Γιατί πρέπει να κάνετε απολύμανση σπιτιού πριν έρθει το καλοκαίρι;
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Στην πλειονότητά μας γνωρίζουμε όλοι λίγο ή πολύ τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι πώς θα διασφαλίσουμε ότι το σπίτι μας θα είναι ασφαλές από μολυσματικούς παράγοντες, όπως οι ιοί ή και τα βακτήρια. Ως αποτέλεσμα, ενώ το σπίτι μπορεί να φαίνεται καθαρό, πολλές φορές εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο μόλυνσης.

Η απολύμανση είναι μία διαδικασία που ενώ πραγματοποιείται όλο το χρόνο, ιδανικά θα πρέπει να τοποθετείται από τα μέσα του Μαρτίου έως και τα μέσα του Ιουνίου. Η χρονική αυτή περίοδος σχετίζεται με την ανοιξιάτικη εμφάνιση των εντόμων, η οποία συνεχίζεται και για όλο το καλοκαίρι. Με τις υπηρεσίες απολύμανσης που προσφέρουν τα συνεργεία της My Constructor, μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και την οικογένειά σας ασφαλή από παθογόνους οργανισμούς. 

Στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για άμεση και οικονομική απολύμανση πριν έρθει το καλοκαίρι μαζί με όλα τα έντομα που φέρνει μαζί του. 

Τα συνεργεία μας, εξειδικευμένα στην απολύμανση, παρέχουν τις υπηρεσίες τους για ολόκληρο το σπίτι σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου μας. Έχουν στην κατοχή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, σεβόμενα το περιβάλλον και τον πελάτη. Αν εσείς το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε άλλα καθαριστικά διαλύματα, εκτός από τα συνήθη περιβαλλοντικά υπεύθυνα και να ολοκληρώσουμε τον απολυμαντικό καθαρισμό του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, του μπάνιου και των υπνοδωματίων.


Γιατί να επιλέξω επαγγελματική απολύμανση άμεσα;

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές στις οποίες τα διάφορα έντομα, τα παράσιτα και τα τρωκτικά κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες, διαφόρων ειδών έντομα, ποντίκια και άλλα τρωκτικά αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό και πολλές φορές μας αναστατώνουν με την εμφάνισή τους. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, έχουμε και την, όχι και τόσο ευχάριστη, εμφάνιση των κατσαρίδων. Είναι σημαντικό να έχουμε φροντίσει να κάνουμε την απολύμανσή μας πριν έρθει το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην τις αφήσουμε να αναπαραχθούν σε μεγάλο βαθμό και να αναπτυχθούν πλήρως. Διαφορετικά, αν φτάσουν μέχρι την πλήρη ανάπτυξή τους, οι κατσαρίδες θα μπορούν να πετάξου και να εισβάλουν στο σπίτι μας από κάθε δυνατή είσοδο.

Τα συνεργεία μας συνδυάζουν λεπτομερείς και σχολαστικές μεθόδους καθαρισμού με ισχυρά απολυμαντικά και υπόσχονται ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι επαγγελματίες καθαριστές μας απολυμαίνουν όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων χώρων που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα και των επιφανειών στις οποίες γίνεται συχνή χρήση. Μετά την αρχική επεξεργασία απολύμανσης του σπιτιού σας, μπορούμε να εκτελέσουμε υπηρεσίες λεπτομερούς καθαρισμού διατηρώντας το επίπεδο καθαριότητας του σπιτιού σας σε υψηλό επίπεδο.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στην απολύμανση είναι επίσης εναρμονισμένα με τα πρωτόκολλα του CDC για την απολύμανση εμπορικών και οικιακών χώρων. Χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά που είναι ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνα που δεν στερούνται αποτελεσματικότητας και χρησιμοποιούμε μεθόδους που εξασφαλίζουν μια ασφαλή απολύμανση απομακρύνοντας με ασφάλεια τα απόβλητα.


Απαλλαγείτε, όσο είναι νωρίς, από τις κατσαρίδες

Τα έμπειρα συνεργεία μας παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που θα οδηγήσουν σε μια επιτυχή απολύμανση.  Οι απεντομώσεις που διενεργούνται αφορούν κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους κ.ά. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το ζήτημα που προκύπτει με τις κατσαρίδες, και για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά άλλα έντομα και τρόπους καταπολέμησής τους, μπορείτε να απευθυνθείτε γραπτώς ή τηλεφωνικά σε μας. 

Η κατσαρίδα είναι ένα έντομο με μια ιδιαίτερα κακή φήμη. Μεταφέρουν πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες και χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες: τις μεγάλες, που συναντάμε στα φρεάτια και τις φτερωτές εξωτερικού χώρου, και το ψιλό κατσαριδάκι. Μπορείτε να ακούσετε για πολλούς τρόπους καταπολέμησής τους, παρόλα αυτά ο πιο αποτελεσματικός απ’ αυτούς είναι με την παρέμβαση ενός ειδικού συνεργείου. Με αυτό τον τρόπο, δεν καταπολεμείτε απλά τις κατσαρίδες, αλλά διασφαλίζετε ένα χώρο στον οποίο δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Όσο κι αν διατηρείτε καθαρό το χώρο σας, υπάρχουν διάφορες αιτίες εμφάνισης των κατσαρίδων. Γνωρίζοντας τις συνήθειες που έχουν οι κατσαρίδες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για να διεκπεραιώσουμε την απεντόμωση και την απολύμανση. Το δόλωμα είναι μια από τις πιο βασικές μεθόδους ελέγχου και απεντόμωσης και είναι πολύ αποτελεσματικό για τους εσωτερικούς χώρους. 


#1 Το Δόλωμα 

Το δόλωμα μπορείτε να το βρείτε σε τρεις μορφές, σε υγρό, τζελ και στερεό, και στην αρχή τοποθετείται σε στρατηγικές περιοχές στις οποίες συχνάζουν οι κατσαρίδες γύρω από το κτίριο. Οι τοξίνες δεν θα επηρεάσουν μόνο την κατσαρίδα που τρώει το δόλωμα, αλλά και μέσω δευτερογενούς μετάδοσης πολλές άλλες που βρίσκονται στο περιβάλλον τους. Με αυτό τον τρόπο, επιστρέφοντας στη φωλιά τους θα μολύνουν κι άλλες, και έτσι θα εξουδετερωθεί ολόκληρη η φωλιά τους. 


#2 Το Τζελ

Σε περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με το ψιλό κατσαριδάκι, το συνεργείο που έχει αναλάβει την απολύμανση θα τοποθετήσει ειδικό τζελ στην κουζίνα, το μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος έχει παρατηρηθεί ανάλογη κίνηση, και θα ψεκάσει το υπόλοιπο σπίτι. Το κατσαριδάκι μπορεί να εξουδετερωθεί άμεσα με την πρώτη εφαρμογή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από περιστατικά που η παρουσία τους είναι εξαιρετικά εκτεταμένη.


#3 Ο Υποκαπνισμός

Το κάπνισμα (υποκαπνισμός) είναι μια πιο παραδοσιακή μέθοδος απεντόμωσης για τις κατσαρίδες. Ενδείκνυται κυρίως για περιορισμένους χώρους και περιλαμβάνει τη χρήση εντομοκτόνων αερίων. Κατά τη διαδικασία αυτή, σφραγίζονται οι εγκαταστάσεις, στις οποίες παρατηρείται έντονη παρουσία των κατσαρίδων, ή μέρους αυτών, και κατόπιν εισάγεται το εντομοκτόνο αέριο. Ο υποκαπνισμός αποτελεί ένα επιπλέον μέτρο που εφαρμόζεται όταν η προσβολή από κατσαρίδες είναι σε ιδιαίτερα ψηλό σημείο.


#4 Η Θερμική Επεξεργασία

Τέλος, η θερμική επεξεργασία είναι ένας άλλος τρόπος για απεντόμωση και απολύμανση, ο οποίος είναι πλήρως φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς αποφεύγεται η όποια χρήση χημικών προϊόντων. Η θερμική επεξεργασία εξουδετερώνει τις κατσαρίδες σε όποιο στάδιο του κύκλου ζωής τους κι αν βρίσκονται, από το αυγό μέχρι και την πλήρη ανάπτυξή τους.


Προτάσεις για Απολύμανση 

Επειδή τα περισσότερα εντομοκτόνα είναι διαλυτά στο νερό, θα ήταν προτιμότερο, κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας μετά την απολύμανση, να μην πλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε και θα είστε σε θέση να διατηρήσετε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα την εντομοτοξική δράση των σκευασμάτων.

Για τον λόγο ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς νερό, καλό είναι να φροντίσετε να μην αφήνετε εστίες συγκέντρωσης νερού στο σπίτι ή άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη. Το μπάνιο και η κουζίνα είναι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι αγαπημένοι τους χώροι, καθώς συγκεντρώνουν έστω και τις ελάχιστες ποσότητες νερού που είναι απαραίτητες για τις κατσαρίδες.

Σε περίπτωση που έχουμε διαπιστώσει την παρουσία κατσαρίδας σε συγκεκριμένο μέρος, θα πρέπει να το καθαρίσουμε επιμελώς, γιατί έλκονται ιδιαίτερα από τα σημεία απ’ τα οποία έχουν περάσει αφήνοντας σημάδια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα ή ψίχουλα τα οποία δεν έχουμε μαζέψει, ειδάλλως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε κάποιες ανεπιθύμητες επισκέψεις. Διατηρήστε λοιπόν, την κουζίνα και όλο το σπίτι σας καθαρό και επιβεβαιώστε ότι τα τρόφιμά σας είναι καλά αποθηκευμένα. 


Απολύμανση Τώρα! Με το My Constructor

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, σύμφωνα με τα κριτήριά σας, το κατάλληλο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως εγκεκριμένα και ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες για την ασφάλεια και την υγιεινή. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυτά, τα κατοικίδιά σας κι εσάς τους ίδιους, καθώς τα σκευάσματά μας είναι άοσμα και οικολογικά. Αν όμως χρειαστεί κάποια προφύλαξη για συγκεκριμένο φάρμακο, θα ενημερωθείτε άμεσα και λεπτομερώς. 

Συνοψίζοντας, το MyConstructor είναι σε θέση να σας προσφέρει εγγυημένες και πλήρως εξασφαλισμένες υπηρεσίες στην απολύμανση, πλήρως ελεγχόμενους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες, εγγύηση ικανοποίησης και προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη, και τέλος περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά σκευάσματα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για Απολύμανση Σπιτιού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα, όσον αφορά την απολύμανση, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Brands που μας εμπιστευονται