκατάσταση ασανσέρ όμως πλέον είναι απαραίτητο. Τα ασανσέρ χωρίς μηχανοστάσιο μπορεί να είναι είτε υδραυλικά είτε ηλεκτρομηχανικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, σε κάθε περίπτωση όμως έχουν σημαντικά μειωμένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Ακόμα προσδίδουν και προστιθέμενη αξία στο κτήριο σας, αφού ο χώρος που θα προοριζόταν για μηχανοστάσιο είναι πλέον διαθέσιμος για όποια άλλη χρήση θέλετε.

Μια ειδική κατηγορία ασανσέρ είναι αυτά για ΑΜΕΑ, που τους επιτρέπουν την πρόσβαση και μετακίνηση μέσα σε κτήρια. Υπάρχουν διαφόρων ειδών ασανσέρ για ΑΜΕΑ, από απλά καρεκλάκια που επιτρέπουν την άνοδο σε σκάλες μέχρι πλατφόρμες που δίνουν δυνατότητα ανάβασης και στο αμαξίδιο.

Εκτός όμως από την επιλογή του ασανσέρ για αγορά και εγκατάσταση ανάλογα με τις ανάγκες, υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τα ασανσέρ. Σημαντικότερη είναι η συντήρηση των ασανσέρ που είναι υποχρεωτική βάση νόμου ανά μήνα ή κάποιους μήνες, ενώ βέβαια είναι και απαραίτητη για να εξασφαλίζεται η σωστή και ακατάπαυστη λειτουργία του ασανσέρ σας.

Ακόμα υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που είναι σημαντικές για τα ασανσέρ και κατά περίπτωση θα σας χρειαστούν. Αρχικά έχουμε την επισκευή ασανσέρ που αφορά την επιδιόρθωση βλαβών και προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν σε κάθε ασανσέρ, καθώς επίσης και η ανακαίνιση αν θέλετε απλά να αναβαθμίσετε λειτουργικά και αισθητικά το ασανσέρ. Τέλος υπάρχει και η πιστοποίηση ασανσέρ, που αν και είναι υποχρεωτική τα τελευταία χρόνια ακόμα αρκετοί δεν την έχουν πραγματοποιήσει.

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν και εσείς για ασανσέρ και θέλετε είτε να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε κάποιο καινούριο είτε ενδιαφέρεστε για κάποια άλλη υπηρεσία (συντήρηση, επισκευή ασανσέρ κλπ), τότε η καλύτερη επιλογή σας για να βρείτε αξιόπιστα, οικονομικά και κυρίως αξιολογημένα συνεργεία για ασανσέρ είναι το myConstructor. Απλά καταχωρήστε το έργο σας ΔΩΡΕΑΝ και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αρκετές εταιρείες και συνεργεία, πραγματοποιώντας την πιο ολοκληρωμένη και εύκολη έρευνα αγοράς σχετικά με τα ασανσέρ.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00