Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

5.0/5
91 Αξιολογήσεις
Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού
5.0/5
91 Αξιολογήσεις
Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά από εξειδικευμένους επαγγελματίες του MyConstructor!
Επισκεφτείτε τον κατάλογο μας & ανανεώστε το χώρο σας άμεσα!
Βάψιμο Δωματίου 15m²
από
70
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Ο Κύριος Παππάς έκανε καταπληκτική δουλειά στο βάψιμο του σπιτιού. Πολύ ευγενικός και συνεπής!
Πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά απο το κύριο Χιωτέλη. Σαν καινούριο έγινε το σπίτι μας
Ο κύριος Αργύρης ήταν πολύ εξυπηρετικός. Μας έβαψε όλο το σπίτι μέσα έξω φοβερά. Ευχαριστούμε πολύ!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ιωάννης Κωνσταντίνου
5.0/5
2
hires 120 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
35 χρόνια εμπειρίας διπλα πάντα στον πελάτη.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
35 χρόνια εμπειρίας διπλα πάντα στον πελάτη.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
70 € + φπα
Αχιλλέας Λούπο
4.9/5
2
hires 265 ραντεβού calendar 12 μήνες συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με συνέπεια στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με συνέπεια στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.
100 € + φπα

Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά - Μάθε τα πάντα πριν το τολμήσεις!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Ήρθε η στιγμή που θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να αλλάξετε λίγο το περιβάλλον του σπιτιού σας που περνάτε αρκετές ώρες και αρκετές ωραίες στιγμές. 

Όλοι θέλουμε τις στιγμές και τις ώρες που περνάμε στο σπίτι να είναι το περιβάλλον πιο ευχάριστο και πιο φωτεινό

Συνήθως δεν έχουμε όλοι τον χρόνο, την διάθεση ή τα χρήματα να κάνουμε μεγάλες και πολλές αλλαγές στο σπίτι. Αντιθέτως, κάποιες φορές δεν το συντηρούμε και στην κατάσταση που πρέπει ή θα θέλαμε.

Πόσο μπορεί να στοιχίσει το Βάψιμο Σπιτιού;

  • Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά με στοκάρισμα – 4,5€/m²
  • Βάψιμο Δωματίου 15m² – 70€
  • Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια) από – 299€

Πως μπορώ να υπολογίσω την τιμή για Βάψιμο Σπιτιού;

Η τελική τιμή για βάψιμο σπιτιού εξαρτάται από μερικούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ακίνητο αλλά και τα τετραγωνικά μέτρα.


Γιατί να επιλέξω το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά για την ανανέωση του σπιτιού;

Η πιο εύκολη, άμεση και οικονομική λύση είναι το βάψιμο τοίχων στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Το εσωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι μια άμεση ανανέωση του χώρου μας και κάτι που αλλάζει τη διάθεση μας άμεσα. 

Άλλωστε και οι ελαιοχρωματιστές συνιστούν συνήθως, μεταξύ τριών και πέντε ετών το φρεσκάρισμα των τοίχων ειδικότερα σε σπίτια καπνιστών ή σε σπίτια με μικρά παιδιά. Όμως, είναι σημαντικό να δούμε τι πρέπει να σκεφτούμε πριν και κατά τη διάρκεια του βαψίματος, όσο και να δούμε το κοστολόγιο των εργασιών που θα χρειαστούν και αν εντέλει θα θέλουμε να το κάνουμε και να μπούμε στη διαδικασία. 

Επίσης, είτε θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας, είτε απλά να το ενοικιάσετε το σπίτι είναι καλό να το βάψετε πριν για την αναβάθμιση του.

Επιλογή Χρωμάτων - Πώς να κάνεις τη σωστή;

Όταν επιλέγετε χρώματα να έχετε στο νου σας ότι σε μεγάλες επιφάνειες χρησιμοποιούνται απαλά χρώματα και αποχρώσεις που χαρακτηρίζονται από τους διακοσμητές ως πιο “ξεκούραστες” για το μάτι. 

Σε αντίθετες περιπτώσεις όπως κολώνες, δοκάρια, μικρές εσοχές στον τοίχο μπορούμε να “δημιουργήσουμε” με τη χρήση έντονων χρωμάτων και τεχνοτροπιών ακόμα και με χρώματα διαφορετικά με το κύριο χρώμα του τοίχου. 
Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα γαλάζιο ανοιχτό ως κύριο χρώμα του τοίχου στη μεγάλη του επιφάνεια και ως δευτερεύον ένα ανοιχτό πορτοκαλί στα δοκάρια και τις κολώνες. 

Αυτό προτείνεται για το λόγο ότι τα ανοιχτά χρώματα δημιουργούν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου σε αντίθεση με τα σκούρα που μικραίνουν το χώρο. Επίσης, είναι σημαντικό ο συνδυασμός των χρωμάτων, αν είναι παραπάνω από ένα, στο ίδιο δωμάτιο να έχουν παρόμοιες αποχρώσεις. 

Αυτό ξεκουράζει και χαλαρώνει το μάτι. Όποια επιλογή χρωμάτων και να κάνετε, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και πιο εντυπωσιακό, χρησιμοποιείστε κάποια τεχνοτροπία ή κάποιο μοτίβο που θα προσδώσει άλλη νότα στο σπίτι σας.

Ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες για το βάψιμο του σπιτιού εσωτερικά;

Οι ιδανικές συνθήκες για το εσωτερικό βάψιμο σπιτιού γενικότερα είναι οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αυτές οι συνθήκες βοηθούν τόσο στο να στεγνώσουν οι τοίχοι πιο εύκολα αλλά και στο γεγονός ότι μπορείτε να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα συνέχεια έτσι ώστε να μην είναι τόσο έντονη η μυρωδιά. 

Πώς να προετοιμαστώ για το εσωτερικό βάψιμο σπιτιού;

Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τα έπιπλα, τα παράθυρα, τις πόρτες και τους πριζοδιακόπτες. Καλό είναι να στρώσετε παλιά σεντόνια ή γενικότερα υφάσματα στο πάτωμα και σε όσα έπιπλα δεν μετακινούνται τόσο εύκολα.

Ποιά προετοιμασία γίνεται στους τοίχους πριν το βάψιμο;

Οι τοίχοι που πολλές φορές έχουν τρύπες, ρωγμές ή και σαθρές επιφάνειες πρέπει να στοκαριστούν και να δημιουργήσουν μια λεία επιφάνεια. Κάποιες φορές πρέπει να λειανθεί η επιφάνεια του τοίχου σας και με γυαλόχαρτο έτσι ώστε να δημιουργηθεί η ιδανική επιφάνεια για ελαιοχρωματισμούς. 

Το σπατουλάρισμα είναι η αμέσως επόμενη διαδικασία που πρέπει να γίνει και δημιουργεί ένα πεδίο προστασίας του τοίχου από ρωγμές. 

Τέλος, ασταρώνεται ο τοίχος προκειμένου να ενισχυθεί η μόνωση του τοίχου και του ταβανιού.

Ξεκινώντας το Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Αρχικά, πρέπει να αραιώσετε τη μπογιά σε ένα αρκετά μεγάλο κουβά έτσι ώστε να διατηρηθεί η ομοιογένεια του χρώματος. 

Μετά με τα πινέλα βάφονται οι γωνίες, τα σοβατεπί και τα δύσκολα σημεία του χώρου που, όπως τα αποκαλούν οι ελαιοχρωματιστές, είναι τα απαραίτητα “ κοψίματα” . 
Τα κοψίματα γίνονται με τοποθέτηση χαρτοταινίας σε σοβατεπί για περισσότερη προστασία από τυχόν λάθη στα κοψίματα πάντα πριν το βάψιμο των μεγάλων επιφανειών για να είναι ξεκάθαρα τα όρια του τοίχου και να διευκολυνθεί η μετέπειτα εργασία. 

Σημαντικό tip: Για την προστασία των σοβατεπί μπορείτε να βάλετε χαρτοταινία έτσι ώστε να είστε τελείως σίγουροι πως δεν θα ξεφύγει μπογιά στο σοβατεπί ή ακόμα και στο πάτωμα. 

Στη συνέχεια, βάφονται οι μεγάλες επιφάνειες με ρολό. 

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε μια συμβουλή: Η κίνηση που πρέπει να κάνετε όταν βάφετε με το ρολό είναι από κάτω προς τα πάνω και από πάνω προς τα κάτω σε στυλ W, χωρίς να σηκώνεις το ρολό από τον τοίχο. Από την όψη του τοίχου, φαίνεται και αν χρειάζεται οπωσδήποτε δεύτερο χέρι ή αν δεν είναι ανάγκη. 

Τέλος, έχετε στο νου σας στο τέλος της ημέρας παρόλη την κούραση να πλύνετε τα πινέλα και τα ρολά προκειμένου να μην ξεραθεί το χρώμα πάνω σε αυτά και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε την άλλη μέρα.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν στο βάψιμο την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές στις εργασίες των ελαιοχρωματισμών είναι οι εξής:

  1. Η ποιότητα και οι τιμές των χρωμάτων που θα επιλέξετε. Σε αυτό παίζει ρόλο και αν είναι ακρυλικά, οικολογικά κλπ.
  2. Τα τετραγωνικά μέτρα των επιφανειών που θα βαφτούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων και των ταβανιών και όχι με την επιφάνεια του σπιτιού που διαφέρει προφανώς. Πολλές φορές για λόγους ευκολίας οι ελαιοχρωματιστές αναφέρονται στα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού.
  3. Τα μερεμέτια και οι παράπλευρες εργασίες που χρειάζονται. Τέτοιες εργασίες είναι εάν υπάρχει πολύ στοκάρισμα, σπατουλάρισμα, ξύσιμο για τις πόρτες κ.ά.
  4. Ο αριθμός των τεχνιτών που θα χρειαστούν. Εάν για κάποιο δικό σας λόγο η εργασία του ελαιοχρωματισμού πρέπει να γίνει άμεσα και χρειάζονται αρκετά άτομα για αυτό είναι λογικό να αυξηθεί η τιμή ή σε αντίθετη περίπτωση εάν χρειαστούν αρκετά παραπάνω μεροκάματα για το βάψιμο σπιτιού πάλι είναι πιθανό να ανέβει η τιμή.
Για όλες τις παραπάνω εργασίες μπορείτε να βρείτε αξιολογημένους και έμπειρους επαγγελματίες στην πλατφόρμα του ΜyConstructor.gr και να τους καλέσετε για να πάρετε τιμές ή να συζητήσετε την δικιά σας περίπτωση. 

Με τόσους επαγγελματίες σε διάφορες κατηγορίες γύρω από την ανακαίνιση του σπιτιού σας και το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε και θα καλύψει τις ανάγκες σας σε λογικές τιμές. 

Προσπαθούμε συνήθως να τυποποιούμε τις εργασίες μας και να έχουμε έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες γύρω από το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά. 

Μπορείτε να δείτε τις τιμές και τους επαγγελματίες στον παρακάτω πίνακα και στον κατάλογο της πλατφόρμας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώσω το χρώμα στους τοίχους μου;

plus
Το χρώμα των τοίχων μας συνήθως ξεκινά να φθείρεται ή να ξεφλουδίζει μετά από πέντε χρόνια. Εάν ο τοίχος ξεκινά να φθείρεται πιο πριν, αυτό σημαίνει ότι η εργασία δεν πραγματοποιήθηκε σωστά ή τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν αρκετά ποιοτικά.

Έτσι, προτείνεται αλλαγή ή ανανέωση του χρώματος κάθε πέντε χρόνια.  

Τι οφέλη έχει το Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού;

plus
Εκτός από το αισθητικό κομμάτι που είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες που μας οδηγούν σε βάψιμο σπιτιού, ένα βασικό όφελος είναι η προστασία των τοίχων. 

Ανανεώνοντας το χρώμα, βοηθάμε και στη συντήρηση του τοίχου από ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσική φθορά. 

Πώς να επιλέξω την κατάλληλη βαφή για τους τοίχους μου;

plus
Όταν πρόκειται για βάψιμο των τοίχων, η επιλογή της βαφής είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην ποιότητα του αποτελέσματος, τόσο από αισθητική, όσο και από τεχνική σκοπιά. 

Πριν επιλέξετε βαφή για τον τοίχο σας, καλό είναι να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά ενός καλού χρώματος.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε χρώμα για τους τοίχους σας:
  • Την καλυπτική ικανότητα του χρώματος, διότι η υψηλή καλυπτικότητα οδηγεί σε οικονομικά οφέλη, καθώς απαιτείται λιγότερη ποσότητα για μεγάλες επιφάνειες. 
  • Ένα καλό χρώμα σημαίνει υψηλή ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου. 
  • Ευκολία στο καθάρισμα για να αποφευχθούν φθορές του τοίχου. 
  • Ένα καλό χρώμα πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους. 

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για Βάψιμο Σπιτιού;

plus
Η καλύτερη περίοδος για να βάψετε το σπίτι σας είναι η άνοιξη και οι πρώτοι μήνες του καλοκαιριού. Θέλουμε να αποφύγουμε τις ακραίες καιρικές συνθήκες όπως τις υψηλές θερμοκρασίες ή την υγρασία από τις βροχές, καθώς αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα του χρώματος και μπορει να μας καθυστερήσουν την διαδικασία στεγνώματος στο εσωτερικό βάψιμο σπιτιού.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Βάψιμο Δωματίου 15m²
από
70
Βρες επαγγελματία
Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)
από
300
Βρες επαγγελματία
Ελαιοχρωματισμοί
από
300
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα