Βρες το κατάλληλο συνεργείο απολυμάνσεων. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή! Ενημερώσου για ότι αφορά την απολύμανση & απεντομώση.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Κατσαρίδες; Ποντίκια; Έντομα και άλλα ενοχλητικά ζωύφια; Στο MyConstructor θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την άμεση και οικονομική απολύμανση του σπιτιού σας. Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε βιώσει δυσάρεστες εμπειρίες με ενοχλητικούς “επισκέπτες” σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που καμιά φορά επιμένουν αλλά θέλουμε οπωσδήποτε να σας βοηθήσουμε να ξεχάσετε τέτοιου είδους προβλήματα. Για αυτό έχουμε φροντίσει τα συνεργαζόμενα συνεργεία να διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πληρούν όλες τις απαραίτητες και μη προδιαγραφές υγιεινής με σεβασμό πρωτίστως και κυρίως στους πελάτες αλλά και το περιβάλλον.

Είναι κατανοητό ότι μια τέτοια εργασία χρειάζεται άμεσες και εγγυημένες λύσεις. Οπότε είναι προφανές ότι χρειάζεται να έχετε μια εικόνα από τα προηγούμενα έργα των συνεργείων για να μπορείτε να συγκρίνετε και να γνωρίζετε διάφορα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας και να επιλέξετε πιο ορθά κατά τα δικά σας κριτήρια. Με αυτό το σκεπτικό μπορείτε να αξιολογήσετε τα έργα των συνεργατών μας έτσι ώστε να βοηθήσετε μελλοντικούς χρήστες να επιλέξουν το συνεργείο που θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το συνεργείο απολύμανσης;

Καταρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε το είδος των φαρμάκων που χρησιμοποιεί το συνεργείο. Για αυτό το λόγο στο MyConstructor έχουμε αφιερώσει στον κάθε επαγγελματία χώρο οπού μπορεί να αναφέρει δυο λόγια για το συνεργείο του και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε ευκολότερα αν γνωρίζετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Επίσης, εάν έχουν κάποια πιστοποίηση εργασιών ή πιστοποιημένη μέθοδο μπορείτε να το δείτε σε αυτήν την περιγραφή.

Μπορεί μια απεντόμωση – απολύμανση σπιτιού να ενέχει κινδύνους;

Αλήθεια πρέπει όντως να φοβόμαστε την απεντόμωση λόγω των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται; Η χρήση μη πιστοποιημένων φαρμάκων όντως είναι επικίνδυνη αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει και χρησιμοποιούνται πλέον εκσυγχρονισμένες μέθοδοι και τα φάρμακα έχουν νέες δραστικές ουσίες. Υπάρχουν εντομοκτόνα που έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, άοσμα και δεν περιέχουν διαλύτη με αποτέλεσμα να μην λεκιάζουν και να μην διαβρώνουν τις επιφάνειες.

Ακόμα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται από τα σύγχρονα συνεργεία εντομοκτόνα φιλικά προς το περιβάλλον με δραστικές ουσίες οι οποίες διασπώνται. Έχουν διπλή ή και τριπλή δράση και αποτελσματικότητα σε όλους τους τύπους επιφανειών. Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι τα σημερινά εντομοκτόνα καλύπτουν πλήρες φάσμα δράσης αντικαθιστώντας τις πολλαπλές εφαρμογές διαφορετικών σκευασμάτων. Δηλαδή, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται για πολλές και διαφορετικές χρήσεις με το ίδιο αποτέλεσμα.

Οπότε ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τόσο για τις επιπτώσεις μιας απεντόμωσης καθώς είναι μια ελεγχόμενη διαδικασία που μπορεί να πιστοποιηθεί και εν τέλει μας προστατεύει από τα χειρότερα.

Κάθε πότε πρέπει να γίνει απεντόμωση;

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και βεβαιότητα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η εποχή του χρόνου αλλά και τον χώρο αυτόν καθ’ αυτόν. Η μέγιστη δραστηριότητα των εντόμων παρατηρείται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά και κάποιες φορές και τον χειμώνα εφόσον είναι ήπιος τα έντομα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα δραστηριότητας.

Έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να γίνεται απεντόμωση και απολύμανση του χώρου με σκοπό τη διατήρηση του πληθυσμού των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. Η καλύτερη εποχή που συστήνουν οι ειδικοί είναι η άνοιξη. Παρόλα αυτά, μπορεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να απαιτηθεί να γίνουν περισσότερες της μιας απεντομώσεις το χρόνο, ιδιαίτερα εάν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά από μια εφαρμογή απολύμανσης;

Τα περισσότερα εντομοκτόνα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο διαλύονται στο νερό. Προτείνεται λοιπόν την πρώτη εβδομάδα μετά τις εργασίες να μην ξεπλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα υπάρξει καθώς διατηρούν την εντομοτοξική τους δράση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία που έχουν εφαρμόσει διαφορετικές και δύσκολες απεντομώσεις για να επιλέξετε ορθότερα, κατά τα δικά σας κριτήρια, το κατάλληλο συνεργείο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα.

Ποια εποχή του χρόνου είναι ιδανική για απολύμανση;

Η απολύμανση είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Ιδανικά τοποθετείται από τα μέσα του Μαρτίου έως και τα μέσα του Ιουνίου . Αυτό γίνεται γιατί την άνοιξη εμφανίζονται και τα πρώτα έντομα. Επίσης, ιδανική εποχή είναι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτές τις δύο περιόδους η αντιμετώπιση των μικροβίων/εντόμων θεωρείται αποτελεσματικότερη.

Tιμοκατάλογος για απολυμάνσεις - απεντομώσεις

Απολύμανση Μονοκατοικίας από

25€

Απολύμανση Διαμερίσματος από

25€

Απολύμανση Πολυκατοικίας από

30€

Απολύμανση Καταστήματος από

30€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Αποτελεσματική απολύμανση! Ευχαριστούμε.

Σταύρος Aργυρίου

Τα μυρμήγια με ταλαιπωρούσαν χρόνια. Πλέον έχουν εξαφανιστεί!

Γιώτα Κ.

Πολύ καλή δουλειά ο απολυμαντής δεν βιαζόταν έλεγξε πολύ καλά τον χώρο.

Γεωργία Μ.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον ελαιοχρωματιστη που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!