Γιατί πρέπει να κάνετε απολύμανση σπιτιού πριν έρθει το καλοκαίρι;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Στην πλειονότητά μας γνωρίζουμε όλοι λίγο ή πολύ τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι πώς θα διασφαλίσουμε ότι το σπίτι μας θα είναι ασφαλές από μολυσματικούς μικροοργανισμούς, όπως οι ιοί ή και τα βακτήρια. Ως αποτέλεσμα, ενώ το σπίτι μπορεί να φαίνεται καθαρό, πολλές φορές εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο μόλυνσης.

Η απολύμανση είναι μία διαδικασία που ενώ πραγματοποιείται όλο το χρόνο, ιδανικά θα πρέπει να τοποθετείται από τα μέσα του Μαρτίου έως και τα μέσα του Ιουνίου. Η χρονική αυτή περίοδος σχετίζεται με την ανοιξιάτικη εμφάνιση των εντόμων, η οποία συνεχίζεται και για όλο το καλοκαίρι. Με τις υπηρεσίες απολύμανσης που προσφέρουν τα συνεργεία της MyConstructor, μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και την οικογένειά σας ασφαλή από παθογόνους οργανισμούς. 

Στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για άμεση και οικονομική απολύμανση πριν έρθει το καλοκαίρι μαζί με όλα τα έντομα που φέρνει μαζί του. 

Τα συνεργεία μας, εξειδικευμένα στην απολύμανση σπιτιού, παρέχουν τις υπηρεσίες τους για όλους τους χώρους που επιθυμείτε σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου μας. Έχουν στην κατοχή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, σεβόμενα το περιβάλλον και τον πελάτη. Αν εσείς το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε άλλα καθαριστικά διαλύματα, εκτός από τα συνήθη περιβαλλοντικά υπεύθυνα και να ολοκληρώσουμε τον απολυμαντικό καθαρισμό του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, του μπάνιου και των υπνοδωματίων.


Γιατί να επιλέξω απολύμανση σπιτιού άμεσα;

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές στις οποίες τα διάφορα έντομα, τα παράσιτα και τα τρωκτικά κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες, διαφόρων ειδών έντομα, ποντίκια και άλλα τρωκτικά αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό και πολλές φορές μας αναστατώνουν με την εμφάνισή τους. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, έχουμε και την, όχι και τόσο ευχάριστη, εμφάνιση των κατσαρίδων. Είναι σημαντικό να έχουμε φροντίσει να κάνουμε την απολύμανσή μας πριν έρθει το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην τις αφήσουμε να αναπαραχθούν σε μεγάλο βαθμό και να αναπτυχθούν πλήρως. Διαφορετικά, αν φτάσουν μέχρι την πλήρη ανάπτυξή τους, οι κατσαρίδες θα μπορούν να πετάξουν και να εισβάλουν στο σπίτι μας από κάθε δυνατή είσοδο.

Τα συνεργεία μας προσφέρουν λεπτομερείς και σχολαστικές υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης σπιτιού. Τα ισχυρά απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε υπόσχονται ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι επαγγελματίες καθαριστές μας απολυμαίνουν όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων χώρων που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα και των επιφανειών στις οποίες γίνεται συχνή χρήση. Μετά την αρχική επεξεργασία της απολύμανσης σπιτιού, μπορούμε να εκτελέσουμε υπηρεσίες λεπτομερούς καθαρισμού διατηρώντας το επίπεδο καθαριότητας του σπιτιού σας σε υψηλό επίπεδο.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στην απολύμανση είναι επίσης εναρμονισμένα με τα πρωτόκολλα του CDC για την απολύμανση σπιτιών αλλά και εμπορικών χώρων. Χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά που είναι ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνα που δεν στερούνται αποτελεσματικότητας με μεθόδους που εξασφαλίζουν μια ασφαλή απολύμανση απομακρύνοντας με ασφάλεια κάθε μολυσματικό παράγοντα από το χώρο σας.

 

Προτάσεις για Απολύμανση Σπιτιού


Επειδή τα περισσότερα εντομοκτόνα είναι διαλυτά στο νερό, θα ήταν προτιμότερο, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μετά την απολύμανση, να μην πλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε και θα είστε σε θέση να διατηρήσετε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα την εντομοτοξική δράση των σκευασμάτων.

Για τον λόγο ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς νερό, καλό είναι να φροντίσετε να μην αφήνετε εστίες συγκέντρωσης νερού στο σπίτι ή άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη. Το μπάνιο και η κουζίνα είναι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι αγαπημένοι τους χώροι, καθώς συγκεντρώνουν έστω και τις ελάχιστες ποσότητες νερού που είναι απαραίτητες για τις κατσαρίδες.

Σε περίπτωση που έχουμε διαπιστώσει την παρουσία κατσαρίδας σε συγκεκριμένο μέρος, θα πρέπει να το καθαρίσουμε επιμελώς, γιατί έλκονται ιδιαίτερα από τα σημεία από τα οποία έχουν περάσει αφήνοντας σημάδια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα ή ψίχουλα τα οποία δεν έχουμε μαζέψει, ειδάλλως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε κάποιες ανεπιθύμητες επισκέψεις. Διατηρήστε λοιπόν, την κουζίνα και όλο το σπίτι σας καθαρό και επιβεβαιώστε ότι τα τρόφιμά σας είναι καλά αποθηκευμένα. 


Απολύμανση Τώρα! Με το MyConstructor

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία για υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης σπιτιού, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, σύμφωνα με τα κριτήριά σας, το κατάλληλο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως εγκεκριμένα και ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες για την ασφάλεια και την υγιεινή. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυτά, τα κατοικίδιά σας κι εσάς τους ίδιους, καθώς τα σκευάσματά μας είναι άοσμα και οικολογικά. Αν όμως χρειαστεί κάποια προφύλαξη για συγκεκριμένο φάρμακο, θα ενημερωθείτε άμεσα και λεπτομερώς. 

Συνοψίζοντας, το MyConstructor είναι σε θέση να σας προσφέρει εγγυημένες και πλήρως εξασφαλισμένες υπηρεσίες στην απολύμανση, πλήρως ελεγχόμενους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες, εγγύηση ικανοποίησης και προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη, και τέλος περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά σκευάσματα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για Απολύμανση Σπιτιού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα, όσον αφορά την απολύμανση, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα