Γιατί η επαγγελματική Απολύμανση Σπιτιού είναι απαραίτητη;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Για την επαγγελματική απολύμανση σπιτιού, τα συνεργεία μας παρέχουν υπηρεσίες απολύμανσης σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου μας χρησιμοποιώντας οικολογικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

Διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής, σεβόμενα το περιβάλλον και τον πελάτη. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα καθαριστικά διαλύματα εκτός από τα συνήθη περιβαλλοντικά υπεύθυνα, για να παρέχουμε απολυμαντικό καθαρισμό του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών, των υπνοδωματίων και των μπάνιων.

Ο συνδυασμός των λεπτομερών, σχολαστικών μεθόδων καθαρισμού μας με ισχυρά απολυμαντικά εξασφαλίζει ένα υγιεινό σπίτι για εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι επαγγελματίες οικιακοί καθαριστές μας απολυμαίνουν κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων χώρων με υψηλή επισκεψιμότητα και των επιφανειών που αγγίζονται συχνά. 

Μετά την αρχική επεξεργασία απολύμανσης του σπιτιού μας, μπορούμε να εκτελούμε υπηρεσίες λεπτομερούς καθαρισμού διατηρώντας το επίπεδο καθαριότητας του σπιτιού σας.

Με τις υπηρεσίες Απολύμανσης Σπιτιού που προσφέρουν τα συνεργεία του MyConstructor μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και την οικογένειά σας ασφαλή από παθογόνους οργανισμούς.

Στο MyConstructor θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για άμεση και οικονομική απολύμανση σπιτιού!

Γιατί να επιλέξω επαγγελματική Απολύμανση Σπιτιού;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις των περισσότερων ανθρώπων είναι πώς να διασφαλίσουν πραγματικά ότι το σπίτι τους είναι ασφαλές από μολυσματικούς παράγοντες, όπως οι ιοί ή τα βακτήρια. Ως αποτέλεσμα, το σπίτι, που φαίνεται καθαρό, μπορεί να εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο μόλυνσης.

Οι ειδικοί μας στην απολύμανση σπιτιού είναι εξοικειωμένοι με τα πρωτόκολλα του CDC για την απολύμανση εμπορικών και οικιακών χώρων. Χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά που είναι ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνα που δεν στερούνται αποτελεσματικότητας. 

Επίσης, χρησιμοποιούμε μεθόδους που ολοκληρώνουν μια ασφαλή απολύμανση σπιτιού, ενώ παράλληλα απομακρύνουν με ασφάλεια τα απόβλητα.

Εάν έχετε στο σπίτι σας αγαπημένα πρόσωπα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο -ηλικιωμένους, ανοσοκατασταλμένους ή με προηγούμενα αναπνευστικά προβλήματα- τότε δεν αξίζει να το ρισκάρετε. 

Η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας για απολύμανση σπιτιού και εξυγίανση του χώρου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται μέτρα για να γίνουν, τόσο οι πορώδεις όσο και οι μη πορώδεις, επιφάνειες του σπιτιού σας ασφαλέστερες.



Προτάσεις μετά από την Απολύμανση Σπιτιού

Τα περισσότερα εντομοκτόνα διαλύονται στο νερό. Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μετά το πέρας των εργασιών, να μην ξεπλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την εντομοτοξική δράση των σκευασμάτων.

Η απολύμανση σπιτιού είναι μία διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ιδανικά, θα λέγαμε μεταξύ Μαρτίου έως και τα μέσα του Ιουνίου,  καθώς την άνοιξη εμφανίζονται και τα πρώτα έντομα. Επίσης, ιδανική εποχή είναι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. 

Αυτές τις δύο περιόδους η αντιμετώπιση των μικροβίων ή των εντόμων θεωρείται αποτελεσματικότερη. Παρ’ όλα αυτά, η απολύμανση σπιτιού είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρειάζεται να γίνει άμεσα και σε μια άλλη χρονική περίοδο από τις πιο πάνω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χρονική περίοδος που διανύουμε, με τις νοσογόνες καταστάσεις και την ανασφάλεια που προκαλούν στους ανθρώπους.



Υπηρεσίες για Επαγγελματική Απολύμανση Σπιτιού από το MyConstructor

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες ασφάλειας για την ανθρώπινη υγεία. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυτά, τα κατοικίδιά σας κι εσάς τους ίδιους, καθώς τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και οικολογικά. 

Παρ’ όλα αυτά, αν χρειαστεί κάποια προφύλαξη για συγκεκριμένο φάρμακο, θα ενημερωθείτε άμεσα και λεπτομερώς. Σας απαλλάσσουμε άμεσα από τους δυσάρεστους επισκέπτες με άοσμα και οικολογικά φάρμακα, φιλικά για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια!

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, το κατάλληλο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα.

  • Πλήρως ελεγχόμενοι και άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες καθαρισμού

  • Εγγυημένες και ασφαλισμένες υπηρεσίες καθαρισμού

  • Εγγύηση ικανοποίησης

  • Προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη

  • Περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά εργαλεία 


Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για Απολύμανση Σπιτιού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.




Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα