Πώς μπορώ να διακοσμήσω έναν τοίχο φτιαγμένο από γυψοσανίδα;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Οι σύγχρονες γυψοσανίδες τείνουν να είναι πολύ πιο ανθεκτικές από αυτές που υπήρχαν τα πιο παλιά χρόνια, λόγω των ποιοτικότερων υλικών και εξοπλισμού. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν είναι επικύνδυνο για παράδειγμα να καρφώσετε κάτι επάνω ή να χρησιμοποιήσετε διαφόρων ειδών υλικά για να τη διακοσμήσετε. 

Οι σύγρχονες κατασκευές είναι πολύ στερεές και μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορα υλικά, τα οποία δεν σφθείρουν καθόλου τον τοίχο με την πάροδο του χρόνου. 


Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για την διακόσμιση γυψοσανίδας;

Πραγματικά, δεν υπάρχουν όρια για τη διακόσμηση της γυψοσανίδας σας! 

Αφού οριοθετήσετε τον χώρο όπως ακριβώς επιθυμείτε, είναι η ώρα να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη για την διακόσμησή του. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες του MyConstructor ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας από γυψοσανίδα, σύμφωνα με τις τάσεις του 2022!


#1 Βάψτε τον τοίχο σας

Το μόνο σίγουρο είναι πως αφού πραγματοποιηθεί τοποθέτηση γυψοσανίδας στον χώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε ώστε να την βάψετε. Θέλετε ένα τολμηρό και έντονο χρώμα για να σπάσει η μονοτονία του χώρου σας ή προτιμάτε ένα γίηνο και απαλό χρώμα που θα ΄δεσει όλα τα στοιχεία του χώρου; Είναι στο χέρι σας! 

Το βάψιμο της γυψοσανίδας γίνεται όπως ακριβώς το βάψιμο ενός κανονικού τοίχου και δεν υπάρχει κίνδυνος φθοράς με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν προτιμήσετε να πραγματοποιήσετε την διαδικασία τους θερινούς μήνες, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά και να δυσκολέψουν την διαδικασία.  

Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να βάψετε τον τοίχο μόνοι σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή από το MyConstructor!

#MyConstructorProTip: Εάν η γυψοσανίδα σας είναι αρκετά μεγάλη, επιλέξτε ένα πιο γίηνο και απαλό χρώμα, ώστε να μη βαρύνει τον χώρο, αλλά και να μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία επάνω, τα οποία θα δώσουν ζωντάνια στον τοίχο. 

Έντονα και τολμηρά χρώματα, τείνουν να κουράζουν τα μάτια, κάτι που δεν θα θέλατε για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρά σας. 

Εάν η επιφάνεια είναι μικρή, τολμήστε ένα έντονο χρώμα για να δώσετε έναν νέο αέρα στον χώρο σας, όμως προσέξτε να μη το παρακάνετε με τα διακοσμητικά. 


#2 Επιλέξτε μια ταπετσαρία

Τι πιο δημιουργικό από το να τοποθετήσετε στον τοίχο από γυψοσανίδα μια ταπετσαρία; Η ταπετσαρία ίσως είναι η πιο ευέλικτη λύση, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και υφές που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον χώρο σας και την αισθητική του. Μπορείτε να δώσετε την υφή μαρμάρου που πάντα θέλατε, ή να τολμήσετε ένα floral style το οποίο είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις του 2022! 

Βρείτε επαγγελματία για Τοποθέτηση Ταπετσαρίας από το MyConstructor!


#3 Πλακάκι στη γυψοσανίδα; 

Κι όμως γίνεται! 

Με τα σύγχρονα υλικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν η γυψοσανίδα μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει αν τοποθετήσετε πλακάκι ή πέτρα. Τολμήστε το μωσαϊκό style που έχει επιστρέψει για να δώσει μια vintage αίσθηση στον χώρο σας! Ωστόσο, για τη συγκρκριμένη εργασία, είναι απαραίτητο να φωνάξετε κάποιον ειδικό, ώστε να είστε σίγουροι πως η γυψοσανίδα θα παραμείνει άθικτη και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να φθαρεί με τη πάροδο του χρόνου ή το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. 

Βρείτε επαγγελματία για Τοποθέτηση Πλακιδίων από το MyConstructor!


#4 Κάδρα & Διακοσμητικά

Εμπλουτίστε την γυψοσανίδα σας με κάδρα και άλλα διακοσμητικά τοίχου. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσετε ειδικά βύσματα στερέωσης τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε ελυκολα και γρήγορα από καταστήματα με γυψοσανίδες και σιδηροπωλεία. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή να κολλήσετε τα πολύ ελαφριά αντικείμενα, ώστε σε περίπτωση που τα βαρεθείτε να τα αφαιρέσετε χωρίς να έχετε μια ανεπιθύμητη τρύπα στον τοίχο.

#MyConstructorProTip: Προσπαθήστε κάθε διακοσμητικό να ζυγίζει έως 10 - 12 κιλά το πολύ, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να τραυματιστεί η γυψοσανίδα ή να πέσουν τα αντικείμενα.


Αν ακόμα σκέφτεστε το να βάλετε τοίχο από γυψοσανίδα στο σπίτι σας και αναρωτιέστε πως θα βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία και πόσο θα σας κοστίσει το έργο, είστε στο κατάλληλο μέρος! 

Στο MyConstructor, έχουμε συγκεντρώσει τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Τοποθέτηση Γυψοσανίδας, οι οποίοι προσφέρουν τις καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες, στις πιο οικονομικές τιμές!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις λεπτά ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα! Αν δεν είναι τώρα η πιο κατάλληλη στιγμή για μια ανανέωση στον χώρο σας πότε θα είναι;
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα