Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο Συνεργείο Απολύμανσης;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Κάθε χώρος, είτε πρόκειται για τον χώρο εργασίας είτε για την κατοικία μας, χρειάζεται και την ανάλογη καθαριότητα, έτσι ώστε να μπορούμε να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. 

Η καθαριότητα ενός χώρου είναι αναμφίβολα μια σημαντική παράμετρος στη δημιουργία μιας ευχάριστης αίσθησης που θα μας ωθήσει στο να γίνουμε πιο δημιουργικοί, διευκολύνοντας παράλληλα την εργασία και την κατοίκησή μας. Δυσάρεστες οσμές ή λεκέδες, βρώμικες τουαλέτες και παράθυρα, σκόνη και τυχόν μικροοργανισμοί δεν θα πάψουν να εμποδίζουν τη ζωή μας, αν δεν κάνουμε κάτι δραστικό γι’ αυτό. 

Ακόμη κι αν ο χώρος φαίνεται σχετικά καθαρός, πολλές φορές η εστία μόλυνσης είναι αόρατη στο γυμνό μάτι. Το συνεργείο απολύμανσης λοιπόν αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση, και γι’ αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε πιο κάτω.

Είτε πρόκειται για επιχειρήσεις και εταιρείες που έχουν έδρα τους μεγάλα κτίρια, είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το Συνεργείο Απολύμανσης θα σας απαλλάξει από κάθε ανεπιθύμητη εστία μόλυνσης και θα σας παραδώσει τον χώρο σας πεντακάθαρο και λαμπερό. Όσον αφορά τους εταιρικούς χώρους και τις επιχειρήσεις, το συνεργείο απολύμανσης αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση, ειδικά όταν εργάζονται κάτω απ’ την ίδια στέγη πολλοί άνθρωποι. 

Η ανάθεση της καθαριότητας στους ίδιους τους εργαζομένους δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, επιβαρύνοντάς τους με επιπλέον καθήκοντα, για τα οποία εξάλλου δεν είναι αρμόδιοι. Ένα συνεργείο απολύμανσης είναι αυτό που θα σας προσφέρει τη λύση, παρέχοντάς σας βαθύ καθαρισμό στους χώρους και εξασφαλίζοντας μια ομαλή πορεία στις εργασίες της επιχείρησης και ένα ευχάριστο περιβάλλον. 

Πόσο μάλλον αν ο χώρος μας κατοικείται και από διάφορα έντομα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν με ένα τυπικό καθάρισμα.

Το κάθε συνεργείο απολύμανσης που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας, είναι εναρμονισμένο με τα πρωτόκολλα του CDC για την απολύμανση εμπορικών και οικιακών χώρων. Χρησιμοποιούμε ασφαλή χημικά καθαριστικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα που δεν στερούνται αποτελεσματικότητας. Τέλος, χρησιμοποιούμε μεθόδους που ολοκληρώνουν μια ασφαλή απολύμανση, ενώ παράλληλα απομακρύνουν με ασφάλεια τα απόβλητα.


Τι πρέπει να ξέρω πριν επιλέξω Συνεργείο Απολύμανσης;

Κάθε Συνεργείο Απολύμανσης έχει και τον δικό του τρόπο εργασίας, τον δικό του τεχνικό εξοπλισμό και τη δική του εξειδίκευση. 

Είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για το είδος των απολυμαντικών ουσιών που χρησιμοποιεί το συνεργείο με το οποίο πρόκειται να συνεργαστείτε, γι’ αυτό και στην πλατφόρμα του MyConstructor φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε με τις αντίστοιχες πληροφορίες. Πρέπει να γνωρίζουμε τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το κάθε συνεργείο απολύμανσης, καθώς η χρήση μη πιστοποιημένων χημικών ουσιών μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την υγεία μας. 

Πολλά συνεργεία χρησιμοποιούν στις μέρες μας εντομοκτόνα με πολύ χαμηλή τοξικότητα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα, άοσμα και χωρίς διαλύτη, με αποτέλεσμα να μη λεκιάζουν και να μη διαβρώνουν τις επιφάνειες. 

Επειδή τα περισσότερα εντομοκτόνα είναι διαλυτά στο νερό, σας προτείνουμε να ξεπλύνετε τις επιφάνειες που έχουν απολυμανθεί αφού περάσει μια βδομάδα από τις εργασίες της απολύμανσης. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα εντομοκτόνα συνεχίζουν να δρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ψεκασμένες επιφάνειες, γι’ αυτό και, αν θέλετε να έχετε επιτυχή αποτελέσματα, θα πρέπει να μη βιαστείτε να τις ξεπλύνετε.

Αν και η απεντόμωση - απολύμανση είναι μία διαδικασία που μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, η μεγαλύτερη δραστηριότητα και παρουσία των εντόμων παρατηρείται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου. Το καλύτερο διάστημα είναι από τα μέσα του Μαρτίου μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, καθώς με την έλευση της άνοιξης εμφανίζονται και τα πρώτα έντομα. Μια άλλη καλή περίοδος είναι επίσης από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. 

Έχει αποδειχθεί ότι οι εργασίες που παρέχει ένα συνεργείο απολύμανσης απαιτούνται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. 


Βασικές υπηρεσίες που παρέχει ένα Συνεργείο Απολύμανσης

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη λίστα έμπειρων και αξιόπιστων ειδικών. 

Παρέχουμε πλήρως ελεγχόμενους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες, εγγυημένες και εξασφαλισμένες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης, εγγύηση ικανοποίησης, προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη, περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά καθαριστικά.

Κάθε συνεργείο απολύμανσης με το οποίο συνεργαζόμαστε παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για μια επιτυχή απολύμανση.  Οι απεντομώσεις που διενεργούνται αφορούν κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους κ.ά. 


Οι υπηρεσίες που παρέχει ένα συνεργείο απολύμανσης και το κόστος τους είναι σε γενικές γραμμές οι πιο κάτω:

- Απολύμανση χώρου από ιούς (0.5€/m2 + ΦΠΑ): Πραγματοποιείται απολύμανση μέσω ψεκασμού. Χρησιμοποιούνται ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενδείκνυται και κατά του κορονοϊού (Covid 19). Ελάχιστη χρέωση 50.

- Απολύμανση διαμερίσματος ή μονοκατοικίας (25€ + ΦΠΑ): Η προσφορά ισχύει για απολύμανση με ψεκασμό και η τιμή αφορά απεντόμωση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Σε περίπτωση που απαιτείται η χρήση gel υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση της τάξεως των 15€. 

- Απολύμανση πολυκατοικίας (29€ + ΦΠΑ): Η προσφορά ισχύει για απολύμανση πολυκατοικίας που φτάνει μέχρι τους 2 ορόφους. Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Στην τιμή περιλαμβάνεται ψεκασμός σε κοινόχρηστους χώρους και φρεάτια, ενώ υπάρχει επιπλέον κόστος ανά διαμέρισμα. Εάν το πρόβλημα είναι οξύ, λάβετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

- Απολύμανση καταστήματος (30€ + ΦΠΑ): Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό. Η τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Σε περίπτωση που απαιτείται η χρήση gel υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση της τάξεως των 15€. 

- Απολύμανση καταστήματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα (45€ + ΦΠΑ): Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό και τοποθέτηση gel ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Για την υποβολή φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 15€.


Συνεργείο απολύμανσης με την εγγύηση του MyConstructor

Η πλατφόρμα μας, αποτελεί μια λειτουργική και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να βρουν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. Σας προσφέρουμε την εγγύηση και την αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρεία μας, διαλέγοντας για σας τους καλύτερους ειδικούς που υπάρχουν στην αγορά. 

Κάθε συνεργείο απολύμανσης και κάθε συνεργάτης μας ξεχωριστά έχει επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του. Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς το MyConstructor σάς εγγυάται ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.

Η ομάδα μας, πριν εντάξει κάποιο συνεργείο απολύμανσης στο δυναμικό της, έχει πραγματοποιήσει τον απαραίτητο έλεγχο. Έχουμε διασφαλίσει ότι όλοι οι συνεργάτες μας έχουν τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα, εμπειρία στον τομέα τους, πραγματικές αξιολογήσεις και πραγματικές φωτογραφίες από παλιά τους έργα. Επιπρόσθετα, έχουμε μια αυστηρή πολιτική κυρώσεων, σε περίπτωση ελλιπούς εξυπηρέτησης ή ψευδών αναφορών από μέρους των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας και αφού λάβετε υπόψη τα πιο πάνω, απευθυνθείτε σε μας, για να σας κατατοπίσουμε και να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη για σας λύση. Μπορείτε να βρείτε ένα αξιόπιστο Συνεργείο Απολύμανσης, κάνοντας μια προκαταρκτική έρευνα στην πλατφόρμα του MyConstructor.gr, διαβάζοντας τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των συνεργείων μας από τους ίδιους τους πελάτες τους. 

Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή πληροφορία μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε μας και θα έχετε άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα