Συχνές Ερωτήσεις

Κατηγορία:

Έχω ανεβάσει ένα έργο αλλά ο μέγιστος προϋπολογισμός που εμφανίζεται δεν είναι αυτός που όρισα.

Πρέπει να προσέχετε όταν ορίζεται την τιμή να μην χρησιμοποιείτε κόμμα (,) ή τελεία (.) αλλά να γράφετε μόνο τα νούμερα, γιατί το σύστημα αντιλαμβάνεται τα νούμερα μετά το κόμμα ή την τελεία ως δεκαδικά. Έτσι για παράδειγμα όταν θέλετε να βάλετε ως τιμή 5000 Ευρώ μην βάλετε ούτε 5.000 ούτε 5,000, γιατί θα περαστούν ως 5 ευρώ στο σύστημα.

Γιατί να αξιολογήσω το συνεργείο που μου εκτέλεσε το έργο;

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και ένα συνεργείο έχει πραγματοποιήσει το έργο σας, θα σας ζητηθεί να το αξιολογήσετε. Η σημασία αυτής της κίνησης είναι σημαντική για εμάς, αλλά ιδιαίτερα για τους επόμενους επισκέπτες μας. Σκεφτείτε τη χρησιμότητα που είχαν για εσάς οι αξιολογήσεις των συνεργείων κατά την αρχική σας επιλογή και αναλογιστείτε πόσο χρήσιμη θα είναι η δική σας γνώμη για τον επόμενη πελάτη. Θα σας παρακαλέσουμε να είστε απόλυτα ειλικρινείς κατά την αξιολόγηση, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική.

Μπορώ να ακυρώσω την καταχώρηση του έργου μου;

Όπως αναφέρουμε και νωρίτερα η ανάρτηση μιας εργασίας είναι δωρεάν για εσάς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπουμε την ανάρτηση ψευδών ή παραπλανητικών προσφορών. Αν όμως αναρτήσετε κάποιο έργο και αλλάξετε γνώμη, φυσικά έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε το έργο σας. Καλό είναι όμως να γίνει η ακύρωση προτού υπάρξει συμφωνία με κάποιο συνεργείο. Βεβαίως τροποποιήσεις στην καταχώρησή σας μπορείτε να κάνετε, εφόσον αλλάξουν κάποια δεδομένα για το έργο σας.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00